Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , loyloy είπε:

Κάνε ενα τεστ εγκυμοσυνης.αφου Δεν βάζεις μυαλό κάντο σω στα. ΚΑΙ ΆΣΕ ΤΑ ΤΕΣΤ.αντεεεεεε.αχ τι θα σε καν ουμε!

Δε βάζω μυαλό η αλήθεια είναι!!!

Πρέπει να συνέλθω!

• Χαχα 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 20 λεπτά , fairy-mary είπε:

Δε βάζω μυαλό η αλήθεια είναι!!!

Πρέπει να συνέλθω!

Πρέπει πρέπει.χαχαχαχαχαχα.αντε Κάνε ενα τεστ εγκυμοσύνης.Μπορει να είσαι ε γκυος.η διαίσθηση σου τι σου λέει?

Just now, loyloy είπε:

Πρέπει πρέπει.χαχαχαχαχαχα.αντε Κάνε ενα τεστ εγκυμοσύνης.Μπορει να είσαι ε γκυος.η διαίσθηση σου τι σου λέει?

Η διαίσθηση μου λέει ότι θα μου έρθει περίοδος...

Θα δώ μπορεί να πάρω κανένα τεστ, μπορεί και όχι...όπως μου έρθει!

aKX8p2.png

Κορίτσια περίμενα ώρα τον γιατρο γιατι είχε χειρουργεία και με είδε για ενα λεπτό. Ειπε οτι το έμβρυο ειναι 6 μιση εβδομάδων. Εχει καρδιακή λειτουργία. Να συνεχίσω να παίρνω προγεστερονη. Αυτα. Και χαιρετισμούς στον άντρα μου! Η αλήθεια ειναι πως ήταν πολυ στο τρέξιμο και δε μου ειπε λεπτομέρειες, πχ η καρδια του ειναι δυνατή η κατι τέτοιο. Φάνηκε ικανοποιημένος αλλα συγκρατημένος. Ελπιζω επειδή έτρεχε και δεν έφτανε. Πάντως οι κοπέλες που περίμεναν κι αυτές τον γιατρο για διάφορους λόγους ειπαν ΟΛΕΣ τα καλυτερα. Ελπιζω να πάνε ολα καλα!!!! Για την ώρα εγω χαίρομαι που είδαμε έμβρυο και χτυπάει η καρδια του!

Fairy Mary η lh που ανιχνεύει το τεστ ωορρηξιας υπάρχει πάντα στον οργανισμό της γυναίκας. Άλλες μέρες πιο πολυ κι άλλες πιο λιγο. Για να θεωρηθεί θετικό πρέπει να ειναι τουλαχιστον το ίδιο έντονη με την control line. Αλλιώς θεωρείται αρνητικό! 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , P.L.L. είπε:

Κορίτσια περίμενα ώρα τον γιατρο γιατι είχε χειρουργεία και με είδε για ενα λεπτό. Ειπε οτι το έμβρυο ειναι 6 μιση εβδομάδων. Εχει καρδιακή λειτουργία. Να συνεχίσω να παίρνω προγεστερονη. Αυτα. Και χαιρετισμούς στον άντρα μου! Η αλήθεια ειναι πως ήταν πολυ στο τρέξιμο και δε μου ειπε λεπτομέρειες, πχ η καρδια του ειναι δυνατή η κατι τέτοιο. Φάνηκε ικανοποιημένος αλλα συγκρατημένος. Ελπιζω επειδή έτρεχε και δεν έφτανε. Πάντως οι κοπέλες που περίμεναν κι αυτές τον γιατρο για διάφορους λόγους ειπαν ΟΛΕΣ τα καλυτερα. Ελπιζω να πάνε ολα καλα!!!! Για την ώρα εγω χαίρομαι που είδαμε έμβρυο και χτυπάει η καρδια του!

Fairy Mary η lh που ανιχνεύει το τεστ ωορρηξιας υπάρχει πάντα στον οργανισμό της γυναίκας. Άλλες μέρες πιο πολυ κι άλλες πιο λιγο. Για να θεωρηθεί θετικό πρέπει να ειναι τουλαχιστον το ίδιο έντονη με την control line. Αλλιώς θεωρείται αρνητικό! 

Συγχαρητήρια κοριτσι μου! Πολύ καλά τα νέα σου, μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις! 

Ήθελα να σε ρωτήσω για το Pre seed πιό ακριβώς είχες πάρει και σε  βοηθήσε, γιατί μου  βγαζει στο ίντερνετ 2 συσκευασίες : η μια έχει κάτι γαλάζια λουλούδια και η αλλη μητέρα με μωρό η περιγραφή και στις δύο είναι ίδια και από ότι φαίνεται και το περιεχόμενο. :confused:

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Betty! Σ ευχαριστώ! Το ίδιο ευχομαι και για εσενα! Λοιπον, εγω πήρα αυτο με τα λουλούδια γιατι είχε και προωθητήρες και ειναι πιο εύκολο στη χρήση και μου φάνηκε και πιο ασφαλές όσον αφορά στην υγιεινή. Αλλα υποθέτω πως και το άλλο καλο θα ειναι. Καλη επιτυχία!!

@P.L.L. Σε ευχαριστώ!

Το γνωρίζω ότι η ορμόνη υπάρχει πάντα στον οργανισμό μας,  στην ωοθηλακική φάση εμένα το τεστ τις περισσότερες μέρες δε μου βγάζει καμία γραμμή που θεωρητικά η συγκέντρωση της ορμόνης είναι αρκετά μεγαλύτερη από την ωχρινική φάση στην οποία βρίσκομαι τώρα..

Σαφώς το τεστ θεωρείται αρνητικό ωστόσο μου κάνει εντύπωση που εμφανίζεται η γραμμή ναι μεν πιο αχνή αλλά εύκολο να τη διακρίνεις!

Γι αυτό έχω προβληματιστεί, μπορεί απλά να είναι έτσι ο οργανισμός μου.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο για το μωράκι σου και πάντα καλά νεα!

aKX8p2.png

πρίν από 2 λεπτά , P.L.L. είπε:

Γεια σου Betty! Σ ευχαριστώ! Το ίδιο ευχομαι και για εσενα! Λοιπον, εγω πήρα αυτο με τα λουλούδια γιατι είχε και προωθητήρες και ειναι πιο εύκολο στη χρήση και μου φάνηκε και πιο ασφαλές όσον αφορά στην υγιεινή. Αλλα υποθέτω πως και το άλλο καλο θα ειναι. Καλη επιτυχία!!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Και στο άλλο έχει προωθητηρες, αλλά θα πάρω αυτό που λες αφού είναι δοκιμασμένο :)

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 36 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι!!! Τέλεια τα νέα σου!!!!!!!! Φανταστικάααααα!!!!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , P.L.L. είπε:

Τελεια αν και ξεπετα :) να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!

πρίν από 19 λεπτά , P.L.L. είπε:

Εσυ ανεμώνη ποτε πας;;;

Το απογευματάκι!!!! Εχω πάρα πολύ άγχος!!! Με έχουν αγχώσει όλοιγτ θα στέκονται πάνω από ένα τηλέφωνο να ακουσουν τα καλά νεα... Ημουν πολύ καλύτερα ψυχολογικά όταν δεν ήξερε κανείς τίποτα και πήγαιναμε στη ζούλα με τον αντρούλη μου!!!!

cO4Yp3.png

Ναι όντως θα ήταν καλυτερα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις. Κι εγω το ίδιο προσπαθώ να κανω.

Τώρα κάθομαι και σκέφτομαι γιατι δε μου ειπε ο γιατρος αν ειναι δυνατή η καρδια. Παλι καθόταν κι έβλεπε μόνος του την οθόνη για λίγα λεπτά (δεν ξέρω ποσο αλλα εμενα μου φάνηκε αιώνας) και δε μιλούσε. Του λεω "γιατρέ ολα καλα;" -"περίμενε.." λέει. Και μετα απο λιγο μου ειπε οτι φαίνονται ολα καλα και μου έδειξε τον λεκιθικο ασκό και το έμβρυο. Τον ρώτησα εγω αν εχει καρδιακή λειτουργία και ειπε ναι. Όπως έφευγα τον ρώτησα ποσο το υπολογίζει και ειπε γύρω στις 6 μιση εβδομάδες. Ήθελα βέβαια πολυ πολυ περισσότερα να ακούσω και σιχαίνομαι να φεύγω με αναπάντητα ερωτήματα αλλα οι άλλες κοπέλες βρε παιδι μου τον θαύμαζαν. Οποτε ένιωσα μια ασφάλεια. 

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Ναι όντως θα ήταν καλυτερα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις. Κι εγω το ίδιο προσπαθώ να κανω.

Τώρα κάθομαι και σκέφτομαι γιατι δε μου ειπε ο γιατρος αν ειναι δυνατή η καρδια. Παλι καθόταν κι έβλεπε μόνος του την οθόνη για λίγα λεπτά (δεν ξέρω ποσο αλλα εμενα μου φάνηκε αιώνας) και δε μιλούσε. Του λεω "γιατρέ ολα καλα;" -"περίμενε.." λέει. Και μετα απο λιγο μου ειπε οτι φαίνονται ολα καλα και μου έδειξε τον λεκιθικο ασκό και το έμβρυο. Τον ρώτησα εγω αν εχει καρδιακή λειτουργία και ειπε ναι. Όπως έφευγα τον ρώτησα ποσο το υπολογίζει και ειπε γύρω στις 6 μιση εβδομάδες. Ήθελα βέβαια πολυ πολυ περισσότερα να ακούσω και σιχαίνομαι να φεύγω με αναπάντητα ερωτήματα αλλα οι άλλες κοπέλες βρε παιδι μου τον θαύμαζαν. Οποτε ένιωσα μια ασφάλεια. 

Παντως και ο δικος μου ουτε καν ειχε αναφερθεί στην καρδιακη λειτουργια την προηγουμενη φορά! Ευτυχως ηξερα εγω να διαβαζω τον υπερηχο και τις συντομεύσεις και το διαβασα!!! Άλλο ένα που με χαλάει! :P

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...