Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Από Που Είσαι?ώστε οποία είναι από ίδια πολ η με σένα αν θέλει να σου προτείνει γιατρό.

Από Αθήνα κορίτσι μου!!

16 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Καλησπερα Κατερίνα.. Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη και μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι από εδώ και στο εξης να πάνε όλα καλα και σύντομα να εχεις ευχάριστα νέα! 

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!Και σε εσένα εύχομαι ότι καλύτερο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας και την υποστηριξη! Δε μπορω να αναφερθω στην καθε μια χωριστα γιατι ειμαι στη δουλεια! Τεταρτη μου ειπε να επαναλαβω τη χοριακη και αν ολα ειναι καλα παμε 19/4! Προς το παρον ειστε οι μονες που το ειπα! Ουτε στη μαμα μου ακομα δεν το ειπα! :)

• Μου αρέσει 3

15 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Nansy το μονο που θέλω να σου πω ειναι οτι σε καταλαβαίνω... Επισης, οτι οταν έπιασα πάτο (και πραγματικά αυτο που ένιωθα ήταν τοσο ανυπόφορο που έφευγε ο εμετός σαν ρουκέτα, στα ξαφνικά) ήταν και οι μέρες που εγινε η σύλληψη στο παιδι που εχω τώρα. Δε μπορώ να ξέρω βέβαια πως θα πάνε τα πράγματα στο μελλον. Μπορώ μονο να ελπιζω. Αλλα νιώθω ξανά πολυ χαρούμενη και αισιόδοξη κι αυτο ειναι σπουδαίο! 

Katerina, οταν ακούω περιπτώσεις σαν τη δίκη σου και κάποιων άλλων κοριτσιών εδω μεσα τρελαίνομαι. Δεν εχω λόγια παρηγοριάς γι αυτο που εγινε. Ποια ειμαι εγω να μιλήσω. Ειναι απαίσιο. Το πιο απαίσιο πράγμα... μια μάνα να θάβει το παιδι της... Αλλα, η ζωή ειναι μπροστα και τα μελλοντικά παιδια σου και παιδια μου μας περιμένουμε.  Κι ωφειλουμε να ειμαστε ευτυχισμένες για να έρθουν σε μια ωραία ζωή! 

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Το ξέρω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε καλά για να έρθουν και τα παιδάκια μας.Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό αλλά τουλάχιστον προσπαθώ και έχω κάνει κινήσεις ώστε να προσπαθήσω ξανά σύντομα.Μακάρι να τα καταφέρουμε!

4 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

@Nansy29 κορίτσι μου ξέρω την ιστορία σου και από το άλλο thread.... Είναι πολύ λυπηρό, αλλά δυστυχώς σε κάποια θέματα κάποιοι άνθρωποι δοκιμάζονται περισσότερο από άλλους... Είναι πολύ λυπηρό να συμβαίνει, αλλά πιστεύω την επόμενη φορά θα καταφέρεις να πάρεις αγκαλιά το όνειρό σου κοπέλα μου...

@Katerina 88 λυπάμαι πολύ κορίτσι μου για αυτό που σου συνέβη... Και το ακόμα πιο τραγικό είναι να μην έχεις μια σαφή απάντηση για το για ποιο  λόγο έγινε ότι έγινε... Το μόνο που έχω να σου πω, είναι πως ο χρόνος είναι γιατρός... Δεν θα ξεχάσεις ποτέ αυτό που σου συνέβη, αλλά θα μάθεις να ζεις και να πορεύεσαι παράλληλα με την απώλεια...και εσύ και ο άντρας σου...

Καλή δύναμη και καλό κουράγιο θα σας ευχηθώ!

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Παίρνω δύναμη από εσάς που μείνατε έγκυες για να προσπαθήσω ξανά από τον επόμενο μήνα και μετά!

5 ώρες πρίν, Nektaritsaki είπε:

Καλημερα κοριτσια μου...πηγαμε πρωι πρωι στον γιατρο με πιεση πριν να με δει 14 κ αφου με ειδε πεσαμε στο 12!Φανταστητε αγχος!Ολα τελεια πολυ δυνατο μωρο μας ειπε ο γιατρος 7βδ 5ημ το μωρο 7βδ 2ημ εγω!Του λεω ειναι καλο αυτο?Εννοειτε μου λεει αυτο θα πει οτι ειναι δυνατο!Ειδαμε καρδουλα δεν μας την εβαλε να την ακουσουμε γιατι λεει το ντοπλερ ενοχλει το μωρο κ οι Αμερικανοι λενε μετα τις 9 βδομαδες!Οποτε ειπαμε αφου την ειδαμε κ ειναι καλα ας ακουσουμε τους Αμερικανους κ να περιμενουμε αλλες 2 βδομαδες!

Λοιπον σας στελνω μπολικη μπεμπεδοσκονη να κολλησετε οοοοοοολες!

(Αραγε το ντοπλερ που γραφω μας το ειπε ο γιατρος η το εβγαλα απο το κεφαλι μου?Αν οντως ειναι δικη μου λεξη χιλια συγνωμη ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω!Ειμαι ακομα στα χαμενα...)

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!Εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη με το μωρό στο σπίτι!!

πρίν από 11 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Το ξέρω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε καλά για να έρθουν και τα παιδάκια μας.Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό αλλά τουλάχιστον προσπαθώ και έχω κάνει κινήσεις ώστε να προσπαθήσω ξανά σύντομα.Μακάρι να τα καταφέρουμε!

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Παίρνω δύναμη από εσάς που μείνατε έγκυες για να προσπαθήσω ξανά από τον επόμενο μήνα και μετά!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!Εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη με το μωρό στο σπίτι!!

Νομίζω εσύ εισαι που ρώτησες για γιατρό... Προσωπικά δεν έχω να σου προτείνω κάποιον, αφού και εγώ ψάχνομαι να αλλάξω τον δικο μου, αλλά έχω ακούσει και διαβάσει πολύ καλα λόγια για έναν Δρακακη στον Αλεξανδρας... Νομίζω ετσι λέγεται και αν δεν κάνω λάθος ηγείται του τμήματος καθ' εξιν αποβολών και κυήσεων υψηλού κινδύνου..

Επίσης, χωρίς να θέλω να σου χρυσώσω το χάπι να σου πω πως ισχύει το ότι μετά από μια εγκυμοσύνη είσαι περισσότερο γόνιμη!!! Εγώ δεν το πίστευα, αλλά όντως, αμέσως μόλις μου έδωσε ο γιατρος το οκ μετα την αποξεση εμεινα κατευθείαν έγκυος! Όπως μου ειπε και ο γιατρός που μου διέγνωσε την παλίνδρομη στον υπέρηχο, "μία φορά έγκυος, για πάντα έγκυος"....

Τότε δεν το καταλάβαινα, αλλά τωρα ξέρω πως ισχύει!

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Νομίζω εσύ εισαι που ρώτησες για γιατρό... Προσωπικά δεν έχω να σου προτείνω κάποιον, αφού και εγώ ψάχνομαι να αλλάξω τον δικο μου, αλλά έχω ακούσει και διαβάσει πολύ καλα λόγια για έναν Δρακακη στον Αλεξανδρας... Νομίζω ετσι λέγεται και αν δεν κάνω λάθος ηγείται του τμήματος καθ' εξιν αποβολών και κυήσεων υψηλού κινδύνου..

Σ'ευχαριστώ πολύ!Θα ψάξω και για τον Δρακάκη!Να βρούμε έναν της προκοπής.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ!Θα ψάξω και για τον Δρακάκη!Να βρούμε έναν της προκοπής.

Αστα να πάνε... Εγω δεν τον έχωδει από κοντα γτ φανταζομαι θα πήζει και με μία παλίνδρομη στην 9η εβδομαδα δε θεωρούμαι και σοβαρό περιστατικό... Αλλά τον έχω στα υπόψην ώστε αν δε μ κάνει αυτος που εχω στα υπόψην να του κάνω μια επίσκεψη.... Δύσκολη δουλειά να βρεις σωστό γυναικολόγο τελικά... Οι πιο πολλοί είναι μόνο για τα εύκολα...

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 32 λεπτά , loyloy είπε:

@Diavolitsa και @Nektaritsaki τι ωραία νέα είναι Αυτά?μπράβο συγχαρητήρια και στις 2.ολα να πάνε καλά και να έχετε και οι δύο μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!!!!

@anemoni1989 @P.L.L. αν θυμάμαι καλά είστε για Αύριο να πάτε στο γιατρό ε?Θα περιμένουμε νέα.

@Κελυ 32 Μ.Πεμπτη ειπ Αμε?Ελπίζω να έχεις ηρεμήσει τώρα.

Αν κάνω κάποιο λάθος κοριτσάκια συγχωρήστε με.

Βρε @Cat! Που έχεις χαθει?Ελπίζω να εξελισετε όμορφα η εγκυμοσύνη σου.

@Bela Αύριο χωριακουλα? Κάνα συμπτωμα Έχεις?

@bouboubou122 έκανες το τεστακι?

Σορρυ κοριτσάκια αν ξεχνάω κάποια.μια όμορφη βδομάδα να εχουμε.

Γεια σου @loyloy τι κανεις?? Τελικα θα παω την αλλη βδομαδα ειπαμε ωστε να μην αγχωθω και να αφησω λιγο διαστημα!!! Εχω ξεχαστει τελειως και δεν σκεφτομαι τιποτα!!! Θα κανω απλα την Μ.Τεταρτη εξετασεις αιματος και μετα αναλογως των αποτελεσματων θα κλεισουμε ραντεβου!!! Εσυ πως εισαι?

πρίν από 22 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αστα να πάνε... Εγω δεν τον έχωδει από κοντα γτ φανταζομαι θα πήζει και με μία παλίνδρομη στην 9η εβδομαδα δε θεωρούμαι και σοβαρό περιστατικό... Αλλά τον έχω στα υπόψην ώστε αν δε μ κάνει αυτος που εχω στα υπόψην να του κάνω μια επίσκεψη.... Δύσκολη δουλειά να βρεις σωστό γυναικολόγο τελικά... Οι πιο πολλοί είναι μόνο για τα εύκολα...

Ακριβώς όπως το λες, βέβαια τα έχω ψάξει όλα τόσο πολύ μετά από αυτό που έπαθα, όπου την επόμενη φορά ο γιατρός θα ακούει τι του λέω εγώ και αν του αρέσει, αν δεν του αρέσει θα πάω σε άλλον.

Και από τον επόμενο μήνα θα δούμε αν όντως θα ξαναμείνω εύκολα έγκυος!Μακάρι να έχεις δίκιο και να πιάσω εύκολα!!!

πρίν από 43 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Γεια σου @loyloy τι κανεις?? Τελικα θα παω την αλλη βδομαδα ειπαμε ωστε να μην αγχωθω και να αφησω λιγο διαστημα!!! Εχω ξεχαστει τελειως και δεν σκεφτομαι τιποτα!!! Θα κανω απλα την Μ.Τεταρτη εξετασεις αιματος και μετα αναλογως των αποτελεσματων θα κλεισουμε ραντεβου!!! Εσυ πως εισαι?

Καλύτερα έτσι.θα χει μεγαλώσει και το μωράκι και σίγουρα θα ακούσετε καρδούλα.Απο ότι βλέπω Ει σαι πολυ ήρεμη!! !!!Μπράβο σου!!!!!!Εγώ Καλά μια χαρά.περιμενω να αδιαθετισω για να ξεκινήσουμε δυναμικές προσπάθειες.

@anemoni1989 και @P.L.L. ευχαριστώ.ξερω ότι με καταλαβαίνετε..

Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα.κατι με έπιασε χθες.αλλα οκ προχωραμε.σας ευχαριστώ  όλες!!είστε πολύ γλυκές!

@Nektaritsaki πολύ ευχάριστα νεα!συγχαρητήρια να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! 

@Diavolitsa με το καλό!όλα να πάνε τέλεια!

@Κελυ 32 χαίρομαι που ηρεμησες!! 

Τα φιλιά μου σε όλες!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Καλύτερα έτσι.θα χει μεγαλώσει και το μωράκι και σίγουρα θα ακούσετε καρδούλα.Απο ότι βλέπω Ει σαι πολυ ήρεμη!! !!!Μπράβο σου!!!!!!Εγώ Καλά μια χαρά.περιμενω να αδιαθετισω για να ξεκινήσουμε δυναμικές προσπάθειες.

Μπραβο!!!! Αντε να εχουμε νεα συντομα!!!

1 hour ago, Nansy29 είπε:

@anemoni1989 και @P.L.L. ευχαριστώ.ξερω ότι με καταλαβαίνετε..

Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα.κατι με έπιασε χθες.αλλα οκ προχωραμε.σας ευχαριστώ  όλες!!είστε πολύ γλυκές!

@Nektaritsaki πολύ ευχάριστα νεα!συγχαρητήρια να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! 

@Diavolitsa με το καλό!όλα να πάνε τέλεια!

@Κελυ 32 χαίρομαι που ηρεμησες!! 

Τα φιλιά μου σε όλες!

Νανσυ θα δεις ολα θα πανε καλα! Ακου το ενστικτο σου οσο μπορεις και να φιλτραρεις αυτα που σου λενε! Ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις!

• Μου αρέσει 1

Μικρη λουλου ευχομαι να μη σου ερθει η περίοδος!!!! 

Κελυ χίλια μπράβο που ηρεμησες και ξεχάστηκες! Εγω παλι σημερα ήμουν στα νταουν μου. Ίσως ενδόμυχα αγχώνομαι για την αυριανή επίσκεψη, ίσως και να ήταν τυχαίο, γιατι γενικά προσπαθώ να μην το πολυσκεφτομαι. 

Η μπουμπουνητό τελικα τι να εκανε.. 

Μπεμπούλα πως σε κατεύθυνε ο γιατρος για την προλακτινη; Θες να ρωτήσω τη γνωστή μου τι εκανε; 

Φιλιά σε όλες! 

πρίν από 13 λεπτά , P.L.L. είπε:

Κελυ χίλια μπράβο που ηρεμησες και ξεχάστηκες! Εγω παλι σημερα ήμουν στα νταουν μου. Ίσως ενδόμυχα αγχώνομαι για την αυριανή επίσκεψη, ίσως και να ήταν τυχαίο, γιατι γενικά προσπαθώ να μην το πολυσκεφτομαι. 

Μπεμπούλα πως σε κατεύθυνε ο γιατρος για την προλακτινη; Θες να ρωτήσω τη γνωστή μου τι εκανε; 

Φιλιά σε όλες! 

Κορίτσι μου δεν γίνεται να μην αγχώνεσαι για αύριο.ακομα κι αν δεν το συνειδητοποιεις αυτό είναι..Υπάρχει φόβος και είναι λογικό.εγω σου εύχομαι να είναι όλα τέλεια αύριο,να δεις το μωράκι σου και θα δεις ότι μετα θα είσαι πολύ καλύτερα!!!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, loyloy είπε:

@Diavolitsa και @Nektaritsaki τι ωραία νέα είναι Αυτά?μπράβο συγχαρητήρια και στις 2.ολα να πάνε καλά και να έχετε και οι δύο μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!!!!

@anemoni1989 @P.L.L. αν θυμάμαι καλά είστε για Αύριο να πάτε στο γιατρό ε?Θα περιμένουμε νέα.

@Κελυ 32 Μ.Πεμπτη ειπ Αμε?Ελπίζω να έχεις ηρεμήσει τώρα.

Αν κάνω κάποιο λάθος κοριτσάκια συγχωρήστε με.

Βρε @Cat! Που έχεις χαθει?Ελπίζω να εξελισετε όμορφα η εγκυμοσύνη σου.

@Bela Αύριο χωριακουλα? Κάνα συμπτωμα Έχεις?

@bouboubou122 έκανες το τεστακι?

Σορρυ κοριτσάκια αν ξεχνάω κάποια.μια όμορφη βδομάδα να εχουμε.

@loyloy μου αύριο περιμένω ναι!!!! Χοριακη δεν θα κάνω οχι.. μόνο αν έχω 1 - 2 μέρες καθυστέρηση. Συμπτωματα τίποτα απολύτως.. Μόνο διαισθηση ότι θα μου ρθει πάλι!!!!!! Εσύ καλά;;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Φιλιά σε όλες! 

Με το καλό αύριο ο υπέρηχος γλυκουλα μου όλα να είναι υπέροχα και να το χαρείς!!!!Περιμενουμε όμορφα νέα αύριο από το μπεμπακι! 

Μου είπε πως δεν το ανησυχεί καθόλου επειδή δεν έχει επηρεάσει τον κύκλο και αύριο θα κάνω επανεξέταση.Απο εκεί και έπειτα θα μου δώσει κάτι χαπάκια και θα ρυθμιστεί.Σε ευχαριστώ παρά πολύ για το ενδιαφέρον και ότι είναι θα σου πω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...