Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Nansy το μονο που θέλω να σου πω ειναι οτι σε καταλαβαίνω... Επισης, οτι οταν έπιασα πάτο (και πραγματικά αυτο που ένιωθα ήταν τοσο ανυπόφορο που έφευγε ο εμετός σαν ρουκέτα, στα ξαφνικά) ήταν και οι μέρες που εγινε η σύλληψη στο παιδι που εχω τώρα. Δε μπορώ να ξέρω βέβαια πως θα πάνε τα πράγματα στο μελλον. Μπορώ μονο να ελπιζω. Αλλα νιώθω ξανά πολυ χαρούμενη και αισιόδοξη κι αυτο ειναι σπουδαίο! 

Katerina, οταν ακούω περιπτώσεις σαν τη δίκη σου και κάποιων άλλων κοριτσιών εδω μεσα τρελαίνομαι. Δεν εχω λόγια παρηγοριάς γι αυτο που εγινε. Ποια ειμαι εγω να μιλήσω. Ειναι απαίσιο. Το πιο απαίσιο πράγμα... μια μάνα να θάβει το παιδι της... Αλλα, η ζωή ειναι μπροστα και τα μελλοντικά παιδια σου και παιδια μου μας περιμένουμε.  Κι ωφειλουμε να ειμαστε ευτυχισμένες για να έρθουν σε μια ωραία ζωή! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Καλημερα κοριτσια μου...πηγαμε πρωι πρωι στον γιατρο με πιεση πριν να με δει 14 κ αφου με ειδε πεσαμε στο 12!Φανταστητε αγχος!Ολα τελεια πολυ δυνατο μωρο μας ειπε ο γιατρος 7βδ 5ημ το μωρο 7βδ 2ημ εγω!Του λεω ειναι καλο αυτο?Εννοειτε μου λεει αυτο θα πει οτι ειναι δυνατο!Ειδαμε καρδουλα δεν μας την εβαλε να την ακουσουμε γιατι λεει το ντοπλερ ενοχλει το μωρο κ οι Αμερικανοι λενε μετα τις 9 βδομαδες!Οποτε ειπαμε αφου την ειδαμε κ ειναι καλα ας ακουσουμε τους Αμερικανους κ να περιμενουμε αλλες 2 βδομαδες!

Λοιπον σας στελνω μπολικη μπεμπεδοσκονη να κολλησετε οοοοοοολες!

(Αραγε το ντοπλερ που γραφω μας το ειπε ο γιατρος η το εβγαλα απο το κεφαλι μου?Αν οντως ειναι δικη μου λεξη χιλια συγνωμη ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω!Ειμαι ακομα στα χαμενα...)

• Μου αρέσει 9

L3k5p2.png

πρίν από 54 λεπτά , Nektaritsaki είπε:

Καλημερα κοριτσια μου...πηγαμε πρωι πρωι στον γιατρο με πιεση πριν να με δει 14 κ αφου με ειδε πεσαμε στο 12!Φανταστητε αγχος!Ολα τελεια πολυ δυνατο μωρο μας ειπε ο γιατρος 7βδ 5ημ το μωρο 7βδ 2ημ εγω!Του λεω ειναι καλο αυτο?Εννοειτε μου λεει αυτο θα πει οτι ειναι δυνατο!Ειδαμε καρδουλα δεν μας την εβαλε να την ακουσουμε γιατι λεει το ντοπλερ ενοχλει το μωρο κ οι Αμερικανοι λενε μετα τις 9 βδομαδες!Οποτε ειπαμε αφου την ειδαμε κ ειναι καλα ας ακουσουμε τους Αμερικανους κ να περιμενουμε αλλες 2 βδομαδες!

(Αραγε το ντοπλερ που γραφω μας το ειπε ο γιατρος η το εβγαλα απο το κεφαλι μου?Αν οντως ειναι δικη μου λεξη χιλια συγνωμη ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω!Ειμαι ακομα στα χαμενα...)

Συγχαρητηρια για το μωρακι σου, ολα καλα να πανε!!! Να σε ρωτησω κατι? Το κεντρο και ο γιατρος που πηγες ειναι στον Πειραια? Θα σου εξηγησω γιατι σε ρωταω.

Διαφημίσεις

Καλημεραααα! Λοιπον χωριακη 170.63! Πηρα και τη γιατρο και κλεισαμε ραντεβου για 19/4 για να ακουσουμε καρδια! Πιο νωρις μου ειπε δε θα φαινεται κατι! Τωρα περιμενω τη γιατρο να με παρει πισω για τα καφε αλλα μου ειπε η γραμματεας οτι αφου δεν ειναι κοκκινο και δεν πονας μαλλον δε θα ειναι κατι!

• Μου αρέσει 7

πρίν από 53 λεπτά , Nektaritsaki είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι!!! Τέλεια νέα!!!!!! Φανταστικά!!!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , Diavolitsa είπε:

Καλημεραααα! Λοιπον χωριακη 170.63! Πηρα και τη γιατρο και κλεισαμε ραντεβου για 19/4 για να ακουσουμε καρδια! Πιο νωρις μου ειπε δε θα φαινεται κατι! Τωρα περιμενω τη γιατρο να με παρει πισω για τα καφε αλλα μου ειπε η γραμματεας οτι αφου δεν ειναι κοκκινο και δεν πονας μαλλον δε θα ειναι κατι!

Υπέροχα νέα!!!!!!!!!! Είσαι έγκυος!!!!! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cO4Yp3.png

@Nansy29 κορίτσι μου ξέρω την ιστορία σου και από το άλλο thread.... Είναι πολύ λυπηρό, αλλά δυστυχώς σε κάποια θέματα κάποιοι άνθρωποι δοκιμάζονται περισσότερο από άλλους... Είναι πολύ λυπηρό να συμβαίνει, αλλά πιστεύω την επόμενη φορά θα καταφέρεις να πάρεις αγκαλιά το όνειρό σου κοπέλα μου...

@Katerina 88 λυπάμαι πολύ κορίτσι μου για αυτό που σου συνέβη... Και το ακόμα πιο τραγικό είναι να μην έχεις μια σαφή απάντηση για το για ποιο  λόγο έγινε ότι έγινε... Το μόνο που έχω να σου πω, είναι πως ο χρόνος είναι γιατρός... Δεν θα ξεχάσεις ποτέ αυτό που σου συνέβη, αλλά θα μάθεις να ζεις και να πορεύεσαι παράλληλα με την απώλεια...και εσύ και ο άντρας σου...

Καλή δύναμη και καλό κουράγιο θα σας ευχηθώ!

cO4Yp3.png

On 6/2/2018 at 2:22 ΜΜ, katsif είπε:

Κοριτσαρες Γειά σας,

Δεν ξέρω αν έχω θέση στην παρέα σας γιατί είμαι εγκυουλα αλλά θέλω να σας μεταφέρω την θετική ενέργεια και την εμπειρία μου για να πάρετε κουράγιο. 

Είμαι 41, τον τελευταίο 1,5 χρόνο προσπαθούμε εντατικά για μωρό με γόνιμες μέρες και τετοια.  Μου λέει ο τότε γιατρός μου θα προσπαθήσω σπερματενγυση. Με φόρτωσε με φάρμακα.  Άλλαξα γιατρό γιατί τσαντιστηκα. Πολύ χαμηλό ποσοστό επιτυχίας και δεν με παρακολουθουσε μέσ στον κύκλο.  Πάω σε καινούργιο και καλά ειδικό.  Αυτός με παρακολουθουσε αλλά μου έλεγε ότι έχεις πολύ λεπτό ενδομητριο 5,4 και καθόλου ωορρηξια. Ούτε εξωσωματική δεν θα πετύχει.  Με είχε κάνει ράκος.  Είχα δοκιμάσει διάφορα φάρμακα και μου λέει μετά το καλοκαίρι θα ξεκινήσεις εξωσωματική. Το καλοκαίρι απολυομαι από δουλειά.  Δηλαδή πόσο χειρότερα ε?

Να σας πω κάτι?  Τελικά έφυγε το άγχος.... Και έμεινα φυσιολογικά τον Σεπτέμβρη. 

Σας ζαλησα ε? Κορίτσια αφού έμεινα εγώ με χάλια ενδομητριο και ωορρηξια μπορούμε όλες! !!

Συγγνώμη αν σας κούρασα

Ποσο αισιοδοξο μηνυμα!!!! Ευχομαι ολα να πανε καλα!!!! Ορμονολογικα σε τι φαση ησουν?

Διαφημίσεις

1 hour ago, Diavolitsa είπε:

Καλημέρα! Συγχαρητήρια με το καλό να ακούσετε και την καρδούλα ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη εύχομαι!! 

1 ώρα πρίν, Nektaritsaki είπε:

Καλημέρα υπέροχα νέα με το καλό και ο επόμενος υπέρηχος!! Σε ευχαριστούμε για την μπεμπεδοσκονη!:-D

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Nektaritsaki είπε:

Συγχαρητήρια!!!!!!!Μια όμορφη εγκυμοσύνη κορίτσι μου!!!!

Στείλε μας μπόλικη να μη μείνει καμμία παραπονεμενη!!!!!

2 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Βασιλική μου συγχαρητήρια!!!!!!Μια όμορφη εγκυμοσύνη και σε εσένα!!!!!

Με το καλό Αύριο τα κορίτσια που έχουν υπέρηχους !!!!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Καλή Μ.Εβδομάδα να έχουμε....Για όλες που είμαστε στην προσπάθεια να έρθει και η δική μας Ανάσταση!

• Μου αρέσει 5

2 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσι, μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Αχ Βασιλικουλα μου γιουπιιι...τα καφε μην σε αγχωνουν κ εγω ειδα πριν μια βδομαδα κ σημερα μου ειπε ο γιατρος οτι αν ξαναδω να μην αγχωθω κ απλα να ξεκουραζομαι οσο μπορω!

Dimitroulaa μου ναι το κεντρο που πηγαινω ειναι στον Πειραια

Ευχαριστω ολες τις κοπελες για τις ευχες...ολες συντομα με χαρουμενα νεα           Φφφφφφφφφφφφφφφφφ (σας φυσαω μπεμπεδοσκονη)

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

L3k5p2.png

@Diavolitsa και @Nektaritsaki τι ωραία νέα είναι Αυτά?μπράβο συγχαρητήρια και στις 2.ολα να πάνε καλά και να έχετε και οι δύο μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!!!!

@anemoni1989 @P.L.L. αν θυμάμαι καλά είστε για Αύριο να πάτε στο γιατρό ε?Θα περιμένουμε νέα.

@Κελυ 32 Μ.Πεμπτη ειπ Αμε?Ελπίζω να έχεις ηρεμήσει τώρα.

Αν κάνω κάποιο λάθος κοριτσάκια συγχωρήστε με.

Βρε @Cat! Που έχεις χαθει?Ελπίζω να εξελισετε όμορφα η εγκυμοσύνη σου.

@Bela Αύριο χωριακουλα? Κάνα συμπτωμα Έχεις?

@bouboubou122 έκανες το τεστακι?

Σορρυ κοριτσάκια αν ξεχνάω κάποια.μια όμορφη βδομάδα να εχουμε.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...