Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , loyloy είπε:

Ω ναι.με βασιλικό πολτό ντοπαρισμενος μια χαρά.και να τρώτε συνέχεια μύδια και γιαούρτι με μέλι και καρύδια. Χιχιχιχιχιχι

Καλ ως ήρθες στη παρέα μας!!!!!!μακάρι να μη χρειαζόταν βέβαια.Παντως μπράβο σου που δείχνεις δύναμη.εγω έχασα το μωράκι μου στην 7η βδομάδα  στις 4/8/17 και ακόμα πονάει.κανω σκέψεις.Δεν ξέρω πώς να σου πω ότι σιγά σιγά θα ηρεμήσεις γιατί δεν έζησα τον δικο σου πόνο.Παντως Θέλω να σου πω όσο μπορείς να κοιτάς μπροστά και να συνεχίσεις να εισαι δυνατη.

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Ύπαρχουν στιγμές που κλαίω ασταμάτητα και άλλες στιγμές που απλά περνάνε οι μέρες (χωρίς να νιώθω)  περιμένωντας να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που περιμένω ώστε να βάλω μπρος ξανά.Διαβάζω και τα νέα από την ομάδα σας και συγκινούμαι όταν βλέπω να αυξάνονται οι εγκυούλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Αχ κορίτσια μου να ξέρατε πώς βοηθάτε αυτη τη στιγμή..με έχει πιάσει μία περίεργη ένταση ενα ξεσπασμα αλλα νιώθω πολύ ωραια που μιλάω μαζί σας!

@Luckystars έχεις δίκιο..ακριβώς έτσι είναι.πρέπει να κοιτάμε μπροστά. καλή επιτυχία εύχομαι στην προσπάθεια σου!

@fairy-mary ακριβώς όπως περιγράφεις νιώθω..σε ευχαριστώ πολύ! πιστεύω όταν με το καλό έρθει το μωράκι θα τα αφησουμε όλες πισω σαν κακες αναμνήσεις.

@Κελυ 32 πόσο με συγκίνησες βρε κορίτσι μου..ακριβως όπως τα λες.είμαστε δυνατές πραγματικά..σε έχω στο μυαλό μου να ξέρεις πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!

@Katerina88 αχ τι να πω τωρα σε σενα που έχασες το μωράκι σου σε τόσο προχωρημένη εβδομάδα;;είναι πολύ άδικο..σου εύχομαι σύντομα με μία νέα τελειόμηνη εγκυμοσύνη

@loyloy λυπάμαι για την απώλεια σου.εύχομαι και σε σένα η επόμενη εγκυμοσυνη να σου φέρει ένα υγιέστατο μωράκι.έχεις δίκιο θα τα κακομάθουμε μετά απο όλα αυτά που έχουμε περάσει!

• Μου αρέσει 2

Just now, Nansy29 είπε:

Αχ κορίτσια μου να ξέρατε πώς βοηθάτε αυτη τη στιγμή..με έχει πιάσει μία περίεργη ένταση ενα ξεσπασμα αλλα νιώθω πολύ ωραια που μιλάω μαζί σας!

@Luckystars έχεις δίκιο..ακριβώς έτσι είναι.πρέπει να κοιτάμε μπροστά. καλή επιτυχία εύχομαι στην προσπάθεια σου!

@fairy-mary ακριβώς όπως περιγράφεις νιώθω..σε ευχαριστώ πολύ! πιστεύω όταν με το καλό έρθει το μωράκι θα τα αφησουμε όλες πισω σαν κακες αναμνήσεις.

@Κελυ 32 πόσο με συγκίνησες βρε κορίτσι μου..ακριβως όπως τα λες.είμαστε δυνατές πραγματικά..σε έχω στο μυαλό μου να ξέρεις πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!

@Katerina88 αχ τι να πω τωρα σε σενα που έχασες το μωράκι σου σε τόσο προχωρημένη εβδομάδα;;είναι πολύ άδικο..σου εύχομαι σύντομα με μία νέα τελειόμηνη εγκυμοσύνη

@loyloy λυπάμαι για την απώλεια σου.εύχομαι και σε σένα η επόμενη εγκυμοσυνη να σου φέρει ένα υγιέστατο μωράκι.έχεις δίκιο θα τα κακομάθουμε μετά απο όλα αυτά που έχουμε περάσει!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

Για όλες μας να έρθει αυτή η υπέροχη στιγμή!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Nansy29 είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!Θα με ''κολλήσετε'' κι εμένα!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 34 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια και συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυούλες και εύχομαι σε όσες δεν είναι, να μείνουν σύντομα!!!Παρακολουθώ τη συζήτηση σας εδώ και λίγες εβδομάδες και όντως με επηρεάζετε θετικά!!!Εγώ στις 27/11/17 είχα ενδομήτριο θάνατο ενώ ήμουν 30 εβδομάδων και ενώ έχω τα ψυχολογικά μου πισωγυρίσματα, προσπαθώ να πάω παρακάτω και να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό θα μπορώ να ξαναπροσπαθήσω και την επόμενη φορά θα τα καταφέρω!

Κατερινακι καλώς ήρθες στην παρέα μας!Και εγώ καινούργια εδώ,τα κορίτσια με έχουν βοηθήσει τόσο πολύ!

Ψάχνω λόγια να σου πω/γραψω.Επειδή εχω βρεθεί στην θέση σου,θυμάμαι δεν ήθελα να μου λένε τίποτα,όλα τα άκουγα λόγια παρηγοριάς και εμένα τίποτα δε με παρηγορουσε...Θα σου πω μόνο ότι είπα και στη Νάνσυ,οτι και εγώ προσπαθώ να κάνω,αλλοτε τα καταφέρνω,αλλοτε οχι.Ποτέ δεν ξεχνάς,πάντα θα θυμάσαι όμως πίστεψε πως θα έρθει το μπεμπέ σας και μην κοιτάς πίσω γιατί θα σε κρατάει πίσω....κοιτα μπροστά...Εκεί είναι το μωράκι σου!

Στα λέω και εσένα με πολύ αγάπη...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Luckystars είπε:

Κατερινακι καλώς ήρθες στην παρέα μας!Και εγώ καινούργια εδώ,τα κορίτσια με έχουν βοηθήσει τόσο πολύ!

Ψάχνω λόγια να σου πω/γραψω.Επειδή εχω βρεθεί στην θέση σου,θυμάμαι δεν ήθελα να μου λένε τίποτα,όλα τα άκουγα λόγια παρηγοριάς και εμένα τίποτα δε με παρηγορουσε...Θα σου πω μόνο ότι είπα και στη Νάνσυ,οτι και εγώ προσπαθώ να κάνω,αλλοτε τα καταφέρνω,αλλοτε οχι.Ποτέ δεν ξεχνάς,πάντα θα θυμάσαι όμως πίστεψε πως θα έρθει το μπεμπέ σας και μην κοιτάς πίσω γιατί θα σε κρατάει πίσω....κοιτα μπροστά...Εκεί είναι το μωράκι σου!

Στα λέω και εσένα με πολύ αγάπη...

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Σίγουρα με νιώθεις και ξέρεις πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό, ειδικά όταν βλέπεις ότι τελικά όλες γέννησαν και έχουν το μωρό τους και εγώ αντί να το έχω στο σπίτι πηγαίνω και αφήνω λουλούδια στο νεκροταφείο.Όσο περίεργο και αν ακούγεται όταν πηγαίνω τα λουλούδια νιώθω ότι ηρεμώ και παράλληλα κάνω ότι πρέπει ώστε να είμαι πανέτοιμη για το επόμενο μωράκι που θα έρθει.Γιατί θα τα καταφέρω ο κόσμος να χαλάσει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Ύπαρχουν στιγμές που κλαίω ασταμάτητα και άλλες στιγμές που απλά περνάνε οι μέρες (χωρίς να νιώθω)  περιμένωντας να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που περιμένω ώστε να βάλω μπρος ξανά.Διαβάζω και τα νέα από την ομάδα σας και συγκινούμαι όταν βλέπω να αυξάνονται οι εγκυούλες!

Πρεπει Πρέπει να ξεσπάσεις και να κλάψεις.το χρειάζεσαι. Πέρασες πολλά.Κανατε εξετάσεις στο μωράκι να μάθετε το λόγο? 

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Πρεπει Πρέπει να ξεσπάσεις και να κλάψεις.το χρειάζεσαι. Πέρασες πολλά.Κανατε εξετάσεις στο μωράκι να μάθετε το λόγο? 

Ναι  κορίτσι μου, έγινε νεκροψία.Ο γυναικολόγος έλεγε ότι το μωρό έφυγε επειδή μπλέχτηκε σφιχτά με τον λώρο, στην νεκροψία δεν υπάρχει πουθενά αναφορά για λώρο, το μόνο που λέει είναι ότι υπήρχε μία ανωριμότητα στον πλακούντα.Έτσι λοιπόν πήγα σε αιματολόγο και έκανα εξετάσεις θρομβοφιλίας, τα πρώτα αποτελέσματα βγήκαν και είμαι ετερόζυγη στην προθρομβίνη δηλαδή έχω θρομβοφιλία.Ο αιματολόγος μου είπε ότι πιθανόν το μωρό έφυγε λόγω θρομβοφιλίας αλλά ξέρουμε πως να αντιμετωπίσουμε την επόμενη εγκυμοσύνη και να μην ανησυχώ.Από την μία χάρηκα που βρήκα το λόγο που έφυγε το μωρό αλλά από την άλλη έχω τεράστιο θυμό για τον γυναικολόγο γιατί στο πρώτο 3μηνο είχα πάθει 4 αποκολλήσεις με πολλές αιμοραγίες και θα έπρεπε να το είχε ψιλιαστει και να με στείλει να κάνω εξετάσεις.Όπως καταλαβαίνετε κορίτσια μου ψάχνω και για γυνακολόγο, όποια θέλει να μου προτέινει ας μου πει!

πρίν από 4 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Σίγουρα με νιώθεις και ξέρεις πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό, ειδικά όταν βλέπεις ότι τελικά όλες γέννησαν και έχουν το μωρό τους και εγώ αντί να το έχω στο σπίτι πηγαίνω και αφήνω λουλούδια στο νεκροταφείο.Όσο περίεργο και αν ακούγεται όταν πηγαίνω τα λουλούδια νιώθω ότι ηρεμώ και παράλληλα κάνω ότι πρέπει ώστε να είμαι πανέτοιμη για το επόμενο μωράκι που θα έρθει.Γιατί θα τα καταφέρω ο κόσμος να χαλάσει.

Πόσο μα πόσο σε νιώθω να ξέρεις....

Έτσι,ο κόσμος ανάποδα να γυρίσει ,οχι "θα",τα καταφερνουμε!λιιιιιγο ακόμα μας μένει!!!!!!!:)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Luckystars είπε:

Πόσο μα πόσο σε νιώθω να ξέρεις....

Έτσι,ο κόσμος ανάποδα να γυρίσει ,οχι "θα",τα καταφερνουμε!λιιιιιγο ακόμα μας μένει!!!!!!!:)

Ακριβώς κορίτσι μου θα τα καταφέρουμε!!!!Σ'ευχαριστώ πολύ που με νιώθεις!!!!

Διαφημίσεις

Just now, Katerina 88 είπε:

Μακάρι!!!!!!

Και να δεις που θα γεννάμε κάποιες παρέα και κάποιες με διάφορα λίγων μηνών!

Όλα θα γίνουν,την υγεία μας να έχουμε και όλα θα γίνουν,θα το δεις!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 41 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Ναι  κορίτσι μου, έγινε νεκροψία.Ο γυναικολόγος έλεγε ότι το μωρό έφυγε επειδή μπλέχτηκε σφιχτά με τον λώρο, στην νεκροψία δεν υπάρχει πουθενά αναφορά για λώρο, το μόνο που λέει είναι ότι υπήρχε μία ανωριμότητα στον πλακούντα.Έτσι λοιπόν πήγα σε αιματολόγο και έκανα εξετάσεις θρομβοφιλίας, τα πρώτα αποτελέσματα βγήκαν και είμαι ετερόζυγη στην προθρομβίνη δηλαδή έχω θρομβοφιλία.Ο αιματολόγος μου είπε ότι πιθανόν το μωρό έφυγε λόγω θρομβοφιλίας αλλά ξέρουμε πως να αντιμετωπίσουμε την επόμενη εγκυμοσύνη και να μην ανησυχώ.Από την μία χάρηκα που βρήκα το λόγο που έφυγε το μωρό αλλά από την άλλη έχω τεράστιο θυμό για τον γυναικολόγο γιατί στο πρώτο 3μηνο είχα πάθει 4 αποκολλήσεις με πολλές αιμοραγίες και θα έπρεπε να το είχε ψιλιαστει και να με στείλει να κάνω εξετάσεις.Όπως καταλαβαίνετε κορίτσια μου ψάχνω και για γυνακολόγο, όποια θέλει να μου προτέινει ας μου πει!

Από Που Είσαι?ώστε οποία είναι από ίδια πολ η με σένα αν θέλει να σου προτείνει γιατρό.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Katerina 88 είπε:

Καλησπερα Κατερίνα.. Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη και μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι από εδώ και στο εξης να πάνε όλα καλα και σύντομα να εχεις ευχάριστα νέα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...