Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Κοίτα εγώ δεν κάνω τεστ γιατί καταλαβαίνω ποτε έχω ωορρηξία. Πάντως πριν 2 μήνες Ει χα την 23η μέρα.εχω κύκλο 32 ημερών περίπου αλλά εκείνο το μηνα έκανα κύκλο 36 ημερών.μπορει να έκανες αργά ωορρηξία.βεβαια Μπορεί να σαι και ε γκυος.η @P.L.L. αν θυμάμαι καλά κατάλαβε την εγκυμοσύνη της από τεστ ωορρηξίας. 

Το θέμα είναι ότι μου βγήκε θετικό 3 μερες συνεχόμενα...Μετά κάνω ένα ακόμα και δεν εμφανίστηκε γραμμή..και λέω Εντάξει όλα κομπλέ...και τώρα...πάλι γραμμουλα.

Ίσως πρέπει να σταματήσω να χρησιμοποιώ τα τεστ.

Μου δημιουργούν προβλήματα!χαχαχα!

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

9 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Κοριτσια βοηθεια! Εχω λιγο αιμα! Στο σκουπισμα! Τι ειναι αυτο τωρα? Εχω φρικαρει!

Καταρχην συγχαρητηρια!!! Μπραβοοοο! Κατα δευτερον ως παθουσα να σου πω οτι και εγω την ημερα που εμαθα οτι ειναι εγκυος και μια μερα πριν ειχα αιμα περιοδου λιγο...το οποιο μετα αραιωνε και εγινε οπως το περιεγραψες..δηλαδη καφε..Να φανταστεις εγω νομιζα οτι θα αδιαθετησω και ηταν προεορτια περιοδου και χοροπηδουσα και σηκωνα βαρη για να μου κατεβει η περιοδος! Οταν τελικα το ειπα στον αντρα μου και αμεσως καταλαβε οτι ειμαι εγκυος...Οποτε μην ανησυχεις...Ειναι απο την εμφυτευση..Απλα ξαπλωσε και συννεονησου τηλεφωνικα με γυναινολογο για τυχον προγεστερονη!!! Ολα θα πανε τελεια!!!!

πρίν από 22 λεπτά , Bela είπε:

Όλα καλά να πάνε @Beboula25 ♡♡♡♡ Σημασία έχει να βρίσκουμε την αιτία και να προχωράμε μόνο ετσι αυξανουμε τις πιθανότητες :)

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου έτσι είναι συμφωνώ..Εύχομαι να μας εχεις όμορφα νέα σε λιγες μερες 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου..Κάνε υπομονή 2 μερουλες,μην στρεσαρεσαι με τεστ γιατί δεν είναι τίποτα στανταρ τόσο νωρις και εύχομαι να είναι αυτό που επιθυμεις! Διαφορετικά συζητησε με τον γιατρό σου για τα καφέ.καποιες φορές είναι απολυτως νορμαλ και αλλες ισως κάτι ορμονικό που βεβαιως φτιάχνεται. 

Καλό μήνα!!!

Βασιλικουλα οπως σωστά είπες δεν ευθύνεσαι για κάτι.Ξεκουρασου και κάνε την χοριακουλα σου το πρωί.Ολα να είναι υπέροχα εύχομαι! 

@Bela μου πως είσαι καλή μου;;;

@P.L.L. και εγω σε φιλώ με το καλό ο υπέρηχος σε λιγες μερες!! 

Χαιρετισμούς σε όλα τα κοριτσια!

@Beboula25 σε ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια :). Θα κάνω λίγο υπομονή και ελπίζω να μην είναι ορμονικο το θέμα. Σου εύχομαι γρήγορα με ένα μπεμπε στην κοιλίτσα!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , fairy-mary είπε:

Το θέμα είναι ότι μου βγήκε θετικό 3 μερες συνεχόμενα...Μετά κάνω ένα ακόμα και δεν εμφανίστηκε γραμμή..και λέω Εντάξει όλα κομπλέ...και τώρα...πάλι γραμμουλα.

Ίσως πρέπει να σταματήσω να χρησιμοποιώ τα τεστ.

Μου δημιουργούν προβλήματα!χαχαχα!

Πιο πολύ αγχώνεσαι.προσπαθησε κάθε μέρα ή έστω μέρα παραμερα να έρχεσαι σε επαφή.ξεζουμισε τον και άσε τα τεστακια :):)

Διαφημίσεις

1 hour ago, Bela είπε:

@Beboula25 μου καλά είμαι εσύ τι κάνεις;; Ξεκίνησα δουλειά και τρέχω αρκετά... Σε κάποια φάση είπα με τέτοιο άγχος στην δουλειά ή που θα μείνω έγκυος στο άσχετο ή ποτέ... Χαχαχαχα. Κατά τ'άλλα Μ. Τρίτη θα δείξει αν και από συμπτώματα τίποτα τζιιιιιιιφος η δουλειά!!!!!!! 

@Rosita μου Καλό μήνα και εύχομαι να έχει γίνει το θαύμα και να είσαι έγκυος!!!!!!!!!♡♡♡

@Bela μου ευχαριστω επισης καλό μήνα! Ελπίζω να είναι ο μήνας μας:-D

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Rosita είπε:

@Beboula25 σε ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια :). Θα κάνω λίγο υπομονή και ελπίζω να μην είναι ορμονικο το θέμα. Σου εύχομαι γρήγορα με ένα μπεμπε στην κοιλίτσα!

Να είσαι καλα σε ευχαριστώ πολύ! Να μην το σκέφτεσαι δεν είναι ανησυχητικό τα καφέ δεν είναι οπωσδήποτε κάτι μπορεί μια φάση του κυκλου. Εύχομαι και στην δικη σου κοιλιτσα πολύ σύντομα να τρυπώσει το μπεμπακι μακάρι και τώρα που μιλάμε!:)

πρίν από 10 λεπτά , loyloy είπε:

Πιο πολύ αγχώνεσαι.προσπαθησε κάθε μέρα ή έστω μέρα παραμερα να έρχεσαι σε επαφή.ξεζουμισε τον και άσε τα τεστακια :):)

χαχαχα...έχεις δικιο!

τι να κάνω που έχει πηξει στη δουλεια και μου γυρνάει κάθε μέρα κομμάτια!

θα του δώσω βασιλικό πολτό να πάρει δυνάμεις!

aKX8p2.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα!

@Diavolitsa συγχαρητήρια σου εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη! το αίμα σε αυτη τη φάση είναι μάλλον εμφύτευση

@Bela εύχομαι ένα τέλειο αποτέλεσμα την Τρίτη

@Rosita εύχομαι να έχεις μείνει έγκυος

@fairy-mary όντως άσε τα τεστάκια

@Κελυ 32 πως είσαι;

την καλησπέρα σε όλες! ρε κορίτσια εγω δεν ξέρω τι επαθα σήμερα αλλά μελαγχόλησα απίστευτα παρόλο που ήμασταν όλο το σ/κ έξω..θεωρώ ότι έχω αντιμετωπίσει αρκετα ψυχραιμα όλα αυτα που έχουν συμβεί αλλά είναι και κάποιες στιγμές που δεν μπορώ ακόμα να το χωνέψω.. ειδικά την τελευταία απώλεια. ακόμα σκέφτομαι ποσο μηνων εβδομάδων θα ήμουν κλπ.πιστευω ότι θα κάνουμε παιδιά ότι θα τα καταφέρουμε αλλά αυτές οι ψυχούλες που χάθηκαν δεν γυρνάνε πίσω..πάντα θα με πονάνε..και τώρα κανονικά έπρεπε να πηγαίνουμε για το δεύτερο παιδί και εμείς ακόμα παιδευόμαστε για το πρωτο..συγγνώμη αν σας ρίχνω τώρα αλλά ξέρω ότι μόνο εσείς με καταλαβαίνετε.

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 11 λεπτά , Nansy29 είπε:

@Diavolitsa συγχαρητήρια σου εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη! το αίμα σε αυτη τη φάση είναι μάλλον εμφύτευση

@Κελυ 32 πως είσαι;

την καλησπέρα σε όλες! ρε κορίτσια εγω δεν ξέρω τι επαθα σήμερα αλλά μελαγχόλησα απίστευτα παρόλο που ήμασταν όλο το σ/κ έξω..θεωρώ ότι έχω αντιμετωπίσει αρκετα ψυχραιμα όλα αυτα που έχουν συμβεί αλλά είναι και κάποιες στιγμές που δεν μπορώ ακόμα να το χωνέψω.. ειδικά την τελευταία απώλεια. ακόμα σκέφτομαι ποσο μηνων εβδομάδων θα ήμουν κλπ.πιστευω ότι θα κάνουμε παιδιά ότι θα τα καταφέρουμε αλλά αυτές οι ψυχούλες που χάθηκαν δεν γυρνάνε πίσω..πάντα θα με πονάνε..και τώρα κανονικά έπρεπε να πηγαίνουμε για το δεύτερο παιδί και εμείς ακόμα παιδευόμαστε για το πρωτο..συγγνώμη αν σας ρίχνω τώρα αλλά ξέρω ότι μόνο εσείς με καταλαβαίνετε.

Πόσο σε νιώθω να ξέρεις κορίτσι μου!Τι πόνος,σαν(?) να ξεριζωνεται η καρδιά....Έτσι είναι με τις απώλειες....Δεν ξεχνάς ποτέ,σφίγγεις τα δόντια και επιλέγεις ή κοιτάς πίσω και μένεις εκεί ή μπροστά και προχωρας!Μοιάζει ισως σκληρό αλλά μετά από τόσες δοκιμασίες επιτρέπω στον εαυτό μου στιγμές που πονάει αλλά όταν αρχίζω να "αιμορραγω" κοιτάω μπροστά,αλλιώς δεν υπάρχει γυρισμός.

Στα λέω με αγάπη....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Nansy29 είπε:

@Κελυ 32 πως είσαι;

Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Μου έχει συμβεί πολλές φορές είμαι καλα να περνάω τέλεια και ξαφνικά να γυρίζω σπίτι και να τα σκέφτομαι όλα και να νιωθω ότι το ταβάνι θα πέσει να με πλακώσει!

Μη νιώθεις άσχημα γι αυτά που αισθάνεσαι κάποια στιγμή θα γιατρευτουνε οι πληγές σου, όχι ότι θα διαγράψειΣ όλα αυτά που έχουν συμβεί αλλά δε θα σε βαραινουν πια.

Δεν είναι κατι εύκολο και θέλει αγώνα μέρα με τη μέρα..αλλά κάθε μέρα που περνά και αντιμετώπιζεις τους φόβους σου και το παρελθόν σου να ξερεις ότι ερχεσαι πιο κοντά στη λύτρωση!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Καλησπέρα σας κορίτσια και συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυούλες και εύχομαι σε όσες δεν είναι, να μείνουν σύντομα!!!Παρακολουθώ τη συζήτηση σας εδώ και λίγες εβδομάδες και όντως με επηρεάζετε θετικά!!!Εγώ στις 27/11/17 είχα ενδομήτριο θάνατο ενώ ήμουν 30 εβδομάδων και ενώ έχω τα ψυχολογικά μου πισωγυρίσματα, προσπαθώ να πάω παρακάτω και να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό θα μπορώ να ξαναπροσπαθήσω και την επόμενη φορά θα τα καταφέρω!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Nansy29 είπε:

@Κελυ 32 πως είσαι;

Αχ Νανσυ!!!! Οσα λες εκφραζουν απολυτα καθε κοπελα που εχει περασει την απωλεια του ονειρου! Τα ιδια ελεγα κ εγω και ακομα και αν ειμαι εγκυος τωρα...αναβιωνουν οι κακες αναμνησεις..οι φοβιες..οι ανασφαλειες...και δυστυχως οι επαναλαμβανομενες απωλειες μια εγκυμοσυνης σε στιγματιζουν για πολυ καιρο...Νανσυ δεν θα σου πω να μην νιωθεις ετσι..Δεν γινεται και το ξερω πολυ καλα! Θα σου πω λοιπον οτι ειναι πολυ λογικο και φυσικο να αισθανεσαι πονο και στενοχωρια..Και θα σε διαβεβαιωσω οτι θα ερθει η χαρα στη ζωη σου! Θα ερθει η στιγμη που θα χαιρεσαι μονο..Και θα χαιρεσαι γιατι ξεπερασες και επιβιωσες απο αυτον τον εφιαλτη! Εγω μεσα μου ενιωσα πολυ δυνατη τελικα και αυτο που κρατησα ειναι η δυναμη μου! Και εσυ εισαι δυνατη..γιατι δεν το εβαλες κατω...Προσπαθησες και προσπαθεις! Αρα θα τα καταφερεις..να εισαι σιγουρη! Δεν σε εβαλαν κατω οι απωλειες...ΕΣΥ τις νικησες με την αφοσιωση σου στο στοχο σου! 

Νανσυ οταν και εγω συνειδητοποιησα τι πονο βιωσα...τι σωματικη ταλαιπωρια και σε τι κινδυνους μπηκα..καταλαβα ποσο κερδισμενη βργηκα απο ολο αυτο..Γιατι τα καταφερα και σταθηκα στα ποδια μου παραμενοντας ΥΓΙΗΣ! Ετσι λοιπον και εσυ εισαι αληθινη μαχητρια!

Θα ερθει και το μωρακι και για σενα και για μενα! Σημασια εχει η σωματικη και ψυχικη υγεια μας! Νανσυ σου αξιζουν πολλα μπραβο που δεν λυγισες! Αυτο να θυμασαι!

πρίν από 6 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια και συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυούλες και εύχομαι σε όσες δεν είναι, να μείνουν σύντομα!!!Παρακολουθώ τη συζήτηση σας εδώ και λίγες εβδομάδες και όντως με επηρεάζετε θετικά!!!Εγώ στις 27/11/17 είχα ενδομήτριο θάνατο ενώ ήμουν 30 εβδομάδων και ενώ έχω τα ψυχολογικά μου πισωγυρίσματα, προσπαθώ να πάω παρακάτω και να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό θα μπορώ να ξαναπροσπαθήσω και την επόμενη φορά θα τα καταφέρω!

Να εισαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!!!!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Αχ Νανσυ!!!! Οσα λες εκφραζουν απολυτα καθε κοπελα που εχει περασει την απωλεια του ονειρου! Τα ιδια ελεγα κ εγω και ακομα και αν ειμαι εγκυος τωρα...αναβιωνουν οι κακες αναμνησεις..οι φοβιες..οι ανασφαλειες...και δυστυχως οι επαναλαμβανομενες απωλειες μια εγκυμοσυνης σε στιγματιζουν για πολυ καιρο...Νανσυ δεν θα σου πω να μην νιωθεις ετσι..Δεν γινεται και το ξερω πολυ καλα! Θα σου πω λοιπον οτι ειναι πολυ λογικο και φυσικο να αισθανεσαι πονο και στενοχωρια..Και θα σε διαβεβαιωσω οτι θα ερθει η χαρα στη ζωη σου! Θα ερθει η στιγμη που θα χαιρεσαι μονο..Και θα χαιρεσαι γιατι ξεπερασες και επιβιωσες απο αυτον τον εφιαλτη! Εγω μεσα μου ενιωσα πολυ δυνατη τελικα και αυτο που κρατησα ειναι η δυναμη μου! Και εσυ εισαι δυνατη..γιατι δεν το εβαλες κατω...Προσπαθησες και προσπαθεις! Αρα θα τα καταφερεις..να εισαι σιγουρη! Δεν σε εβαλαν κατω οι απωλειες...ΕΣΥ τις νικησες με την αφοσιωση σου στο στοχο σου! 

Νανσυ οταν και εγω συνειδητοποιησα τι πονο βιωσα...τι σωματικη ταλαιπωρια και σε τι κινδυνους μπηκα..καταλαβα ποσο κερδισμενη βργηκα απο ολο αυτο..Γιατι τα καταφερα και σταθηκα στα ποδια μου παραμενοντας ΥΓΙΗΣ! Ετσι λοιπον και εσυ εισαι αληθινη μαχητρια!

Θα ερθει και το μωρακι και για σενα και για μενα! Σημασια εχει η σωματικη και ψυχικη υγεια μας! Νανσυ σου αξιζουν πολλα μπραβο που δεν λυγισες! Αυτο να θυμασαι!

Να εισαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!!!!!

@Κελυ 32 Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , fairy-mary είπε:

χαχαχα...έχεις δικιο!

τι να κάνω που έχει πηξει στη δουλεια και μου γυρνάει κάθε μέρα κομμάτια!

θα του δώσω βασιλικό πολτό να πάρει δυνάμεις!

Ω ναι.με βασιλικό πολτό ντοπαρισμενος μια χαρά.και να τρώτε συνέχεια μύδια και γιαούρτι με μέλι και καρύδια. Χιχιχιχιχιχι

πρίν από 18 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Καλ ως ήρθες στη παρέα μας!!!!!!μακάρι να μη χρειαζόταν βέβαια.Παντως μπράβο σου που δείχνεις δύναμη.εγω έχασα το μωράκι μου στην 7η βδομάδα  στις 4/8/17 και ακόμα πονάει.κανω σκέψεις.Δεν ξέρω πώς να σου πω ότι σιγά σιγά θα ηρεμήσεις γιατί δεν έζησα τον δικο σου πόνο.Παντως Θέλω να σου πω όσο μπορείς να κοιτάς μπροστά και να συνεχίσεις να εισαι δυνατη.

πρίν από 42 λεπτά , Nansy29 είπε:

@Κελυ 32 πως είσαι;

Σε καταλαβαίνω.πριν 2 βδομάδες Ήταν που θα γεννουσα και καταλαβαίνεις τη ψυχολογία μου.στα πατώματα.Δυστυχως δεν αλλάζει κάτι.Πρεπει να κοιτάμε μπροστά και να είμαστε αισιόδοξες.το αξίζουμε και πιστεύω τα μωράκια μας θα μαι τυχερά που θα χουν εμάς μανούλες,  βέβαια θα Ναι κακομαθημένα. Ει μαι σίγουρη αλλά χαλάλι τους.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...