Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 42 λεπτά , P.L.L. είπε:

Βασιλικουλα μου εκανα λάθος. Εννοούσα οτι ήμουν 5εβδομαδων και μια μερα. Εσυ εισαι σχεδον 4εβδομαδων πράγμα που το κανει πιο φυσιολογικό να δεις αίμα εμφύτευσης. 

Τυχερό αστέρι σε ευχαριστώ. Θα τα μεταφέρω!!! 

Ροζιτα σου ευχομαι να ειναι κι εσενα αίμα εμφύτευσης! Κάνε ενα τεστ μωρε.. Τώρα που γυρίζει..! Και καλη επιτυχία!

Παρακαλώ...οτι άλλο θέλεις με ρωτάς!Καλή επιτυχία στην φιλη σου!

πρίν από 32 λεπτά , loyloy είπε:

Καλησπέρα!!!!!!!!Κάνε ενα τεστακι ή μια χωριακουλα Αύριο το πρωί.αν προσπαθείς με τον σύντροφό σου πολύ πιθανό να μιλάμε για αίμα εμφύτευση.με το καλό σου εύχομαι να είναι το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Πως είστε κορίτσια?οι εγκυουλες Καλά? @Diavolitsa δεν είναι τπτ.μη φοβάσαι.παρε και το γιατρο σου και Αύριο Κάνε και μια χωριακουλα για να κανονίσετε και ποτε να πας να σε δει.

Λουλου μου καλησπέρα.

Πως είσαι?

1 hour ago, Rosita είπε:

Γεια σας κοριτσια θα ήθελα την γνώμη σας αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Έχω κύκλο 24 με 28 μέρες. Σήμερα είμαι στην 26 και εδώ και 5 μέρες έχω καφέ υγρά χωρίς να έρθει αίμα. Δεν μου έχει ξανατυχει και ποτε δεν είχα θέματα με την περίοδο. 

Ροζιτα συμφωνω με ότι εχουν αναφέρει ήδη τα κορίτσια.

Για να είσαι σίγουρη κάνε μια χοριακή και εύχομαι καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Κορίτσια @Luckystars @anemoni1989 και @loyloy ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι έκανα τεστ την Παρασκευή το πρωί (24 μερα) Και ήταν αρνητικό. Μέχρι την Τρίτη δεν μετράω καθυστέρηση. Θα δείξει αύριο αν κάνω τεστ? Μπορεί να είναι κάποιο ορμονολογικο πρόβλημα?

@Luckystars Καλά είμαι δόξα το Θεό.λιγο εξάντληση ακόμα αλλά Καλά.Να σου χτες στο σκούπισμα ει χα λίγο ροζ και δεν περιμένω ακόμα να αδιαθετισω.σε μια βδομάδα.μ.σαββατο περιμένω.και καταλαβαίνεις το μυαλό κάνει παιχνίδια. Και έχω και νεύρα χωρίς λόγο  γενικότερα απότομες αλλαγές στη διάθεση.Αλλα πολύ νωρίς είναι μια βδομάδα μετά τη γόνιμη να τα έχω αυτά σε περίπτωση που......μαλλον ορμόνες λόγο έλευσης περιόδου σε 6 μέρες.

πρίν από 23 λεπτά , Rosita είπε:

Κορίτσια @Luckystars @anemoni1989 και @loyloy ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι έκανα τεστ την Παρασκευή το πρωί (24 μερα) Και ήταν αρνητικό. Μέχρι την Τρίτη δεν μετράω καθυστέρηση. Θα δείξει αύριο αν κάνω τεστ? Μπορεί να είναι κάποιο ορμονολογικο πρόβλημα?

Κοίτα καμία φορά τα τεστ Δεν είναι αξιόπιστα.μπορει να βγει αρνητικό και να είσαι.τωρα αν από Τρίτη θα Ναι καθυστέρηση πολύ πιθανό να δειξε λάθος.νομιζω μια χωριακη θα δείξει.εστω και χαμηλή τιμή γτ είναι νωρίς αλλά θα δείξει. 

πρίν από 47 λεπτά , loyloy είπε:

@Luckystars Καλά είμαι δόξα το Θεό.λιγο εξάντληση ακόμα αλλά Καλά.Να σου χτες στο σκούπισμα ει χα λίγο ροζ και δεν περιμένω ακόμα να αδιαθετισω.σε μια βδομάδα.μ.σαββατο περιμένω.και καταλαβαίνεις το μυαλό κάνει παιχνίδια. Και έχω και νεύρα χωρίς λόγο  γενικότερα απότομες αλλαγές στη διάθεση.Αλλα πολύ νωρίς είναι μια βδομάδα μετά τη γόνιμη να τα έχω αυτά σε περίπτωση που......μαλλον ορμόνες λόγο έλευσης περιόδου σε 6 μέρες.

Κοίτα καμία φορά τα τεστ Δεν είναι αξιόπιστα.μπορει να βγει αρνητικό και να είσαι.τωρα αν από Τρίτη θα Ναι καθυστέρηση πολύ πιθανό να δειξε λάθος.νομιζω μια χωριακη θα δείξει.εστω και χαμηλή τιμή γτ είναι νωρίς αλλά θα δείξει. 

Περαστικά Λουλου μου!

Αυτό το άτιμο το μυαλό παιχνίδια που κάνει!Εύχομαι να μην είναι μόνο παιχνίδι του μυαλού και να γίνει αληθινό αυτό που επιθυμείς!

1 hour ago, Rosita είπε:

Για τα τεστ δεν έχω εμπειρία.Θα σε βοηθήσουν καλύτερα τα κορίτσια.Ξέρω πως η χοριακή ανιχνεύει  από νωρίς.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Rosita είπε:

Κορίτσι μου ήταν πάρα πολύνωρίς για να δείξει κάτι... Εδώ πολλές φορές τυχαίνει να μη δείξει καν την 1η μέρα καθυστέρηση (αν έχεις άστατο κύκλο!)!! Εγώ, φαντάσου, 31η μερα του κύκλου (υπολόγιζα 2 - 3 μερες καθυστερηση) είχα χοριακη 6!!!! Είχα καθυστερημενη σύλληψη!!! Για μένα πήγαινε να κάνεις μια χοριακούλα και βλέπεις!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να είναι έτσι και να είναι εγκυμοσύνη. Προσπαθούμε 20 μήνες αλλά δεν έρχεται. Και έχουμε και 2 αποτυχημένες σπερματεγχυσεις στο ιστορικό μας.Αν δεν έρθει αίμα θα πάω για χοριακη. Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας εύχομαι οτι καλύτερο!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 8 λεπτά , Bela είπε:

@anemoni1989 03/04 θα ξέρω.. Καλό μήνα!!!!!!!!!

Ωωωωω μεγαλη μερα η Μ. Τρίτη για πολλες!!!! Ολα καλα θα μας ειναι!!! Σε ολες μας!!! 

Καλο μηνα!!!! Καλη ψευταπριλια!!!! :):):)

• Μου αρέσει 3

cO4Yp3.png

πρίν από 25 λεπτά , Rosita είπε:

Μακάρι να είναι έτσι και να είναι εγκυμοσύνη. Προσπαθούμε 20 μήνες αλλά δεν έρχεται. Και έχουμε και 2 αποτυχημένες σπερματεγχυσεις στο ιστορικό μας.Αν δεν έρθει αίμα θα πάω για χοριακη. Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας εύχομαι οτι καλύτερο!

Γεια σου κορίτσι μου..Κάνε υπομονή 2 μερουλες,μην στρεσαρεσαι με τεστ γιατί δεν είναι τίποτα στανταρ τόσο νωρις και εύχομαι να είναι αυτό που επιθυμεις! Διαφορετικά συζητησε με τον γιατρό σου για τα καφέ.καποιες φορές είναι απολυτως νορμαλ και αλλες ισως κάτι ορμονικό που βεβαιως φτιάχνεται. 

Καλό μήνα!!!

Βασιλικουλα οπως σωστά είπες δεν ευθύνεσαι για κάτι.Ξεκουρασου και κάνε την χοριακουλα σου το πρωί.Ολα να είναι υπέροχα εύχομαι! 

@Bela μου πως είσαι καλή μου;;;

@P.L.L. και εγω σε φιλώ με το καλό ο υπέρηχος σε λιγες μερες!! 

Χαιρετισμούς σε όλα τα κοριτσια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Beboula25 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου..Κάνε υπομονή 2 μερουλες,μην στρεσαρεσαι με τεστ γιατί δεν είναι τίποτα στανταρ τόσο νωρις και εύχομαι να είναι αυτό που επιθυμεις! Διαφορετικά συζητησε με τον γιατρό σου για τα καφέ.καποιες φορές είναι απολυτως νορμαλ και αλλες ισως κάτι ορμονικό που βεβαιως φτιάχνεται. 

Καλό μήνα!!!

Βασιλικουλα οπως σωστά είπες δεν ευθύνεσαι για κάτι.Ξεκουρασου και κάνε την χοριακουλα σου το πρωί.Ολα να είναι υπέροχα εύχομαι! 

@Bela μου πως είσαι καλή μου;;;

@P.L.L. και εγω σε φιλώ με το καλό ο υπέρηχος σε λιγες μερες!! 

Χαιρετισμούς σε όλα τα κοριτσια!

@Beboula25 μου καλά είμαι εσύ τι κάνεις;; Ξεκίνησα δουλειά και τρέχω αρκετά... Σε κάποια φάση είπα με τέτοιο άγχος στην δουλειά ή που θα μείνω έγκυος στο άσχετο ή ποτέ... Χαχαχαχα. Κατά τ'άλλα Μ. Τρίτη θα δείξει αν και από συμπτώματα τίποτα τζιιιιιιιφος η δουλειά!!!!!!! 

πρίν από 52 λεπτά , Rosita είπε:

@Rosita μου Καλό μήνα και εύχομαι να έχει γίνει το θαύμα και να είσαι έγκυος!!!!!!!!!♡♡♡

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Bela είπε:

@Beboula25 μου καλά είμαι εσύ τι κάνεις;; Ξεκίνησα δουλειά και τρέχω αρκετά... Σε κάποια φάση είπα με τέτοιο άγχος στην δουλειά ή που θα μείνω έγκυος στο άσχετο ή ποτέ... Χαχαχαχα. Κατά τ'άλλα Μ. Τρίτη θα δείξει αν και από συμπτώματα τίποτα τζιιιιιιιφος η δουλειά!!!!!!! 

@Rosita μου Καλό μήνα και εύχομαι να έχει γίνει το θαύμα και να είσαι έγκυος!!!!!!!!!♡♡♡

Καλο που ξεχνιέσαι και σε παρακαλώ προσπάθησε γιατί ξέρω δεν είναι εύκολο να μην αγχώνεσαι.Εγω πάλι το βλέπω θετικό που δεν υπάρχουν συμπτώματα,δεν το θεωρώ απαραίτητο.Οσο για εμενα τελικά βάρεσα φουλ προλακτινη έπεσε μέσα ο γιατρος ήταν σιγουρος και το απέδωσε στο στρες που ειχα με την κυστη που έβγαζα καφετί ή και αίμα ξαφνικά.Ειχα και τώρα 3 μερες αίμα πάλι μετά την περιοδο και έτσι διασταυρώθηκε αυτή η ανωμαλία απο την απόξεση και μετά.Αυριο θα μαθω περισσότερα 

πρίν από 22 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλο που ξεχνιέσαι και σε παρακαλώ προσπάθησε γιατί ξέρω δεν είναι εύκολο να μην αγχώνεσαι.Εγω πάλι το βλέπω θετικό που δεν υπάρχουν συμπτώματα,δεν το θεωρώ απαραίτητο.Οσο για εμενα τελικά βάρεσα φουλ προλακτινη έπεσε μέσα ο γιατρος ήταν σιγουρος και το απέδωσε στο στρες που ειχα με την κυστη που έβγαζα καφετί ή και αίμα ξαφνικά.Ειχα και τώρα 3 μερες αίμα πάλι μετά την περιοδο και έτσι διασταυρώθηκε αυτή η ανωμαλία απο την απόξεση και μετά.Αυριο θα μαθω περισσότερα 

Όλα καλά να πάνε @Beboula25 ♡♡♡♡ Σημασία έχει να βρίσκουμε την αιτία και να προχωράμε μόνο ετσι αυξανουμε τις πιθανότητες :)

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα σε όλες!

Κορίτσια έχω ένα προβληματισμο.

Έκανα πάλι σήμερα ένα τεστ ωορρηξιας έτσι χωρίς λόγο και μου εμφανίστηκε πάλι δεύτερη γραμμή.πιο άχνη από την πρώτη όμως.

ειμαο στην 23η μέρα πλέον.

τον προηγούμενο μήνα η αλήθεια είναι πως όταν μου βγήκε θετικό το τεστ έκανα ένα πάλι την επόμενη μέρα που μου βγήκε πάλι μια πιο άχνη γραμμή αλλά μετά δε ξαναεκανα να δω πως λειτουργεί.

Τώρα είναι φυσιολογικό να βγαίνει γραμμή 23η μέρα;

έχει συμβεί σε καμια σας αυτο;

aKX8p2.png

Κοίτα εγώ δεν κάνω τεστ γιατί καταλαβαίνω ποτε έχω ωορρηξία. Πάντως πριν 2 μήνες Ει χα την 23η μέρα.εχω κύκλο 32 ημερών περίπου αλλά εκείνο το μηνα έκανα κύκλο 36 ημερών.μπορει να έκανες αργά ωορρηξία.βεβαια Μπορεί να σαι και ε γκυος.η @P.L.L. αν θυμάμαι καλά κατάλαβε την εγκυμοσύνη της από τεστ ωορρηξίας. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...