Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Diavolitsa είπε:

Κοριτσια βοηθεια! Εχω λιγο αιμα! Στο σκουπισμα! Τι ειναι αυτο τωρα? Εχω φρικαρει!

Πολύ πιθανό να είναι αίμα εμφύτευσης.παντως καλου κακού κάτσε ξεκουράσου Σήμερα.καναπε και κρεβάτι.μη κάνεις τίποτα.και Αύριο πρωί πρωί πάρε το γιατρο σου τηλ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 53 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα, ήταν η 5η προσπάθεια. Η 3η χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Υστεροσκοπηση έχω ξανακάνει διαγνωστική και επεμβατική, λόγω μονοκερου μήτρας προσπάθησαν να μεγαλώσουν όσο μπορούσαν το χώρο της μήτρας και με έχει βοηθήσει πολύ. Τώρα θα είναι καθαρά διαγνωστική για να δούμε εάν υπάρχει οτιδήποτε που μπορεί να εμποδίζει την εμφύτευση μετά την καισαρικη που έκανα.

Κορίτσι μου,να είναι η τυχερή σας φορά!

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλημέρα!

Nektaritsaki εσενα εννοούσα, αλλα όπως βλεπεις ΔΕΝ ΤΟ ´ΧΩ!!! Ειμαι απαράδεκτη με τα ονόματα. Εισαι η Τρίτη που γράφω λάθος!! 

Τι βλακεία αυτη του γιατρού. Εκει που εχεις μπει στη ψυχολογία να πας να δεις το μωρό σου σού λέει μετα απο τρεις μέρες! Πως περνάνε αυτές οι τρεις μέρες! Πάντως μαζευτήκαμε αρκετές για την αρχή της μεγάλης εβδομαδας. 

Βασιλικουλα πως παει το συναίσθημα; Πλεεις σε πελάγη ευτυχίας μαζι με τον άντρα σου;;; Ολα καλα να σου πάνε! 

Palmoira και fairyAnna μπραβο, με το καλο σε δυο μήνες! Αυτο το σκρατσινγκ που λέτε ειναι αυτο που μου έλεγε ο γενετιστής; Να το κάνετε! Αυτος υποστήριζε πως βοηθάει πααααρα πολυ να εμφυτευτεί το έμβρυο! 

Bela απο εσενα ποτε θα εχουμε νέα; Όπου να ναι κανεις τεστ; 

Μπουμπουμπου κρατιέσαι ακομα;;; 

Luckystars πες μας τι κανεις με την ωοληψια. Δεν ξέρω πως ειναι αυτη η διαδικασία. Παίρνει καιρό; 

Μπεμπουλα και λουλου σας φιλω! 

Εγω ειμαι καλα αλλα κοιμάμαι με υις κότες! Εχθές κοιμήθηκα σε μια επίσκεψη, μεσα στο σαλόνι, μπροστα σε ολους τους καλεσμένους!

Καλημέρα κορίτσι μου!Πώς είσαι?

Εμείς κάνουμε φ.κ.Παρακολουθούμε το/τα ωάριο/α του μήνα και συλλέγουμε έμβρυα.Είναι μια διαδικασία πιο χρονοβόρα,αλλά δεν θέλω να πάρω αλλα φάρμακα και θεωρώ τα έμβρυα φ.κ είναι πιο "καλά".Δική μας εκτίμηση καθαρά και δική μας επιλογή

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Πολύ πιθανό να είναι αίμα εμφύτευσης.παντως καλου κακού κάτσε ξεκουράσου Σήμερα.καναπε και κρεβάτι.μη κάνεις τίποτα.και Αύριο πρωί πρωί πάρε το γιατρο σου τηλ.

Αυτο θα κανω! Το πρωι πηγα εκκλησια και απο τοτε ειμαι ξαπλα! Ετσι και αλλιως αυριο ειχα σκοπο να παω για χοριακη και να παρω τηλ τη γιατρο απλα τωρα ψιλο φρικαρα! Και δε θελω να την παρω στο κινητο γιατι ουτε χοριακη δεν εχω κανει ακομα! Μπορει να βγηκε λαθος το τεστ και να μην ειμαι και αυτο να ειναι περιοδος?

πρίν από 17 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Οχι ισα ισα στο σκουπισμα! Ακομα δεν εγινε η εμφυτευση? Τωρα ηρεμησα...ειπα οτι εγω δεν εκανα τπτ κακο και οτι θελει ας γινει! Απλα ειναι Κυριακη και δε μπορω να μιλησω με τη γιατρο!

Βασιλική μου συγγνώμη,αλλά οι γιατροί και ειδικά οι γυναικολόγοι δεν έχουν ούτε Κυριακή ούτε αργία.Εχω μιλήσει Πρωτοχρονιά με γιατρό επειδη τον χρειαζομουν.Δεν το λέω γιατί επείγει κάτι απλά να ξέρεις και να ηρεμήσεις.

Κορίτσια Καλημέρα!Καλό μήνα!

Βασιλική καταρχήν τι χρώμα εχει το αίμα. Περιγραψε το. Εχει σημασία. Μην αγχώνεσαι. 

Τυχερο αστέρι πάντα αναρωτιόμουν τι ειναι η εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Είχα διαβάσει οτι εχει καλα αποτελεσματα και δεν φορτώνει τη γυναίκα με φάρμακα. Καθε μήνα σου παίρνουν το ωάριο που βγάζεις, το γονιμοποιουν και το καταψυχουν; Και ποτε τα βάζουν σε εσενα; Καλη επιτυχία! 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , P.L.L. είπε:

Βασιλική καταρχήν τι χρώμα εχει το αίμα. Περιγραψε το. Εχει σημασία. Μην αγχώνεσαι. 

Τυχερο αστέρι πάντα αναρωτιόμουν τι ειναι η εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Είχα διαβάσει οτι εχει καλα αποτελεσματα και δεν φορτώνει τη γυναίκα με φάρμακα. Καθε μήνα σου παίρνουν το ωάριο που βγάζεις, το γονιμοποιουν και το καταψυχουν; Και ποτε τα βάζουν σε εσενα; Καλη επιτυχία! 

Ειναι λιγο καφε μεσα στη βλενη! Το ειδα στο σκουπισμα! Σορρυ για την περιγραφη!

πρίν από 10 λεπτά , P.L.L. είπε:

Η διαδικασία είναι ακριβώς όπως την περιεγραψες κορίτσι μου.Εμβρυομεταφορα μπορεί να γίνει αναλογως την περίπτωση.Εμείς θέλουμε να μεταφέρουμε βλαστοκυστες-έμβρυα 5ης ημέρας-που σημαίνει χρειαζόμαστε ποσότητα.Στατιστικά δεν προχωράνε όλα 5η ημέρα,οπότε κάποια θα τα χάσουμε.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Καλο μήνα και σε εσενα BettySt! 

Βασιλική μην ανησυχείς. Καφε αίμα μεσα σε βλέννη αυτές τις μέρες κατα 99% οτι το μωράκι σου εμφυτεύεται. Χρησιμοποιώ ενεστώτα γιατι η εμφύτευση, που ρώτησες πιο πάνω, ειναι μια διαδικασία που κρατάει αρκετές μέρες. Ωστόσο λιγο καφε σε βλέννη είδα και εγω στην αρχή της 5ης εβδομαδας και τελικα δεν φαίνεται να ήταν τιποτα ανησυχητικό. Όσο δεν εχουμε αίμα κοκκινο δεν ειναι και να κλαιγόμαστε. Που και παλι, δε σημαίνει απαραίτητα καταστροφή. Στα λεω απο τώρα, μη σου τύχει και πέσεις στα πατώματα! 

Τυχερο αστέρι πολυ ενδιαφέρουσα διαδικασία. Δηλαδη, θα σου πάρουν τώρα το ωαρριακι, θα το γονιμοποιήσουν κι αν παει πάνω απο τις 5 μέρες θα στο βάλουν στη μήτρα; Ή θα περιμένουν να μαζευτούν κι αλλα τέτοια έμβρυα και θα στα βάλουν ολα μαζι; Σε ενοχλεί που ρωτάω; Βασικά ρωτάω και για μια φίλη που δε θέλει να παρει αλλα φάρμακα. 

πρίν από 7 λεπτά , P.L.L. είπε:

Βασιλική μην ανησυχείς. Καφε αίμα μεσα σε βλέννη αυτές τις μέρες κατα 99% οτι το μωράκι σου εμφυτεύεται. Χρησιμοποιώ ενεστώτα γιατι η εμφύτευση, που ρώτησες πιο πάνω, ειναι μια διαδικασία που κρατάει αρκετές μέρες. Ωστόσο λιγο καφε σε βλέννη είδα και εγω στην αρχή της 5ης εβδομαδας και τελικα δεν φαίνεται να ήταν τιποτα ανησυχητικό. Όσο δεν εχουμε αίμα κοκκινο δεν ειναι και να κλαιγόμαστε. Που και παλι, δε σημαίνει απαραίτητα καταστροφή. Στα λεω απο τώρα, μη σου τύχει και πέσεις στα πατώματα! 

Τυχερο αστέρι πολυ ενδιαφέρουσα διαδικασία. Δηλαδη, θα σου πάρουν τώρα το ωαρριακι, θα το γονιμοποιήσουν κι αν παει πάνω απο τις 5 μέρες θα στο βάλουν στη μήτρα; Ή θα περιμένουν να μαζευτούν κι αλλα τέτοια έμβρυα και θα στα βάλουν ολα μαζι; Σε ενοχλεί που ρωτάω; Βασικά ρωτάω και για μια φίλη που δε θέλει να παρει αλλα φάρμακα. 

Καμμία ενόχληση κορίτσι μου,αλλοίμονο αν δεν βοηθάμε όπως μπορεί η μια την άλλη!Να ρωτας ότι θέλεις και μακάρι να ξέρω να σου απαντήσω.

Υπάρχουν και οι δύο επιλογές που ανέφερες.Φυσικα,οπως σε όλα,υπαρχουν τα υπέρ και τα κατά.Αν θέλεις την γνώμη μου,στα τεράστια υπέρ είναι ότι τα έμβρυα που συλλέγονται είναι χωρίς φάρμακα,οποτε αυτονόητο το μέγεθος του υπέρ.Στα κατα ,ειναι πολυ χρονοβόρα διαδικασία,θελει τεράστια υπομονή,γιατι θα υπάρχουν μηνες που το ωάριο είτε θα είναι κυστικό,ειτε δεν θα γονιμοποιηθει.Θέλει ψυχραιμία και υπομονή.

Εγώ επειδή εχω ενα ιατρικο θεμα εν εξελιξη ,δεν σκέφτομαι να κάνω άμεσα εμβρυομεταφορα.Οπότε ως τότε "εκμεταλλευομαι" το διάστημα και συλλεγω.

Ότι άλλο θέλεις εννοείται Ρωτάς!:)

Καλή επιτυχία στην φιλη σου!:)

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , P.L.L. είπε:

Και γω αν ειμαι εγκυος τελικα, ειμαι στην αρχη τις 5ης βδομαδας! Σ'ευχαριστω πολυ P.L.L.! Οπως και ολα τα κοριτσια που μπηκαν στον κοπο να μου απαντησουν! Θα ξεκουραστω σημερα και αυριο θα σας πω τα νεοτερα!

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κοριτσια θα ήθελα την γνώμη σας αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Έχω κύκλο 24 με 28 μέρες. Σήμερα είμαι στην 26 και εδώ και 5 μέρες έχω καφέ υγρά χωρίς να έρθει αίμα. Δεν μου έχει ξανατυχει και ποτε δεν είχα θέματα με την περίοδο. 

Βασιλικουλα μου εκανα λάθος. Εννοούσα οτι ήμουν 5εβδομαδων και μια μερα. Εσυ εισαι σχεδον 4εβδομαδων πράγμα που το κανει πιο φυσιολογικό να δεις αίμα εμφύτευσης. 

Τυχερό αστέρι σε ευχαριστώ. Θα τα μεταφέρω!!! 

Ροζιτα σου ευχομαι να ειναι κι εσενα αίμα εμφύτευσης! Κάνε ενα τεστ μωρε.. Τώρα που γυρίζει..! Και καλη επιτυχία!

πρίν από 31 λεπτά , Rosita είπε:

Γεια σας κοριτσια θα ήθελα την γνώμη σας αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Έχω κύκλο 24 με 28 μέρες. Σήμερα είμαι στην 26 και εδώ και 5 μέρες έχω καφέ υγρά χωρίς να έρθει αίμα. Δεν μου έχει ξανατυχει και ποτε δεν είχα θέματα με την περίοδο. 

Καλησπέρα!!!!!!!!Κάνε ενα τεστακι ή μια χωριακουλα Αύριο το πρωί.αν προσπαθείς με τον σύντροφό σου πολύ πιθανό να μιλάμε για αίμα εμφύτευση.με το καλό σου εύχομαι να είναι το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Πως είστε κορίτσια?οι εγκυουλες Καλά? @Diavolitsa δεν είναι τπτ.μη φοβάσαι.παρε και το γιατρο σου και Αύριο Κάνε και μια χωριακουλα για να κανονίσετε και ποτε να πας να σε δει.

πρίν από 43 λεπτά , Rosita είπε:

Κανε μια χοριακη αυριο βρε κοριτσι γτ μπορει να εισαι εγκυος και να χρειαστεί να παρεις προγεστερονη!! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...