Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια...

Διαβολιτσα μπραβο μπραβο μπραβο τι τελεια νεα?Περιμενουμε την χοριακη

PALMOIRA μου χαιρομαι πολυ για σενα!Αν δεν ειμαι αδιακριτη ποια προσπαθεια σου ηταν αυτη?Η υστεροσκοπηση θα σε βοηθησει πολυ...το σκρατσινγκ το συζητησατε?

P.L.L. εγκυουλα μου δεν ξερω αν εννοεις εμενα για τον υπερυχο...αν ναι με πηραν χθες απο τον γιατρο κ το αλλαξαμε το ραντεβου για Μ.Δευτερα...κ να φανταστεις οτι το ραντεβου ηταν για την Μ.Δευτερα κ πηρα εγω την Πεμπτη κ το εκανα Σαββατο λογο αγχους κ με πηραν Παρασκευη κ το ξανακαναμε Μ.Δευτερα...ασε με ασε με να σκασω ειμαι!

L3k5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 6 λεπτά , Nektaritsaki είπε:

Καλησπερα κοριτσια...

PALMOIRA μου χαιρομαι πολυ για σενα!Αν δεν ειμαι αδιακριτη ποια προσπαθεια σου ηταν αυτη?Η υστεροσκοπηση θα σε βοηθησει πολυ...το σκρατσινγκ το συζητησατε?

P.L.L. εγκυουλα μου δεν ξερω αν εννοεις εμενα για τον υπερυχο...αν ναι με πηραν χθες απο τον γιατρο κ το αλλαξαμε το ραντεβου για Μ.Δευτερα...κ να φανταστεις οτι το ραντεβου ηταν για την Μ.Δευτερα κ πηρα εγω την Πεμπτη κ το εκανα Σαββατο λογο αγχους κ με πηραν Παρασκευη κ το ξανακαναμε Μ.Δευτερα...ασε με ασε με να σκασω ειμαι!

Καλύτερα ετσι.επρεπε να γίνει Δευτέρα.Για καλό θα ναι :)

πρίν από 43 λεπτά , Nektaritsaki είπε:

Καλησπερα κοριτσια...

Καθε εμποδιο για καλο κοριτσαρα!!! Για καποιο λογο έπρεπε να το κανεις Δευτερα!!! Μια μερα εμεινε!!! Κυριακή αύριο!!! 

cO4Yp3.png

11 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Λοιπον...μπαινει στο μπανιο και σε 2 λεπτα βγαινει και αρχιζει να με ρωταει τι ειναι αυτο...εμενα με πιασαν τα κλαματα αλλα αυτος το χαβα του να μου λεει γιατι κλαις τι ειναι αυτο? Τεστ του λεω! Κατσε μου λεει παω να πλυθω και ερχομαι! Ξανα ερχεται και μου λεει αυτο το πραγμα δεν εχει οδηγιες? Του τις δινω και καθεται κανα δεκαλεπτο και διαβαζει, εμενα σημασια...! Αφου το εμπεδωσε ηρθε και με πηρε αγκαλιτσα και ολα τα σχετικα! Απο εκεινη την ωρα τον εχω περα δωθε και μου λεει δε μπορω να συνειδητοποιησω! Ειναι στα χαμενα :)

@anemoni1989 δεν εχω ιδεα! Ποτε πρεπει να παω? Τωρα τη Δευτερα λεω να παρω τηλ τη γιατρο μου να μου πει τι πρεπει να κανω!

Μπραβοοοο! Συγχαρητηρια! Τελεια νεα!!!!

Κορίτσια μου @loyloy @Beboula25 @anemoni1989  @palmoira @P.L.L. @Diavolitsa  @Κελυ 32 @Nektaritsaki @fairy-mary @Luckystars τι κάνετε;;; Εγώ χάνομαι λίγο αλλά επανέρχομαι πάντα!!!! Αυτό που παρατηρώ βέβαια είναι ότι εξαφανιζομαι για λίγο και μόλις μπω τσουυυυυπ να και μια νέα εγκυμοσύνη!!!!!! Μπράβο @Diavolitsa συγχαρητήρια με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι!!!!! Σίγουρα έχω ξεχάσει κάποιες... καλησπέρα σε όλες λοιπόν απανταχού :-D

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

On 31/3/2018 at 8:30 ΠΜ, Diavolitsa είπε:

Εχω ξυπνησει απο τις 6! Νομιζω οτι το εκανα σωστα! Η γραμμη βεβαια ηταν αχνη αλλα υπηρχε! Ακομα δε μπορω να ηρεμησω! Τρεμω! Και ο αντρας μου ακομα κοιμαται! Δε ξερω πως να του το πω οταν ξυπνησει!

Συγχαρητήρια @Diavolitsa μου!!! Σου εύχομαι ένα τεράστιο νούμερο και μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!! 

13 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!

Πηγαμε στο γιατρό σήμερα και είμαι πολύ καλύτερα. Θα ξανά προσπαθήσουμε Μάιο μάλλον και ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί. Προς το παρόν ξεκούραση, περιμένω να αδιαθετησω και να σκεφτώ πως θα περάσουμε όσο γίνεται πιο όμορφα το Πάσχα. Μάλλον θα κάνω και μια διαγνωστική υστεροσκοπηση πριν την επόμενη προσπάθεια απλά για προληπτικούς λόγους. Έχω ξανακάνει και με είχε βοηθήσει την προηγούμενη φορά οπότε θέλω να έχουμε όσο γίνεται μεγαλύτερες πιθανότητες. 

Μπράβο @palmoira μου πολύ ωραία τα νέα σου. Χαίρομαι πολύ που είσαι έτσι. Πήγα και εγώ στον γιατρό. Κοντά θα είμαστε λοιπόν γιατί και εγώ θα κάνω και άλλη προσπάθεια. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!

Nektaritsaki εσενα εννοούσα, αλλα όπως βλεπεις ΔΕΝ ΤΟ ´ΧΩ!!! Ειμαι απαράδεκτη με τα ονόματα. Εισαι η Τρίτη που γράφω λάθος!! 

Τι βλακεία αυτη του γιατρού. Εκει που εχεις μπει στη ψυχολογία να πας να δεις το μωρό σου σού λέει μετα απο τρεις μέρες! Πως περνάνε αυτές οι τρεις μέρες! Πάντως μαζευτήκαμε αρκετές για την αρχή της μεγάλης εβδομαδας. 

Βασιλικουλα πως παει το συναίσθημα; Πλεεις σε πελάγη ευτυχίας μαζι με τον άντρα σου;;; Ολα καλα να σου πάνε! 

Palmoira και fairyAnna μπραβο, με το καλο σε δυο μήνες! Αυτο το σκρατσινγκ που λέτε ειναι αυτο που μου έλεγε ο γενετιστής; Να το κάνετε! Αυτος υποστήριζε πως βοηθάει πααααρα πολυ να εμφυτευτεί το έμβρυο! 

Bela απο εσενα ποτε θα εχουμε νέα; Όπου να ναι κανεις τεστ; 

Μπουμπουμπου κρατιέσαι ακομα;;; 

Luckystars πες μας τι κανεις με την ωοληψια. Δεν ξέρω πως ειναι αυτη η διαδικασία. Παίρνει καιρό; 

Μπεμπουλα και λουλου σας φιλω! 

Εγω ειμαι καλα αλλα κοιμάμαι με υις κότες! Εχθές κοιμήθηκα σε μια επίσκεψη, μεσα στο σαλόνι, μπροστα σε ολους τους καλεσμένους!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

14 ώρες πρίν, Nektaritsaki είπε:

Καλησπερα κοριτσια...

Καλημέρα, ήταν η 5η προσπάθεια. Η 3η χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Υστεροσκοπηση έχω ξανακάνει διαγνωστική και επεμβατική, λόγω μονοκερου μήτρας προσπάθησαν να μεγαλώσουν όσο μπορούσαν το χώρο της μήτρας και με έχει βοηθήσει πολύ. Τώρα θα είναι καθαρά διαγνωστική για να δούμε εάν υπάρχει οτιδήποτε που μπορεί να εμποδίζει την εμφύτευση μετά την καισαρικη που έκανα.

preg.png

1 hour ago, Diavolitsa είπε:

Κοριτσια βοηθεια! Εχω λιγο αιμα! Στο σκουπισμα! Τι ειναι αυτο τωρα? Εχω φρικαρει!

Καταρχας ψυχραιμια... Κατα δευτερον ισως να ειναι απο την εμφυτευση... Ειναι πολυ? 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Καταρχας ψυχραιμια... Κατα δευτερον ισως να ειναι απο την εμφυτευση... Ειναι πολυ? 

Οχι ισα ισα στο σκουπισμα! Ακομα δεν εγινε η εμφυτευση? Τωρα ηρεμησα...ειπα οτι εγω δεν εκανα τπτ κακο και οτι θελει ας γινει! Απλα ειναι Κυριακη και δε μπορω να μιλησω με τη γιατρο!

πρίν από 9 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Οχι ισα ισα στο σκουπισμα! Ακομα δεν εγινε η εμφυτευση? Τωρα ηρεμησα...ειπα οτι εγω δεν εκανα τπτ κακο και οτι θελει ας γινει! Απλα ειναι Κυριακη και δε μπορω να μιλησω με τη γιατρο!

Αυτό που λες,  δεν εκανες κατι κακο!!! Αν και θα δεις ολα θα ναι καλα!!! Ψυχραιμια!!! 

cO4Yp3.png

12 ώρες πρίν, Bela είπε:

Κορίτσια μου @loyloy @Beboula25 @anemoni1989  @palmoira @P.L.L. @Diavolitsa  @Κελυ 32 @Nektaritsaki @fairy-mary @Luckystars τι κάνετε;;; Εγώ χάνομαι λίγο αλλά επανέρχομαι πάντα!!!! Αυτό που παρατηρώ βέβαια είναι ότι εξαφανιζομαι για λίγο και μόλις μπω τσουυυυυπ να και μια νέα εγκυμοσύνη!!!!!! Μπράβο @Diavolitsa συγχαρητήρια με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι!!!!! Σίγουρα έχω ξεχάσει κάποιες... καλησπέρα σε όλες λοιπόν απανταχού :-D

Με το καλό το τεστακι Μπελα μου!

12 ώρες πρίν, Bela είπε:

Καλημέρα!!! Ποτε περιμένουμε νεα απο εσενα?? 

cO4Yp3.png

1 ώρα πρίν, Diavolitsa είπε:

Κοριτσια βοηθεια! Εχω λιγο αιμα! Στο σκουπισμα! Τι ειναι αυτο τωρα? Εχω φρικαρει!

Βασιλική μου μην πανικοβαλλεσαι.

Λογικά είναι από την εμφύτευση.Ξεκουράσου και μιλα με τον γιατρό σου.Όλα καλά θα είναι θα το δεις!

Just now, anemoni1989 είπε:

Αυτό που λες,  δεν εκανες κατι κακο!!! Αν και θα δεις ολα θα ναι καλα!!! Ψυχραιμια!!! 

Ανεμώνη μου καλημέρα,καλό μήνα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...