Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 hour ago, doris31 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια,

είμαι 30 χρονών & προσπαθούμε τουλάχιστον εδω κ 2 χρονια & δεν έρχετε το μπεμπέ. Τον Νοέμβριο αρχίσαμε να το ψάχνουμε, ξεκίνησα με σαλπιγκογραφία & όλα καλά... Στον τελευταίο υπέρηχο (έχωντας αλλάξει ήδη 2 γιατρούς) είδαμε πολυποδάκι (& αν έχω κάνει υπέηχους) έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση κ τώρα αναμένω την ακατανόμαστη... Έχει καμία αντίστοιχη εμπειρία...?

Καλησπέρα κορίτσι.Πριν μείνω έγκυος είχαμε κάνει σαλπιγγογραφια,με υποψία πολυποδα,τελικα αποφασίσαμε να τον αφαιρέσουμε και στην επόμενη προσπάθεια εξωσωματικης ήμουν έγκυος.Εύχομαι το ίδιο να συμβεί και σε εσένα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 20 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλησπέρα κορίτσι.Πριν μείνω έγκυος είχαμε κάνει σαλπιγγογραφια,με υποψία πολυποδα,τελικα αποφασίσαμε να τον αφαιρέσουμε και στην επόμενη προσπάθεια εξωσωματικης ήμουν έγκυος.Εύχομαι το ίδιο να συμβεί και σε εσένα!

ευχαριστω πολυ μου φαινεται αρκετα αισιοδοξο!!! ελπιζω να με βοηθησουν τα sepafar και να μην χρειαστει να το σκεφτω!μια ερωτηση ποσο καιρο μετα την υστεροσκοπηση έκανες εξωσωματικη? δεν προσπαθήσατε καθόλου?

πρίν από 51 λεπτά , doris31 είπε:

ευχαριστω πολυ μου φαινεται αρκετα αισιοδοξο!!! ελπιζω να με βοηθησουν τα sepafar και να μην χρειαστει να το σκεφτω!μια ερωτηση ποσο καιρο μετα την υστεροσκοπηση έκανες εξωσωματικη? δεν προσπαθήσατε καθόλου?

Καλησπέρα.

Αν θυμάμαι καλά περίπου ένα 3μηνο μετά.

Είχαμε εγκυμοσύνη από φυσιολογική σύλληψη πιο πριν αλλά λόγω σπέρματος είπαμε να παμε πιο στοχευμενα.

Κορίτσια ,καλησπερα,πως είστε?

Σας μιλάει η νονα-κουκουβάγια!!!!!

Πήγαμε για ρουχα σήμερα για τα βαφτιστηρια.Λιώνω με τα μπε μπε.Μωρέ κορίτσια με έπιασα σήμερα να κολλάω και να δακρύζω χαζεύοντας τα ρουχαλακια.Άλλες χρονιές αναρωτιομουν "θα έρθει ποτέ η σειρά μας?".Φέτος ονειρεύτηκα το επόμενο Πάσχα να ψωνίζουμε τα ρουχαλάκια και στο/στα δικό/α μας τυχερό/ά αστεράκι/α!!!!Αμήν!!!!!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , P.L.L. είπε:

Αχ luckystars μου.. Μακάρι!!!! Απο το "στόμα" σου και στου Θεού το αυτί. 

Nektarinaki πηγες σημερα για υπέρηχο;;

Για όλες μας κορίτσι μου!!!!Να κάνουμε παρέα εγκυουλες,με κάποιους μήνες διάφορα η μια από την άλλη,αλλά παρέα!!!!

Πως είσαι κοπέλα μου??

πρίν από 23 λεπτά , Luckystars είπε:

Ανεμώνη μου καλησπέρα!πως είσαι?

Καλύτερα αστεράκι μου σήμερα! Με τους εμετούς μου πάντα, αλλά ευτυχώς σήμερα εχω κάνει μόνο 3προς το παρόν!!!

Μου λείπουν τα ψώνια, αλλά δεν αποχωρίζομαι τον καναπέ μου...!!!! Ανυπομονώ για το ραντεβού με το σπόρι μου την Τρίτη!!! Θέλω να το ακούσω να χτυπάει ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :-D

Εσύ πώς είσαι κορίτσι μου;

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Τυχερό αστέρι καλα ειμαι. Καταφέρνω και κρατάω το μυαλό μου μακριά απο το γεγονός τις περισσότερες φορές. Γιατι οταν το σκέφτομαι αγχώνομαι και δε θελω. Κι εγω την Τρίτη θα πάω ξανά για υπέρηχο. Σαν την ανεμώνη! Εσυ πως εισαι;; 

πρίν από 29 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλύτερα αστεράκι μου σήμερα! Με τους εμετούς μου πάντα, αλλά ευτυχώς σήμερα εχω κάνει μόνο 3προς το παρόν!!!

Μου λείπουν τα ψώνια, αλλά δεν αποχωρίζομαι τον καναπέ μου...!!!! Ανυπομονώ για το ραντεβού με το σπόρι μου την Τρίτη!!! Θέλω να το ακούσω να χτυπάει ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :-D

Εσύ πώς είσαι κορίτσι μου;

Καλά κάνεις κορίτσι μου και έχεις γίνει φιλη με τον καναπέ!!!!ξεκούραση και θετική σκέψη!!!

Θα το ακούσεις κοπέλα μου και θα μας τα λες και τσουυυυυυυυπ θα περάσουν με το καλό 9 μήνες και θα τα θυμομαστε και θα συγκινουμαστε!!!!!

Με το καλό ο υπέρηχος της Μ.Τρίτης ,παρέα και για τα δύο μας κορίτσια Ανεμώνη και Π.Λ.Λ.!!!!!!Θα μας τα λέτε και θα περνάει με το καλό ο καιρός και μετα θα λέμε τα της γέννας και μετά για τα μπεμπεκια και όλα όμορφα!!!!!!

πρίν από 17 λεπτά , P.L.L. είπε:

Τυχερό αστέρι καλα ειμαι. Καταφέρνω και κρατάω το μυαλό μου μακριά απο το γεγονός τις περισσότερες φορές. Γιατι οταν το σκέφτομαι αγχώνομαι και δε θελω. Κι εγω την Τρίτη θα πάω ξανά για υπέρηχο. Σαν την ανεμώνη! Εσυ πως εισαι;; 

Σε χαίρομαι κορίτσι μου!!!!

Έτσι όπως είπα και στην Ανεμώνη μας,για ποτέ θα περάσει με το καλό ο καιρός!!!!!Θα το δεις!!!!!!Όλα όμορφα!!!!!!

πρίν από 33 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

@Diavolitsaσυγχαρητηρια κοπέλα μου ότι καλυτερο σου εύχομαι!

άντε και στα δικά μας!

Άντε κοπέλα μου,να παίρνουμε σειρά ή και όλες μαζί!!!!!:)

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κοριτσια!

Πηγαμε στο γιατρό σήμερα και είμαι πολύ καλύτερα. Θα ξανά προσπαθήσουμε Μάιο μάλλον και ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί. Προς το παρόν ξεκούραση, περιμένω να αδιαθετησω και να σκεφτώ πως θα περάσουμε όσο γίνεται πιο όμορφα το Πάσχα. Μάλλον θα κάνω και μια διαγνωστική υστεροσκοπηση πριν την επόμενη προσπάθεια απλά για προληπτικούς λόγους. Έχω ξανακάνει και με είχε βοηθήσει την προηγούμενη φορά οπότε θέλω να έχουμε όσο γίνεται μεγαλύτερες πιθανότητες. 

• Μου αρέσει 2

preg.png

πρίν από 10 λεπτά , palmoira είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!

Πηγαμε στο γιατρό σήμερα και είμαι πολύ καλύτερα. Θα ξανά προσπαθήσουμε Μάιο μάλλον και ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί. Προς το παρόν ξεκούραση, περιμένω να αδιαθετησω και να σκεφτώ πως θα περάσουμε όσο γίνεται πιο όμορφα το Πάσχα. Μάλλον θα κάνω και μια διαγνωστική υστεροσκοπηση πριν την επόμενη προσπάθεια απλά για προληπτικούς λόγους. Έχω ξανακάνει και με είχε βοηθήσει την προηγούμενη φορά οπότε θέλω να έχουμε όσο γίνεται μεγαλύτερες πιθανότητες. 

Μπράβο χαίρομαι να σε ακούω αισιόδοξη.

@anemoni1989 @P.L.L. μεγάλη μέρα η μεγάλη Τρίτη.περιμενουμε με αγωνία.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 24 λεπτά , palmoira είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!

Μπράβο κορίτσι μου,πολύ χαίρομαι να σε νιώθω καλύτερα!!!Η επόμενη φορά θα είναι η τυχερή σας,θα το δεις!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...