Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Μη ζητάς συγνωμη!!! Ειναι ανθρώπινο ολο αυτο που ένιωσες! 

Κι εγω σκέφτομαι την επίσκεψη της τρίτης και αγχώνομαι αλλα προσπαθώ να απασχολώ το μυαλό μου με αλλα πράγματα και τα καταφέρνω. Εδω θα ειμαστε και θα μιλάμε. Μην ανησυχεις! 

Λουλού εκμεταλλευτήκατε τις γόνιμες μέρες με τον καλο σου; Τα είπατε;; Συνεχιστε τις αγκαλίτσες! Ποτε δεν ξέρεις τι κολπάκια κανει ο κύκλος. 

Μπουμπουμπου και Βασιλική περιμένουμε τα νέα σας σύντομα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Καλησπέρα κορίτσια!

πως είσαστε;

εγώ ξυπνησα σήμερα με άσχημη ψυχολογία για κάποιο λόγο...μου αρέσει που πίστευα πως το είχα πάρει πιο χαλαρά..

Τελικά όσο περνάνε οι μέρες και φτανω πιο κοντά στις μέρες περιόδου κάτι με πιάνει

πάλι έχω ένα προαίσθημα πως τίποτα δε θα έχει συμβεί!

aKX8p2.png

πρίν από 31 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μη ζητάς συγνωμη!!! Ειναι ανθρώπινο ολο αυτο που ένιωσες! 

Κι εγω σκέφτομαι την επίσκεψη της τρίτης και αγχώνομαι αλλα προσπαθώ να απασχολώ το μυαλό μου με αλλα πράγματα και τα καταφέρνω. Εδω θα ειμαστε και θα μιλάμε. Μην ανησυχεις! 

Λουλού εκμεταλλευτήκατε τις γόνιμες μέρες με τον καλο σου; Τα είπατε;; Συνεχιστε τις αγκαλίτσες! Ποτε δεν ξέρεις τι κολπάκια κανει ο κύκλος. 

Μπουμπουμπου και Βασιλική περιμένουμε τα νέα σας σύντομα. 

Θα πανε ολα καλα την Τριτη!!! Και θα παμε και για τις δυο μας! Σε ευχαριστω και παλι που με αντεξατε σημερα!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

πως είσαστε;

εγώ ξυπνησα σήμερα με άσχημη ψυχολογία για κάποιο λόγο...μου αρέσει που πίστευα πως το είχα πάρει πιο χαλαρά..

Τελικά όσο περνάνε οι μέρες και φτανω πιο κοντά στις μέρες περιόδου κάτι με πιάνει

πάλι έχω ένα προαίσθημα πως τίποτα δε θα έχει συμβεί!

Καλως ηρθες στο club :) και γω σ'αυτη τη φαση ειμαι! Ποτε περιμενεις εσυ? Πρεπει να χαλαρωσουμε! Και να μη συμβει παμε για τον επομενο μηνα! Στα λεω για να τα ακουω και γω!

@P.L.L. "Τα ειπαμε" αλλά ήταν ωριακα με την ωορρηξία καθώς η κουβέντα έγινε τη μέρα που έπρεπε και έγινε εξω.μετσ κλάμα κακο Εγώ πήγε βραδάκι.πονους είχα από το προηγούμενο βράδυ αρα ωραία στο 24ωρο αν έπιασε.δεν έχω ελπίδες για τώρα απλά Μόνο και μόνο που ξέσπασα και έγινε αυτό μου εκα νε αρκετά καλό.Τωρα ας έρθει όποτε θέλει.Απλα.μην αργήσει και πολύ.......

11 ώρες πρίν, Nektaritsaki είπε:

Καλημερα κοριτσια...συγνωμη που πεταγομαι ετσι στο θεμα σας αλλα θελω να πω κατι στην Κελλυ

Καταρχην να σου πω Κελλυ μου οτι μολις διαβασα το κειμενο σου οτι ελεγες εισαι 5βδ κ 2ημ αλλα ο υπερυχως σε βγαζει 5 λεω ποτε εγραψα κ δεν το θυμαμαι?Πριν 2 βδομαδες εγινε το ιδιο ακριβως με εμενα κ φαντασου οτι εγω ειμαι απο εξωσωματικη!Οταν το ειπε ο γιατρος ουτε καν του εδωσε συμασια για να με αγχωσει εξαλλου λεω 2 μερες εχει διαφορα να ειχε 5 να αγχωθω αλλα για 2 μερες ουτε που το ξανασκεφτικα!Οταν σε διαβασα λεω μωρε μηπως επρεπε να αγχωθω κ το περασα ετσι?Κ εμεις ειδαμε μια κουκιδα 10 χιλιοστων παρα πολυ ωραια μου ειπε ελα σε 2 βδομαδες να σε ξαναδω...κ οι 2 βδομαδες ειναι αυριο!Δεν λεω οτι περασανε αυτες οι βδομαδες χωρις αγχος κ αγωνια αλιμομο...ποναω λεω γιατι ποναω δεν ποναω λεω γιατι δεν ποναω!Εχει δικιο ο γιατρος σου εχεις πολυ αγχος...δεν γινετε να μην εχεις καθολου μακαρι να γινοταν αλλα πηγες σε 2 γιατρους κ οι 2 σου ειπαν το ιδιο πραγμα κ αγχονεσαι ακομα για το τι ειδες κ τι δεν ειδες?Το ξερω οτι εχεις καει κ φοβασαι αλλα εχε λιγο πιστη κ αισιοδοξια!Εγω πεδευομουν 2.5 χρονια με 5 αποτυχημενες εξωσωματικες κ τωρα τα καταφερα!Κ να σου πω κ κατι ΤΟ 2018 ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Συγνωμη για το μεγαλο μνμ

Σας φιλω ειστε ολες πολυ δυνατες....

Νεκταριτσακι,με συγκίνησε το μήνυμα σου!!!!Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κορίτσι μου!!!!

Μπουμπουμπου έκανες τεστ????

Μπελα μου,Μπεμπουλα,Νανσυ,Λουλου,Ανεμωνη μου Φαιρυ Μαίρη, Κέλλυ μου,εύχομαι τα ομορφότερα!!!!

Π.Λ.Λ. μου σε νιώθω ήρεμη και χαίρομαι πολύ!!!!!

Βασιλική,αύριο εύχομαι να κολλήσει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη!!!!!!Καλή επιτυχία!!!!

Ελισάβετ,Καλώς ήρθες.Εγω,με εξωσωματική, στην 14η ημέρα,ειχα κοντά στις 500 μονάδες.Εμενα μου είχε απαγορέψει να πάω νωρίτερα να μην αγχωθω με τιμές .Οποτε δεν ξέρω να σου πω . Μίλησες με τον γιατρό σου?Εύχομα μια τεράστια χοριακή!

Παλμοιρα μου,στα έγραψα και αλλού...Γλυκια μου,δώσε χρόνο στον εαυτό σου,κοίτα μπροστά!!!

Σίγουρα ξεχνάω κάποιο κορίτσι...

Είναι πολλά τα μηνύματα σας,Δεν σας προλαβαίνω!!!!!

Μικρη Λουλου όντως πολυ οριακά τα είπατε αλλα ποτε δεν ξέρεις! Απο τον επόμενο μήνα (ΑΝ δεν εχεις ακομα ευχάριστα νέα) να τα λέτε καθε δεύτερη με τρίτη μερα. Να τα πειτε ολα! Μην αφήσετε τιποτα!!!

Fairy Mary προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι καθολου.. Βγάλ´το απο το μυαλό σου. Ασχολησου με κάποιο χομπυ σου. Ειναι δύσκολο. Το ξέρω. Αλλα προσπάθησε! 

Τυχερό αστεράκι την παλεύω και την εχω δει πιο αισιόδοξα. Ελπιζω να μου βγει σε καλο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Diavolitsa είπε:

Καλως ηρθες στο club :) και γω σ'αυτη τη φαση ειμαι! Ποτε περιμενεις εσυ? Πρεπει να χαλαρωσουμε! Και να μη συμβει παμε για τον επομενο μηνα! Στα λεω για να τα ακουω και γω!

Σε καμία βδομάδα..

Δε μπορώ να χαλαρώσω απ ότι φαίνεται...

Εκεί που νομίζω ότι είμαι καλα με πιάνει κρίση!

aKX8p2.png

πρίν από 52 λεπτά , bouboubou122 είπε:

@luckystarοχι δεν εκανα,το αφησα απο δευτερα

Με το καλό κορίτσι μου!

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Μικρη Λουλου όντως πολυ οριακά τα είπατε αλλα ποτε δεν ξέρεις! Απο τον επόμενο μήνα (ΑΝ δεν εχεις ακομα ευχάριστα νέα) να τα λέτε καθε δεύτερη με τρίτη μερα. Να τα πειτε ολα! Μην αφήσετε τιποτα!!!

Fairy Mary προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι καθολου.. Βγάλ´το απο το μυαλό σου. Ασχολησου με κάποιο χομπυ σου. Ειναι δύσκολο. Το ξέρω. Αλλα προσπάθησε! 

Τυχερό αστεράκι την παλεύω και την εχω δει πιο αισιόδοξα. Ελπιζω να μου βγει σε καλο!

Μόνο για καλό κορίτσι μου,τίποτα λιγότερο!

πρίν από 20 λεπτά , fairy-mary είπε:

Σε καμία βδομάδα..

Δε μπορώ να χαλαρώσω απ ότι φαίνεται...

Εκεί που νομίζω ότι είμαι καλα με πιάνει κρίση!

Εγω πλεον δε δινω βαση στα προαισθηματα! Ξερεις ποσες φορες νομιζα οτι το χα και δεν? Αστο...χαλαρωσε και οτι γινει! Δε χαλασε και ο κοσμος...

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Φοβερός ο ξάδερφος!! Δεν έχω καμία αμφιβολία για την υιοθεσία. Εάν είχαμε δεν θα το είχαμε ψάξει τόσο και με δικηγόρο. Πιστεύω ότι εάν ήταν όλες οι εξωσωματικές μου αποτυχημένες θα είχαμε ήδη προχωρήσει. Απλά ολταν έχεις φτάσει σχεδόν στο τέλος μιας εγκυμοσυνης και έχεις νιώσει πώς είναι να μεγαλώνει μέσα σου ένα παιδί σκέφτεσαι πάντα ότι αφού τα κατάφερα μια φορά θα τα καταφέρω ξανά και αυτή τη φορά θα φτάσω στο τέλος. Κοριτσια μου εύχομαι σε όλες σας να νιώσετε τις φουσκωμένες κοιλίτσες σας να γουργουρίζουν από τις κινήσεις ενός μωρού. Είναι συγκλονιστικό συναίσθημα και ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ! 

Αυτο πρέπει να σκεφτόμαστε. Όλες οι ταλαιπωρίες, οι στεναχώριες και τα άγχη που περνάμε ΑΞΙΖΟΥΝ! Εσείς οι εγκυούλες να το απολαύσετε όσο μπορείτε περισσότερο, να κάνετε όμορφες σκέψεις και γρήγορα θα είστε μανούλες! Όσο για εμάς που ακόμη προσπαθούμε....θα έρθει η ώρα μας! Δεν ξέρω πώς για την καθεμιά. Ξέρω όμως ότι ΤΟ 2018 ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΝΕΣ !!!!!:)

Έχεις δίκιο @palmoira.μου όντως θα έρθει και για εμάς αυτή η ευλογημένη ώρα. Σου εύχομαι ο πόνος που κρύβεις μέσα σου να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται και να ξεκινήσεις ξανά σύντομα και δυνατη. Σε καταλαβαίνω απόλυτα που θέλεις να συνεχίσεις να προσπαθείς. Εγώ δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος και άσχετα το τι μου λέει ο γιατρός και οι υπόλοιποι  δεν είμαι ακόμα έτοιμη να κάνω κάτι άλλο παρά μόνο δικές μου προσπάθειες. Δεν θυμάμαι την ηλικία σου αλλά μάλλον θα είσαι πιο μικρή από εμένα. Οπότε μην μασάς πουθενά. Σήκω ξανά στα πόδια σου και κάποτε θα έρθει η στιγμή η δική σου!!! 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, fairyanna είπε:

Έχεις δίκιο @palmoira.μου όντως θα έρθει και για εμάς αυτή η ευλογημένη ώρα. Σου εύχομαι ο πόνος που κρύβεις μέσα σου να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται και να ξεκινήσεις ξανά σύντομα και δυνατη. Σε καταλαβαίνω απόλυτα που θέλεις να συνεχίσεις να προσπαθείς. Εγώ δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος και άσχετα το τι μου λέει ο γιατρός και οι υπόλοιποι  δεν είμαι ακόμα έτοιμη να κάνω κάτι άλλο παρά μόνο δικές μου προσπάθειες. Δεν θυμάμαι την ηλικία σου αλλά μάλλον θα είσαι πιο μικρή από εμένα. Οπότε μην μασάς πουθενά. Σήκω ξανά στα πόδια σου και κάποτε θα έρθει η στιγμή η δική σου!!! 

Καλημερα!!!! @palmoira και @fairyanna θα σας πω κατι που εμαθα χθες βραδυ...Μια ξαδερφη του αντρα μου προσπαθουσε για παιδακι δεκα ολοκληρα χρονια...Δυστυχως..για λογους που δεν ξερω οι γιατροι της ειχαν αποκλεισει καθε πιθανοτητα ακομα και με εξωσωματικη...Μαλιστα ειχε παει Γερμανια σε ειδικο κεντρο οπου της ειχαν πει τα ιδια....Τα Χριστουγεννα μας ανακοινωσε οτι εκανε αιτηση για υιοθεσια! Μεσα σε ενα μηνα απο την αιτηση εμεινε εγκυος φυσιολογικα..Η κοπελα μαλιστα επειδη ειχε αστατο κυκλο πηγε τριων μηνων να το καταλαβει! Οσο υπαρχει πιστη και θεληση το ονειρο βρισκεται στο δρομο!!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...