Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 3 λεπτά , palmoira είπε:

Κοριτσια μου μόλις με ενημέρωσαν από το κέντρο...δυστυχώς αρνητικό,αύριο έχουμε ραντεβού για να συζητήσουμε με το γιατρό. 

Ωχ λυπάμαι πολύ κορίτσι μου.πιστευα ότι θα ήταν θετικό. τι κρίμα.

πρίν από 49 λεπτά , loyloy είπε:

Εγώ θα ρθω και θα σας κοπανησω.Κρισεις πανικού για το πιο όμορφο πραγμα στο κόσμο.ηρεμηστε και οι εγκυμονούσες απολαύστε  την εγκυμοσύνη και εσυ μπεμπουλα σκέψου τα όμορφα που θα ρθουν.

Χεχεχε :P από πριν τις είχα χρόνια τώρα 

πρίν από 20 λεπτά , palmoira είπε:

Κοριτσια μου μόλις με ενημέρωσαν από το κέντρο...δυστυχώς αρνητικό,αύριο έχουμε ραντεβού για να συζητήσουμε με το γιατρό. 

Κορίτσι μου λυπάμαι...Μέχρι αύριο που θα τα πείτε με τον γιατρό προσπάθησε να είσαι όσο πιο ήρεμη μπορείς.

πρίν από 46 λεπτά , palmoira είπε:

Λυπάμαι  πολύ.Μην το βάζεις Κατ ω όμως.πηγαινε στο γιατρό.μιληστε Δείτε εναλλακτικές και ίσως φυσιολογικές προσπάθειες να βοηθήσουν. Μπορεί Ίσως να θέλει να έρθει Έτσι,  με αγάπη,  με έρωτα.Κοριτσι μου ε δω να μας μιλάς αν σε βοηθάει.

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , P.L.L. είπε:

Όχι ρε γ...το.. Λυπάμαι. Κι εγω πίστευα πως θα ήταν θετικό.. Μακαρι να το πιάσετε μόνοι σας palmoira, το τυχερό μωρό σας. 

Πως εισαι; Αν εχεις όρεξη να μιλήσεις..

Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη. Έχω περάσει και χειρότερα...

Προσπαθω να σκεφτώ τις επόμενες κινήσεις μου και πότε θα μπορούμε να ξανά δοκιμάσουμε. Δυστυχώς η φυσιολογική σύλληψη δεν είναι μια επιλογή ή πιθανότητα λόγω των διαφόρων θεμάτων μου. Ο Απρίλιος θα είναι με σεξ μόνο προς απόλαυση και όχι για τεκνοποίηση!!!Τι λέω α Πασχαλιάτικα, θα πέσει φωτιά να με κάψει! Προσπαθώ να κρατήσω το χιούμορ μου γιατί αλλιώς δεν θα την παλέψω!!! Ο Μάιος θα είναι μάλλον ο μήνας που θα ξανά προσπαθήσουμε εφόσον έχουμε τα χρήματα και τις αντοχές. Εγώ αντέχω και ψυχολογικά και σωματικά αλλά πρέπει να το αποφασίσουμε μαζί με τον άντρα μου. Το κακό είναι ότι τον ενημέρωσα τηλεφωνικά γιατί λείπει σε συνάντηση με τη δουλειά του. 

preg.png

πρίν από 3 λεπτά , palmoira είπε:

Προσπαθω να σκεφτώ τις επόμενες κινήσεις μου και πότε θα μπορούμε να ξανά δοκιμάσουμε. Δυστυχώς η φυσιολογική σύλληψη δεν είναι μια επιλογή ή πιθανότητα λόγω των διαφόρων θεμάτων μου. Ο Απρίλιος θα είναι με σεξ μόνο προς απόλαυση και όχι για τεκνοποίηση!!!Τι λέω α Πασχαλιάτικα, θα πέσει φωτιά να με κάψει! Προσπαθώ να κρατήσω το χιούμορ μου γιατί αλλιώς δεν θα την παλέψω!!! Ο Μάιος θα είναι μάλλον ο μήνας που θα ξανά προσπαθήσουμε εφόσον έχουμε τα χρήματα και τις αντοχές. Εγώ αντέχω και ψυχολογικά και σωματικά αλλά πρέπει να το αποφασίσουμε μαζί με τον άντρα μου. Το κακό είναι ότι τον ενημέρωσα τηλεφωνικά γιατί λείπει σε συνάντηση με τη δουλειά του. 

Θα Ναι δύσκολο για αυτο ν να.μην είστε μαζί τώρα.Δυναμη και έρωτα.Ετσι απολαύστε ο ένας τον άλλον.Ηρεμηστε και θα γίνουν όλα σιγά σιγά.

• Μου αρέσει 1

Χαίρομαι που σε "ακούω" κεφάτη. Όντως, εχεις περάσει πολυ χειρότερα. Και για αυτο σε θαυμάζω.

Σκεφτεστε τη δωρεά ωαρίων; Εγω παιδια, δεν θα είχα κανενα πρόβλημα να χρησιμοποιούσα αλλα ωάρια αν επρεπε. Ο,τι χρειαστεί. Αρκεί να γίνουμε γονείς. 

πρίν από 19 λεπτά , palmoira είπε:

Μπράβο σου ειλικρινά είσαι πολύ δυνατή!Μαζι θα βρείτε την λύση και θα τα καταφέρετε.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , P.L.L. είπε:

Χαίρομαι που σε "ακούω" κεφάτη. Όντως, εχεις περάσει πολυ χειρότερα. Και για αυτο σε θαυμάζω.

Σκεφτεστε τη δωρεά ωαρίων; Εγω παιδια, δεν θα είχα κανενα πρόβλημα να χρησιμοποιούσα αλλα ωάρια αν επρεπε. Ο,τι χρειαστεί. Αρκεί να γίνουμε γονείς. 

Ναι θα ήταν μια επιλογή όπως και η υιοθεσία. Απλά δεν θέλω εν θερμω να πάρουμε αποφάσεις. Για την υιοθεσία το έχουμε ψάξει με δικηγόρο και όποτε δώσουμε το ok μπορούμε να προχωρήσουμε. Για τη δωρεά ωαρίων ξέρω λίγα πράγματα όμως έχω φίλη που έκανε διδυμάκια στα 46 της με δότρια. Θα το ψάξω και θα δείξει . Δεν αποκλείω τίποτε 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

@palmoira λυπάμαι πολύ κούκλα μου... Μολις τωρα διαβασα τα νεα σου...  Κουραγιο και δύναμη κοριτσι μου και σε συνεργασία με το γιατρο σας,  θα παρετε την καλύτερη δυνατή αποφαση... 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Ναι και η υιοθεσία ειναι πολυ καλη λύση. Ο αγαπημένος μου ξάδερφος ειναι υιοθετημένος και δε φαντάζεσαι τι παλικάρι ειναι! Του το αποκάλυψαν στα 25 του. Μου το λέει. Τον ρωτάω "αλήθεια, θα ήθελες να δεις πως ειναι οι βιολογικοί σου γονείς;" Κι απαντάει "θα το ήθελα για έναν και μονο λογο... Για να δω αν εχω προδιάθεση να κανω φαλάκρα!" Αγαπάει τοσο πολυ τους γονείς του που δεν τον ένοιαξε καθολου! 

• Μου αρέσει 3

καλησπερα.. πρωτη φορα γραφω.. εκανα εξωσωματικη και επρεπε να κανω χωριακη τη κυριακη στις 1/4 ομως κυριακη ειναι ολα κλειστε και θα επρεπε να περιμενω ως δευτερα... Μου φαινεται υπερβολικο κι ετσι εκανα σημερα παρασκευη και βγηκε 28.. να χαρω η οχι>?

Καλώς τη! Νομιζω πως ειναι θετική η τιμή της χοριακης σου αλλα δεν ξέρω τι παίζει με τις εξωσωματικές.  Σημασία εχει να διπλασιάζεται καθε δυο τρεις μέρες. Κάνε μια και αυριο αν δεν κρατιέσαι ως τη Δευτέρα. Ετσι για να δεις αν υπάρχει αύξηση. Και πες μας κι εμας μετα, που ειμαστε περίεργες :-) 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...