Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ χθες είχα πολύ δύσκολη μέρα με εμετούς και ναυτίες...

@Κελυ 32 εγω στα είπα και στο μηνυμα... Τζάμπα αγχώνεσαι, όπως σου είπαν όλοι... Είναι εξαιρετικά νωρίς για να φανεί κάτι, διότι λόγω φύσης δεν γίνεται να υπάρχει κάτι άλλο!!!!

Όπως είπε και ένα άλλο κορίτσι, αν εγώ είχα πάει στις 5 εβδομάδες βάσει ΤΕΡ δεν θα είχα δει Τ Ι Π Ο Τ Α απολύτως, διότι έκανα καθυστερημένη ωορρηξία και βάσει υπερήχου είμαι 10 μέρες πίσω!! Χαλάρωσε όσο μπορείς γιατί έτσι κάνεις κακό στον εαυτό σου και το σπόρι σου!!! Στην ανάγκη, επισκέψου κάποιον ειδικό να μιλήσεις, γιατί δεν θα είναι καθόλου εύκολο με τόσο άγχος να διαχειριστείς την εγκυμοσύνη σου..... Και για να σου δώσω να καταλάβεις, πλέον εγω προσπαθώ να μη δίνω σημασία σε τίποτα, διότι παρατήρησα πως κάθε φορά που αγχωνόμουν ή νευρίαζα πολύ, πόναγε η κοιλιά μου μετά... Για να μην αναφέρω πως το αίμα το είδα την ημέρα που ήμουν ψυχολογικά χειρότερα από ποτέ και δεν μου βγαίνει από το μυαλό πως ίσως συνέβαλλα και εγώ με τη χαζομάρα μου σε αυτό... Έχεις δίκιο να φοβάσαι, αλλά αυτή η ψυχή που κουβαλάς δεν φταίει σε τίποτα να την επιβαρύνεις για τις προηγούμενες απώλειες  κορίτσι μου... Και δεν τα λέω μόνο σε σένα... Σε όλες μας απευθύνομαι και περισσότερο και σε εμένα! Εγώ πλέον μαλώνω τον εαυτό μου όταν κάνω άσχημες σκέψεις και μου απαγορεύω να επιτρέπω στο άγχος να με καταβάλλει... Γιατί σε αυτή τη φάση είναι το μόνο στο οποίο μπορώ να έχω έλεγχο!!! Δεν μπορώ να ελέγξω την πορεία της εγκυμοσύνης μου σε βιολογικό επίπεδο, αλλά σε ψυχολογικό μπορώ! Και επειδή πλέον οι ψυχολόγοι επιμένουν πως η ψυχοσύνθεση μα μπορεί να επηρεαστεί από την εμβρυική ηλικία, δε σκοπεύω να βγάλω ένα άρρωστο παιδί επειδή εγώ είμαι, ίσως, ανίκανη να διαχειριστώ κάτι....

Ελπίζω να μην πάρεις στραβά τα λεγόμενά μου... Στα λέω με πολύ αγάπη και ενσυναίσθηση γιατί καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθάνεσαι. Και επαναλαμβάνω, το λέω σε όλες μας!!! Και σε εμένα την ίδια ακόμα περισσότερο! 

@palmoira κορίτσι μου καλά αποτελέσματα!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία!!!

Ανεμωνη μου εννοειται εχεις δικιο σε ολα αυτα! Απλα αυτη τη στιγμη δεν σκεφτομαι καθαρα...Εχω θυμο...εχω νευρα και κουραση! Εννοειται πως τελικα μπορει ολα να πανε καλα...ομως αυτη τη στιγμη δεν εχω υπομονη...και ειναι λαθος ..το ξερω.. Ετσι νιωθω ομως...το λεω...το εκφραζω...μονο ετσι θα ηρεμησω και θα σκεφτω παλι λογικα ..Μου βγηκε το αγχος και η πιεση οσων εχω περασει! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Καλημέρα κοριτσια μου.. 

@Κελυ 32 είναι πολύ νωρίς καρδούλα μου μην στενοχωριέσαι και μην τα συγκρινεις δεν πρέπει στην κατάσταση σου.Και εμενα όταν είχα μείνει μου είπε πει να πάω αργότερα δεν υπήρχε νόημα πιο νωρίς.

@palmoira μου καλα αποτελέσματα εύχομαι!!! 

@Diavolitsa με το καλό αύριο το θετικό τεστ αγκαλιά με τον αγαπημένο σου!:)

@anemoni1989 δικαιολογημένες οι ανησυχιες σου μην νιώθεις τύψεις για αυτό.Ο χρόνος θα σε μαλακώσει και θα απομακρύνει κάθε φόβο όσο πλησιάζεις.Καθε φορά φορά που θα βλέπετε πως το μωράκι είναι υγιές θα παίρνεις δύναμη κ σιγά σιγά μόνο θα το απολαμβάνεις.Εχεις δίκιο σε όλα όσα λες.Το ψυχολογικό κομμάτι είναι στο χέρι μας.

@Nektaritsaki πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου εύχομαι!!

@Nansy29 καλα αποτελέσματα στις εξετάσεις σου και όλα να έρθουν όπως τα επιθυμεις!!

@Bela μου τι νέα έχουμε; εύχομαι μόνο ευχάριστα!!

Με συγχωρείται αν δεν αναφέρω κάποια δεν ξέρω αν έχω διαβάσει όλα σας τα μνμ αλλα σε όλα τα κοριτσια εύχομαι μόνο τα καλύτερα και μην το βάζετε κάτω όλα θα έρθουν όπως πρέπει..

@P.L.L. καλή μου πως είσαι; Έχεις ηρεμήσει πολύ χαίρομαι για αυτό!! Εγω πήρα εχθές τις ορμονολογικές και δεν ήμουν στα καλύτερα μου.Ειχε δίκιο τελικά ο παλιός μου γιατρος πως έχω ανεβάσει προλακτινη.Ειναι σιγουρος πως το έχω προκαλέσει λόγω στρες μιας και τόσα χρόνια που με έχει δεν είχα παρουσιάσει κατι τέτοιο στους κυκλους μου.Ετσι εξηγηται το αίμα στο άσχετο που είχα από την απόξεση και μετά για δυο μήνες.Σταματησε για 2 μήνες και επανηλθε.Την Μ.Δευτερα θα πάω να μιλήσω να μου πει ακριβώς τι συμβαίνει κ να με καθοδηγήσει.Θα κάνω την θεραπεία μου θα αφήσω τον χρόνο να κάνει την δουλειά του και ελπίζω πως θα συνέλθω.Δεν παραπονιέμαι,θα ξανά πω ότι ο Κύριος εκεί ψηλα ξέρει τι κάνει..Θυμάσαι την ιστορία τις ημερες της επεμβασης με το διάφραγμα; Ισως τώρα λοιπόν να έκλαιγα για άλλους λογους..

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Ανεμωνη μου εννοειται εχεις δικιο σε ολα αυτα! Απλα αυτη τη στιγμη δεν σκεφτομαι καθαρα...Εχω θυμο...εχω νευρα και κουραση! Εννοειται πως τελικα μπορει ολα να πανε καλα...ομως αυτη τη στιγμη δεν εχω υπομονη...και ειναι λαθος ..το ξερω.. Ετσι νιωθω ομως...το λεω...το εκφραζω...μονο ετσι θα ηρεμησω και θα σκεφτω παλι λογικα ..Μου βγηκε το αγχος και η πιεση οσων εχω περασει! 

Καλα κανεις και το εκφράζεις κοριτσι μου.. Δεν ειναι κακο αυτο... Κακο ομως ειναι να βλέπεις δρακους εκει που δεν υπάρχουν.. Για εμενα ο γιατρος κακως σ ειπε να πας και τοσο νωρίς.. Δεν είχε νόημα... Απλα μη στεναχωριεσαι αδικα 

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλα κανεις και το εκφράζεις κοριτσι μου.. Δεν ειναι κακο αυτο... Κακο ομως ειναι να βλέπεις δρακους εκει που δεν υπάρχουν.. Για εμενα ο γιατρος κακως σ ειπε να πας και τοσο νωρίς.. Δεν είχε νόημα... Απλα μη στεναχωριεσαι αδικα 

Θα ξεχαστω προς το παρον και βλεπουμε! Οτι γινει θα το αντιμετωπισω με ηρεμια...Δεν μπορω να κανω και κατι αλλο...

• Μου αρέσει 3

Μπεμπούλα μου μπράβο που ανακάλυψες το πρόβλημα. Και μια γνωστή μου είχε το ίδιο ακριβώς και τελικα εκανε δυο κοπελαρες. Δεν ξέρω τι θεραπεία εκανε αλλα έπιασε. 

Κελυ μου σε καταλαβαίνω που εχεις άγχος. Σου βγήκε ολο μαζι και ξεσπασες. Ειναι απόλυτα κατανοητό και φυσιολογικό. Μη φοβάσαι να το εκφράσεις. Όσο παράλογη και να εισαι εμείς θα σε ακούμε! Προσπάθησα να σε προστατέψω απο ολο αυτο οταν σου ελεγα καλυτερα να μην πας για υπέρηχο ακομα. Αλλα τώρα πηγες κι αγχώθηκες. Η κουκιδιτσα θα φανεί μεσα στις επόμενες τρεις τέσσερις μέρες. Θα το δεις τη μεγάλη Πέμπτη! Θα δεις! Μέχρι τοτε προσπάθησε να μην το βάζεις καθολου στο μυαλό σου. Σα να μην εισαι έγκυος. Αν γίνεται. Γιατι το καταλαβαίνω οτι ειναι δύσκολο. Πήγαινε άναψε και κανενα κεράκι. Μπορει να βοηθησει! 

Palmoira πες μας τα ευχάριστα νέα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μπεμπούλα μου μπράβο που ανακάλυψες το πρόβλημα. Και μια γνωστή μου είχε το ίδιο ακριβώς και τελικα εκανε δυο κοπελαρες. Δεν ξέρω τι θεραπεία εκανε αλλα έπιασε. 

Κελυ μου σε καταλαβαίνω που εχεις άγχος. Σου βγήκε ολο μαζι και ξεσπασες. Ειναι απόλυτα κατανοητό και φυσιολογικό. Μη φοβάσαι να το εκφράσεις. Όσο παράλογη και να εισαι εμείς θα σε ακούμε! Προσπάθησα να σε προστατέψω απο ολο αυτο οταν σου ελεγα καλυτερα να μην πας για υπέρηχο ακομα. Αλλα τώρα πηγες κι αγχώθηκες. Η κουκιδιτσα θα φανεί μεσα στις επόμενες τρεις τέσσερις μέρες. Θα το δεις τη μεγάλη Πέμπτη! Θα δεις! Μέχρι τοτε προσπάθησε να μην το βάζεις καθολου στο μυαλό σου. Σα να μην εισαι έγκυος. Αν γίνεται. Γιατι το καταλαβαίνω οτι ειναι δύσκολο. Πήγαινε άναψε και κανενα κεράκι. Μπορει να βοηθησει! 

Σε ευχαριστω!!! Πραγματικα ολες με βοηθατε πολυ! Αυτο θα κανω.. θα ηρεμησω...θα ξεχαστω οσο μπορω και οτι γινει να ειναι για καλο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , P.L.L. είπε:

Αλήθεια;;; Πες μου τέτοια πολύ χαίρομαι να τις χαίρεται τις κοπελαρες της! 

@Κελυ 32 καλα θα κανεις να ηρεμησεις! Το αγχος κανει παρα πολυ κακο σε ολα και στο λεει καποιος που παθενε και κρισεις  πανικου απο το αγχος!

@palmoira αντε να ακουσουμε και κανενα ευχαριστο νεο σημερα! Περιμενουμε!

@Beboula25 τουλαχιστον βρηκες το προβλημα! Απο τη στιγμη που το βρηκες ολα θα φτιαξουν!

@P.L.L. τι κανει η κουκιδουλα σου? :)

Εμενα ακομα να μου ερθει περιοδος αλλα δε κανω τεστ ακομα...θα περιμενω....

πρίν από 1 λεπτό , Diavolitsa είπε:

@Κελυ 32 καλα θα κανεις να ηρεμησεις! Το αγχος κανει παρα πολυ κακο σε ολα και στο λεει καποιος που παθενε και κρισεις  πανικου απο το αγχος!

@palmoira αντε να ακουσουμε και κανενα ευχαριστο νεο σημερα! Περιμενουμε!

@Beboula25 τουλαχιστον βρηκες το προβλημα! Απο τη στιγμη που το βρηκες ολα θα φτιαξουν!

@P.L.L. τι κανει η κουκιδουλα σου? :)

Εμενα ακομα να μου ερθει περιοδος αλλα δε κανω τεστ ακομα...θα περιμενω....

Ναι αυτό είναι το θετικό γιατί φοβόμουν μήπως είχε γίνει ζημιά.Να ηρεμήσω πρέπει είμαι κ εγω παθούσα κρίσεων πανικού. 

Οσο για εσένα περιμενουμεεε:-D

• Μου αρέσει 1

Συγνωμη αλλα στις κρίσεις πανικού τα πρωτεία τα εχω εγω!!!

Βασιλικη χαίρομαι που δεν αδιαθετησες!!! Αντε, κάνε το το ρημάδι το τεστ!

Εγω μεγάλη Τρίτη ξανά θα ξέρω..! Μακάρι να τω έμβρυο με δυνατή καρδούλα!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Diavolitsa είπε:

@P.L.L. χαχαχαχα! Μην εισαι και τοσο σιγουρη...και μεις τι κανουμε εδω τοσα χρονια παρεα με τις κρισεις μας :)

Χαχααχ κοριτσια όπως φαίνεται και οι τρεις κρατάμε την σημαία!:P

Εγώ θα ρθω και θα σας κοπανησω.Κρισεις πανικού για το πιο όμορφο πραγμα στο κόσμο.ηρεμηστε και οι εγκυμονούσες απολαύστε  την εγκυμοσύνη και εσυ μπεμπουλα σκέψου τα όμορφα που θα ρθουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...