Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! 

Πηγα πρωί πρωί και έδωσα αίμα όποτε τώρα αναμονή μέχρι το μεσημέρι που θα με πάρουν τηλέφωνο....

Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ελπίζω για το καλύτερο. Μόλις μάθω θα σας πω τα νέα μου και ελπίζω να είναι ευχάριστα και να μας έχει κολλήσει η @P.L.L.

• Μου αρέσει 4

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Ναι palmoira! Μακάρι να πάνε ολα καλα για όλες μας. Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!!! 

Κελλυ μου γράψε στο Google "διάγνωση αρχομένης φυσιολογικής κύησης βάσει χοριακης" και ψάξε την emvriomitriki. Εκει θα δεις οτι λέει  

Ο σάκος της κύησης απεικονίζεται περίπου την 5η εβδομάδα της κύησης με την χρήση του διακολπικού υπερηχογραφήματος. Θα πρέπει να είναι αναγνωρίσημος στη φυσιολογική κύηση, όταν τα επίπεδα της β-χοριακής γοναδοτροπίνης φτάνουν τις 1000 mIU/ml. Ο λεκιθικός ασκός που αποτελεί μια κυκλική δομή, απεικονίζεται για πρώτη φορά μέσα στον σάκο της κύησης περίπου στις 5,5 εβδομάδες και άτυπα υποδηλώνει πως σε 2-3 ημέρες θα αναπτυχθεί έμβρυο. 

8 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

Προσπαθω....αλλα δεν το ελεγχω...

Καλημέρα Κέλυ!

προσπαθω να κάνω επικόλληση έναν πίνακα με τις χοριακες και τα στάδια ανάπτυξης του εμβρύου αλλά είναι αδύνατον. Εάν κάνεις ένα search στο Ίντερνετ τιμές χοριακης ανα βδομάδα θα τον βρεις. Μην στεναχωριέσαι και αγχώνεσαι άδικα 

preg.png

πρίν από 4 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα Κέλυ!

προσπαθω να κάνω επικόλληση έναν πίνακα με τις χοριακες και τα στάδια ανάπτυξης του εμβρύου αλλά είναι αδύνατον. Εάν κάνεις ένα search στο Ίντερνετ τιμές χοριακης ανα βδομάδα θα τον βρεις. Μην στεναχωριέσαι και αγχώνεσαι άδικα 

Καλημερα! Σε ευχαριστω παρα πολυ! Το θεμα ειναι οτι εγω τις χοριακες δεν τις εμπιστευομαι καθολου..Γιατι και την προηγουμενη φορα μια χαρα ανεβαιναν...αλλα εμβρυο πουθενα! Τος θεμα μου ειναι ποτε θα δω εμβρυο..Εχω απογοητευτει! Δεν εχω αλλα αποθεματα υπομονης! Μου βγαινει ολη η πικρα! Θελω απλα να μην πληγωνομαι αλλο!

πρίν από 15 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Καλημερα! Σε ευχαριστω παρα πολυ! Το θεμα ειναι οτι εγω τις χοριακες δεν τις εμπιστευομαι καθολου..Γιατι και την προηγουμενη φορα μια χαρα ανεβαιναν...αλλα εμβρυο πουθενα! Τος θεμα μου ειναι ποτε θα δω εμβρυο..Εχω απογοητευτει! Δεν εχω αλλα αποθεματα υπομονης! Μου βγαινει ολη η πικρα! Θελω απλα να μην πληγωνομαι αλλο!

Σε καταλαβαινω κοριτσάκι μου απόλυτα...Κάνε λίγο υπομονή και είμαι σίγουρη ότι όχι μόνο θα το δεις στον υπέρηχο το μωρό σου αλλά ότι σε μερικούς μήνες θα το έχεις στην αγκαλιά σου!

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

Κέλλυ μου η palmoira θέλει να σου εξηγήσει οτι ανεξαρτήτως της ανάπτυξης της χοριακης της εκάστοτε εγκύου η πρόοδος της κύησης ειναι περίπου στάνταρ ανάλογα με τους αριθμούς. Για παράδειγμα το πρόβλημα θα ήταν αν ενώ εχεις αρκετά πάνω απο 1000 δε φαινόταν καθολου αρχόμενος σάκος. Και πάλι ομως μπορει σε καποια κοπελα να φανεί λιγο αργότερα. Εσυ πρέπει να εισαι λιγο πάνω απο 1000 ετσι δεν ειναι. Άρα αυτο που είδατε ανταποκρίνεται στις τιμές χοριακης σου. Φαντάσου οτι αν η ανεμώνη πήγαινε τοσο νωρις για υπέρηχο δεν θα έβλεπε ΤΙΠΟΤΑ και θα ήταν στα πατώματα. Γιατι απλώς ολα φάνηκαν δυο ολόκληρες εβδομάδες αργότερα! Ετσι δεν ειναι ανεμώνη; Θυμάμαι καλα;;; 

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια...συγνωμη που πεταγομαι ετσι στο θεμα σας αλλα θελω να πω κατι στην Κελλυ

Καταρχην να σου πω Κελλυ μου οτι μολις διαβασα το κειμενο σου οτι ελεγες εισαι 5βδ κ 2ημ αλλα ο υπερυχως σε βγαζει 5 λεω ποτε εγραψα κ δεν το θυμαμαι?Πριν 2 βδομαδες εγινε το ιδιο ακριβως με εμενα κ φαντασου οτι εγω ειμαι απο εξωσωματικη!Οταν το ειπε ο γιατρος ουτε καν του εδωσε συμασια για να με αγχωσει εξαλλου λεω 2 μερες εχει διαφορα να ειχε 5 να αγχωθω αλλα για 2 μερες ουτε που το ξανασκεφτικα!Οταν σε διαβασα λεω μωρε μηπως επρεπε να αγχωθω κ το περασα ετσι?Κ εμεις ειδαμε μια κουκιδα 10 χιλιοστων παρα πολυ ωραια μου ειπε ελα σε 2 βδομαδες να σε ξαναδω...κ οι 2 βδομαδες ειναι αυριο!Δεν λεω οτι περασανε αυτες οι βδομαδες χωρις αγχος κ αγωνια αλιμομο...ποναω λεω γιατι ποναω δεν ποναω λεω γιατι δεν ποναω!Εχει δικιο ο γιατρος σου εχεις πολυ αγχος...δεν γινετε να μην εχεις καθολου μακαρι να γινοταν αλλα πηγες σε 2 γιατρους κ οι 2 σου ειπαν το ιδιο πραγμα κ αγχονεσαι ακομα για το τι ειδες κ τι δεν ειδες?Το ξερω οτι εχεις καει κ φοβασαι αλλα εχε λιγο πιστη κ αισιοδοξια!Εγω πεδευομουν 2.5 χρονια με 5 αποτυχημενες εξωσωματικες κ τωρα τα καταφερα!Κ να σου πω κ κατι ΤΟ 2018 ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Συγνωμη για το μεγαλο μνμ

Σας φιλω ειστε ολες πολυ δυνατες....

• Μου αρέσει 4

L3k5p2.png

P.L.L ευχαριστω πολυ κ γω το ευχομαι μακαρι να πανε ολα καλα!Εννοειτε θα σας πω!Κ σε σενα ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη...να ξερεις οτι επειδη σας διαβαζω καθε μερα οταν ειδα οτι εκανες τεστ ωορρηξιας κ βγηκε θετικο αμεσως σκεφτικα να σου γραψω εισαι εγκυος γιατι κ γω καπως ετσι το εμαθα!

Αν δεν κανω λαθος περιμενουμε την χοριακη της palmoira...με το καλο ενα τριψηφιο νουμερο κοπελα μου!

• Μου αρέσει 1

L3k5p2.png

1 hour ago, Nektaritsaki είπε:

Καλημερα κοριτσια...συγνωμη που πεταγομαι ετσι στο θεμα σας αλλα θελω να πω κατι στην Κελλυ

Καταρχην να σου πω Κελλυ μου οτι μολις διαβασα το κειμενο σου οτι ελεγες εισαι 5βδ κ 2ημ αλλα ο υπερυχως σε βγαζει 5 λεω ποτε εγραψα κ δεν το θυμαμαι?Πριν 2 βδομαδες εγινε το ιδιο ακριβως με εμενα κ φαντασου οτι εγω ειμαι απο εξωσωματικη!Οταν το ειπε ο γιατρος ουτε καν του εδωσε συμασια για να με αγχωσει εξαλλου λεω 2 μερες εχει διαφορα να ειχε 5 να αγχωθω αλλα για 2 μερες ουτε που το ξανασκεφτικα!Οταν σε διαβασα λεω μωρε μηπως επρεπε να αγχωθω κ το περασα ετσι?Κ εμεις ειδαμε μια κουκιδα 10 χιλιοστων παρα πολυ ωραια μου ειπε ελα σε 2 βδομαδες να σε ξαναδω...κ οι 2 βδομαδες ειναι αυριο!Δεν λεω οτι περασανε αυτες οι βδομαδες χωρις αγχος κ αγωνια αλιμομο...ποναω λεω γιατι ποναω δεν ποναω λεω γιατι δεν ποναω!Εχει δικιο ο γιατρος σου εχεις πολυ αγχος...δεν γινετε να μην εχεις καθολου μακαρι να γινοταν αλλα πηγες σε 2 γιατρους κ οι 2 σου ειπαν το ιδιο πραγμα κ αγχονεσαι ακομα για το τι ειδες κ τι δεν ειδες?Το ξερω οτι εχεις καει κ φοβασαι αλλα εχε λιγο πιστη κ αισιοδοξια!Εγω πεδευομουν 2.5 χρονια με 5 αποτυχημενες εξωσωματικες κ τωρα τα καταφερα!Κ να σου πω κ κατι ΤΟ 2018 ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Συγνωμη για το μεγαλο μνμ

Σας φιλω ειστε ολες πολυ δυνατες....

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Εγω δεν αγχωνομαι ππυ ειμαι πισω δυο ημερες! Αγχωνομαι που δεν ειδαμε καν κουκιδα ουτε εμβρυικα στοιχεια..Μονο σακο...Φοβαμαι οτι θα εχω παλι το συνδρομο κενου σακου...

πρίν από 1 λεπτό , Κελυ 32 είπε:

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Εγω δεν αγχωνομαι ππυ ειμαι πισω δυο ημερες! Αγχωνομαι που δεν ειδαμε καν κουκιδα ουτε εμβρυικα στοιχεια..Μονο σακο...Φοβαμαι οτι θα εχω παλι το συνδρομο κενου σακου...

Αν εβλεπα κουκιδα δεν θα αγχωνομουν...Αλλα ειδα ενα μαυρο σακο! Δεν ειδαμε καν μικρη κουκιδα....

Διαφημίσεις

@Κελυ 32 έχεις πολύ άγχος Τελικά.κανεις Κακο στον εαυτό σου.Σε παρακαλώ ηρέμησε.Λιγες μέρες υπομονή και θα το δεις το μωράκι.θα δεις ολ α θα πανε Καλά!! !!!!

@palmoira Μια σούπερ ντουπερ χωριακη σου εύχομαι.περιμενουμε όλες τα νέα σου.

@anemoni1989 πως Είσαι?ολ α εξελίσσονται όμορφα?

@Bela και εσυ αυτές τις μέρες δεν ειναι να κάνεις χωριακη?

@Cat! Αρχίζω και τρομάζω.εχεις μέρες να μας μιλήσεις.

@P.L.L. Πως νιώθεις?Πως Ει σαι?

Καλημέρα κορίτσια! 

@Κελυ 32 κορίτσι μου όπως σού είπαν και οι υπόλοιπες είναι νωρίς να δεις κάτι. Είδες τι σού έγραψε η @P.L.L. μετά τις 5.5 εβδομάδες. Και αφού δεν ανησυχησαν οι δύο γιατροί δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς ούτε εσύ. Κάνε λίγη υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα και θα τα δεις όλα. Όλα καλά θα πάνε,  μόνο προσπάθησε να μην έχεις τόσο άγχος για το καλό το δικό σου και του σποράκι σού! Φιλάκια! 

@palmoira καλή επιτυχία κορίτσι, ανιπομονουμε για τα καλά σου νέα! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

@Κελυ 32 έχεις πολύ άγχος Τελικά.κανεις Κακο στον εαυτό σου.Σε παρακαλώ ηρέμησε.Λιγες μέρες υπομονή και θα το δεις το μωράκι.θα δεις ολ α θα πανε Καλά!! !!!!

@palmoira Μια σούπερ ντουπερ χωριακη σου εύχομαι.περιμενουμε όλες τα νέα σου.

@anemoni1989 πως Είσαι?ολ α εξελίσσονται όμορφα?

@Bela και εσυ αυτές τις μέρες δεν ειναι να κάνεις χωριακη?

@Cat! Αρχίζω και τρομάζω.εχεις μέρες να μας μιλήσεις.

@P.L.L. Πως νιώθεις?Πως Ει σαι?

Ναι...Παραδεχομαι οτι εχω αγχος και δεν μπορω να το διαχειριστω πλεον! Δεν ημουν ετσι παλια...Εχω περασει πολυ χειροτερα και τα εβγαλα περα...

@Κελυ 32 είναι και οι ορμόνες που σε τρελαινουν χειρότερα.ασχολησου με κάτι που σου αρέσει ή πες στον άντρα σου να πάτε μια βόλτα με το αυτοκίνητο να χαλαρώσεις ή κάπου όμορφα και ήρεμα για καφεδάκι.Καντε κατι να ξεχαστεις και μη βασανιζεις το μυαλουδακι σου.

@bouboubou122 Καλημέρα.εκανες τεστακι Τελικά?

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ χθες είχα πολύ δύσκολη μέρα με εμετούς και ναυτίες...

@Κελυ 32 εγω στα είπα και στο μηνυμα... Τζάμπα αγχώνεσαι, όπως σου είπαν όλοι... Είναι εξαιρετικά νωρίς για να φανεί κάτι, διότι λόγω φύσης δεν γίνεται να υπάρχει κάτι άλλο!!!!

Όπως είπε και ένα άλλο κορίτσι, αν εγώ είχα πάει στις 5 εβδομάδες βάσει ΤΕΡ δεν θα είχα δει Τ Ι Π Ο Τ Α απολύτως, διότι έκανα καθυστερημένη ωορρηξία και βάσει υπερήχου είμαι 10 μέρες πίσω!! Χαλάρωσε όσο μπορείς γιατί έτσι κάνεις κακό στον εαυτό σου και το σπόρι σου!!! Στην ανάγκη, επισκέψου κάποιον ειδικό να μιλήσεις, γιατί δεν θα είναι καθόλου εύκολο με τόσο άγχος να διαχειριστείς την εγκυμοσύνη σου..... Και για να σου δώσω να καταλάβεις, πλέον εγω προσπαθώ να μη δίνω σημασία σε τίποτα, διότι παρατήρησα πως κάθε φορά που αγχωνόμουν ή νευρίαζα πολύ, πόναγε η κοιλιά μου μετά... Για να μην αναφέρω πως το αίμα το είδα την ημέρα που ήμουν ψυχολογικά χειρότερα από ποτέ και δεν μου βγαίνει από το μυαλό πως ίσως συνέβαλλα και εγώ με τη χαζομάρα μου σε αυτό... Έχεις δίκιο να φοβάσαι, αλλά αυτή η ψυχή που κουβαλάς δεν φταίει σε τίποτα να την επιβαρύνεις για τις προηγούμενες απώλειες  κορίτσι μου... Και δεν τα λέω μόνο σε σένα... Σε όλες μας απευθύνομαι και περισσότερο και σε εμένα! Εγώ πλέον μαλώνω τον εαυτό μου όταν κάνω άσχημες σκέψεις και μου απαγορεύω να επιτρέπω στο άγχος να με καταβάλλει... Γιατί σε αυτή τη φάση είναι το μόνο στο οποίο μπορώ να έχω έλεγχο!!! Δεν μπορώ να ελέγξω την πορεία της εγκυμοσύνης μου σε βιολογικό επίπεδο, αλλά σε ψυχολογικό μπορώ! Και επειδή πλέον οι ψυχολόγοι επιμένουν πως η ψυχοσύνθεση μα μπορεί να επηρεαστεί από την εμβρυική ηλικία, δε σκοπεύω να βγάλω ένα άρρωστο παιδί επειδή εγώ είμαι, ίσως, ανίκανη να διαχειριστώ κάτι....

Ελπίζω να μην πάρεις στραβά τα λεγόμενά μου... Στα λέω με πολύ αγάπη και ενσυναίσθηση γιατί καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθάνεσαι. Και επαναλαμβάνω, το λέω σε όλες μας!!! Και σε εμένα την ίδια ακόμα περισσότερο! 

@palmoira κορίτσι μου καλά αποτελέσματα!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...