Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Κοριτσια πηγα αποψε τελικα στο γιατρο!!! Δεν ειμαι ομως καλα....Ειμαι 5 βδομαδων και δυο ημερων με βαση την Τεπ αλλα ο υπερηχος με εβγαλε 5 βδομαδων....δεν ειδαμε καν κουκιδα!!!! Τιποτα απολυτως!!!

Περίμενε Μπορεί να είναι καθυστερημένη σύλληψη.μην απογοητεύεσαι.ποτε θα ξαναπάς στο γιατρό?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 15 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Κοριτσια πηγα αποψε τελικα στο γιατρο!!! Δεν ειμαι ομως καλα....Ειμαι 5 βδομαδων και δυο ημερων με βαση την Τεπ αλλα ο υπερηχος με εβγαλε 5 βδομαδων....δεν ειδαμε καν κουκιδα!!!! Τιποτα απολυτως!!!

Κελυ μου περιμενε..Μήπως είναι πάρα πολύ νωρίς;;Ε και οι 2 μέρες διαφορα δεν είναι τρομερό.νομιζω πιο ξεκάθαρη εικόνα φαίνεται στην έβδομη εβδομάδα.θα πρέπει να περιμένεις λίγο.

Ο γιατρός τι ειπε;

πρίν από 28 λεπτά , loyloy είπε:

Περίμενε Μπορεί να είναι καθυστερημένη σύλληψη.μην απογοητεύεσαι.ποτε θα ξαναπάς στο γιατρό?

Τη Μ.Πεμπτη!!! Δεν θα επρεπε να βλεπω κουκιδα ομως??

πρίν από 21 λεπτά , Nansy29 είπε:

Κελυ μου περιμενε..Μήπως είναι πάρα πολύ νωρίς;;Ε και οι 2 μέρες διαφορα δεν είναι τρομερό.νομιζω πιο ξεκάθαρη εικόνα φαίνεται στην έβδομη εβδομάδα.θα πρέπει να περιμένεις λίγο.

Ο γιατρός τι ειπε;

Ο γιατρος ειπε οτι τα βλεπει μια χαρα και οτι δεν περιμενε να δει κατι αλλο..Εγω ομως θυμαμαι την προηγουμενη φορα που ειχα κενο σακο...

πρίν από 8 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Τη Μ.Πεμπτη!!! Δεν θα επρεπε να βλεπω κουκιδα ομως??

Ο γιατρος ειπε οτι τα βλεπει μια χαρα και οτι δεν περιμενε να δει κατι αλλο..Εγω ομως θυμαμαι την προηγουμενη φορα που ειχα κενο σακο...

Αφού ο γιατρός τα βλέπει μια χαρά μη τρελαίνεσαι. Μη συγκρίνεις με την άλλη φορα.αλλη εγκυμοσύνη εκείνη αλλη τώρα.αν ήταν θα ταν και ονγιατρος μαγκωμενος ,γενικότερα θα σου έδειχνε με το τρόπο του ότι κάτι δεν πάει καλά.Προσπαθησε να ηρεμήσεις οκ?Δεν κάνει στην κατάσταση σου.Μη προδικάζεις κάτι.Λογικα σε μια βδομάδα θα φανεί κάτι Αφού θα μπείτε στην 6η.Ηρεμια και ολ α θα πάνε καλα.

πρίν από 8 λεπτά , loyloy είπε:

Αφού ο γιατρός τα βλέπει μια χαρά μη τρελαίνεσαι. Μη συγκρίνεις με την άλλη φορα.αλλη εγκυμοσύνη εκείνη αλλη τώρα.αν ήταν θα ταν και ονγιατρος μαγκωμενος ,γενικότερα θα σου έδειχνε με το τρόπο του ότι κάτι δεν πάει καλά.Προσπαθησε να ηρεμήσεις οκ?Δεν κάνει στην κατάσταση σου.Μη προδικάζεις κάτι.Λογικα σε μια βδομάδα θα φανεί κάτι Αφού θα μπείτε στην 6η.Ηρεμια και ολ α θα πάνε καλα.

Προσπαθω....αλλα δεν το ελεγχω...

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Προσπαθω....αλλα δεν το ελεγχω...

Φαντάζομαι θα Ναι δύσκολο.ειχα κι εγώ μια παλινδρομη και ενώ Θέλω να κάνω παιδάκι τρέμω στην ιδέα να μείνω έγκυος.θεωρω και εγώ έτσι θα μαι.αλλα......κανε ότι μπορείς.πεσε κοιμήσου να ξεκουραστείς. 

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα Κέλλυ! Γι αυτόν ακριβώς τον λογο σου ελεγα να μην πας ακομα. Γιατι οι χοριακες σου λενε πως βρίσκεσαι ακομα σε πολυ αρχικό στάδιο και ήταν αναμενόμενο να μη δεις ακομα κατι. Φανταζόμουν οτι η σύλληψη είχε γίνει λιιιιγο αργότερα. Ψάξε στο Ίντερνετ απο ποσο και μετα πρέπει να ειναι η Χοριακη για να φανεί σάκος και θα δεις. Δε σου στέλνω το Λινκ για να μην περιμένει έγκριση. Μην απογοητεύεσαι κοπελα μου! Ολα πάνε τελεια! Περιγραψε μου ΑΚΡΙΒΩΣ τι είδατε. Το ενδομήτριο ήταν παχύ; Υπήρχε καποια τελεία να σηματοδοτεί οτι παει να γίνει σάκος εκει μεσα; Εγω ειμαι σίγουρη οτι ολα πάνε τελεια! 

Palmoira καλη επιτυχία με τη Χοριακη! 

Βασιλικη καλη επιτυχία με το τεστ!

πρίν από 14 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλημέρα Κέλλυ! Γι αυτόν ακριβώς τον λογο σου ελεγα να μην πας ακομα. Γιατι οι χοριακες σου λενε πως βρίσκεσαι ακομα σε πολυ αρχικό στάδιο και ήταν αναμενόμενο να μη δεις ακομα κατι. Φανταζόμουν οτι η σύλληψη είχε γίνει λιιιιγο αργότερα. Ψάξε στο Ίντερνετ απο ποσο και μετα πρέπει να ειναι η Χοριακη για να φανεί σάκος και θα δεις. Δε σου στέλνω το Λινκ για να μην περιμένει έγκριση. Μην απογοητεύεσαι κοπελα μου! Ολα πάνε τελεια! Περιγραψε μου ΑΚΡΙΒΩΣ τι είδατε. Το ενδομήτριο ήταν παχύ; Υπήρχε καποια τελεία να σηματοδοτεί οτι παει να γίνει σάκος εκει μεσα; Εγω ειμαι σίγουρη οτι ολα πάνε τελεια! 

Palmoira καλη επιτυχία με τη Χοριακη! 

Βασιλικη καλη επιτυχία με το τεστ!

Καλημερα!!!! Κλαιω ολο το βραδυ...εχω ταχυπαλμια και δεν θελω να σκεφτομαι τι με περιμενει! Λοιπον....πηγα σε εναν αλλο γιατρο που θεωρειται πολυ καλος...πηγα λογω αγχους πριν παω στον δικο μου σημερα..Ηθελα λεει να αλλαξω το γουρι...Μου ειπε οτι με βγαζει ο υπερηχος πεντε βδομαδων ενω ειμαι με βαση τεπ 5+2.... Ειδαμε σακο ο οποιος ειπε ειναι καλος αλλα μεσα καμια κουκιδα...κανεναν ασκο! Αυτος δεν αγχωθηκε! Εγω ομως επειδη την εχω πατησει τον ρωτουσα...Μα γιατρε ποτε θα δουμε κουκιδα? Ο ιδιος ειπε οτι ηταν νωρις και κακως πηγα τοσο νωρις....Μου ειπε να ξαναπαω Μ.Πεμπτη!

Βρε συ! Τοτε ειναι τελεια τα νέα!!! Απλώς έκανες ωορρηξία δυο μέρες αργότερα! Συμβαίνει συχνά!! 

Φαντασου εμενα με έβγαλε πεντέμισι εβδομάδων και είδαμε σάκο κι έναν λεκιθικο ασκό. Μεσα στις επόμενες μέρες θα φανούν ολα!

Αχ αυτοί οι πρώιμοι υπερηχοι ποσο κακό κάνουν! Μην πας σημερα γιατι μπορει ακομα να μη δεις κατι και θα ξαναπογοητευτεις. Πήγαινε την άλλη εβδομαδα! Ή τουλαχιστον σε τρεις τέσσερις μέρες. 

Καημενη μου, ποσο δύσκολη νυχτα θα πέρασες! Αλλα μη φοβάσαι. Οταν πιάσεις το μωρό σου στην αγκαλιά σου θα τα ξεχάσεις ολα! 

πρίν από 2 λεπτά , P.L.L. είπε:

Βρε συ! Τοτε ειναι τελεια τα νέα!!! Απλώς έκανες ωορρηξία δυο μέρες αργότερα! Συμβαίνει συχνά!! 

Φαντασου εμενα με έβγαλε πεντέμισι εβδομάδων και είδαμε σάκο κι έναν λεκιθικο ασκό. Μεσα στις επόμενες μέρες θα φανούν ολα!

Αχ αυτοί οι πρώιμοι υπερηχοι ποσο κακό κάνουν! Μην πας σημερα γιατι μπορει ακομα να μη δεις κατι και θα ξαναπογοητευτεις. Πήγαινε την άλλη εβδομαδα! Ή τουλαχιστον σε τρεις τέσσερις μέρες. 

Καημενη μου, ποσο δύσκολη νυχτα θα πέρασες! Αλλα μη φοβάσαι. Οταν πιάσεις το μωρό σου στην αγκαλιά σου θα τα ξεχάσεις ολα! 

Δηλαδη κουκιδα ποτε ειδες??? Αχ μακαρι να φανει κατι την επομενη φορα...μακαρι!!!! Με εχει πιασει φοβια με τον κενο σακο...Τρεμω! Περασα πολυ δυσκολη νυχτα..Ο γιατρος ειπε οτι το μονο που βλεπει ανησυχητικο στην εγκυμοσυνη μου ειναι το αγχος μου! 

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Δηλαδη κουκιδα ποτε ειδες??? Αχ μακαρι να φανει κατι την επομενη φορα...μακαρι!!!! Με εχει πιασει φοβια με τον κενο σακο...Τρεμω! Περασα πολυ δυσκολη νυχτα..Ο γιατρος ειπε οτι το μονο που βλεπει ανησυχητικο στην εγκυμοσυνη μου ειναι το αγχος μου! 

Θα συμφωνησω με τον γιατρο.εχεις πολύ άγχος.βεβαια πως να μην έχεις θα μου πεις.ειναι δύσκολο.ομως σκέψου ότι έχεις μέσα σου ένα υγιέστατο μωράκι που δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα και απλά θέλει να αναπτυχθεί..

Πήγες πολύ νωρίς για υπέρηχο.οντως δεν είχε νόημα γιατί τώρα αγχωθηκες χωρίς λόγο καθώς σε αυτή τη φάση δεν βλέπεις κάτι που να μπορεί να αξιολογηθεί.

Προσπάθησε να ξεχαστείς με αλλα πράγματα.πηγαίνετε καμία βόλτουλα με τον άντρα σου και τη Μ.Πεμπτη θα δεις με το καλό ότι όλα είναι καλα!!

πρίν από 3 λεπτά , Nansy29 είπε:

Θα συμφωνησω με τον γιατρο.εχεις πολύ άγχος.βεβαια πως να μην έχεις θα μου πεις.ειναι δύσκολο.ομως σκέψου ότι έχεις μέσα σου ένα υγιέστατο μωράκι που δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα και απλά θέλει να αναπτυχθεί..

Πήγες πολύ νωρίς για υπέρηχο.οντως δεν είχε νόημα γιατί τώρα αγχωθηκες χωρίς λόγο καθώς σε αυτή τη φάση δεν βλέπεις κάτι που να μπορεί να αξιολογηθεί.

Προσπάθησε να ξεχαστείς με αλλα πράγματα.πηγαίνετε καμία βόλτουλα με τον άντρα σου και τη Μ.Πεμπτη θα δεις με το καλό ότι όλα είναι καλα!!

Καλημερα Νανσυ! Μα τελικα βρε παιδια ποτε φαινεται η κουκιδα??? Τι να πω...δεν ξερω..οτι ειναι να γινει θα γινει...απλα το ιδιο εργο το εχω ξαναδει!

πρίν από 5 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Καλημερα Νανσυ! Μα τελικα βρε παιδια ποτε φαινεται η κουκιδα??? Τι να πω...δεν ξερω..οτι ειναι να γινει θα γινει...απλα το ιδιο εργο το εχω ξαναδει!

Εμένα πάντα ο γιατρός μου έλεγε να πάω στην εβδομη εβδομαδα.πιο νωρίς κατά την άποψή του δεν έχει νόημα.πας και κατευθείαν τα βλέπεις όλα και ακους καρδιά.λιγο υπομονη..

πρίν από 4 λεπτά , Nansy29 είπε:

Εμένα πάντα ο γιατρός μου έλεγε να πάω στην εβδομη εβδομαδα.πιο νωρίς κατά την άποψή του δεν έχει νόημα.πας και κατευθείαν τα βλέπεις όλα και ακους καρδιά.λιγο υπομονη..

Μακαρι να ακουσω καρδια! Μακαρι!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...