Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Βασιλικουλα εχουν 10-15€ αλλα το ίδιο εχει και η β Χοριακη. Μπορείς αυριο πηγαίνοντας δουλειά να σου πάρουν αίμα και να πάρεις τα αποτελεσματα αφού τελειώσεις και πας σπίτι σου. 

Μπουμπουμπου αν κρατιέσαι τοτε μπράβο σου! Περιμένουμε νέα σε λίγες μέρες!

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημέρα κοριτσακια μου!!! Τι κάνετε??? Πώς ειστε? Εγω τα ιδια... εμετοι, ναυτιες, αλλα δεν παραπονιεμαι και προσπαθω να μην με πάρει από κάτω....

Δε θυμάμαι ποια κοπέλα ήταν που ειπε ότι ακόμα αισθάνεται άσχημα κλπ για τις δυσκολίες.... Θέλω να της πω να μην αισθάνεται άσχημα γιατί δεν είναι μόνη.... Εγώ, μετα από την παλλίνδρομη, παρότι πάλι έγκυος, δεν έχω προλάβει ακόμα να χαρώ τίποτα λόγω άγχους... Στην αρχή νόμιζα πως αν πέρναγα τις ημέρες της αποβολής θα ηρεμούσα, μετα πως αν ακουγα καρδιά... Εχω να δηλώσω πως το άγχος δε φεύγει ποτέ,,, Πάντα θα υπάρχει κάτι να αγχωνόμαστε γιατί δυστυχώς εμείς την ανεμελιά μας τη χάσαμε...

Προχθές μου λεγε η μάνα μου, μίλαγε με μια θεια μου  και της έλεγε πως η ξαδερφη μου είναι έγκυος  στο 2ο μηνα....είμαστε μαζί δηλαδή.... Αυτοί το λένε και πετάνε από τη χαρά τους, εμείς περιμένουμε την αυχενική για να πάρουμε ανάσα και να χαρούμε (μάλλον) επιτέλους!!! Δεν σου κρυβω πως το ζηλεύω, αλλά τι να κάνουμε??? Αυτά έχει η ζωή και μακάρι αυτές να είναι όλες οι δυσκολίες που είχα να αντιμετωπίσω... Μακάρι να μην αξιωθώ να  αντιμετωπίσω κάτι χειρότερο...

Όλα καλα θα μας πάνε... Ας έχουμε πίστη στα σποράκια μας και όλα θα πάνε καλά!!!

Ανεμώνη μου ειναι κρίμα ολο αυτο αλλα απο τη μια χαίρομαι που νιώθεις ετσι γιατι νόμιζα πως ειμαι μονο εγω η τρελή.. Τουλαχιστον καταλαβαινόμαστε!

Δεν ξέρω αν υπάρχουν εκεί που είσαι οι απλές ταινίες -τεστ εγκυμοσυνης. Είναι πολύ πιο ευαίσθητες από τα τεστ του φαρμακείου. Εγώ παρήγγειλα μέσω ίντερνετ 10 τεστακια one step, περίπου 10 ευρώ! Γνωρίζω τη μέρα που έμεινα έγκυος κι έδειξε θετικό αγνό 10-11 μέρες μετα!Στην αρχή δεν το πίστευα κι έκανα ξανά κάθε μέρα,όπου γινόταν πιο έντονο κάθε δεύτερη μέρα. Κάποια στιγμή σταμάτησα αφού έκανα τη χοριακη κι ακόμη έχουν περισσέψει τεστ!Στα προηγούμενα παιδιά μου το predictor έδειχνε αρνητικό ενώ το clear blue θετικό. Το δεύτερο ίσως είναι πιο αξιόπιστο. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Μακάρι να μην έρθει!!!!!!!!!

Αυτό που ξέρω από φίλες όσες χρησιμοποιούσαν τα τεστ Δεν έμεναν με τίποτα λογο άγχους.μολις τα παραταγαν τσουπ ερχόταν και μωράκι.

Θες να το φωνάξεις και δεν μπορείς.δεν πειράζει κορίτσι μου.χαλαλι της  μπουμπους το άγχος.Θα πάνε όλα καλά. Θα το δεις. :)

Ελπίζω να είναι στο τέλος του ο αγώνας για μωράκι και σύντομα να είσαι ε γκυος...

Σε ευχαριστώ πολύ @loyloy μου. Έχεις πάντα ένα καλό λόγο για όλους. Εύχομαι και σε εσένα τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Καλα κανεις και κανεις ονειρα!!

Ναι μετα να δω ποιος θα με μαζεψει στην προσγειωση :) εσεις θα την πληρωσετε γιατι με τον αντρα μου δεν το συζηταμε καθολου το θεμα!

1 hour ago, asteraki82 είπε:

Δεν ξέρω αν υπάρχουν εκεί που είσαι οι απλές ταινίες -τεστ εγκυμοσυνης. Είναι πολύ πιο ευαίσθητες από τα τεστ του φαρμακείου. Εγώ παρήγγειλα μέσω ίντερνετ 10 τεστακια one step, περίπου 10 ευρώ! Γνωρίζω τη μέρα που έμεινα έγκυος κι έδειξε θετικό αγνό 10-11 μέρες μετα!Στην αρχή δεν το πίστευα κι έκανα ξανά κάθε μέρα,όπου γινόταν πιο έντονο κάθε δεύτερη μέρα. Κάποια στιγμή σταμάτησα αφού έκανα τη χοριακη κι ακόμη έχουν περισσέψει τεστ!Στα προηγούμενα παιδιά μου το predictor έδειχνε αρνητικό ενώ το clear blue θετικό. Το δεύτερο ίσως είναι πιο αξιόπιστο. 

Wow! Θα μπορούσα να το είχα γράψει εγω αυτο το ποστ! (Μέχρι το "εχουν περισσέψει τεστ" ομως)

Μονο που εγω πήρα τα 10 με 6€!

πρίν από 31 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Ναι μετα να δω ποιος θα με μαζεψει στην προσγειωση :) εσεις θα την πληρωσετε γιατι με τον αντρα μου δεν το συζηταμε καθολου το θεμα!

Γι αυτό Είμαστε ε δω.εμεις ε δω βράχοι ρε.αλλα μάλλον θα μας λες για το πόσο ευτυχισμένη Ει σαι για την εγκυμοσύνη σου: )

@bouboubou122 clear blue και self clear είναι τα πιο αξιόπιστα.παρε διπλή συσκευασία και σου εύχομαι να πάνε όλα όπως επιθυμείς.απο ότι κατάλαβα θέλεις μια εγκυμοσύνη.αρα με το καλό.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια! Διαβάζω από το πρωί τα νέα σας και χαίρομαι που η ψυχολογία των περισσότερων είναι φουλ θετική!!!Εγω μετράω ώρες πλέον για τη χοριακη αύριο και κρατήθηκα με το ζόρι να μην πάω σήμερα. Προσπαθώ να ξεχνιέμαι γι αυτό δουλεύω συνέχεια. Παίρνω τα φάρμακα μου κανονικά, έχω ένα κουτί με ημέρες και ώρες που έχω συμπληρώσει μέχρι την Παρασκευή. Παρακαλάω να χρειαστεί να το γεμίσω ξανά. Που φτάσαμε!! Να παρακαλάω να συνεχίσω φάρμακα και τις ενέσεις!Θα μας διαβάσει κανένας άσχετος και θα με θεωρεί εντελώς τρελή! 

Αυτός που είναι για λύπηση είναι ο άντρας μου...προσπαθεί να φαίνεται ήρεμος και να με εμψυχώνει όμως ξέρω ότι είναι πολύ πολύ αγχωμένος. Ίσως περισσότερο από εμένα. Ο κακομοίρης όλο μου λέει να μη στεναχωριέμαι και να είμαι εγώ καλά. Τι θα έκανα χωρίς εκείνον δεν ξέρω. 

preg.png

πρίν από 2 λεπτά , palmoira είπε:

Καλησπέρα κοριτσια! Διαβάζω από το πρωί τα νέα σας και χαίρομαι που η ψυχολογία των περισσότερων είναι φουλ θετική!!!Εγω μετράω ώρες πλέον για τη χοριακη αύριο και κρατήθηκα με το ζόρι να μην πάω σήμερα. Προσπαθώ να ξεχνιέμαι γι αυτό δουλεύω συνέχεια. Παίρνω τα φάρμακα μου κανονικά, έχω ένα κουτί με ημέρες και ώρες που έχω συμπληρώσει μέχρι την Παρασκευή. Παρακαλάω να χρειαστεί να το γεμίσω ξανά. Που φτάσαμε!! Να παρακαλάω να συνεχίσω φάρμακα και τις ενέσεις!Θα μας διαβάσει κανένας άσχετος και θα με θεωρεί εντελώς τρελή! 

Αυτός που είναι για λύπηση είναι ο άντρας μου...προσπαθεί να φαίνεται ήρεμος και να με εμψυχώνει όμως ξέρω ότι είναι πολύ πολύ αγχωμένος. Ίσως περισσότερο από εμένα. Ο κακομοίρης όλο μου λέει να μη στεναχωριέμαι και να είμαι εγώ καλά. Τι θα έκανα χωρίς εκείνον δεν ξέρω. 

Μα δεν είναι υπέροχο που μας στηρίζουν Και όλο αυτό το περνάμε δύο και όχι Ένας?θεωρώ οταν υπάρξει δυσκολία σε αυτό το κομμάτι δένεται περισσότερο το ζευγάρι γιατί στη τελική κάνουν κάτι μαζί, δημιουργούν κάτι μαζί. 

@palmoira αντε να ακουσουμε και τα δικα σου ευχαριστα αυριο! Με τον  δικο μου δεν το συζηταμε σχεδον καθολου το θεμα εκτος απο τις γονιμες μερες :) αλλα οταν φτανουν οι μερες να αδειαθετησω βλεπω οτι τον τρωει αλλα δε με ρωταει ποτε ακριβως ειναι :)

πρίν από 38 λεπτά , palmoira είπε:

Palmoira να ξέρεις σου στέλνουμε όλες τη θετική μας ενέργεια!!! Ανυπομονώ να πάρουμε νέα σου αυριο! Εχεις κάποιο δείγμα; Νιώθεις κατι;; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...