Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , fairy-mary είπε:

ο προηγούμενος κύκλος ήταν 28 μέρες και τα τεστ μου είχαν βγεί θετικά 15η και 16η...

ο προ-προηγούμενος ήταν 30 μέρες αλλά δεν είχα χρησιμοποιήσει τεστ.

@loyloyμπορεί και να έχεισ δίκιο...ίσως μου δημιουργούν άγχος

Στο λε ω εγώ που έμεινα ε γκυος με τη μέθοδο τραβηγματος χωρίς κάν να προσπαθούμε για μωρό και μετά που ξεκινήσαμε προσπάθειες για μωρό κανονικά να μη μένω με τίποτα λόγω αγχους. Στα λεω Εγώ που ζω με άγχος,  Δεν μπορώ να το αποβαλω εύκολα.αν μπορείς προσπάθησε.

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Μωρέ ας είναι όλα καλά και χαλάλι το άγχος!!! Η αδερφή μου λέει πως είμαι απαράδεκτη γιατί ψάχνω λόγους να αγχωθώ... και όντως, ισχύει, αλλά δεν μπορώ να το κοντρολάρω!!!

Γενικά είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη αυτή τη φορά, αλλά κάθε φορά που νιώθω τη χαρα να με συνεπαίρνει με πιάνω να λεω στον εαυτό μου "ωπ! μη χαίρεσαι και τόσο...γιατι αν δεν είναι καλά θα πέσεις απότομα"! Μετά πάλι με μαλώνω βέβαια, αλλά μυαλό είναι αυτό... πώς να το κοντρολάρεις???

Κορίτσια, να ξέρετε πάντως πως εγω σήμερα στον ύπνο μου είδα πως κάποια από εσας μας ανακοινωνε εγκυμοσύνη!! Δε θυμάμαι με σιγουριά πια, για αυτό δεν αναφερω ονόματα, αλλά να δείτε που θα εχουμε σίγουρα τουλάχιστον 1 νέα εγκυμοσυνη αυτές τις μέρες!!! Για να μη μιλήσω για περισσότερες και με πείτε υπερβολική!!!

Είπαμε το θέμα είναι γουρλιδικο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 17 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ναι ρε παιδι μου. Τι μπέρδεμα ειναι αυτο.. Κι ο προηγούμενος κύκλος σου ετσι ήταν δηλαδη; 

Ω! Βασιλικουλα! Να μη σου ερθει ευχομαι! Κάνε κανενα τεστ βρε!

Αν παρω τεστ τι τεστ να παρω? Δεν εχω ξανακανει και δεν ξερω! Λεω αν δεν εχει ερθει να κανω το Σαββατο το πρωι που δε θα εχω να παω στη δουλεια μετα και θα μπορεσω να διαχειριστω και την αποτυχια και επιτυχια! Πρωι δε γινονται?

Just now, loyloy είπε:

Στο λε ω εγώ που έμεινα ε γκυος με τη μέθοδο τραβηγματος χωρίς κάν να προσπαθούμε για μωρό και μετά που ξεκινήσαμε προσπάθειες για μωρό κανονικά να μη μένω με τίποτα λόγω αγχους. Στα λεω Εγώ που ζω με άγχος,  Δεν μπορώ να το αποβαλω εύκολα.αν μπορείς προσπάθησε.

Ναι τη θυμάμαι την ιστορία σου, η αλήθεια είναι πως το άγχος είναι κακός σύμβουλος αλλά νομίζω πως δεν είναι πάντα εύκολο να το αποβάλλεις..

Η αλήθεια είναι πως εγώ δε το σκέφτομαι πλέον τόσο έντονα όσο στην αρχή, το έχω πάρει λίγο πιο χαλαρά ή έτσι νομίζω τουλάχιστον.

τώρα θα δείξει

aKX8p2.png

καλημερα κοριτσια,ειμαι καινουρια εδω,εχω καθυστερηση 4 μερες,απλα γιατι ειχα καποιες ανωμαλιες στον κυκλο μου τους προηγουμενους 2 μηνες δεν εχω  κανει ακομη τεστ ειπα να περιμενω μερικες μερες ακομη.Δεν εχω καποιο συμπτωμα παρολαυτα,εκτος απο καποια πονακια στην κοιλια .Ειμαι αρκετα αγχωμενη.Γνωριζεται αν το clear blue ειναι αρκετα αξιοπιστο τεστ?

πρίν από 3 λεπτά , bouboubou122 είπε:

καλημερα κοριτσια,ειμαι καινουρια εδω,εχω καθυστερηση 4 μερες,απλα γιατι ειχα καποιες ανωμαλιες στον κυκλο μου τους προηγουμενους 2 μηνες δεν εχω  κανει ακομη τεστ ειπα να περιμενω μερικες μερες ακομη.Δεν εχω καποιο συμπτωμα παρολαυτα,εκτος απο καποια πονακια στην κοιλια .Ειμαι αρκετα αγχωμενη.Γνωριζεται αν το clear blue ειναι αρκετα αξιοπιστο τεστ?

Καλημέρα!

Καλώς ήρθες στην παρέα!

Νομίζω πως με 4 μέρες καθυστέρηση θα σου δείξει το clear blue πάρε το πακέτο με τα 2 τεστ έτσι ώστε αν σου βγεί αρνητικό και δεν έχεις αδιαθετήσει μετά από 2-3 μέρες να κάνεις άλλο ένα για επιβεβαίωση, αλλά αν θέλεις μπορείς να κάνεις μια εξέταση χοριακής σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο για πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

@anemoni1989 για σκεψου λιγο καλυτερα μπας θυμηθεις! Μη μας αναβεις ετσι φωτιες :)

@bouboubou122 καλωσηρθες στην παρεα μας! Με το καλο να εχεις το αποτελεσμα που θελεις! Και γω στη φαση της αναμονης ειμαι! Οσο για το τεστ εγω δε ξερω να σου απαντησω μιας και δεν εχω κανει ποτε! Και γω αυτο ρωτησα πιο πανω! Θα μας απαντησουν τα κοριτσια σε λιγο!

Just now, fairy-mary είπε:

Καλημέρα!

Καλώς ήρθες στην παρέα!

Νομίζω πως με 4 μέρες καθυστέρηση θα σου δείξει το clear blue πάρε το πακέτο με τα 2 τεστ έτσι ώστε αν σου βγεί αρνητικό και δεν έχεις αδιαθετήσει μετά από 2-3 μέρες να κάνεις άλλο ένα για επιβεβαίωση, αλλά αν θέλεις μπορείς να κάνεις μια εξέταση χοριακής σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο για πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.

βρισκομαι στο εξωτερικο και δεν ειναι τοσο ευκολο να κανω χοριακη.

πρίν από 10 λεπτά , bouboubou122 είπε:

είναι αρκετα αξιοπιστο, αλλα πιο αξιοπιστη είναι μια χοριακη...και κοστιζει το ιδιο... Θα σ συστηνα χοριακη γιατι και αρνητικο να βγει το τεστ, αν δεν σ ερθει περιοδος, θα στη ζητησει ο γιατρος!!!

Τωρα ειδα πως εισαι εξωτερικο.... Παρε το 2πλο τεστ τοτε και κανε ένα αυριο με πρωινα ουρα όμως!!!!

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

είναι αρκετα αξιοπιστο, αλλα πιο αξιοπιστη είναι μια χοριακη...και κοστιζει το ιδιο... Θα σ συστηνα χοριακη γιατι και αρνητικο να βγει το τεστ, αν δεν σ ερθει περιοδος, θα στη ζητησει ο γιατρος!!!

απλα γιατι βρισκομαι στο εξωτερικο δεν ειναι τοσο ευκολο να κανω χοριακη

Just now, Diavolitsa είπε:

@anemoni1989 για σκεψου λιγο καλυτερα μπας θυμηθεις! Μη μας αναβεις ετσι φωτιες :)

@bouboubou122 καλωσηρθες στην παρεα μας! Με το καλο να εχεις το αποτελεσμα που θελεις! Και γω στη φαση της αναμονης ειμαι! Οσο για το τεστ εγω δε ξερω να σου απαντησω μιας και δεν εχω κανει ποτε! Και γω αυτο ρωτησα πιο πανω! Θα μας απαντησουν τα κοριτσια σε λιγο!

έχεις καθυστέρηση ή δεν έχει έρθει ακόμη η μέρα που περιμένεις?

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , bouboubou122 είπε:

βρισκομαι στο εξωτερικο και δεν ειναι τοσο ευκολο να κανω χοριακη.

θεωρώ πως αν είναι θετικό το αποτέλεσμα το τεστ θα σου το δείξει μετά από 4 μέρες καθυστέρηση, είναι αρκετά αξιόπιστα τα clear blue.

εάν βγεί αρνητικό και δε σου έχει έρθει σε 2-3 μέρες μπορείς να το επαναλάβεις.

Σου εύχομαι να έχεις τα αποτελέσματα που θες.

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary είπε:

θεωρώ πως αν είναι θετικό το αποτέλεσμα το τεστ θα σου το δείξει μετά από 4 μέρες καθυστέρηση, είναι αρκετά αξιόπιστα τα clear blue.

εάν βγεί αρνητικό και δε σου έχει έρθει σε 2-3 μέρες μπορείς να το επαναλάβεις.

Σου εύχομαι να έχεις τα αποτελέσματα που θες.

σε ευχαριστώ πολύ

Just now, Diavolitsa είπε:

@bouboubou122 σημερα ειναι να μου ερθει αλλα ακομα τπτ!

εύχομαι να μην σου έρθει

• Μου αρέσει 1

@Diavolitsaαναφέρεσαι σε τεστ εγκυμοσύνης; η ωορρηξίας;

αν είναι για εγκυμοσύνης πάρε ένα clear blue, καλό θα ήταν  να το κάνεις με τα πρώτα πρωινά ούρα που έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση της ορμόνης.

aKX8p2.png

πρίν από 35 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Αν παρω τεστ τι τεστ να παρω? Δεν εχω ξανακανει και δεν ξερω! Λεω αν δεν εχει ερθει να κανω το Σαββατο το πρωι που δε θα εχω να παω στη δουλεια μετα και θα μπορεσω να διαχειριστω και την αποτυχια και επιτυχια! Πρωι δε γινονται?

Ναι κι εγω θα προτιμούσα να το κανω σαββατο μαλλον. Αν εισαι στην Αθήνα και δε θες να ξεπουληθείς πες να σου στείλω προσωπικό μήνυμα απο που μπορείς να αγοράσεις φτηνά τεστ εγκυμοσύνης. Γιατι αν ειναι να πάρεις απο φαρμακείο καλυτερα κάνε μια Χοριακη να εισαι και σίγουρη. 

Καλωσήρθες μπουμπουμπού!!! Καλη επιτυχία ευχομαι. Να κανεις τεστ αν δε μπορείς να κανεις Χοριακη. Υπάρχουν παντού. Αν έκανες κανονικά ωορρηξία θα σου δείξει σίγουρα αν εισαι έγκυος. Αν έκανες ωορρηξία αργα μπορει και να μη δείξει. Αλλα συνήθως έστω και μια άχνη γραμμουλα φαίνεται. Να κανεις ομως σίγουρα πρωι με ουρα που τα εχεις κρατήσει αρκετές ώρες στον οργανισμό σου. Να μας πεις τα αποτελεσματα!! 

πρίν από 6 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ναι κι εγω θα προτιμούσα να το κανω σαββατο μαλλον. Αν εισαι στην Αθήνα και δε θες να ξεπουληθείς πες να σου στείλω προσωπικό μήνυμα απο που μπορείς να αγοράσεις φτηνά τεστ εγκυμοσύνης. Γιατι αν ειναι να πάρεις απο φαρμακείο καλυτερα κάνε μια Χοριακη να εισαι και σίγουρη. 

Οχι δεν ειμαι Αθηνα οποτε μαλλον θα ξεπουληθω :) ας μην ερθει αυτη και ας δωσω κατι παραπανω σε τεστ :) ποσο εχουν δηλαδη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...