Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! Σ ευχαριστώ πολυ @fairyanna μου! Με συγκινησες!!! Εσυ έκανες ξανά τεστ; Να μας ενημερώνεις! 

@palmoira καρδια μου αυριο με το καλο ερχεται η μεγάλη μερα. Αισιοδοξία και δύναμη και πολλή προσευχή!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 19 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλημέρα σε όλες! Σ ευχαριστώ πολυ @fairyanna μου! Με συγκινησες!!! Εσυ έκανες ξανά τεστ; Να μας ενημερώνεις! 

@palmoira καρδια μου αυριο με το καλο ερχεται η μεγάλη μερα. Αισιοδοξία και δύναμη και πολλή προσευχή!!!

Καλημερα κούκλα μου!!! Μάλλον μας μπερδεύεις με την fairymary αλλά ειδικά εσένα σε δικαιολογώ. Χαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

Καλα... Τώρα προστέθηκες κι εσυ στο κλαμπ!! Εκτός απο τη @Luckystars μπέρδεψα κι εσενα. Αν νομίζεις οτι ειναι λόγω εγκυμοσύνης κανεις λάθος. Μια ζωή ειμαι αφηρημένη και δεν τη παλεύω με τα ονόματα! Χίλια συγνωμη! Εσυ σε ποια φάση εισαι;;;

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε καλά!

@P.L.L.έκανα χθες το βράδυ πάλι ένα τεστ ωορρηξίας και μου βγήκε μια πιο αχνή γραμμή, ουσιαστικά δηλαδή αρνητικό  γιατί δεν ήταν τόσο έντονη όσο η πρώτη.

Τώρα θα δείξει τέλος της άλλης εβδομάδας που είναι να αδιαθετήσω..

Λέτε να έχω κανένα δωράκι πασχαλινό;; χαχαχα

Θα δείξει!

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλα... Τώρα προστέθηκες κι εσυ στο κλαμπ!! Εκτός απο τη @Luckystars μπέρδεψα κι εσενα. Αν νομίζεις οτι ειναι λόγω εγκυμοσύνης κανεις λάθος. Μια ζωή ειμαι αφηρημένη και δεν τη παλεύω με τα ονόματα! Χίλια συγνωμη! Εσυ σε ποια φάση εισαι;;;

Δεν πειράζει @P.L.L. μου. Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ έτσι είμαι. Δεν θυμάμαι πότε όνοματα.  Εγώ έρχομαι από μια αποτυχημένη εξωσωματική και σήμερα το απογευμα έχω ραντεβού με τον γιατρό για να δούμε το επόμενο βήμα μας

Καλημέρα κοριτσακια μου!!! Τι κάνετε??? Πώς ειστε? Εγω τα ιδια... εμετοι, ναυτιες, αλλα δεν παραπονιεμαι και προσπαθω να μην με πάρει από κάτω....

Δε θυμάμαι ποια κοπέλα ήταν που ειπε ότι ακόμα αισθάνεται άσχημα κλπ για τις δυσκολίες.... Θέλω να της πω να μην αισθάνεται άσχημα γιατί δεν είναι μόνη.... Εγώ, μετα από την παλλίνδρομη, παρότι πάλι έγκυος, δεν έχω προλάβει ακόμα να χαρώ τίποτα λόγω άγχους... Στην αρχή νόμιζα πως αν πέρναγα τις ημέρες της αποβολής θα ηρεμούσα, μετα πως αν ακουγα καρδιά... Εχω να δηλώσω πως το άγχος δε φεύγει ποτέ,,, Πάντα θα υπάρχει κάτι να αγχωνόμαστε γιατί δυστυχώς εμείς την ανεμελιά μας τη χάσαμε...

Προχθές μου λεγε η μάνα μου, μίλαγε με μια θεια μου  και της έλεγε πως η ξαδερφη μου είναι έγκυος  στο 2ο μηνα....είμαστε μαζί δηλαδή.... Αυτοί το λένε και πετάνε από τη χαρά τους, εμείς περιμένουμε την αυχενική για να πάρουμε ανάσα και να χαρούμε (μάλλον) επιτέλους!!! Δεν σου κρυβω πως το ζηλεύω, αλλά τι να κάνουμε??? Αυτά έχει η ζωή και μακάρι αυτές να είναι όλες οι δυσκολίες που είχα να αντιμετωπίσω... Μακάρι να μην αξιωθώ να  αντιμετωπίσω κάτι χειρότερο...

Όλα καλα θα μας πάνε... Ας έχουμε πίστη στα σποράκια μας και όλα θα πάνε καλά!!!

• Μου αρέσει 4

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε καλά!

@P.L.L.έκανα χθες το βράδυ πάλι ένα τεστ ωορρηξίας και μου βγήκε μια πιο αχνή γραμμή, ουσιαστικά δηλαδή αρνητικό  γιατί δεν ήταν τόσο έντονη όσο η πρώτη.

Τώρα θα δείξει τέλος της άλλης εβδομάδας που είναι να αδιαθετήσω..

Λέτε να έχω κανένα δωράκι πασχαλινό;; χαχαχα

Θα δείξει!

@fairy-mary μου πως γίνεται να εχεις τοσο σύντομα περίοδο μετα την ωορρηξία; Νόμιζα πως ειναι απαραίτητο ενα χρονικό διάστημα 12-14 ημερών ανάμεσα σε αυτα τα δυο. Μήπως περιμένεις να αδιαθετησεις αργοτερα απο αυτο που νομίζεις; Όπως και να εχει, μακάρι να μην σου ερθει καθολου για τους επόμενους 9 μήνες! 

Αδιαθέτησα 10/3, το τεστ ωορρηξίας μου βγήκε θετικό 25/3  για πρώτη φορά και  26/3 πιο έντονα θετικό..έκανα επίσης και στις 27/3 και χθες και συνεχίζει να μου βγαίνει μια γραμμή πιο αχνή όμως από την πρώτη.

Γενικά έχω σταθερό κύκλο 28-30 μέρες..οπότε λογικά περιμένω περίοδο από 6-8/4...

Τώρα τι να σου πώ και εγώ έχω μπερδευτεί λίγο με τα τεστ!

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας! 25η μερα σημερα και ακομα δε μου ηρθε περιοδος...το βραδυ ομως ειχα αυτη την υπερενταση που εχω πριν αδειαθετησω οποτε κραταω μικρο καλαθι! Σιγουρα δε θα κανω τεστ σημερα αν δεν μου ερθει! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

πρίν από 1 λεπτό , Diavolitsa είπε:

Καλημερα σας! 25η μερα σημερα και ακομα δε μου ηρθε περιοδος...το βραδυ ομως ειχα αυτη την υπερενταση που εχω πριν αδειαθετησω οποτε κραταω μικρο καλαθι! Σιγουρα δε θα κανω τεστ σημερα αν δεν μου ερθει! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Μακάρι να μην έρθει!!!!!!!!!

πρίν από 3 λεπτά , fairy-mary είπε:

Αδιαθέτησα 10/3, το τεστ ωορρηξίας μου βγήκε θετικό 25/3  για πρώτη φορά και  26/3 πιο έντονα θετικό..έκανα επίσης και στις 27/3 και χθες και συνεχίζει να μου βγαίνει μια γραμμή πιο αχνή όμως από την πρώτη.

Γενικά έχω σταθερό κύκλο 28-30 μέρες..οπότε λογικά περιμένω περίοδο από 6-8/4...

Τώρα τι να σου πώ και εγώ έχω μπερδευτεί λίγο με τα τεστ!

Αυτό που ξέρω από φίλες όσες χρησιμοποιούσαν τα τεστ Δεν έμεναν με τίποτα λογο άγχους.μολις τα παραταγαν τσουπ ερχόταν και μωράκι.

πρίν από 19 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα κοριτσακια μου!!! Τι κάνετε??? Πώς ειστε? Εγω τα ιδια... εμετοι, ναυτιες, αλλα δεν παραπονιεμαι και προσπαθω να μην με πάρει από κάτω....

Δε θυμάμαι ποια κοπέλα ήταν που ειπε ότι ακόμα αισθάνεται άσχημα κλπ για τις δυσκολίες.... Θέλω να της πω να μην αισθάνεται άσχημα γιατί δεν είναι μόνη.... Εγώ, μετα από την παλλίνδρομη, παρότι πάλι έγκυος, δεν έχω προλάβει ακόμα να χαρώ τίποτα λόγω άγχους... Στην αρχή νόμιζα πως αν πέρναγα τις ημέρες της αποβολής θα ηρεμούσα, μετα πως αν ακουγα καρδιά... Εχω να δηλώσω πως το άγχος δε φεύγει ποτέ,,, Πάντα θα υπάρχει κάτι να αγχωνόμαστε γιατί δυστυχώς εμείς την ανεμελιά μας τη χάσαμε...

Προχθές μου λεγε η μάνα μου, μίλαγε με μια θεια μου  και της έλεγε πως η ξαδερφη μου είναι έγκυος  στο 2ο μηνα....είμαστε μαζί δηλαδή.... Αυτοί το λένε και πετάνε από τη χαρά τους, εμείς περιμένουμε την αυχενική για να πάρουμε ανάσα και να χαρούμε (μάλλον) επιτέλους!!! Δεν σου κρυβω πως το ζηλεύω, αλλά τι να κάνουμε??? Αυτά έχει η ζωή και μακάρι αυτές να είναι όλες οι δυσκολίες που είχα να αντιμετωπίσω... Μακάρι να μην αξιωθώ να  αντιμετωπίσω κάτι χειρότερο...

Όλα καλα θα μας πάνε... Ας έχουμε πίστη στα σποράκια μας και όλα θα πάνε καλά!!!

Θες να το φωνάξεις και δεν μπορείς.δεν πειράζει κορίτσι μου.χαλαλι της  μπουμπους το άγχος.Θα πάνε όλα καλά. Θα το δεις. :)

πρίν από 42 λεπτά , fairyanna είπε:

Δεν πειράζει @P.L.L. μου. Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ έτσι είμαι. Δεν θυμάμαι πότε όνοματα.  Εγώ έρχομαι από μια αποτυχημένη εξωσωματική και σήμερα το απογευμα έχω ραντεβού με τον γιατρό για να δούμε το επόμενο βήμα μας

Ελπίζω να είναι στο τέλος του ο αγώνας για μωράκι και σύντομα να είσαι ε γκυος...

πρίν από 8 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ναι ρε παιδι μου. Τι μπέρδεμα ειναι αυτο.. Κι ο προηγούμενος κύκλος σου ετσι ήταν δηλαδη; 

ο προηγούμενος κύκλος ήταν 28 μέρες και τα τεστ μου είχαν βγεί θετικά 15η και 16η...

ο προ-προηγούμενος ήταν 30 μέρες αλλά δεν είχα χρησιμοποιήσει τεστ.

@loyloyμπορεί και να έχεισ δίκιο...ίσως μου δημιουργούν άγχος

aKX8p2.png

πρίν από 9 λεπτά , loyloy είπε:

Θες να το φωνάξεις και δεν μπορείς.δεν πειράζει κορίτσι μου.χαλαλι της  μπουμπους το άγχος.Θα πάνε όλα καλά. Θα το δεις. :)

Μωρέ ας είναι όλα καλά και χαλάλι το άγχος!!! Η αδερφή μου λέει πως είμαι απαράδεκτη γιατί ψάχνω λόγους να αγχωθώ... και όντως, ισχύει, αλλά δεν μπορώ να το κοντρολάρω!!!

Γενικά είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη αυτή τη φορά, αλλά κάθε φορά που νιώθω τη χαρα να με συνεπαίρνει με πιάνω να λεω στον εαυτό μου "ωπ! μη χαίρεσαι και τόσο...γιατι αν δεν είναι καλά θα πέσεις απότομα"! Μετά πάλι με μαλώνω βέβαια, αλλά μυαλό είναι αυτό... πώς να το κοντρολάρεις???

Κορίτσια, να ξέρετε πάντως πως εγω σήμερα στον ύπνο μου είδα πως κάποια από εσας μας ανακοινωνε εγκυμοσύνη!! Δε θυμάμαι με σιγουριά πια, για αυτό δεν αναφερω ονόματα, αλλά να δείτε που θα εχουμε σίγουρα τουλάχιστον 1 νέα εγκυμοσυνη αυτές τις μέρες!!! Για να μη μιλήσω για περισσότερες και με πείτε υπερβολική!!!

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...