Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!

Π.Λ.Λ. γλυκιά μου,συγχαρητήρια!!!!!Πολύ χάρηκα!!!!!!συγκινηθηκα!!!!Όταν με το καλό γεννηθεί το σποράκι να το πας μια βόλτα στην "έξυπνη" την φαρμακοποιό που σε αγχωσε!!!!!:)Ειμαι κακιουλα????δε μπορώ μου έκατσε η φάση τότε.

Κελιτσα με το καλό ο υπέρηχος!!!

Μπελα,Μπεμπουλα,Λουλουκα,Ανεμώνη,Βασιλικη,Παλμοιρα,Φαιρυ μαιρη πως είστε?ξεχνάω πολλές?σας χαιρετώ όλες!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 28 λεπτά , Luckystars είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Π.Λ.Λ. γλυκιά μου,συγχαρητήρια!!!!!Πολύ χάρηκα!!!!!!συγκινηθηκα!!!!Όταν με το καλό γεννηθεί το σποράκι να το πας μια βόλτα στην "έξυπνη" την φαρμακοποιό που σε αγχωσε!!!!!:)Ειμαι κακιουλα????δε μπορώ μου έκατσε η φάση τότε.

Μπελα,Μπεμπουλα,Λουλουκα,Ανεμώνη,Βασιλικη,Παλμοιρα,Φαιρυ μαιρη πως είστε?ξεχνάω πολλές?σας χαιρετώ όλες!

Γεια σου καλή μου! 

πρίν από 42 λεπτά , Luckystars είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Κάποια είναι κεφάτη ή μου φάνηκε? 

πρίν από 38 λεπτά , P.L.L. είπε:

Που εισαι @Luckystars! Σ ευχαριστώ!! Δε με νοιάζει για τη φαρμακοποιό. Ας πάνε ολα καλα κι ας μη με ξαναδεί! Δε μου απάντησες για ωαριακια. Έκανες ωοληψια;

Εννοείται,σιγά μην της δώσεις σημασία!Απλά μου την βιδωσε εκείνη την ημέρα.Όλα μια χαρά θα πάνε!!!!!

Τον αφησα αυτό τον κύκλο,κουράστηκα!

πρίν από 23 λεπτά , Beboula25 είπε:

Γεια σου καλή μου! 

Πως είσαι γλυκιά μου?

πρίν από 10 λεπτά , loyloy είπε:

Κάποια είναι κεφάτη ή μου φάνηκε? 

Καλύτερα!!!!προσπαθω....είχα ετήσιο έλεγχο μαστών,είχα το άγχος μου.Είμαι λέει high risk περίπτωση,να κάνω τακτικό έλεγχο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Luckystars είπε:

Εννοείται,σιγά μην της δώσεις σημασία!Απλά μου την βιδωσε εκείνη την ημέρα.Όλα μια χαρά θα πάνε!!!!!

Πως είσαι γλυκιά μου?

Καλύτερα!!!!προσπαθω....είχα ετήσιο έλεγχο μαστών,είχα το άγχος μου.Είμαι λέει high risk περίπτωση,να κάνω τακτικό έλεγχο.

Όλα Καλά?

πρίν από 17 λεπτά , Luckystars είπε:

Πως είσαι γλυκιά μου?

Και πως ήταν τώρα τουλάχιστον όλα καλα και απλώς να το παρακολουθείς τακτικά; Οποτε νιώσεις εσυ καλα ψυχολογικά να ξεκινησεις 

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Όλα Καλά?

Just now, Beboula25 είπε:

Και πως ήταν τώρα τουλάχιστον όλα καλα και απλώς να το παρακολουθείς τακτικά; Οποτε νιώσεις εσυ καλα ψυχολογικά να ξεκινησεις 

Δόξα το Θεό όλα καλά αλλά με ανησύχησε ....και δεν ξέρουμε στο μέλλον και είσαι high risk και στην εγκυμοσύνη θέλει πολύ προσοχή και και και....ουφφφφφφφφ αγχωθηκα !

Μωρέ κορίτσια να πω για άλλη μια φορά τον πόνο μου????Δεν θέλω να επηρεαζω καμμία ,ειδικά τις εγκυουλες....

Που είναι αυτές οι ανεμελες στιγμές μας όταν πρωτοπαντρευτηκαμε???Αν μου έλεγε κάποιος τι θα περνουσαμε θα τον έλεγα παραμυθά!Δεν παραπονιέμαι ,ειλικρινά,δεν είμαι αχάριστη,ούτε φυγοπονη,ούτε μιζερη,είμαι κατά βάση αισιόδοξος άνθρωπος και ευτυχισμένη απλά να.....κάποιες στιγμές λυγίζω....

Συγγνώμη για το ξέσπασμα και το μεγάλο ποστ.Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε!

πρίν από 9 λεπτά , Luckystars είπε:

Δόξα το Θεό όλα καλά αλλά με ανησύχησε ....και δεν ξέρουμε στο μέλλον και είσαι high risk και στην εγκυμοσύνη θέλει πολύ προσοχή και και και....ουφφφφφφφφ αγχωθηκα !

Μωρέ κορίτσια να πω για άλλη μια φορά τον πόνο μου????Δεν θέλω να επηρεαζω καμμία ,ειδικά τις εγκυουλες....

Που είναι αυτές οι ανεμελες στιγμές μας όταν πρωτοπαντρευτηκαμε???Αν μου έλεγε κάποιος τι θα περνουσαμε θα τον έλεγα παραμυθά!Δεν παραπονιέμαι ,ειλικρινά,δεν είμαι αχάριστη,ούτε φυγοπονη,ούτε μιζερη,είμαι κατά βάση αισιόδοξος άνθρωπος και ευτυχισμένη απλά να.....κάποιες στιγμές λυγίζω....

Συγγνώμη για το ξέσπασμα και το μεγάλο ποστ.Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε!

Όχι συγνωμη.αυτη είναι η ουσία ε δω.να στηρίζουμε η μια την άλλη.Γνωμη μου καθώς Εγώ είμαι ένα χρόνο με τον άντρα μου και μένουμε μαζί 3 μήνες Μόνο.Οταν περνάς από δυσκολίες φθιρεσαι.ειδικα στο θέμα του παιδιού και πόσο μάλλον οτ αν δεν έρχεται εύκολα και υπάρχουν ατυχιες.θεωρω είναι μια φάση που περνάτε.Αν νιώθεις ότι σε αγαπάει είμαι ερωτευμένος απλά Ίσως χρειάζεται λίγος χρόνος να επανέλθετε στις παλιές καλές εποχές.

Κανενα ζευγάρι τυχερό μου αστεράκι δεν ειναι πααααντα καλα. Υπάρχουν στιγμές τέλειες, στιγμές καλες και στιγμές άσχημες και ξανά απο την αρχή. Αλλα ειναι ο άνθρωπος σου και σε αγαπάει και σας εχουν καταβάλει και οι δυσκολίες. Μακροπρόθεσμα ομως θα σας ενώσει ολο αυτο γιατι θα το έχετε περάσει μαζι. Να θυμάσαι πάντα το μυστικό "ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας"! 

Γιατι εισαι high risk όσον αγορά στο στήθος;

Και σταματα να ζητάς συγνωμη!!

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , loyloy είπε:

Όχι συγνωμη.αυτη είναι η ουσία ε δω.να στηρίζουμε η μια την άλλη.Γνωμη μου καθώς Εγώ είμαι ένα χρόνο με τον άντρα μου και μένουμε μαζί 3 μήνες Μόνο.Οταν περνάς από δυσκολίες φθιρεσαι.ειδικα στο θέμα του παιδιού και πόσο μάλλον οτ αν δεν έρχεται εύκολα και υπάρχουν ατυχιες.θεωρω είναι μια φάση που περνάτε.Αν νιώθεις ότι σε αγαπάει είμαι ερωτευμένος απλά Ίσως χρειάζεται λίγος χρόνος να επανέλθετε στις παλιές καλές εποχές.

πρίν από 5 λεπτά , P.L.L. είπε:

Κανενα ζευγάρι τυχερό μου αστεράκι δεν ειναι πααααντα καλα. Υπάρχουν στιγμές τέλειες, στιγμές καλες και στιγμές άσχημες και ξανά απο την αρχή. Αλλα ειναι ο άνθρωπος σου και σε αγαπάει και σας εχουν καταβάλει και οι δυσκολίες. Μακροπρόθεσμα ομως θα σας ενώσει ολο αυτο γιατι θα το έχετε περάσει μαζι. Να θυμάσαι πάντα το μυστικό "ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας"! 

Γιατι εισαι high risk όσον αγορά στο στήθος;

Και σταματα να ζητάς συγνωμη!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ!

Το θέμα δεν είναι στο "μεταξύ μας",το θέμα είναι στις ατιμες τις συγκυρίες!

High risk, λόγω πυκνότητας μαστών.

πρίν από 13 λεπτά , Luckystars είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ!

Το θέμα δεν είναι στο "μεταξύ μας",το θέμα είναι στις ατιμες τις συγκυρίες!

High risk, λόγω πυκνότητας μαστών.

Τυχερό αστεράκι δεν μας ρίχνεις. όλα αυτά είναι μέσα στην ζωή.Για κάποιους είναι εύκολα για κάποιους δύσκολα και δεν έρχονται πάντα έτσι οπως θα θέλαμε και τα υπολογίζαμε.Καλως ή κακώς όσο και να φωνάζουμε για ελπίδα και αισιοδοξία πολλές φορές λυγίζουμε αλοιμονο είμαστε άνθρωποι και όχι  ρομπότ.Αυτο που θελω να πετυχαίνω σε τέτοιες στιγμές είναι να προσπαθώ να εντοπισω μέσα από τις καταστασεις το καλό κάθε φορά.Κοιτωντας το εκάστοτε πρόβλημα μου μετρώ τι είναι πιο σημαντικό την συγκεκριμένη στιγμή στην ζωη μου.Και πάντα καταλήγω στο ίδιο.Η υγεία μου και η υγεία των ανθρώπων που αγαπάω.Πολυ εύκολα μετά ξεμπλοκαρω και κατανοώ πως αυτή είναι η αφετηρία όλων.Με αυτό το πολύτιμο αγαθό θα προχωρήσω και είτε εύκολα είτε δύσκολα θα βρω την λύση.Και αυτό το τόσο απλό παράδειγμα αλλα τόσο σημαντικό το πιο σημαντικό δηλαδή είναι που προσπαθώ να περνάω στους γύρω μου. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Beboula25 είπε:

Τυχερό αστεράκι δεν μας ρίχνεις. όλα αυτά είναι μέσα στην ζωή.Για κάποιους είναι εύκολα για κάποιους δύσκολα και δεν έρχονται πάντα έτσι οπως θα θέλαμε και τα υπολογίζαμε.Καλως ή κακώς όσο και να φωνάζουμε για ελπίδα και αισιοδοξία πολλές φορές λυγίζουμε αλοιμονο είμαστε άνθρωποι και όχι  ρομπότ.Αυτο που θελω να πετυχαίνω σε τέτοιες στιγμές είναι να προσπαθώ να εντοπισω μέσα από τις καταστασεις το καλό κάθε φορά.Κοιτωντας το εκάστοτε πρόβλημα μου μετρώ τι είναι πιο σημαντικό την συγκεκριμένη στιγμή στην ζωη μου.Και πάντα καταλήγω στο ίδιο.Η υγεία μου και η υγεία των ανθρώπων που αγαπάω.Πολυ εύκολα μετά ξεμπλοκαρω και κατανοώ πως αυτή είναι η αφετηρία όλων.Με αυτό το πολύτιμο αγαθό θα προχωρήσω και είτε εύκολα είτε δύσκολα θα βρω την λύση.Και αυτό το τόσο απλό παράδειγμα αλλα τόσο σημαντικό το πιο σημαντικό δηλαδή είναι που προσπαθώ να περνάω στους γύρω μου. 

Πολυ σωστα!!!!!! Ετσι ειναι!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Πόσο συμφωνώ κορίτσι μου!!!

Σε ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Μόλις επέστρεψα σπίτι και σας γράφω κοιτώντας την πρώτη φωτογραφια του μωρού μου!!! Ειμαστε πεντέμισι εβδομάδων ειπε ο γιατρος. Δηλαδη εκανα ωορρηξία κανονικά αυτο το μήνα, τοτε που κατι είχα καταλάβει. Πρώτα ο Θεος ολα θα πάνε καλα!!!

Υπέροχα τα νέα σου @P.L.L. μου!!! Χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ. Στο μυαλό μου έρχεται η σκέψη πως ο Θεός στο φύλαγε και τώρα στο χάρισε απλόχερα. Σου εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο χαρές και με το καλό να ακούσεις μια υπέροχη και υγιή καρδούλα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...