Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

φολικο ακομα συνεχιζεις? μαγνησιο μου ειπε επισης δεν χρειαζεται ακομα ..  καλα ακομα δεν θα παρω ουτε σιδηρο ουτε τιποτα γτ παλι ξεκινησαν οι 5-6 εμετοι την μερα κανονικοτατα .. εγω μαλλον θα τους εχω παρεα μεχρι να γεννησω

καλα αυτο το νιωθω οτι κ να φαω .. μισο τοστ , λιγα μακαρονια κτλ κ νιωθω λες κ εφαγα μια κατσαρολα.

ναι συνεχιζω φολλικο ειναι μαζι με το σιδηρο στο ιδιο σκευασμα. μαγνησιο εγω περνω απο την αυχενικη κ μετα για να εχω επαρκεια μην αρχισουν ξαφνικα συσπασεις κ δεν τις παρουμε ειδηση. ααα στο μεταξυ καθε βιταμινη μου την εχει δωσει να εχει μια διαφορα 4 ωρες απο την αλλη αλλο πεδεμα κ αυτο βεβαια καθε φορα τις ψιλοαλλαζω τις ωρες. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

ναι συνεχιζω φολλικο ειναι μαζι με το σιδηρο στο ιδιο σκευασμα. μαγνησιο εγω περνω απο την αυχενικη κ μετα για να εχω επαρκεια μην αρχισουν ξαφνικα συσπασεις κ δεν τις παρουμε ειδηση. ααα στο μεταξυ καθε βιταμινη μου την εχει δωσει να εχει μια διαφορα 4 ωρες απο την αλλη αλλο πεδεμα κ αυτο βεβαια καθε φορα τις ψιλοαλλαζω τις ωρες. 

το ιδιο θα παρω κ εγω πλεον σιδηρο με φολικο μεσα . αλλα εχω κ αλλες βιταμινες που παιρνω μεσημερι κ πραγματικα τα ξεχναω.. λες κ δεν θελω να παιρνω τα χαπια στην εγκυμοσυνη!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

το ιδιο θα παρω κ εγω πλεον σιδηρο με φολικο μεσα . αλλα εχω κ αλλες βιταμινες που παιρνω μεσημερι κ πραγματικα τα ξεχναω.. λες κ δεν θελω να παιρνω τα χαπια στην εγκυμοσυνη!!

μην ανχωνεσε κ εγω δεν ειμαι απολυτα πιστη στις βιταμινες οκ οσο μπορεις να τις περνεις αλλα δεν ειναι κ να τρελενομαστε καθε μερα πιστες σιγα κ εγω τον σιδηρο δε μπορω να τον περνω καθε μερα γιατι μου φερνει δυσκιλιοτητα κ υποφερω δυο τρεις φορες την εβδομαδα μπορει να μην τον παρω θα φαω λιγο κρεατακι παραπανω κ θα παρω φολικο ξεχωριστα νομιζω επαρκει κ με το παραπανω. 

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

κοριτσια καλα αποτελεσματα!!! ολα τελεια θα ειναι!!"

μπανιο επιτρεπετε αλλα με προυποθεσεις να ειναι καθαρα να μην ειναι πολυ παγωμενη η θαλλασα κ να αλλαξεις μαγιο μετα. κρεμες γενικα κ μενα μου ειπε να τις αποφευγω τωρα αμα πας παραλια για μια μερα κ βαλεις αντιλιακο δεν παθαινεις κ τιποτα αλλα καθημερινη χρηση αντιλιακης καλο ειναι να την αποφυγεις βαλε κατι φυσικο για ενυδατωση. 

ρε συ λινα ξερεις τι φοβαμαι,η νυφη μου στην εγκυμοσυνη εκανε παναδες στο προσωπο.Δεν ξερω αν γνωριζεις τι ειναι αυτο.Δεν ξερω αλλη ονομασια να το πω.Βεβαια εκεινη εβαζε καποια αντηλιακη ακριβη.Δεν ξερω αν πρεπει να βαλω ή οχι..για ενυδατωση και προστασια απο τον ηλιο

Κορίτσια να κάνω μία άσχετη ερώτηση? Μανικιούρ και Πεντικιούρ σας επιτρέπει ο γιατρός σας???? Ξέχασα να τον ρωτήσω... και θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες.... Όχι ότι με καίει βέβαια, αλλά κουβέντα να γίνεται!

Πεντικιούρ εννοείται έκανα γιατί μεγαλώνουν πιο αργά τα νύχια και δε θελει και πολύ συχνό φτιάξιμο... τα νύχια των χεριών, όμως, χρειάζονται περιποίηση πιο τακτικά.. :shock:

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Just now, zina7777 είπε:

ρε συ λινα ξερεις τι φοβαμαι,η νυφη μου στην εγκυμοσυνη εκανε παναδες στο προσωπο.Δεν ξερω αν γνωριζεις τι ειναι αυτο.Δεν ξερω αλλη ονομασια να το πω.Βεβαια εκεινη εβαζε καποια αντηλιακη ακριβη.Δεν ξερω αν πρεπει να βαλω ή οχι..για ενυδατωση και προστασια απο τον ηλιο

ναι ξερω τι ειναι οι παναδες. μπορεις να ρωτησεις για καμια κρεμα για εγκυμοσυνη. παντως τις περισσοτερες φορες νομιζω οτι αν ειναι να εμφανισεις κατι δεν σε πολυσωζουν οι κρεμες. εγω πχ δεν εχω θεμα στο προσωπο κ δεν πολυβαζω κρεμες η αδερφη μου που δεν τα ξεχναει ποτε ολο κ κατι βγαζει που κ που. αλλα δεν μπορει να μην υπαρχει κατι για την εγκυμοσυνη για ρωτα!!!

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια να κάνω μία άσχετη ερώτηση? Μανικιούρ και Πεντικιούρ σας επιτρέπει ο γιατρός σας???? Ξέχασα να τον ρωτήσω... και θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες.... Όχι ότι με καίει βέβαια, αλλά κουβέντα να γίνεται!

Πεντικιούρ εννοείται έκανα γιατί μεγαλώνουν πιο αργά τα νύχια και δε θελει και πολύ συχνό φτιάξιμο... τα νύχια των χεριών, όμως, χρειάζονται περιποίηση πιο τακτικά.. :shock:

ειδικα στο πρωτο τριμηνο δεν μου επετρεψε ουτε απεξω να περναω. μετα μου ειπε σπανια αν θελω.

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

νομίζω μανικούρ πεντικιούρ δεν υπάρχει πρόβλημα.. με το μόνιμο τζελ νομίζω υπάρχει πρόβλημα.. εγώ έκανα ημιμόνιμο. ρώτησα την κοπέλα που μου κάνει κ είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά κ απο την άλλη τη θα έλεγε?? χαχα.. δεν ξέρω.. κ γω δεν ρώτησα αλλά για σιγουρια κάνω μόνο περιποίηση χωρίς βαφές κτλ.. 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

ναι ξερω τι ειναι οι παναδες. μπορεις να ρωτησεις για καμια κρεμα για εγκυμοσυνη. παντως τις περισσοτερες φορες νομιζω οτι αν ειναι να εμφανισεις κατι δεν σε πολυσωζουν οι κρεμες. εγω πχ δεν εχω θεμα στο προσωπο κ δεν πολυβαζω κρεμες η αδερφη μου που δεν τα ξεχναει ποτε ολο κ κατι βγαζει που κ που. αλλα δεν μπορει να μην υπαρχει κατι για την εγκυμοσυνη για ρωτα!!!

ειδικα στο πρωτο τριμηνο δεν μου επετρεψε ουτε απεξω να περναω. μετα μου ειπε σπανια αν θελω.

Ουάου! Τόσο πολύ ε???? Ναι και εγω τα χερια δεν τα πειράζω καθόλου γιατι ήθελα να περάσει το 1ο τρίμηνο και μετά... Για να δούμε ο δικός μ... Ελπίζω να είναι λιγότερο αυστηρός!!! Γιατί πόσες απολαύσεις μας έμειναν??? :P

Just now, irinikavala είπε:

νομίζω μανικούρ πεντικιούρ δεν υπάρχει πρόβλημα.. με το μόνιμο τζελ νομίζω υπάρχει πρόβλημα.. εγώ έκανα ημιμόνιμο. ρώτησα την κοπέλα που μου κάνει κ είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά κ απο την άλλη τη θα έλεγε?? χαχα.. δεν ξέρω.. κ γω δεν ρώτησα αλλά για σιγουρια κάνω μόνο περιποίηση χωρίς βαφές κτλ.. 

Και εγω ημιμόνιμο έκανα πεντικιούρ και μάλιστα αφού μ ειπε πως η ίδια έκανε στην εγκυμοσύνη της... Ξέρω κι άλλες κοπέλες που έκαναν συνεχεια απλά ειπα να δω τι σας ειπαν οι γιατροί σας...

cO4Yp3.png

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ουάου! Τόσο πολύ ε???? Ναι και εγω τα χερια δεν τα πειράζω καθόλου γιατι ήθελα να περάσει το 1ο τρίμηνο και μετά... Για να δούμε ο δικός μ... Ελπίζω να είναι λιγότερο αυστηρός!!! Γιατί πόσες απολαύσεις μας έμειναν??? :P

Και εγω ημιμόνιμο έκανα πεντικιούρ και μάλιστα αφού μ ειπε πως η ίδια έκανε στην εγκυμοσύνη της... Ξέρω κι άλλες κοπέλες που έκαναν συνεχεια απλά ειπα να δω τι σας ειπαν οι γιατροί σας...

ε μωρε ναι γενικα εξαρταται απτο γιατρο αλλα οκ χημικα ειναι μην το παρακανουμε κ εμεις δεν χρειαζονται ετσι κ αλλιως τωρα εχουμε φυσικη ομορφια την κοιλιτσα!!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, zina7777 είπε:

εγω σιγουρα θα βαλω ! μαλλον απιβιτα θα παρω . γτ κ απο πριν την εγκυμοσυνη εβγαζα , οποτε τωρα θα βγαλω σιγουρα .οσο για μπανιο στην θαλασσα , ναι θα παω αν βεβαια ειμαι καλα κ δεν ξερναω!! :D 

πρίν από 55 λεπτά , irinikavala είπε:

εμενα μου ειπε οκ για ημιμονιμο απλα μακρια το φουρνακι απο την κοιλια.. τιποτα αλλο.

• Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες τέλεια η αυχενική ! Αλλά μου είπαν ξάπλα ο πλακούντας είναι πολύ χαμηλός για αυτό και το αίμα... Η αιματολογική θα βγει σε 10 μέρες... Αααα κατά 85% αγορομαναααααα ήμουν σίγουρη!!!!

• Μου αρέσει 2

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Κοριτσαρες τέλεια η αυχενική ! Αλλά μου είπαν ξάπλα ο πλακούντας είναι πολύ χαμηλός για αυτό και το αίμα... Η αιματολογική θα βγει σε 10 μέρες... Αααα κατά 85% αγορομαναααααα ήμουν σίγουρη!!!!

συνχαρητηρια κοριτσαρα μια χαρα!!!! προσεχε τωρα κ ολα οκ ο πλακουντας ανεβαινει πολυ αργα κ εμενα χαμηλος ειναι κ ακομα να ανεβει αλλα ελπιζω ακομα!!!! μην ανησυχεις για του αιματος ολα καλα θα ειναι αφου βγηκαν καλες οι μετρησεις ποσο σου βγηκαν??? εμενα 1,20 η αυχενικη ηταν τα ποσοστα δεν τα θυμαμαι. 

Just now, linaa είπε:

συνχαρητηρια κοριτσαρα μια χαρα!!!! προσεχε τωρα κ ολα οκ ο πλακουντας ανεβαινει πολυ αργα κ εμενα χαμηλος ειναι κ ακομα να ανεβει αλλα ελπιζω ακομα!!!! μην ανησυχεις για του αιματος ολα καλα θα ειναι αφου βγηκαν καλες οι μετρησεις ποσο σου βγηκαν??? εμενα 1,20 η αυχενικη ηταν τα ποσοστα δεν τα θυμαμαι. 

Ευχαριστωωωω!!!!!1.50 βγήκε η δική μου!! Μετά την 20η εβδομάδα θα μου πουν για το πλακούντα λογικά στη β επιπέδου..

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Ευχαριστωωωω!!!!!1.50 βγήκε η δική μου!! Μετά την 20η εβδομάδα θα μου πουν για το πλακούντα λογικά στη β επιπέδου..

ναι κ εμενα με εχουν στο περιμενε με πολυ προσοχη ολα αργει ο ατιμος να ανεβει βεβαια μου ειπαν κ να μην ανεβει δεν υπαρχει προβλημα απλα μπορει καισαρικη!!! τελεια η αυχενικη σου!!!! καλα του αιματος τα στελνουν αθηνα ε?? 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

ναι κ εμενα με εχουν στο περιμενε με πολυ προσοχη ολα αργει ο ατιμος να ανεβει βεβαια μου ειπαν κ να μην ανεβει δεν υπαρχει προβλημα απλα μπορει καισαρικη!!! τελεια η αυχενικη σου!!!! καλα του αιματος τα στελνουν αθηνα ε?? 

Οχιιιι φαντάσου ότι πήγα στο νοσοκομείο γτ έχουν μηχάνημα για να μου τα βγάλουν και καλά ποιοι γρήγορα και μόλις έδωσα το αίμα μου είπαν σε 10 εργάσιμες!!! Εσύ πόσο είσαι θύμισε μου;;; Μου είπαν όχι ορθοστασία όχι σεξ όχι αυτοκίνητο πολύ γενικά όχι.... Ξαπλααα!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...