Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Κορίτσια μου τελειωσα με την αυχενική. Αυριο τα τελικά αποτελέσματα με το αίμα. Οι δείκτες σήμερα πολυ καλοι. 22/10 πητ και μπλε!!!

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια! περιμενουμε τις αυχενικες σας σημερα! καλη επιτυχια!

εγω εκλεισα κ για β επιπεδου . ξεκινησε καμια σας ασβεστιο ? 

Μου είπε σήμερα να ξεκινησω ασβεστιο και σιδηρο και ευτυχως μου εκοψε τα αλλα που επαιρνα!!!

• Μου αρέσει 3

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Κορίτσια μου τελειωσα με την αυχενική. Αυριο τα τελικά αποτελέσματα με το αίμα. Οι δείκτες σήμερα πολυ καλοι. 22/10 πητ και μπλε!!!

Μου είπε σήμερα να ξεκινησω ασβεστιο και σιδηρο και ευτυχως μου εκοψε τα αλλα που επαιρνα!!!

συνχαρητηρια μαρακι ολα καλα θα βγουν κ με το αιμα με το καλο αν καταλαβα  καλα το αγορακι σας!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια! περιμενουμε τις αυχενικες σας σημερα! καλη επιτυχια!

εγω εκλεισα κ για β επιπεδου . ξεκινησε καμια σας ασβεστιο ? 

για πότε έκλεισες Β επιπέδου??? πότε πρέπει να γίνει??

ασβέστιο ξεκινησα μετα την αυχενική αλλά για να σου πώ την αλήθεια δε το παίρνω κάθε μέρα.. τρώω πολύ τυρι κ γιαούρτι κ δε το θεωρώ τόσο χρήσιμο! επίσης μου έδωσε κ σίδηρο κ μαγνήσιο!

Διαφημίσεις

Just now, irinikavala είπε:

ασβέστιο ξεκινησα μετα την αυχενική αλλά για να σου πώ την αλήθεια δε το παίρνω κάθε μέρα.. τρώω πολύ τυρι κ γιαούρτι κ δε το θεωρώ τόσο χρήσιμο! επίσης μου έδωσε κ σίδηρο κ μαγνήσιο!

κ εγω μετα την αυχενικη ξεκινησα ασβεστιο σιδηρο κ μαγνησιο. κ εγω το ασβεστιο το σνομπαρω λιγακι αλλα οκ. πιο στανταρ εχω το μαγνησιο που ειναι για τις συσπασεις κ φολικο. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

κ εγω μετα την αυχενικη ξεκινησα ασβεστιο σιδηρο κ μαγνησιο. κ εγω το ασβεστιο το σνομπαρω λιγακι αλλα οκ. πιο στανταρ εχω το μαγνησιο που ειναι για τις συσπασεις κ φολικο. 

τι καλά που τα λέμε η μια με την άλλη κ δε νιώθουμε τρελές.. χαχα.. εμένα με κράζει λίγο ο άντρας μου αν δεν πάρω κανένα αλλα οκ.. 

Απο φαγητό πως τα πατε?? όρεξη έχετε όπως πριν ή αυξήθηκε??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Συγχαρητήρια κοπελα μου!!! Τελεια νεα!!! Βλέπω τα αγόρια επικρατουν!!! Για να δουμε τι θα έχουμε οι υπόλοιπες!!!! 

@ada32 εκλεισες κιολας β επιπεδου??? Είσαι πολύ μπροστά!!!!! Εγω μαλλον ειμαι η τελευταία!!!χιχιχιχιχι

Θα βλέπω τα νεα σας και θα ζηλευω!!!! :P

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

τι καλά που τα λέμε η μια με την άλλη κ δε νιώθουμε τρελές.. χαχα.. εμένα με κράζει λίγο ο άντρας μου αν δεν πάρω κανένα αλλα οκ.. 

οχι μωρε κ με τις βιταμινες δεν χρειαζετε να τρελενομαστε δεν ειναι κ τοσο απαραιτητες καθε μερα αφου τρεφομαστε κανονικα δηλαδη πριν χρονια που δεν ειχαν ουτε φαι να φανε τι καναν τωρα δοξα το θεο απο ολα τα καλα τρωμε κ να ξεχασουμε κ μια μερα καμια βιταμινη δεν θα αδυνατισαμε κιολας. εγω δεν μπορω να πω οτι τρελενομαι κ στην πεινα αλλα τωρα τελευταια απλα θα φαω μια δυο φορες παραπανω κατιτις οχι μεγαλες ποσοτητες ομως γιατι βαρυστομαχιαζω δεν ξερω ρε κοριτσια αν το παθενετε κ εσεις αλλα μετα απο καθε κυριως γευμα ειμαι για να σκασω.....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

οχι μωρε κ με τις βιταμινες δεν χρειαζετε να τρελενομαστε δεν ειναι κ τοσο απαραιτητες καθε μερα αφου τρεφομαστε κανονικα δηλαδη πριν χρονια που δεν ειχαν ουτε φαι να φανε τι καναν τωρα δοξα το θεο απο ολα τα καλα τρωμε κ να ξεχασουμε κ μια μερα καμια βιταμινη δεν θα αδυνατισαμε κιολας. εγω δεν μπορω να πω οτι τρελενομαι κ στην πεινα αλλα τωρα τελευταια απλα θα φαω μια δυο φορες παραπανω κατιτις οχι μεγαλες ποσοτητες ομως γιατι βαρυστομαχιαζω δεν ξερω ρε κοριτσια αν το παθενετε κ εσεις αλλα μετα απο καθε κυριως γευμα ειμαι για να σκασω.....

εγώ το έπαθα πρώτη φορά την προηγούμενη βδομάδα κ μάλιστα με πόνο κ πηήρα το γιατρό. μου είπε ότι συμβαίνει συχνά κ μάλλον άρχισα να κάνω γαστροισοφαγική παλινδρόμηση. μου είπε αν θέλω ότι έχει ένα χάπι για εγκύους να πάρω για το φούσκωμα αλλά προτιμώ να μην πάρω τίποτα.. απλώς πλέον τρώω λιγότερη ποσότητα.. τουλάχιστον το μεσημέρι κ το βράδυ.. το πρωί του δίνω κ καταλαβαίνει.. χαχαχ..

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

τελεια τα νεα σου !!!! με το καλο το αγορακι σας!

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

εγώ το έπαθα πρώτη φορά την προηγούμενη βδομάδα κ μάλιστα με πόνο κ πηήρα το γιατρό. μου είπε ότι συμβαίνει συχνά κ μάλλον άρχισα να κάνω γαστροισοφαγική παλινδρόμηση. μου είπε αν θέλω ότι έχει ένα χάπι για εγκύους να πάρω για το φούσκωμα αλλά προτιμώ να μην πάρω τίποτα.. απλώς πλέον τρώω λιγότερη ποσότητα.. τουλάχιστον το μεσημέρι κ το βράδυ.. το πρωί του δίνω κ καταλαβαίνει.. χαχαχ..

κ εγω ακουγα για λιγουρες αλλα ακομα κ τωρα πιο πολυ πειναγα νομιζω πριν. αυτη η εγκυμοσυνη θα μου κανει διαιτα το βλεπω

πρίν από 17 λεπτά , irinikavala είπε:

11/6 μου εκλεισαν στο νοσοκομειο,απο νωρις γτ μετα δεν εχει ραντεβου .

εμενα μου οτι αν τρωω καθημερινα τυρι να μην παρω . σιδηρο μου ειπε να παιρνω 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

11/6 μου εκλεισαν στο νοσοκομειο,απο νωρις γτ μετα δεν εχει ραντεβου .

εμενα μου οτι αν τρωω καθημερινα τυρι να μην παρω . σιδηρο μου ειπε να παιρνω 

να τον ρωτησεις κ για μαγνησιο δεν σου εδωσε? το μαγνησιο καλο ειναι να το περνεις για να μην κανεις συσπασεις ξαφνικα. 

πρίν από 20 λεπτά , linaa είπε:

φολικο ακομα συνεχιζεις? μαγνησιο μου ειπε επισης δεν χρειαζεται ακομα ..  καλα ακομα δεν θα παρω ουτε σιδηρο ουτε τιποτα γτ παλι ξεκινησαν οι 5-6 εμετοι την μερα κανονικοτατα .. εγω μαλλον θα τους εχω παρεα μεχρι να γεννησω

πρίν από 14 λεπτά , linaa είπε:

καλα αυτο το νιωθω οτι κ να φαω .. μισο τοστ , λιγα μακαρονια κτλ κ νιωθω λες κ εφαγα μια κατσαρολα.

πρίν από 23 λεπτά , irinikavala είπε:

β επιπεδου εκλεισα 11/6 . νομιζω γινεται απο 21 εβδ μεχρι 24 εβδ. ορεξη δεν εχω απλα τρωω γτ πρεπει .. αλλα κιλα δνε εχω χασει 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...