Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

ασε γιατι κ μενα με ανχωσαν γιατι επρεπε να φυγει εξωτερικο ο αντρας μου για λιγο καιρο κ στο τελος ηταν πιο απλα τα πραγματα ευτυχως. κ για μας υπερβαση θα ηταν το δημαρχειο χα χα χα !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Α καλααα ούτε καν!! Θα παμε λαδοκολλα για φαι!!!! Ουτως η αλλως ειμαι πολυ κατα των φανφαρων κλπ!!! Για αυτό εμενα μ φαινεται πολυ απλο!!! :P

ναι ετσι !

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 49 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Κορίτσια καλη σας νυχτα και να έχουμε μια όμορφη Πέμπτη με τέλεια νεα!

Λιγες ωρες έμειναν και η αγωνία στο κόκκινο...

Κόκκινο δεν λες τιποτα!!  Υπερένταση με έχει πιάσει!!!! Καλή μας επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 2

jgJqp3.png

Κοριτσια εγω πριν λιγο γυρισα απο τον καινούριο γιατρο...το ξημερωσαμε!!!! 

Ενθουσιασμενη εμεινα... Εξαιρετικος μ φανηκε,  επεξηγηματικος και υπεραναλυτικος!!! Α! Και καθόλου αγχωτικος!!! 

Ολα τελεια! Το μπεμπακι μεγαλωσε! Εκανε τουμπες,  παρα πολυ ζωηρό!!! Αφου δεν μπορεσε να μετρησει παλμους γτ κουνιοταν συνέχεια και δεν μπορουσε να εστιασει!!! Αλλα ειπε δεν πειράζει γιατί ειναι υπερκινητικο αρα οι παλμοι ηταν περριττοι!!!!  :)

Σε μια βδομάδα αυχενική και ανυπομονώ ηδη!!!! :mad:

• Μου αρέσει 4

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Πως ξυπνησατε; Εμείς φτάσαμε Αθήνα! Καλη μας επιτυχία...

@anemoni1989 τι ωρα πηγες στο γιατρό και αργησατε τοσο; σημασία έχει που είναι καλά το μωράκι σου

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

1 ώρα πρίν, Μαρία1430 είπε:

Καλημέρα!!! Πως ξυπνησατε; Εμείς φτάσαμε Αθήνα! Καλη μας επιτυχία...

@anemoni1989 τι ωρα πηγες στο γιατρό και αργησατε τοσο; σημασία έχει που είναι καλά το μωράκι σου

Αστα να πανε!!! 9ειχα ραντεβού, 11.30 μπηκα μεσα!!! Αχαχαχαχαχαχχα και μιαμιση ωρα μας ειχε μεσα και συζητουσαμε!!! Οντως χαλαλι!!! Να φυγει και η αυχενικη την αλλη εβδομάδα να ησυχασουμε!! 

Καλη επιτυχια στα κοριτσια που πανε σήμερα! Περιμένουμε καλα αποτελέσματα κοριτσαρες!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , zina7777 είπε:

Κοριτσια ξεκινησε καμια αντηλιακη κρεμα προσωπου? Επιπλεον μπανιο σε παραλαια κανουμε το καλοκαιρι?εχει καμια ιδεα?

Εμενα την προηγουμενη φορά μου είπε να μην βάζω καμιά κρέμα που δεν έχει ανάγκη ο οργανισμός μου τώρα τι ακριβώς εννοούσε δε ρώτησα παραπάνω. Πάντως αντηλιακή ακόμα δεν φοράω. Για τα μπάνια νομίζω ότι αν είναι καθαρή η θάλασσα ίσα-ίσα κανει κ καλο

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια και χρόνια πολλά! Μολις γυρισαμε απο ολιγοημερες και ιδιαιτερα κουραστικες διακοπες! Και του χρονου με τα μπεμπακια μας!!! 

Α διαβάζω πως σημερα περιμενουμε ωραια νεα με αυχενικες! Με το καλο κοριτσια! Για να δουμε αν θα επικρατησει το γαλαζιο ή το ροζ στο πινακακι μας! Καλη επιτυχια κοριτσια!

κοριτσια καλα αποτελεσματα!!! ολα τελεια θα ειναι!!"

πρίν από 58 λεπτά , zina7777 είπε:

Κοριτσια ξεκινησε καμια αντηλιακη κρεμα προσωπου? Επιπλεον μπανιο σε παραλαια κανουμε το καλοκαιρι?εχει καμια ιδεα?

μπανιο επιτρεπετε αλλα με προυποθεσεις να ειναι καθαρα να μην ειναι πολυ παγωμενη η θαλλασα κ να αλλαξεις μαγιο μετα. κρεμες γενικα κ μενα μου ειπε να τις αποφευγω τωρα αμα πας παραλια για μια μερα κ βαλεις αντιλιακο δεν παθαινεις κ τιποτα αλλα καθημερινη χρηση αντιλιακης καλο ειναι να την αποφυγεις βαλε κατι φυσικο για ενυδατωση. 

καλημερα κοριτσαρες.μπανιο κανει στην θαλασσα αρκει να ειναι καθαρη και να μην ειναι παγωμενη.καλη επιτυχια στα κοριτσια που εχουν σημερα αυχενικη.περιμενουμε με αγωνια τα νεα σας.:)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...