Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

λοιπον για το φυλο του παιδιου.εγω πιστευω εχω κοριτσακι.στον γιο μου ειχα δει την αγαπημενη μου γιαγια και ειχε δυο παιχνιδακια στα χερια της.ενα αυτοκινητακι και μια κουκλα και μου λεει...εσυ θα παρεις το αυτοκινητακι.και εκανα το παλικαρακι μου.πριν μια βδομαδα την ειδα παλι και ειχα παει στο σπιτι της και καθοταν ορθια στην αυλη της και κραταγε ενα μωρακι φασκιομενο στα λευκα τυλιγμενο κοριτσακι με μαυρα μαλλια και μου λεει...αυτο ειναι το μωρο σου...και της λεω σιγουρα γιαγια?και μου λεει αυτο ειναι το μωρο σου και παρτο.οποτε το σκεφτομαι ανατριχιαζω.και ειχα να την δω καιρο και ουτε την ειχα σκεφτει εκεινες τις μερες.ασε που στο γιο μου απο εκεινη το εμαθα πρωτα οτι ειμαι εγκυος.στο ονειρο μου παλι εννοω.τωρα τι να πω.:)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 18 λεπτά , depyfr είπε:

λοιπον για το φυλο του παιδιου.εγω πιστευω εχω κοριτσακι.στον γιο μου ειχα δει την αγαπημενη μου γιαγια και ειχε δυο παιχνιδακια στα χερια της.ενα αυτοκινητακι και μια κουκλα και μου λεει...εσυ θα παρεις το αυτοκινητακι.και εκανα το παλικαρακι μου.πριν μια βδομαδα την ειδα παλι και ειχα παει στο σπιτι της και καθοταν ορθια στην αυλη της και κραταγε ενα μωρακι φασκιομενο στα λευκα τυλιγμενο κοριτσακι με μαυρα μαλλια και μου λεει...αυτο ειναι το μωρο σου...και της λεω σιγουρα γιαγια?και μου λεει αυτο ειναι το μωρο σου και παρτο.οποτε το σκεφτομαι ανατριχιαζω.και ειχα να την δω καιρο και ουτε την ειχα σκεφτει εκεινες τις μερες.ασε που στο γιο μου απο εκεινη το εμαθα πρωτα οτι ειμαι εγκυος.στο ονειρο μου παλι εννοω.τωρα τι να πω.:)

Συγκλονιστικό!

• Μου αρέσει 1

StW9p2.png etcKp3.png

Την αλλη Τρίτη ειμαι εγω για αυχενικη κοριτσια!!! Για να δουμε!!! 

@ada32 και εγω τρεχω να μαζεψω τα χαρτια για τον πολιτικό γαμο.. Δεν ειμαστε παντρεμενοι και θα το κάνουμε πριν το καλοκαίρι... Ελαχιστα λεφτα και μπαμ μπαμ...

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

εγω εκανα αναγνωριση βαρεθηκα να τρεχω με χαρτια τωρα κ γαμο θα το σκεφτω μετα την γεννηση δεν ηθελα να ασχοληθω καθολου προς το παρον! βαφτιση παντως θα κανω ασχετο το ενα με το αλλο!!!  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , depyfr είπε:

καλημερα κοριτσια μου.και εγω εκανα πολιτικο με τους πολυ στενους συγγενεις.και μετα πηγαμε σε ενα ωραιο εστιατοριο ταβερνα και φαγαμε.και στην γαμοβαπτιση μην φανταστεις σε ενα ωραιο  μεζεδοπωλειο πηγαμε και καναμε το γλεντι.εμας μας ειχαν πεσει και οικονομικα ολα μαζι.αγορα σπιτιου,επιπλα και ντυσιμο σπιτιου,γεννα,γαμοσ και βαπτιση.αστα να πανε.αλλα μια χαρα περασαμε.τα πιο απλα μερικες φορες βγαινουν και καλυτερα.

και εγω ετσι σκεφτομαι!! ακριβως

πρίν από 48 λεπτά , ZiliHer είπε:

Μια χαρά θα είναι και το τραπέζι. Κάντους το χατήρι... :)

Τυχερή είσαι που θα έχεις γιαγιάδες κοντά. Φρόντισε όμως να βάλετε νωρίς τα όριά σας. @ada32 

Στην 1η μου εγκυμοσύνη ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν αγόρι και απέκτησα την κόρη μου και τώρα ένιωθα ότι θα είναι κορίτσι και έίναι αγόρι. Φοβερό το ένστικτο της μάνας! Δεν μπορέίτε να πείτε.... :-D

λες ε ? πρεπει να βαλεις απο την αρχη μαλλον για να μην παρουν θαρρος..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

ναι στον πολιτικο θα ειμαστε εμεις κ εμεις . δεν εχω ορεξη για κανεναν αλλον.  μετα θα γινε μαλλον γαμο βαφτιση . ναι θα εχω κ απο τις 2 βοηθεια ευτυχως..

Με το καλο κοριτσι μου και μην αγχωνεσαι για το τραπεζι μεχρι τα τελη Μαιου θα εισαι μια χαρα και θα το απολαυσεις κιολας...

• Μου αρέσει 2

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@ada32 και εγω τρεχω να μαζεψω τα χαρτια για τον πολιτικό γαμο.. Δεν ειμαστε παντρεμενοι και θα το κάνουμε πριν το καλοκαίρι... Ελαχιστα λεφτα και μπαμ μπαμ...

αυτο ακριβως ! αλλα ειναι διαδικασια κ αυτο .

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

εγω εκανα αναγνωριση βαρεθηκα να τρεχω με χαρτια τωρα κ γαμο θα το σκεφτω μετα την γεννηση δεν ηθελα να ασχοληθω καθολου προς το παρον! βαφτιση παντως θα κανω ασχετο το ενα με το αλλο!!!  

τι εννοεις  αναγνωριση?που την εκανες?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Με το καλο κι εσυ κοριτσι μου!

Να το απολαυσετε οσο μπορειτε... Και ετσι για να μην ξεχνιομαστε οταν ηδη μενεις μαζι με τον αλλον δεν αλλαζει τπτ επι της ουσιας!

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 1 λεπτό , Μαρία1430 είπε:

Με το καλο κοριτσι μου και μην αγχωνεσαι για το τραπεζι μεχρι τα τελη Μαιου θα εισαι μια χαρα και θα το απολαυσεις κιολας...

αυτο περιμενω να γινω καλα

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

αυτο ακριβως ! αλλα ειναι διαδικασια κ αυτο .

τι εννοεις  αναγνωριση?που την εκανες?

πας σε ενα συμβολαιογραφο του δινετε τις ταυτοτητες σας κ σας κανει αναγνωριση του παιδιου με το ονομα του πατερα. οταν γεννηθει κανονικα ακολουθεις την διαδικασια που θα ακολουθουσες αν ησασταν παντρεμενοι. 60 ευρω κοστος κ 5 λεπτα υποθεση. εχουν αλλαξει πλεον τα πραγματα δεν ειναι μπλεξιμο πια αν δεν παντρευτεις. ευτυχως εγω ειχα μια φιλη που δεν προλαβε να παντρευτει το ειχαν αφησει για τελευταια στιγμη κ γεννησε στον 8ο κ μου ειπε αυτη την λυση κ ξεανχωθηκα γιατι δεν ηθελα να τρεχω σε δημαρχεια με γονεις 

• Μου αρέσει 2

@linaa την καλύτερη δουλειά εκανες!! Και εγω τα βαριεμαι ολα αυτα αλλα ο αντρας μου δεν ειναι τοσο προχω!!! Ο πολιτικός ηταν υπερβαση!!!!  :P

@ada32 δεν εχει καθολου τρεξιμο,  εγω ηδη σημερα πηρα ολα τα δικαιολογητικά, θα κάνουμε τη δημοσίευση οταν αποφασισουμε ημ/νια και με ενα απλο φουστανι ετοιμη! 36€ όλα και ολα τα έξοδα! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

πας σε ενα συμβολαιογραφο του δινετε τις ταυτοτητες σας κ σας κανει αναγνωριση του παιδιου με το ονομα του πατερα. οταν γεννηθει κανονικα ακολουθεις την διαδικασια που θα ακολουθουσες αν ησασταν παντρεμενοι. 60 ευρω κοστος κ 5 λεπτα υποθεση. εχουν αλλαξει πλεον τα πραγματα δεν ειναι μπλεξιμο πια αν δεν παντρευτεις. ευτυχως εγω ειχα μια φιλη που δεν προλαβε να παντρευτει το ειχαν αφησει για τελευταια στιγμη κ γεννησε στον 8ο κ μου ειπε αυτη την λυση κ ξεανχωθηκα γιατι δεν ηθελα να τρεχω σε δημαρχεια με γονεις 

θα το σκεφτω πολυ σοβαρα αυτο που μολις μου ειπες! πολυ καλη ιδεα

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

@linaa την καλύτερη δουλειά εκανες!! Και εγω τα βαριεμαι ολα αυτα αλλα ο αντρας μου δεν ειναι τοσο προχω!!! Ο πολιτικός ηταν υπερβαση!!!!  :P

@ada32 δεν εχει καθολου τρεξιμο,  εγω ηδη σημερα πηρα ολα τα δικαιολογητικά, θα κάνουμε τη δημοσίευση οταν αποφασισουμε ημ/νια και με ενα απλο φουστανι ετοιμη! 36€ όλα και ολα τα έξοδα! 

για μενα διαδικασια ειναι να οργανωσω το τραπεζι μετα κτλ... 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

θα το σκεφτω πολυ σοβαρα αυτο που μολις μου ειπες! πολυ καλη ιδεα

για μενα διαδικασια ειναι να οργανωσω το τραπεζι μετα κτλ... 

Α καλααα ούτε καν!! Θα παμε λαδοκολλα για φαι!!!! Ουτως η αλλως ειμαι πολυ κατα των φανφαρων κλπ!!! Για αυτό εμενα μ φαινεται πολυ απλο!!! :P

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...