Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αυτο το 180 μερες κλεισμενες εγω μονο σε μαμαδογκρουπ το εχω δει να αναφερεται... Πουθενα αλλου! Ακομα και στις οδηγίες του Υπουργείου γραφει "η εισαγωγή των στερεων ΣΥΣΤΉΝΕΤΑΙ να γινεται το 2ο εξαμηνο της ζωης και σε καμια περιπτωση πριν τους 4 μηνες"... Αρα, αν ξεκινήσει στερεες στις 170 μερες δεν θα παθει τίποτα... Οποτε καλο θα ηταν να μην τρομοκρατουμε διχως λόγο γτ καποιες μαμαδες δεν ειναι και πολυ ψυχραιμες σε τέτοια θέματα και μπορεί να υεωρησουν πως βλάπτουν το παιδι τους κανοντας κατι διαφορετικό. 

Εννοειτε οκ δε λεω να τρομοκρατηθουν απλα οταν αναφέρονται σε δευτερο εξαμηνο στέρεες ειναι 180 μερες κλεισμένες..η πρώιμη πριν αρχες του 5ου μήνα εχει συνέπειες(επειδη εχω διαβάσει κ για 4 4μιση,εκτος οτι στον 5ο ακομα θεωρείται ανωριμο το πεπτικό) ολα γραφονται στον ΕΔΟ τεσπα κοριτσια υγιής μωρακια να εχουμε και ολα καλα

Καλη σαρακοστη:grin: 

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 56 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Να μας ζησουν κοριτσάρα και καλα κανεις κ το λες..αλλα εκει στα γαλακτοκομικά στον εθνικο διατροφικό οδηγό αναφερει πως το γαλα το δευτερο εξαμηνο εξακολουθεί ν αποτελει τη βάση της διατροφής του μωρου μας..αρα?? Αυτο δεν ειναι?

Καλυτερα με ερευνες και ας αφησουμε τον παιδιατρο εκτος,αρκει να ξερει τα θεματα υγειας κ οχι διατροφής χαχα τοσες ανακριβειες λέγονται 

πρίν από 22 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αυτο το 180 μερες κλεισμενες εγω μονο σε μαμαδογκρουπ το εχω δει να αναφερεται... Πουθενα αλλου! Ακομα και στις οδηγίες του Υπουργείου γραφει "η εισαγωγή των στερεων ΣΥΣΤΉΝΕΤΑΙ να γινεται το 2ο εξαμηνο της ζωης και σε καμια περιπτωση πριν τους 4 μηνες"... Αρα, αν ξεκινήσει στερεες στις 170 μερες δεν θα παθει τίποτα... Οποτε καλο θα ηταν να μην τρομοκρατουμε διχως λόγο γτ καποιες μαμαδες δεν ειναι και πολυ ψυχραιμες σε τέτοια θέματα και μπορεί να υεωρησουν πως βλάπτουν το παιδι τους κανοντας κατι διαφορετικό. 

Χαχαχα Σοφακι αυτο ακριβως λεω: ειναι καπως ασαφες το κειμενο, γιατι σε αλλο σημειο λεει πως ο θηλασμος καλυπτει τις μισες ή λιγο περισσοτερες αναγκες του μωρου το δευτερο εξαμηνο. Εγω δλδ καταλαβαινω αλλο πραγμα απο αυτο που λες. Το «ειναι η βαση» το ερμηνευω ως του οτι ειναι η αρχη της διατροφης των μωρων και οχι οτι ειναι η κυρια τροφη. Επιδεχεται πολλες ερμηνειες δλδ και καλυτερα καθε μανουλα να κρατησει αυτο που της ταιριαζει.

Συμφωνω απολυτα με αυτο που λεει η Ανεμωνη: Να μην τρομοκρατουμε τις μαμαδες γιατι καποιες δεν ειναι ιδιαιτερα ψυχραιμες και ενδεχομενως να αρχισουν να πανικοβαλλονται χωρις λογο. 

Σιγουρα παντως κι εγω δε συμφωνω να στουμπωνω το παιδι για να μην πινει γαλα, αλλα μου φαινεται πολυ ξενο να δινω πρωτα γαλα και μετα φαγητο γιατι εικαζω πως ενα δυσκολο παιδι δεν προκειται να συνηθισει ευκολα τα στερεα ετσι. Η καθεμια θα βρει τον τροπο που ταιριαζει σε αυτη και στο παιδι της.

Καλη Σαρακοστη κοπελουδες! Πεταξατε χαρταετο;;;;

• Μου αρέσει 1

ετσι κ αλλιως βρε κοριτσια στους 9 μηνες το μωρο αρχιζει κ καταλαβαινει πολλα κ επιλεγει κ ποσοτητες κ υφες . τωρα στους 6-7 μηνες αν δεν φαει κ μεγαλη ποσοτητα στερεης τροφης θα το αναπληρωσει με γαλα οποτε δεν χαλασε κ ο κοσμος. αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι στην αρχη απλα προσφερεις κ οτι φαει.

τωρα για την μεθοδο blw σαφως,το μωρο θα φαει ελαχιστα οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει κ προβλημα να το ταισεις πριν γιατι καλητερο θα ειναι να μην ειναι λαιμαργο κ πνιγει στις πρωτες μπουκιες.

για τα αλεσμενα ομως καλητερα να ειναι το πρωτο κ μετα, το συμπληρωμα

2 ώρες πρίν, Alekk είπε:

Χαχαχα Σοφακι αυτο ακριβως λεω: ειναι καπως ασαφες το κειμενο, γιατι σε αλλο σημειο λεει πως ο θηλασμος καλυπτει τις μισες ή λιγο περισσοτερες αναγκες του μωρου το δευτερο εξαμηνο. Εγω δλδ καταλαβαινω αλλο πραγμα απο αυτο που λες. Το «ειναι η βαση» το ερμηνευω ως του οτι ειναι η αρχη της διατροφης των μωρων και οχι οτι ειναι η κυρια τροφη. Επιδεχεται πολλες ερμηνειες δλδ και καλυτερα καθε μανουλα να κρατησει αυτο που της ταιριαζει.

Συμφωνω απολυτα με αυτο που λεει η Ανεμωνη: Να μην τρομοκρατουμε τις μαμαδες γιατι καποιες δεν ειναι ιδιαιτερα ψυχραιμες και ενδεχομενως να αρχισουν να πανικοβαλλονται χωρις λογο. 

Σιγουρα παντως κι εγω δε συμφωνω να στουμπωνω το παιδι για να μην πινει γαλα, αλλα μου φαινεται πολυ ξενο να δινω πρωτα γαλα και μετα φαγητο γιατι εικαζω πως ενα δυσκολο παιδι δεν προκειται να συνηθισει ευκολα τα στερεα ετσι. Η καθεμια θα βρει τον τροπο που ταιριαζει σε αυτη και στο παιδι της.

Καλη Σαρακοστη κοπελουδες! Πεταξατε χαρταετο;;;;

Μπαααα του χρονου εσεις??:grin:

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 56 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Μπαααα του χρονου εσεις??:grin:

Αμε! Κατεβηκαμε για τον μεγαλο. Ο μπεμπης μαρσιπο και ο μεγαλος να τρεχει πανω κατω. Του χρονου που θα εχει μεγαλωσει και το δικο σου θα δεις ποσο πλακα εχει! Ο μεγαλος δε σταματουσε να γελαει! Αντε και του χρονου σε ολες!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια να σα;  ρωτήσω κατι??? Εσεις που εχετε πιο ατρουμπουλα μωρακια, σας ενοχλει να τα λενε ζουμπουρλουδικα ή οτι ειναι χοντρουλικα??? Γιατί το ειπα σε μια φιλη μου για τον μπεμπη της, αλλα τον ειπα χοντρουλη χαριτωμενα (δεν υπήρχε περίπτωση βεβαια να το πω και αλλιώς αφού ειμαστε χρονια φιλες, γεννησαμε ιδια μερα και γενικα έχουμε πολυ καλη σχέση) και μου φάνηκε ότι αρπαχτηκε...!!! :shock:

Μόνο εγω το θεωρω παράλογο??? Εγω τη δικια μ ενω ειναι αδυνατη πολυ γτ ειναι σ χαμηλοτερη καμπύλη βαρους και ψηλοτερη καμπύλη στο υψος τη λεω μπουτου και χοντρουλα κοροιδευτικα και δεν περίμενα να το παρει καποιος στραβα!!! 

cO4Yp3.png

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Βρε κορίτσια να σα;  ρωτήσω κατι??? Εσεις που εχετε πιο ατρουμπουλα μωρακια, σας ενοχλει να τα λενε ζουμπουρλουδικα ή οτι ειναι χοντρουλικα??? Γιατί το ειπα σε μια φιλη μου για τον μπεμπη της, αλλα τον ειπα χοντρουλη χαριτωμενα (δεν υπήρχε περίπτωση βεβαια να το πω και αλλιώς αφού ειμαστε χρονια φιλες, γεννησαμε ιδια μερα και γενικα έχουμε πολυ καλη σχέση) και μου φάνηκε ότι αρπαχτηκε...!!! :shock:

Μόνο εγω το θεωρω παράλογο??? Εγω τη δικια μ ενω ειναι αδυνατη πολυ γτ ειναι σ χαμηλοτερη καμπύλη βαρους και ψηλοτερη καμπύλη στο υψος τη λεω μπουτου και χοντρουλα κοροιδευτικα και δεν περίμενα να το παρει καποιος στραβα!!! 

κοίτα,  κ ο δικός μου είναι στην ίδια κατηγορία με σας. ψηλός κ αδύνατος αλλά έχει μαγουλάκια κ όλο τον φωνάζω χοντρούλη! δεν ξέρω  τι μπορεί να πείραξε τη φίλη σου..ίσως της το λένε όλοι κ κουράστηκε;; δεν ξέρω! μήπως φοβάται μη γίνει χοντρουλικο το μωρό τής; που κ πάλι δε στεκει κάτι τέτοιο! τα αφρατουλικα μωρά είναι για τσίμπημα!!!

γενικά είμαστε όλες πιο ευαίσθητες αυτή τη περίοδο,λίγο η κούραση λίγο η αϋπνία..κ πιανομαστε από τη πιο μικρή κουβέντα.. αν δεις ότι την πείραξε πολύ, συζήτησε το μαζί της!

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 8 λεπτά , bella32 είπε:

κοίτα,  κ ο δικός μου είναι στην ίδια κατηγορία με σας. ψηλός κ αδύνατος αλλά έχει μαγουλάκια κ όλο τον φωνάζω χοντρούλη! δεν ξέρω  τι μπορεί να πείραξε τη φίλη σου..ίσως της το λένε όλοι κ κουράστηκε;; δεν ξέρω! μήπως φοβάται μη γίνει χοντρουλικο το μωρό τής; που κ πάλι δε στεκει κάτι τέτοιο! τα αφρατουλικα μωρά είναι για τσίμπημα!!!

γενικά είμαστε όλες πιο ευαίσθητες αυτή τη περίοδο,λίγο η κούραση λίγο η αϋπνία..κ πιανομαστε από τη πιο μικρή κουβέντα.. αν δεις ότι την πείραξε πολύ, συζήτησε το μαζί της!

Καλα δε σκοπεύω να τον ξαναπω ετσι γτ δε γουστάρω να έρχομαι γενικά σε αντιπαράθεση με κοσμο, αλλα ήθελα να δω αν κανα αλλο κοριτσι εχει τετοιο θεμα και δεν το εχω εγω σκεφτει!!! :)

Και εμεις ετσι ειμαστε, αδυνατες, ψηλες με μαγουλαρες!!! :)

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

10 ώρες πρίν, bella32 είπε:

κάθε 20 μέρες εξετάσεις;;;; κρίμα το παιδάκι! καλά κάνεις κ δε δίνεις κάθε μέρα σταγόνες, αφού ήδη ανέβηκαν οι τιμές.  εμείς είχαμε 29 τα Χριστούγεννα,  απλα είχε πέσει από 31, γι'αυτό θέλει να το δει ξανά.. 

κ σένα αδυνατούλα είναι! Η γιατρός μου δεν ανησυχεί καθόλου.  εφόσον το παιδάκι βάζει βάρος,  αναπτύσσεται μια χαρά, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνομαστε.  εξάλλου είμαστε ψηλοί κ αδυνατοι με τον άντρα μου οπότε αναμενόμενο να μας μοιάσει το μωρό!

σκέφτομαι για απαλό σιελ ή βεραμαν! εν τω μεταξύ, έχω χαζέψει εντελώς η μάνα,  βρήκα στο etsy.com ρούχα ίδια για μανα /γιο  κ θέλω τόσο πολύ να πάρω αλλα ο άντρας μου με κοροϊδεύει ότι θα είμαστε σαν αίρεση..καλά τα σετ για μανα/ κόρη είναι απίστευτα,  δεν το συζητώ! αλλά βρήκα και για μας! το σκέφτομαι κ άστον να λέει τον άντρα μου!χαχαχα

εμάς τα Χριστούγεννα ήταν 31, είχε ανέβει από το 27 αν θυμάμαι καλά.

χαχαχα έχω δει μάνα κ κόρη ίδια ρούχα, αλλά γιος και μάνα δεν έχω δει. νομίζω θα είστε πρωτότυποι!

• Μου αρέσει 1

On 10/3/2019 at 11:40 ΠΜ, Sofaki91 είπε:

Κοιτα βαση που δεν ισχύει..βασική τροφη το γαλα

Κ εγώ Συμφωνω με τα κορίτσια!Μετά τον 6ο μήνα έφοσον εισαγεις στερεες ,δεν είναι το γάλα βασική Τροφη!! Κ λογικό είναι να μειώνει τους θηλασμόυς απο μόνο του το μωρό αφού θα χορταίνει από τα φρουτα κ τις κρεμες κτλ. Εσένα το μωράκι σου δεν χορταίνει ακόμα με τις στερεες γτ δεν τρώει Μεγάλη ποσότητα μάλλον κ για Αυτό θηλάζει αρκετά.

Αν έχω διαβάσει σωστά,Μετά τον 6ο μήνα τα μωρά χρειάζονται κ σίδηρο κ για Αυτό λένε για ζώμο κ μετά κρέας.

Βέβαια είναι κ ανάλογα το μωρό,πχ αν δν τρώει πολύ λογικό είναι να συνεχίσει η μαμά να του δίνει γάλα για να χορτάσει κ αριστροφα.

Καλά κορίτσια εγώ με τις στέρεες ,ψιλό ανησυχώ ότι θα μου τα φτύνει όλα..

4 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλα δε σκοπεύω να τον ξαναπω ετσι γτ δε γουστάρω να έρχομαι γενικά σε αντιπαράθεση με κοσμο, αλλα ήθελα να δω αν κανα αλλο κοριτσι εχει τετοιο θεμα και δεν το εχω εγω σκεφτει!!! :)

Και εμεις ετσι ειμαστε, αδυνατες, ψηλες με μαγουλαρες!!! :)

Εγώ τον δικό μου τον φωνάζω από μόνη μου κεφτεδακι μου κ χοντρουλη !! Γτ Ήταν  4 μηνών 7500 κιλα.Περισσότερο από τα μάγουλα φαίνεται ο δικός γεμάτος !!

Όσο για τους 5.5 μήνες για εισαγωγή στερεων ,κ εμένα η παιδίατρος Αυτό μου είπε κ το θεωρώ Τελικά φυσιολογικο γτ μέχρι να συνηθισρι το μωρό να τρώει όλην Την ποσοτητα του φρουτου η Της κρέμας χρειάζονται κάποιες μέρες δοκιμής!!!γτ το περισσότερο θα το φτύνει πιστεύω μέχρι να Μαθει να τρώει με κουταλι.αρα το βλέπω σαν προσαρμογη εγώ. Κ εγώ 5,5 θα ξεκινήσω κ θα σας ενημερώσω

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Της φιλης μου που ηταν 6 μηνων 9 κιλα και εχει μπουτια νααα..δεν την ενοχλει η ιδια τη λεει χοντρη γτ το μωρο ειναι πολυ στρουμπουλο..ειναι στον άνθρωπο..Προσωπικά ουτε κ εμένα θα με ενοχλούσε..

9 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Κ εγώ Συμφωνω με τα κορίτσια!Μετά τον 6ο μήνα έφοσον εισαγεις στερεες ,δεν είναι το γάλα βασική Τροφη!! Κ λογικό είναι να μειώνει τους θηλασμόυς απο μόνο του το μωρό αφού θα χορταίνει από τα φρουτα κ τις κρεμες κτλ. Εσένα το μωράκι σου δεν χορταίνει ακόμα με τις στερεες γτ δεν τρώει Μεγάλη ποσότητα μάλλον κ για Αυτό θηλάζει αρκετά.

Αν έχω διαβάσει σωστά,Μετά τον 6ο μήνα τα μωρά χρειάζονται κ σίδηρο κ για Αυτό λένε για ζώμο κ μετά κρέας.

Βέβαια είναι κ ανάλογα το μωρό,πχ αν δν τρώει πολύ λογικό είναι να συνεχίσει η μαμά να του δίνει γάλα για να χορτάσει κ αριστροφα.

Καλά κορίτσια εγώ με τις στέρεες ,ψιλό ανησυχώ ότι θα μου τα φτύνει όλα..

Εγώ τον δικό μου τον φωνάζω από μόνη μου κεφτεδακι μου κ χοντρουλη !! Γτ Ήταν  4 μηνών 7500 κιλα.Περισσότερο από τα μάγουλα φαίνεται ο δικός γεμάτος !!

Όσο για τους 5.5 μήνες για εισαγωγή στερεων ,κ εμένα η παιδίατρος Αυτό μου είπε κ το θεωρώ Τελικά φυσιολογικο γτ μέχρι να συνηθισρι το μωρό να τρώει όλην Την ποσοτητα του φρουτου η Της κρέμας χρειάζονται κάποιες μέρες δοκιμής!!!γτ το περισσότερο θα το φτύνει πιστεύω μέχρι να Μαθει να τρώει με κουταλι.αρα το βλέπω σαν προσαρμογη εγώ. Κ εγώ 5,5 θα ξεκινήσω κ θα σας ενημερώσω

Αντα μα πως θα μειωσει θηλασμους εφοσον θα προσφερεις καταλαβαινεις πως το λεω? Δεν είναι κατι που το εβγαλα απο το κεφαλι μ δηλαδη χαχα αντε απο τις 10 φορες να πας 8..γιαυτο λεω η καθε μια εχει την αποψη της..οι οδηγίες λενε συγκεκριμένα πράγματα..εμενα δεν χορταινει γτ δεν την κυνηγάω μαυτην την μέθοδο εφοσον το γαλα θεωρείται βασικη τροφη οπως ξαναπα..κ μεσα στο σκ θα της δωσω μπιφτεκι εννοειτε συμφωνώ με σίδηρο πάντως..και αυγο θα φάει κ γιαουρτι κ απολα το παιδί.. Επίσηςκατι που ξέχασα να αναφέρω για να φάει ενα παιδακι πρεπει να χει κ σημαδια ετοιμότητας μακαρι το δικο σουνα τα χει απο 5.5 

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 41 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Της φιλης μου που ηταν 6 μηνων 9 κιλα και εχει μπουτια νααα..δεν την ενοχλει η ιδια τη λεει χοντρη γτ το μωρο ειναι πολυ στρουμπουλο..ειναι στον άνθρωπο..Προσωπικά ουτε κ εμένα θα με ενοχλούσε..

Αντα μα πως θα μειωσει θηλασμους εφοσον θα προσφερεις καταλαβαινεις πως το λεω? Δεν είναι κατι που το εβγαλα απο το κεφαλι μ δηλαδη χαχα αντε απο τις 10 φορες να πας 8..γιαυτο λεω η καθε μια εχει την αποψη της..οι οδηγίες λενε συγκεκριμένα πράγματα..εμενα δεν χορταινει γτ δεν την κυνηγάω μαυτην την μέθοδο εφοσον το γαλα θεωρείται βασικη τροφη οπως ξαναπα..κ μεσα στο σκ θα της δωσω μπιφτεκι εννοειτε συμφωνώ με σίδηρο πάντως..και αυγο θα φάει κ γιαουρτι κ απολα το παιδί.. Επίσηςκατι που ξέχασα να αναφέρω για να φάει ενα παιδακι πρεπει να χει κ σημαδια ετοιμότητας μακαρι το δικο σουνα τα χει απο 5.5 

Εμένα πάντως κορίτσια το δικο μου που είναι 8900 και δεν κλεισαμε ακόμη τους 6μηνες και είναι φούσκα το φωνάζω βουβαλακι και χοντροπατατακι και γελαω μονη μου!!!!

• Χαχα 5

Opjnp2.pngnWWEp2.png

2 ώρες πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Εμένα πάντως κορίτσια το δικο μου που είναι 8900 και δεν κλεισαμε ακόμη τους 6μηνες και είναι φούσκα το φωνάζω βουβαλακι και χοντροπατατακι και γελαω μονη μου!!!!

Μα για αυτο και εγω παραξενευτηκα ρε συ!!! Φαντασου ο μπεμπης ηταν σ 4 μηνες 8,5 κιλα!!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Και το καταλαβα οτι αρπαχτηκε γτ της προτεινα να αλλαξει νούμερο στα παμπερς επειδή μ ειπε οτι λερωνεται και μ λεει "ειναι πολυ μικρος για να τον παω στο 4 νουμερο, αποκλειεται να ειναι αυτο!!!"  Και της λεω "μα βρε Γ. μου αν ειναι χοντρουλης και του ειναι μικρο δεν εχςι σημασία η ηλικια"  και μου απάντησε "δεν ειναι χοντρουλης, πιασμενος ειναι"! Ε εκει λεω ηρθε η ωρα να το βουλωσω και αλλαξα κουβέντα!!! Απλα μ εκανε εντύπωση και για αυτο ρωτησα, για να δω αν εγω ειμαι χαζη!!! 

• Χαχα 2

cO4Yp3.png

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Μα για αυτο και εγω παραξενευτηκα ρε συ!!! Φαντασου ο μπεμπης ηταν σ 4 μηνες 8,5 κιλα!!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Και το καταλαβα οτι αρπαχτηκε γτ της προτεινα να αλλαξει νούμερο στα παμπερς επειδή μ ειπε οτι λερωνεται και μ λεει "ειναι πολυ μικρος για να τον παω στο 4 νουμερο, αποκλειεται να ειναι αυτο!!!"  Και της λεω "μα βρε Γ. μου αν ειναι χοντρουλης και του ειναι μικρο δεν εχςι σημασία η ηλικια"  και μου απάντησε "δεν ειναι χοντρουλης, πιασμενος ειναι"! Ε εκει λεω ηρθε η ωρα να το βουλωσω και αλλαξα κουβέντα!!! Απλα μ εκανε εντύπωση και για αυτο ρωτησα, για να δω αν εγω ειμαι χαζη!!! 

Αχχχχ συγνώμη κιόλας μωρέ κοριτσάκι μου, αλλά η φιλη σου μου θυμίζει μανάδες του τύπου " το παιδι μου δεν έχει πρόβλημα στην ομιλία, απλα κανει ναζια" και το παιδι είναι 7 χρονων και μιλάει σαν μωρο! Εγώ του μπέμπη έχω 20 μέρες που του πήρα 4 νουμερο γιατί τον εσφιγγαν στην κοιλιτσα! Ασεβπιυ αν θυμάμαι καλά το 3 είναι μέχρι 9 κιλά!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 31 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Αχχχχ συγνώμη κιόλας μωρέ κοριτσάκι μου, αλλά η φιλη σου μου θυμίζει μανάδες του τύπου " το παιδι μου δεν έχει πρόβλημα στην ομιλία, απλα κανει ναζια" και το παιδι είναι 7 χρονων και μιλάει σαν μωρο! Εγώ του μπέμπη έχω 20 μέρες που του πήρα 4 νουμερο γιατί τον εσφιγγαν στην κοιλιτσα! Ασεβπιυ αν θυμάμαι καλά το 3 είναι μέχρι 9 κιλά!

Το ιδιο σκέφτηκα και εγω, αλλά λεω λεω ρε παιδακι μου μην τυχον και ειμαι εγω η περιεργ/αδιακριτη/ξερω και γω τι!!!! 

Ναι μέχρι 9 κιλα ειναι και για αυτο θεωρουσε πως αποκλειεται να του είναι μικρό! 

Τεσπα, αυτό ήθελα να δω, πως δεν ειπα και κατι τοσο τραγικο... Γτ δεν σ κρυβω προβληματιστηκα!!! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...