Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

1 hour ago, Μαρία1430 είπε:

Κι εγω τα ίδια τρωω και για αυτό ανέβηκε... μου είπε ότι πρέπει να το προσέξουμε

αχ εγω αν δεν φαω αυτα ,δεν εχω τι να φαω... μονο με αυτα ηρεμει λιγο το στομαχι μου..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 14 λεπτά , linaa είπε:

ποσο μηνων εισαι κ σε εβαλε να κανεις καμπυλη??? 

κ εγω ρωτησα την ενδοκρινολογο εχθες κ μου ειπε οτι τοσο νωρις δεν θα δειξει τιποτα η καμπυλη να το κανω στις 24 εβδομαδες κ απλα μου εδωσε να κανω γλυκοζιδιωνη πως την λενε κ ζαχαρο ορου σαν αιματος! κ εγω 81 ειχα πριν ενα μηνα

Αύριο κλείνω την 11η εβδομάδα. Δεν έκανα καμπύλη. Εξεταση σακχαρου- γλυκοζης αίματος εκανα και μεθαύριο περιμένω την γλυκοζυλιωμενη. Να δω τι θα βγει συνδυαστικά

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

αχ εγω αν δεν φαω αυτα ,δεν εχω τι να φαω... μονο με αυτα ηρεμει λιγο το στομαχι μου..

Αυτό ειπα κι εγω στη μαια. Μου είπε να βάλω τα μαύρα μακαρόνια στη διατροφή μου. Οχι να το παρακανω βέβαια και να τρωω τετοιες τροφες μια φορα την ημέρα. Να συνδυαζω σαλατες κτλ. Της λεω οκ το δέχομαι έτσι κι αλλιώς έτσι ετρωγα. Ελα όμως που δεν μπορώ να δεχτω τπτ. Τι στο καλό να κάνω; προβληματιζομαι... Μέχρι και το νερό με χαλαει.

Αυτό το μωρό θα με τρελανει τελειως. 11η εβδομάδα και είναι η χειρότερη απο αποψη εμετων

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 11 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Αύριο κλείνω την 11η εβδομάδα. Δεν έκανα καμπύλη. Εξεταση σακχαρου- γλυκοζης αίματος εκανα και μεθαύριο περιμένω την γλυκοζυλιωμενη. Να δω τι θα βγει συνδυαστικά

Αυτό ειπα κι εγω στη μαια. Μου είπε να βάλω τα μαύρα μακαρόνια στη διατροφή μου. Οχι να το παρακανω βέβαια και να τρωω τετοιες τροφες μια φορα την ημέρα. Να συνδυαζω σαλατες κτλ. Της λεω οκ το δέχομαι έτσι κι αλλιώς έτσι ετρωγα. Ελα όμως που δεν μπορώ να δεχτω τπτ. Τι στο καλό να κάνω; προβληματιζομαι... Μέχρι και το νερό με χαλαει.

Αυτό το μωρό θα με τρελανει τελειως. 11η εβδομάδα και είναι η χειρότερη απο αποψη εμετων

κ εγω ετσι ημουν μονο κατι τυροπυτακια με ηρεμουσαν ακου τωρα κ γενικα εμενα νυστικη τελικα γιατι ολα τα εβγαζα!!! αλλα θα σου περασουν κ εμενα μετα την αυχενικη εξαφανιστηκαν! αλλα περιεργος το ζαχαρο μου επεσε .... 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

κ εγω ετσι ημουν μονο κατι τυροπυτακια με ηρεμουσαν ακου τωρα κ γενικα εμενα νυστικη τελικα γιατι ολα τα εβγαζα!!! αλλα θα σου περασουν κ εμενα μετα την αυχενικη εξαφανιστηκαν! αλλα περιεργος το ζαχαρο μου επεσε .... 

Μακάρι... μια ζωη γλυκατζου και σάκχαρο καθόλου. Τώρα χωρίς γλυκά αλλα όλα τα υπόλοιπα να ανεβαίνει, με χαλασε...

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

υπομονημπορω να σου πω. γτ τα περασα κ τα περναω. ουτε εγω μπορω να πιω νερο .με χαλαει... πινω χυμους, τρωω ξινομηλα κ αγγουρια που εχουν νερο. οσο για την διατροφη , εμενα μου ειπε να φαω οτι αντεχω γτ αλλιως θα καταρρευσω αφου δεν μπορω να φαω πολλα. κ κρυα τοστ παιρνω απο εξω με μανουρι κ γαλοπουλα. 

σημερα θα παω στο σουπερ κ θα παρω αλλο εμφιαλωμενο νερο , βασικα θα παρω 2 -3 διαφορετικα να δω μηπως αντεξω καποιο .. εμενα το προγραμμα μου ειναι πρωι εμετος , χαπι κ μετα απο 1 ωρα τρωω κατι σε πιτα... κ το απογευμα λιγο κρεας με πατατες η η ρυζι η ζυμαρικα.. κ αγγουρι το βραδυ ενω στο μεσο διαστημα τρωω 2 ξινομηλα .. ετσι την βγαζω κμπορει να κανω κ το βραδυ εμετο . γενικα εγω ειμαι στα ορια μου πλεον 

Μακάρι... μια ζωη γλυκατζου και σάκχαρο καθόλου. Τώρα χωρίς γλυκά αλλα όλα τα υπόλοιπα να ανεβαίνει, με χαλασε...

ειναι νωρις ακομα για το σαγχαρο πιστευω εγω.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα!!! Εγώ είμαι στην 12η εβδομάδα κύησης, για την ακρίβεια 12+2 με ΠΗΤ στις 14/10:) Δόξα τω θεώ έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρίς ναυτίες, ζαλάδες, αναγούλες και όλες αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις. Χθες έκανα και την αυχενική και όλα πήγαν καλά!! Μάλλον αγοράκι περιμένουμε:-D:-D Ήθελα να σας ρωτήσω όταν βγαίνετε έξω τι πίνετε? Γιατί απ'οτι διάβαζα πριν για τους φυσικούς χυμούς καλύτερα να τους αποφεύγω γιατί δεν ξέρουμε αν καθαρίζουν καλά τα φρούτα κλπ. Εσείς τι πίνετε???

• Μου αρέσει 1

qzPyp2.png

πρίν από 23 λεπτά , Χριστίνα2119 είπε:

Καλησπέρα και από εμένα!!! Εγώ είμαι στην 12η εβδομάδα κύησης, για την ακρίβεια 12+2 με ΠΗΤ στις 14/10:) Δόξα τω θεώ έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρίς ναυτίες, ζαλάδες, αναγούλες και όλες αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις. Χθες έκανα και την αυχενική και όλα πήγαν καλά!! Μάλλον αγοράκι περιμένουμε:-D:-D Ήθελα να σας ρωτήσω όταν βγαίνετε έξω τι πίνετε? Γιατί απ'οτι διάβαζα πριν για τους φυσικούς χυμούς καλύτερα να τους αποφεύγω γιατί δεν ξέρουμε αν καθαρίζουν καλά τα φρούτα κλπ. Εσείς τι πίνετε???

Καλησπέρα Χριστίνα, Καλή εγκυμοσύνη να συνεχίσεις να έχεις ως το τέλος εύχομαι!μπορείς να πίνεις χυμό έτοιμο αν φοβάσαι τους φυσικούς έξω. Πολλές κοπέλες πίνουν καφέ κανονικά, έχω διαβάσει πως το πολύ μέχρι 200ml τη μέρα επιτρέπεται.είναι το πρώτο σου? Να σε προσθέσω κι εσένα στο πινακακι?

irinikavala         2/10        κοριτσάκι

ZiliHer                3/10        αγοράκι

citty                    5/10

Nightwish          7/10        κοριτσάκι

melina92            8/10

kater1n@            9/10

Χριστίνα2119   14/10       αγοράκι

Alekk                  16/10

ada32                  18/10

Μάντη                 21/10

Βικτώρια1987   22/10

anemoni1989     23/10

Μαρία1430         24/10

depyfr                  26/10

Ασία                     28/10

Rozita1510          4/11

@Ασία Καλησπέρα Ασία!!! Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας!!! Ναι είναι το πρώτο μου παιδάκι γι αυτό έχω και απορίες:-) Και ο γιατρός μου μου είχε πει ότι μπορώ να πίνω 1 καφέ την ημέρα, κατά προτίμηση ελληνικό αλλά λέω να τον αποφύγω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έχω ιδιαίτερη εξάρτηση. Μάλλον στον έτοιμο χυμό θα καταφύγω..  Ναι βάλε με και εμένα στο πινακάκι:-D

qzPyp2.png

8 ώρες πρίν, Χριστίνα2119 είπε:

@Ασία Καλησπέρα Ασία!!! Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας!!! Ναι είναι το πρώτο μου παιδάκι γι αυτό έχω και απορίες:-) Και ο γιατρός μου μου είχε πει ότι μπορώ να πίνω 1 καφέ την ημέρα, κατά προτίμηση ελληνικό αλλά λέω να τον αποφύγω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έχω ιδιαίτερη εξάρτηση. Μάλλον στον έτοιμο χυμό θα καταφύγω..  Ναι βάλε με και εμένα στο πινακάκι:-D

Καλημέρα!!κι εγώ το ίδιο κάνω με τον καφέ. Ενώ έπινα έναν ή δύο την ημέρα τώρα τον έκοψα εντελώς.Όσο πάει και μεγαλώνει το πινακακι μας!!

Καλωσήρθες Χριστίνα στη παρεα μας.. με το καλό το νινακι σου. Αγορακι ε;; πρωτο; Χαίρομαι πολύ. Ελπίζω να έχεις μια τελεία εγκυμοσύνη μεχρί τέλος. 

Έχω έπινα αρκετούς χυμούς απέξω φυσικους αλλα τωρα με αυτό που σχολιάζουμε θα τους κοψω. 

Εμένα το βράδυ με έπιασέ ρε παιδιά γιατί δεν είχα συχνοουρία.. Τα τελευταία βράδια δεν σηκώνομαι για τουαλέτα και λέω τι έγινε.. Το ξέρω είμαι τρελη.. χαχα

Επίσης από την ada δεν περιμένουμε νεα αυχενικης.. αντε ξυπνα να μας πεις ευχαριστα..

Διαφημίσεις

Καλημέρα !

Και εγώ μανούλα Οκτωβρίου, από εξωσωματική, με το καλό 8/10 εχω ΠΗΤ. Εχω κάνει την αυχενική και μαζί λήψη τροφοβλαστη ( λόγω οικογενειακού ιστορικού με down) . Χτες με ενημέρωσαν ότι βγήκαν και τα τελικά αποτελέσματα , φυσιολογικό αγόρι. Μεγάλη ανάσα κορίτσια , όχι ότι τελείωσε το αγχος !

Ευχομαι να πάνε για όλες μας τα πράγματα τέλεια και τον Οκτώβριο να αλλάξει η ζωή μας για πάντα !

• Μου αρέσει 1

CNqjp3.png

πρίν από 2 λεπτά , eamo είπε:

Καλημέρα !

Και εγώ μανούλα Οκτωβρίου, από εξωσωματική, με το καλό 8/10 εχω ΠΗΤ. Εχω κάνει την αυχενική και μαζί λήψη τροφοβλαστη ( λόγω οικογενειακού ιστορικού με down) . Χτες με ενημέρωσαν ότι βγήκαν και τα τελικά αποτελέσματα , φυσιολογικό αγόρι. Μεγάλη ανάσα κορίτσια , όχι ότι τελείωσε το αγχος !

Ευχομαι να πάνε για όλες μας τα πράγματα τέλεια και τον Οκτώβριο να αλλάξει η ζωή μας για πάντα !

Καλως ηρθες κοριτσι μου.. συγχαρητηρια για το μπεμπάκι σου τον αγοραρο σου συγκεκριμένα. με το καλό να τον κρατήσεις στην αγκαλιά σου συντομα.. Έτσι έτσι να έρχονται οι γαμπροι στην παρέα.

Εγώ πάντως κορίτσια ήμουν από αυτές που έλεγαν στην εγκυμοσύνη μου αποκλείεται να έχω άγχος και τώρα έχω τρελαθεί. Από τη μια αγχώνομαι και από την άλλη λέω στο χέρι του Θεού είναι ότι θέλει. Αλλά μόνο που τα έχεις μέσα σου το πλασματάκι έχεις αρχίσει ηδη να το αγαπάς 

Καλημέρα κορίτσια!

Καλως ήρθαν τα καινούρια κορίτσια!! Πώς είστε??? Εμείς χθες κάναμε τον υπέρηχο και μεγαλώσαμε κι άλλο!!! Σχεδόν καλύψαμε το κενό μεταξύ υπερήχου και ΤΕΡ και το μπεμπακι μου είναι 10+2!!!! Θα κλείσω και ραντεβού για αυχενική σε 2 βδομάδες!!! Σίγουρα θα μεταχρονολογηθεί η ΠΗΤ μου, αλλά @Ασία θα σου δώσω τελική ημ/νία μετά την αυχενική! Κορίτσια τι υπέροχο συναίσθημα ήταν αυτό!!! Χέρια, πόδια να κουνιούνται ασταμάτητα!!! Χεχεχεχεχεχεχεχε

Τρελαθήκαμε και εγώ και ο άντρας μου! Εμοιαζε με εξωγηινο με αυτό το τεράστιο κεφάλι!!! Αχαχαχχαχαχχαχχααχχα

Κάνει η μαία εν τω μεταξύ "καλέ τι καρδια είναι αυτή???? Τσούπρα να ναι και βαράει ετσι???" Αχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχα Ξέρω βέβαια πως είναι πολύ νωρίς και δεν ισχύουν αυτά (και εννοείται πάνω από όλα να ναι γερό και δυνατό), αλλά μια μικρή ελπίδα αναπτερώθηκε μέσα μου!!! Χιχιχιχιχι

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Καλημερα!!!

@Χριστίνα2119 καλωσορισες στην παρεα μας!

@eamo Μου παρεα και σε αυτο το θεμα ;)

Με το καλο οι παιδαροι σας. καντε αγορακια γτ εμας που μας κοβω για κοριτσακια, θα χρειαστουμε γαμπρους...

@anemoni1989 αντε με το καλο και για εσενα η αυχενικη!

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 23 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Καλως ήρθαν τα καινούρια κορίτσια!! Πώς είστε??? Εμείς χθες κάναμε τον υπέρηχο και μεγαλώσαμε κι άλλο!!! Σχεδόν καλύψαμε το κενό μεταξύ υπερήχου και ΤΕΡ και το μπεμπακι μου είναι 10+2!!!! Θα κλείσω και ραντεβού για αυχενική σε 2 βδομάδες!!! Σίγουρα θα μεταχρονολογηθεί η ΠΗΤ μου, αλλά @Ασία θα σου δώσω τελική ημ/νία μετά την αυχενική! Κορίτσια τι υπέροχο συναίσθημα ήταν αυτό!!! Χέρια, πόδια να κουνιούνται ασταμάτητα!!! Χεχεχεχεχεχεχεχε

Τρελαθήκαμε και εγώ και ο άντρας μου! Εμοιαζε με εξωγηινο με αυτό το τεράστιο κεφάλι!!! Αχαχαχχαχαχχαχχααχχα

Κάνει η μαία εν τω μεταξύ "καλέ τι καρδια είναι αυτή???? Τσούπρα να ναι και βαράει ετσι???" Αχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχα Ξέρω βέβαια πως είναι πολύ νωρίς και δεν ισχύουν αυτά (και εννοείται πάνω από όλα να ναι γερό και δυνατό), αλλά μια μικρή ελπίδα αναπτερώθηκε μέσα μου!!! Χιχιχιχιχι

καλημέρα.. καλημέρα.. τελειο το εξωγηινάκι ε??? την άλλη φορά θα δεις θα είναι ανθρωπάκι ολόκληρο.. αν τρελαθήκατε τώρα ετοιμαστείτε για μεγάλο χάζεμα στην αυχενική... αχ οι ψυχούλες μας μωρε. μας έχουν τρελάνει από τα λίγα εκατοστά που είναι.. τι έχει να ακολουθήσει ε?? άντε με το καλό η αυχενική σου..!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...