Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Marimarv είπε:

Εγω ακόμα παλεύω να δω μια ταινία στ νετφλιξ γτ δεν κοιμάται μόνη της πάνω από μισή ώρα.. Πάνω μου άνετα κ 2 ώρες.. Ξαπλώνω ανάσκελα η μικρή πάνω μοθ μπρούμυτα και ρίχνει μια χαρά ύπνους.. Εγώ θα της πάρω ένα παιχνιδάκι που ριναι σαν καρουζέλ με ζωάκια και έχει διαφορά τραγουδάκια και με ήχους που βγάζουν τα ζωάκια.. 

Και εμενα πολλές φορές έτσι κοιμαται, αλλα συνήθως συνεχίζει τον ύπνο στο κρεβάτι ή το ριλαξ της... 

Χρησιμοποιείς πιπιλα??? 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Και εμενα πολλές φορές έτσι κοιμαται, αλλα συνήθως συνεχίζει τον ύπνο στο κρεβάτι ή το ριλαξ της... 

Χρησιμοποιείς πιπιλα??? 

Εγώ αν κοιμηθεί και πάω να την αφήσω στ 8 στς 10 φορές θα το καταλάβει και θα ξυπνήσει 

Κορίτσια πήρα μάρσιπος της chicco πολύ σταθερός και την μικρή που την έβαλα σήμερα λίγο μέσα στο σπίτι τρελάθηκε από την χαρά της κάτι μου λέει ότι θα με βολέψει αρκετά. 55 ευρώ τον πήρα πολύ καλή τιμή θεωρώ. 

6 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια πήρα μάρσιπος της chicco πολύ σταθερός και την μικρή που την έβαλα σήμερα λίγο μέσα στο σπίτι τρελάθηκε από την χαρά της κάτι μου λέει ότι θα με βολέψει αρκετά. 55 ευρώ τον πήρα πολύ καλή τιμή θεωρώ. 

Μεγιες και καλοφορετος!!!! Να προσέχεις μόνο να κάνουν βαθυ καθισμα τα ποδαρακια της με τον ποπο της για να μην επιβαρυνονται τα γονατα της!!!! 

Καλες βολτες!!! Θα το λατρέψεις!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

10 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Μεγιες και καλοφορετος!!!! Να προσέχεις μόνο να κάνουν βαθυ καθισμα τα ποδαρακια της με τον ποπο της για να μην επιβαρυνονται τα γονατα της!!!! 

Καλες βολτες!!! Θα το λατρέψεις!!! 

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου.. Τι εννοείς βαθύ κάθισμα?? 

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου.. Τι εννοείς βαθύ κάθισμα?? 

Η θέση των ποδιών του παιδιού.. Δεν κάνει να κρεμονται... Πρεπει να σχηματίζεται ενα "Μ"  με τα πόδια και τον ποπο του μωρού... Σαν να κάνει βαθυ καθισμα... 

Κορίτσια υποφερω... Εκανα εξαγωγη φρονιμίτη και εχω γινει τούμπανο... Νομιζω το κεφάλι μου δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο 

cO4Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Θέλω να πάρω μαρσιπο γιατί δεν παλεύεται η μικρή που θέλει συνέχεια αγκαλιές.Δεν έχω ψάξει καθόλου όμως. υπάρχει η δυνατότητα να κοιτάει προς το σώμα μου αλλά και προς τα μπροστά? μπορεί να θηλάζει κιόλας? εσείς τι μου προτείνετε να πάρω? πείτε μου τι σας βόλεψε πολύ.

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Η θέση των ποδιών του παιδιού.. Δεν κάνει να κρεμονται... Πρεπει να σχηματίζεται ενα "Μ"  με τα πόδια και τον ποπο του μωρού... Σαν να κάνει βαθυ καθισμα... 

Κορίτσια υποφερω... Εκανα εξαγωγη φρονιμίτη και εχω γινει τούμπανο... Νομιζω το κεφάλι μου δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο 

περαστικά εύχομαι! αν σε πονάει πολύ λογικά θα σου δώσει amoxil που επιτρέπεται κ στον θηλασμό. πάρε κανένα depon. Εγώ είχα βγάλει έναν πριν λίγες μέρες κ μου τον έβγαλε ενώ ήταν πρησμένος. ήταν Ρίσκο μου είπε. πόνεσα μια ώρα μετά την εξαγωγή για μισή ώρα κ μετά τίποτα. υποχώρησε κ το πρήξιμο κ όλα καλά.

πρίν από 11 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα κορίτσια.Θέλω να πάρω μαρσιπο γιατί δεν παλεύεται η μικρή που θέλει συνέχεια αγκαλιές.Δεν έχω ψάξει καθόλου όμως. υπάρχει η δυνατότητα να κοιτάει προς το σώμα μου αλλά και προς τα μπροστά? μπορεί να θηλάζει κιόλας? εσείς τι μου προτείνετε να πάρω? πείτε μου τι σας βόλεψε πολύ.

περαστικά εύχομαι! αν σε πονάει πολύ λογικά θα σου δώσει amoxil που επιτρέπεται κ στον θηλασμό. πάρε κανένα depon. Εγώ είχα βγάλει έναν πριν λίγες μέρες κ μου τον έβγαλε ενώ ήταν πρησμένος. ήταν Ρίσκο μου είπε. πόνεσα μια ώρα μετά την εξαγωγή για μισή ώρα κ μετά τίποτα. υποχώρησε κ το πρήξιμο κ όλα καλά.

Αmoxil παίρνω ηδη και παυσιπονα συστηματικά... Απλα ηταν ημιεγκλειστος και επειδη δεν εβγαιναν οι ρίζες, μου εσκαψε πολυ τη γναθο... Υποφερω λεμε!!! Και εχω γινει σαν κολοκυθα απο τη μερια της επεμβασης... 

Εγω εχω πάρει μει ται, το εχω ξαναγράψει και με εχει βολέψει πολυ... Δεν εχω δοκιμάσει να θηλασω βεβαια... 

cO4Yp3.png

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Αmoxil παίρνω ηδη και παυσιπονα συστηματικά... Απλα ηταν ημιεγκλειστος και επειδη δεν εβγαιναν οι ρίζες, μου εσκαψε πολυ τη γναθο... Υποφερω λεμε!!! Και εχω γινει σαν κολοκυθα απο τη μερια της επεμβασης... 

Εγω εχω πάρει μει ται, το εχω ξαναγράψει και με εχει βολέψει πολυ... Δεν εχω δοκιμάσει να θηλασω βεβαια... 

ωχ περαστικά βρε κορίτσι μου.το amoxil αν θυμάμαι καλά σε πιάνει από την τρίτη δόση κ μετά. μπορώ να φανταστώ πόσο πονάς, Εγώ είχα τέτοιου είδους περιπέτειες στην εγκυμοσύνη με δόντι... άστα να πάνε είναι. μει ται είναι η μάρκα? κάνεις δηλ άνετα δουλειές στο σπίτι με το μωρό πάνω σου? είναι υφασμάτινο μόνο η έχει κ σκληρό κομμάτι για την πλάτη του παιδιού?

πρίν από 34 λεπτά , Ασία είπε:

ωχ περαστικά βρε κορίτσι μου.το amoxil αν θυμάμαι καλά σε πιάνει από την τρίτη δόση κ μετά. μπορώ να φανταστώ πόσο πονάς, Εγώ είχα τέτοιου είδους περιπέτειες στην εγκυμοσύνη με δόντι... άστα να πάνε είναι. μει ται είναι η μάρκα? κάνεις δηλ άνετα δουλειές στο σπίτι με το μωρό πάνω σου? είναι υφασμάτινο μόνο η έχει κ σκληρό κομμάτι για την πλάτη του παιδιού?

Ευχαριστώ! Μει ται ειναι ο τύπος του μαρσιπου.. Ειναι υφασμα χοντρό... Αν το γκουγκλαρεις θα δεις... Ειναι πολυ εύκολο να φορεθει και εγω τ φοραω και στο σπίτι αλλα και εξω για βόλτα ή στα ψωνια... Να ξέρεις παντω;  πως συνηθως αυτοι νε τα χοντρα κομμάτια δεν ειναι εργονομικοι και μπορεί να προκαλεσουν ορθοπαιδικα προβλήματα στα παιδάκια αν δεν ειναι σωστα τοποθετημενοι και καλης κατασκευης

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Μανουλες κοντευουμε 3.5μηνων κ ενώ γεννήθηκε με μικρά κολλητά αυτακια τώρα έχουν αρχίσει κ πετάνε μόνο στην πάνε πλευρά. Τι να κάνω λέτε να πεταχτούν κ άλλο.;;

...:-D

1 ώρα πρίν, ναντια δε είπε:

Μανουλες κοντευουμε 3.5μηνων κ ενώ γεννήθηκε με μικρά κολλητά αυτακια τώρα έχουν αρχίσει κ πετάνε μόνο στην πάνε πλευρά. Τι να κάνω λέτε να πεταχτούν κ άλλο.;;

Αν νομίζεις ότι πετανε πολυ, ρωτα την/τον παιδίατρο να σ πει τη γνώμη του... Πλεον κανουν 1-2 ραμματακια σε παιδοχειρουργο και δεν εχουν πεταχτα αυτακια τα παιδιά!!! :)

cO4Yp3.png

πρίν από 8 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αν νομίζεις ότι πετανε πολυ, ρωτα την/τον παιδίατρο να σ πει τη γνώμη του... Πλεον κανουν 1-2 ραμματακια σε παιδοχειρουργο και δεν εχουν πεταχτα αυτακια τα παιδιά!!! :)

Τι εννοείς από τόσο μωρό; Δεν πετάνε πολύ απλά έχουν αρχίσει κ δένονται κάπως στο πάνω μέρος .θα την ρωτήσω στο επόμενο ραντεβου

...:-D

On 27/12/2018 at 11:59 ΜΜ, Μαρθα Κ είπε:

Το έχουμε κι εμεις..μας το πηραν δωρο..Για βολτες εξω θα σε βολεψει..μεσα στο σπιτι δεν ξερω!Εμενα δεν με βολεψε..οταν παμε βολτα ο αντρας μου το φοραει..

6 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Κι εγω υποφερω!Εκανα ενα βαθυ σφραγισμα και ποναω πολυ!απο την αλλη μερια απονευρωση!τα χω παιξει..ο μπεμπουλης το απογευμα με βραδακι εχει φουλ γκρινια μεχρι να κοιμηθει!εχουμε ρθει στα πεθερικά μου για διακοπες κι απορρυθμιστηκε..

hCvxp3.png

2 ώρες πρίν, lenoutso είπε:

Το έχουμε κι εμεις..μας το πηραν δωρο..Για βολτες εξω θα σε βολεψει..μεσα στο σπιτι δεν ξερω!Εμενα δεν με βολεψε..οταν παμε βολτα ο αντρας μου το φοραει..

Κι εγω υποφερω!Εκανα ενα βαθυ σφραγισμα και ποναω πολυ!απο την αλλη μερια απονευρωση!τα χω παιξει..ο μπεμπουλης το απογευμα με βραδακι εχει φουλ γκρινια μεχρι να κοιμηθει!εχουμε ρθει στα πεθερικά μου για διακοπες κι απορρυθμιστηκε..

Αχ αρα συμπασχεις και εσυ!! Εγω εχω κάνει τα παυσιπονα καραμελες!!! Ευτυχώς επιτρεπονται στο θηλασμο γτ δεν ξέρω πως θα την παλευα!!! Μάλλον δεν θα την παλευα!!! 

3 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

Τι εννοείς από τόσο μωρό; Δεν πετάνε πολύ απλά έχουν αρχίσει κ δένονται κάπως στο πάνω μέρος .θα την ρωτήσω στο επόμενο ραντεβου

Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου.. Εννοείς ειναι πολυ μικρο??? Αν ναι, τοτε ναι και σε τοσο μικρα γίνεται η παρεμβαση ωστε να ειναι οσο το δυνατόν καλύτερο αισθητικα το αποτέλεσμα.. Αλλα καλύτερα να ρωτησεις καποιον τριτο... Εγω πχ έβλεπα πεταχτα τα αυτιά της μπεμπας γτ ειναι μεγαλος φόβος μου αυτος, και οταν τ ειπα σ γιατρο και σ καποιους φίλους με ειπαν τρελη!!! Προφανως απο το αγχος μου υπερεβαλλα!!! :shock:

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...