Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

On 24/12/2018 at 7:44 ΜΜ, Marimarv είπε:

Κάνεις κάτι συγκεκριμένο γτ την παλινδρόμηση? Εμένα κλαίει στήθος όταν την θηλάζω μόλις την σηκώσω σταματάει.. 

Δεν τον πιέζω στην αρχή ανγχωνσε γρ δεν έτρωγε όσο ήθελα η πιστευα ότι δεν έτρωγε γτ με τον μικτό θηλασμό δεν ξέρω πόσο πίνει από το στήθος. Αλλά Κιμά κ τώρα όταν το κάνει σηκώνομαι περπατάμε του βάζω καμία πιπίλα τον ηρεμώ κ μετά ξαναπροσπάθησε κ θηλάζει η πίνει από το μπιμπερο κανονικά 

...:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 56 λεπτά , ναντια δε είπε:

Δεν τον πιέζω στην αρχή ανγχωνσε γρ δεν έτρωγε όσο ήθελα η πιστευα ότι δεν έτρωγε γτ με τον μικτό θηλασμό δεν ξέρω πόσο πίνει από το στήθος. Αλλά Κιμά κ τώρα όταν το κάνει σηκώνομαι περπατάμε του βάζω καμία πιπίλα τον ηρεμώ κ μετά ξαναπροσπάθησε κ θηλάζει η πίνει από το μπιμπερο κανονικά 

Καταλαβα και εγώ αυτό κάνω την θηλάζω όρθια κάθε φορά που ξεκινάει το κλάμα την κρατάω να ρευτει.. Αλλά αυτό είναι το θέμα όρο αγχώνομαι πάρα πολύ για το εάν τρώει αυτό που πραγματικά θέλει.. Εγώ θηλάζω κιόλας αποκλειστικά οπότε δεν έχω ιδέα για το πως τρώει.. Από διατροφή το κάνεις έχεις κόψει γαλακτοκομικα..?? 

πρίν από 4 λεπτά , Marimarv είπε:

Καταλαβα και εγώ αυτό κάνω την θηλάζω όρθια κάθε φορά που ξεκινάει το κλάμα την κρατάω να ρευτει.. Αλλά αυτό είναι το θέμα όρο αγχώνομαι πάρα πολύ για το εάν τρώει αυτό που πραγματικά θέλει.. Εγώ θηλάζω κιόλας αποκλειστικά οπότε δεν έχω ιδέα για το πως τρώει.. Από διατροφή το κάνεις έχεις κόψει γαλακτοκομικα..?? 

Πως είναι από βάρος τι σου λέει η παιδίατρος; Ναι άσε δράμα γαλακτοκομικά μοσχάρι σοκολάτες ξηροκαρπια και σαλάτες μαρούλια γτ του προκαλούν δισκιλιοτητα 

πρίν από 44 λεπτά , ναντια δε είπε:

Πως είναι από βάρος τι σου λέει η παιδίατρος; Ναι άσε δράμα γαλακτοκομικά μοσχάρι σοκολάτες ξηροκαρπια και σαλάτες μαρούλια γτ του προκαλούν δισκιλιοτητα 

Στο πρώτο εμβόλιο ήταν 4.710 μου είπε ότι είναι καλά στ κιλά της αλλά δεν παίρνει βάρος με τον ίδιο ρυθμό που έπαιρνε πριν και έχω αγχωθεί πολύ έχει αρχίσει και το κλάμα κάθε μέρα στ στήθος και στεναχωριςμαι.. Όταν το είπα στ γιατρό ότι κλαίει μου είπε ότι δεν έχω πολύ γάλα κ να δώσω ξένο.. Δεν ξέρω τι να κάνω πολύ έχω αγχωθεί.. Η μικρή δεν κοιμάται κ καλά και φοβαμαι ότι δεν τρώει κ καλά κ πεινάει γιαυτό μου ξυπνάει συνέχεια.. 

πρίν από 25 λεπτά , Marimarv είπε:

Στο πρώτο εμβόλιο ήταν 4.710 μου είπε ότι είναι καλά στ κιλά της αλλά δεν παίρνει βάρος με τον ίδιο ρυθμό που έπαιρνε πριν και έχω αγχωθεί πολύ έχει αρχίσει και το κλάμα κάθε μέρα στ στήθος και στεναχωριςμαι.. Όταν το είπα στ γιατρό ότι κλαίει μου είπε ότι δεν έχω πολύ γάλα κ να δώσω ξένο.. Δεν ξέρω τι να κάνω πολύ έχω αγχωθεί.. Η μικρή δεν κοιμάται κ καλά και φοβαμαι ότι δεν τρώει κ καλά κ πεινάει γιαυτό μου ξυπνάει συνέχεια.. 

καταρχας Χρονια πολλα κ σε ολα τα κοριτσια!!!  μην ανχωνεσε. ζυγαρια εχεις εσυ να το ζυγιζεις? γιατι καποιες φορες μπορει να μην περνει βαρος κ να βαλει μετα το διπλασιο σε ελαχιστο χρονο εμενα μου το εχει κανει αυτο. κ δευτερον προσπαθησε να αυξησεις τν παραγωγη σου παρε τσαγακια για θυλασμο πλακωσε τις σουπες τα μακαρονια κ θα δεις διαφορα. κ τριτον μην σε ανχωνει να δωσεις κ ενα γευμα ξενο πχ το βραδυ για να κοιματε δεν α σταματησει το θυλασμο ουτε κ την παραγωγη σου. 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Όσο για τα κιλά μην σε απασχολεί πόσο γεννήθηκε κανονικά τους 3 πρώτους μήνες είναι να παίρνει από 800 γραμμάρια έως ένα κιλό μετά τον τρίτο μήνα έως 600 γραμμάρια κ όσο μεγαλώνει θα περνάει κ πιο λίγο.απο την στιγμή που κάνεις αποκλειστικό κ αν βρίσκετε μέσα στις καμπύλες να μην ανησυχείς! Από την στιγμή που κάνει αποκλειστικό θηλασμό γρ δλδ να μην έχεις γάλα; Μπορείς να βγάλεις με ένα θηλαστρο να δεις αλλά κ πάλι θα έχεις απόκλιση. Επίσης αν έχεις ζυγαριά μπορείς να την ζυγίσεις πριν το γεύμα κ μετά το γεύμα να δεις πόσο έφαγε.οσο για την γκρίνια μια φάση είναι θα περάσει εμένα φαντάσου υπήρχε μια βδομάδα που δεν κοιμόταν καθόλου! Κ κοίτα να ηρεμήσεις κ να μην είσαι στρεςαρισμενη γτ το μεταφέρεις στο παιδί 

On 25/12/2018 at 12:59 ΜΜ, bella32 είπε:

Καλημέρα κ χρόνια πολλά!! να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!! πρώτα Χριστούγεννα!!! τι ευτυχία κορίτσια ε; ο δικός μου έχει χαζέψει με το δεντράκι!!

να σε ρωτήσω λίγο για τα χάπια μαγιάς μπυρας.. πόσα χαπακι πίνεις την ημέρα; σκέφτομαι να ξεκινήσω κγω, νιώθω ότι δε χορταίνει ο μικρος μου.. έχω ακούσει κ από άλλες ότι είδαν διάφορα.  δεν έχω μιλήσει ακόμη με παιδίατρο και θέλω να πάω ενημερωμένη όταν τη δω!!

Λοιπον, διαβασα πολυ πριν τα παρω και ειδα στο parents πψς μια μαια, η Αγλαια, προτεινε 7 χαπια 3 φορες την ημερα για 2 βδομαδες και μετα μια βδομάδα παυση... Το διαβασα και αλλου και αυτό ακολουθω... Βεβαια καμια μερα μπορεί να τυχει να τα παρω 2 φορες την ημερα αντί για 3... Παντως εχω δει τεράστια διαφορά και η μικρή ειναι πλεον πολυ πιο ησυχη και κοιμαται και σερι τα βράδια... Αρα το παιδάκι πειναγε... 

16 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Εμενα παντως από όταν ξεκίνησα τα χαπια μαγιάς μπυρας και αυξήθηκε η παραγωγή μου, τ παιδι κοιμαται καλυτερα και σερί τα βράδια.. Δεν ξέρω αν ειναι τυχαιο, εγω παντως πιστεύω πως απλα πριν δε χορταινε και για αυτο ξυπνουσε συνέχεια... Δεν είναι ανάγκη να παρεις χαπια αν δε θες, μπορείς να φας σουπες, να πιεις τσαγια κλπ.. Αλλα οπως λςςι και η Λινα, και να δωσεις ενα γεύμα ξενο δε χαθηκε ο κόσμος... Εγω εχω παντα κουτι stand by σε περίπτωση που εχω βγει εξω και δεν εχω αφήσει γαλα για να της δώσει οποιος μου την κραταει!!! 

• Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

On 24/12/2018 at 10:54 ΠΜ, Ασία είπε:

Α εμένα χθες το έκανε γενικά, όχι μόνο στο στήθος.στήθος.κάτι θα την ενοχλεί στο θηλασμό. Μήπως υπερπαραγωγή?η μικρή παραγωγή?αλμα? είστε στην 8η εβδομάδα.

εμένα κάνει σαν τόξο όταν πονάει νομίζω. όχι δηλ όταν πίνει γάλα. παίζει να είναι παλινδρόμηση? τι άλλα συμπτώματα έχει?

Δεν ξέρω  Πολλά να σου πω.. Πάντως εμένα κάνει έτσι κ Μόλις τον σηκώσω κ ρευτει είναι μια χαρά μετα

18 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι εφόσον δεν είσαι σίγουρη αν χορταίνει,δώσε κ ένα γεύμα ξένο το βράδυ ως συμπλήρωμα  κ δες την αντιδραση της . αν χορτασει κ κοιμηθεί μπορεί να θέλει συμπλήρωμα..εγώ το έχω ξανά πει ότι ο όρος "αποκλειστικός θηλασμος " δεν.μου αρέσει ιδιαίτερα..δήλαδη πχ να αφήσεις το παιδί να πεινάει άρκει να λεει κάποια ότι θηλαζει αποκλειστικά!! Το θεωρώ βλακεια.. Κοίτα να είναι τό μωρό σου ηρεμο κ χορτασμενο.εμένα πχ θέλει να πίνει συνέχεια την μέρα. Μπορεί κ άνα μισάωρο. Ε το βράδυ δεν Έχει τόσο πολύ γαλα το στήθος μου,το νιώθω.. Οπότε του δίνω στήθος κ ξένο κ χορταίνει κ κοιμάται 6-7 ώρες σερί. Αλλιώς κλαίει συνεχεια.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά κορίτσια μου!! Τι έχετε σκεφτεί να πάρετε στα μωράκια σας για πρωτοχρονιά?? Εγώ θα της πάρω μια κούκλα με 72 μελωδίες της Φίσερ πραιν την είδα στα jambo και την έχει προσφορά 25 ευρώ.!!!! Μπορεί να μη καταλάβει ακόμα τίποτα αλλά εγώ θέλω κάτι να της πάρω για το καλό!! 

πρίν από 10 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά κορίτσια μου!! Τι έχετε σκεφτεί να πάρετε στα μωράκια σας για πρωτοχρονιά?? Εγώ θα της πάρω μια κούκλα με 72 μελωδίες της Φίσερ πραιν την είδα στα jambo και την έχει προσφορά 25 ευρώ.!!!! Μπορεί να μη καταλάβει ακόμα τίποτα αλλά εγώ θέλω κάτι να της πάρω για το καλό!! 

Καλημέρα!!! Το ιδιο σκεφτόμουν και εγω... Ηθελα να τγς παρω κατι για το καλο!!! Αλλα κλασικα δεν ξέρω τι να παρω γτ ειναι πολυ μικρουλα και δρν ξέρω αν υπάρχει κάτι... Θα κοιτάξω ομως... 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημέρα!!! Το ιδιο σκεφτόμουν και εγω... Ηθελα να τγς παρω κατι για το καλο!!! Αλλα κλασικα δεν ξέρω τι να παρω γτ ειναι πολυ μικρουλα και δρν ξέρω αν υπάρχει κάτι... Θα κοιτάξω ομως... 

Αυτή η κούκλα πάντως είναι φοβερή στα jambo με την μουσική!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Εγώ πήρα ένα κουκλακι ιππόκαμπο της ίδιας εταιρείας με μελωδιες και φως για να κοιμάται! Για το καλό!

Το αγαπημένο του παιχνίδι για την ώρα είναι το γυμναστήριο!! Και η κούνια του αρέσει, αλλά με το γυμναστήριο τρελαίνεται!! Παίζει και μόνος του, γελάει και βγάζει χαρούμενες φωνές  Έχω αυτό με το πιανακι στα πόδια! 

Επίσης του αρέσει να χαζευει ένα βιβλιαράκι πάνινο με διάφορα χρώματα και υφες που ανοίγει κ το βάζεις σαν πάντα στο Πορτ μπεμπέ. 

Γενικά δεν του εχω πάρει παιχνίδια ακομη..λίγα παραμύθια και τα διαβάζω που κ που γιατί είμαι και βιβλιοφαγος! εσείς πώς περνάτε την ώρα με τα παιδάκια σας? Σε τι δείχνουν ενδιαφέρον?

πρίν από 5 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αυτή η κούκλα πάντως είναι φοβερή στα jambo με την μουσική!! 

Ποια κούκλα είναι αυτή??? Μήπως το σκυλάκι?? Το σκυλάκι κ εμένα Μ αρέσει πολύ!!:)

Q1jtp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Εγώ πήρα ένα κουκλακι ιππόκαμπο της ίδιας εταιρείας με μελωδιες και φως για να κοιμάται! Για το καλό!

Το αγαπημένο του παιχνίδι για την ώρα είναι το γυμναστήριο!! Και η κούνια του αρέσει, αλλά με το γυμναστήριο τρελαίνεται!! Παίζει και μόνος του, γελάει και βγάζει χαρούμενες φωνές  Έχω αυτό με το πιανακι στα πόδια! 

Επίσης του αρέσει να χαζευει ένα βιβλιαράκι πάνινο με διάφορα χρώματα και υφες που ανοίγει κ το βάζεις σαν πάντα στο Πορτ μπεμπέ. 

Γενικά δεν του εχω πάρει παιχνίδια ακομη..λίγα παραμύθια και τα διαβάζω που κ που γιατί είμαι και βιβλιοφαγος! εσείς πώς περνάτε την ώρα με τα παιδάκια σας? Σε τι δείχνουν ενδιαφέρον?

Ποια κούκλα είναι αυτή??? Μήπως το σκυλάκι?? Το σκυλάκι κ εμένα Μ αρέσει πολύ!!:)

Εμεις της φισερ πραις έχουμε ενα αλογακι με μελωδιες και λευκους ηχουε, που ειναι σωτήριο αφού το εβαλα σ κουνια και την βοηθάει στον ύπνο... 

Το γυμναστήριο και εμενα το λατρευει!!! Εχω της ιδιας εταιρείας με το πουλί που παίζει μουσικη... Εχει ξετρελαθει με τα ζωάκια!!! 

Βιβλία και εγω τα αγαπω ποκυ και της εχω ηδη αγορασει τα πρωτα της παραμυθια!!! Οταν ειναι ξυπνια, της μιλαω και τρελαίνομαι που κανει γελακια και χαρες!!! Οταν κοιμαται, αραζω βλεποντας καμια σειρά ή ταινία στο νετφλιξ!!! 

Σημερα καναμε και το 1ο μας εμβόλιο!!! Πολυ γκρινια...!!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εμεις της φισερ πραις έχουμε ενα αλογακι με μελωδιες και λευκους ηχουε, που ειναι σωτήριο αφού το εβαλα σ κουνια και την βοηθάει στον ύπνο... 

Το γυμναστήριο και εμενα το λατρευει!!! Εχω της ιδιας εταιρείας με το πουλί που παίζει μουσικη... Εχει ξετρελαθει με τα ζωάκια!!! 

Βιβλία και εγω τα αγαπω ποκυ και της εχω ηδη αγορασει τα πρωτα της παραμυθια!!! Οταν ειναι ξυπνια, της μιλαω και τρελαίνομαι που κανει γελακια και χαρες!!! Οταν κοιμαται, αραζω βλεποντας καμια σειρά ή ταινία στο νετφλιξ!!! 

Μεγαλώνουν γρήγορα κι αλληλεπιδρούν πιο πολύ μέρα με τη μερα! Όσο για το νετφλιξ, σωτήριο!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

πρίν από 35 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω ακόμα παλεύω να δω μια ταινία στ νετφλιξ γτ δεν κοιμάται μόνη της πάνω από μισή ώρα.. Πάνω μου άνετα κ 2 ώρες.. Ξαπλώνω ανάσκελα η μικρή πάνω μοθ μπρούμυτα και ρίχνει μια χαρά ύπνους.. Εγώ θα της πάρω ένα παιχνιδάκι που ριναι σαν καρουζέλ με ζωάκια και έχει διαφορά τραγουδάκια και με ήχους που βγάζουν τα ζωάκια.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...