Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 7 λεπτά , Ασία είπε:

κορίτσια,έχει κάνει καμία σας ράμματα εσωτερικά στον κόλπο? πότε σας πέσανε? τα είδατε?μέχρι πότε πονούσατε? ξέρετε τι χρώμα είναι? Εγώ έχω και άσπρα και μαύρα.

είχα κγω εσωτερικά, αλλά δεν τα έβλεπα!!! μόνο τα εξωτερικά! τα εσωτερικά τα απορροφά ο οργανισμός! σε ενοχλούν ακόμη;πόσες μέρες περασαν;

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 12 λεπτά , bella32 είπε:

είχα κγω εσωτερικά, αλλά δεν τα έβλεπα!!! μόνο τα εξωτερικά! τα εσωτερικά τα απορροφά ο οργανισμός! σε ενοχλούν ακόμη;πόσες μέρες περασαν;

ένας μήνας έχει περάσει κ με ενοχλούν, δεν μπορώ να καθίσω ούτε να περπατήσω κανονικά. περπατάω με τα πόδια αρκετά ανοιχτά. Και επειδή σήμερα αγανάκτησα έκοψα μερικά στην αρχή του κόλπου. Ε μα πια... από κείνη την ώρα περπατάω ίσια κ κάθομαι πιο εύκολα, βέβαια φοβάμαι ακόμη κ κάθομαι προσεκτικά. μωβ χρώμα ήταν τα ράμματα!!

Καλησπέρα κορίτσια! Σε βρέφη που θηλάζουν αποκλειστικά, η φυσιολογική αύξηση βάρους είναι η εξής:

1ο-4ο μηνας: 113-227 γραμμάρια την εβδομάδα ( 453-906 γραμμάρια το μήνα)

@anemoni1989 θα κάνεις τράπεζα με οικιακό θηλαστρο? Νομίζω πως μόνο.με νοσοκομειακό πρέπει να κάνουμε τράπεζα... Βέβαια δε γνωριζω τις διαφορές μεταξύ των δύο και γιατί προτιμάται το νοσοκομειακό για συστηματική άντληση ενώ το οικιακό μόνο για περιστασιακή άντληση... Βέβαια διαφέρουν, φαντάζομαι, και τα οικιακά μεταξύ τους.. που θα αποθηκεύεις? Θα πάρεις τα σακουλάκια??

Q1jtp2.png

πρίν από 59 λεπτά , Ασία είπε:

ένας μήνας έχει περάσει κ με ενοχλούν, δεν μπορώ να καθίσω ούτε να περπατήσω κανονικά. περπατάω με τα πόδια αρκετά ανοιχτά. Και επειδή σήμερα αγανάκτησα έκοψα μερικά στην αρχή του κόλπου. Ε μα πια... από κείνη την ώρα περπατάω ίσια κ κάθομαι πιο εύκολα, βέβαια φοβάμαι ακόμη κ κάθομαι προσεκτικά. μωβ χρώμα ήταν τα ράμματα!!

θεωρω οτι ενα μηνα μετα να χεις τοσο πολυ ενοχληση δεν ειναι τοσο συνηθες... εγω ειχα 1 εσωτερικο και 4?! 5?! δεν ειμαι σιγουρη ποσα, εξωτερικα, η γυναικολογος ομως τα εξωτερικα τα εκανε ΤΟΣΟ σφιχτα που ειχα ακριβως τις ιδιες ενοχλησεις με εσενα. την 4η μερα μετα τη γεννα η μαία μου εκοψε τα εξωτερικα για να ανακουφιστώ γιατί πραγματικα υπέφερα, το εσωτερικο το αφησε ομως και τη 14-15η μερα μετα τη γεννα δε το νοιωθω πλεον.. ή απορροφήθηκε ή "επεσε", τωρα 18η μερα μετα τη γεννα δε νοιωθω πλεον τιποτα και ουτε παιρνω παυσιπονα, τα παυσιπονα δλδ τα σταματησα εδω και 5 μερες σχεδον... η καθε γυναικα και η καθε περιπτωση φυσικα ειναι διαφορετικη αλλα να εχεις ΤΟΣΟ ενοχληση 1 μηνα μετα... ?? λιγουλακι ακραιο... ισως λεω και χαζά τι να πω... αλλα βλεποντας την περιπτωση μου που μεσα σε 2 βδομαδες πανω κατω εφυγαν ολες οι ενοχλησεις.... τι να πω... 

g1Knp1.png

E09Up1.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

1300 σε 42 μερες το λες λίγο?? Σμενα σ 30 ειχε παρει 600γρ και η παιδιατρος μου είπε πως είμαστε πολύ καλα! Θα αγχωθω κι αλλο!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Ακουω διάφορα για το βάρος των μωρων και απορω. Δεν το θεωρώ λιγο αλλά καμιά φορά όπως τώρα που δεν νιώθω ότι εχω πολύ γάλα αγχώνομαι.

Σε ευχαριστώ με καθησυχασες

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

10 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Ο καθένας λέει το μακρύ του κ το κοντό του για το θηλασμό.εμάς ο παιδίατρος μας είπε πως το μωρό έχει πάρει λίγο βάρος(380 γρ σε 11 μέρες)  με τον αποκλειστικό θηλασμό κ γι αυτό να δίνω σε κάθε γεύμα συμπλήρωμα μετά τον θηλασμό. έλεος!! φυσικά κ δεν θα το κάνω.μάλιστα ήταν κ σίγουρος πως δεν έχω αρκετό γάλα. Που το στήθος μου στάζει... λίγες ώρες να μην θηλάσω πετρώνει... Και το κυριότερο, το μωρό βρέχει 7-10 πάνες τη μέρα! Είναι λοιπόν δυνατόν να μην έχω γάλα? Όσο για τα Σχόλια συγγενών? ρεσιτάλ! όποτε κλαίει το μωρό σημαίνει πως πεινάει γιατί δεν χορταίνει στο στήθος. "το συμπλήρωμα είναι απαραίτητο γιατί το είπε ο γιατρός" μάλιστα πήγαν κ μου αγόρασαν 6 γάλατα να έχω να βρίσκονται στο σπίτι σε περίπτωση που θέλω να δώσω στο μωρό. Ότι να ναι. Και δεν λείπουν τα κλασικά σχόλια για πιπίλες και αγκαλιές. Δεν δίνω σημασία σε κανέναν.

γι αυτό που λέτε για την παραγωγή κ το θήλαστρο νομίζω δεν πρέπει να σας ανησυχεί γιατί κι εγώ μια φορά που προσπάθησα να βγάλω με το θήλαστρο 20 λεπτά στο κάθε στήθος έβγαλα μόνο 60ml σύνολο. ενώ το μωρό κανονικά τρώει.είχα αντλήσει όμως λίγο μετά από θηλασμό.

εσάς τα μωράκια σας πόσο βάρος παίρνουν? Εμείς είμαστε ενός μήνα κ σε 11 μέρες όπως είπα πήρε 380 γρ. Ο γιατρός είπε πως θέλαμε να πάρει τα διπλάσια.

εδώ στη Λάρισα ξέρω πως παίρνουν 70€ την επίσκεψη στο σπίτι.

δίνει καμία μαμά σίδηρο στο μωρό της?

με θηλασμο μονο αποκλειεται σε 11 μερες να παρει 760!δλδ σε ενα μηνα θα πρεπει να παρει 1520? ειναι υπερβολικο !!! αν ειναι δυνατον .. εμενα σε 12 μερες πηρε 600 γρ με θηλασμο κ ενα γευμα ξενο 120 μλ σχεδον καθε μερα.  να ρωτησω κατι ασχετο, ο παιδιατρος σας τι ζυγαρια εχει ? ψηφιακη ?

ποσο ειναι το μωρακι σου σε βαρος  και ποσο γεννηθηκε?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

6 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Καλησπέρα κι απο εμένα!

Παρακολουθω με ενδιαφέρον το θεμα ποσοτητα γάλακτος γτ κι εγω πλέον με το θήλαστρο δεν βγάζω καθόλου σχεδόν. Δοκίμασα και δυο τρεις φορές μετα το θηλασμό να αντλησω αλλά έβγαλα 40ml τη μια φορά και 10 ml την άλλη. Απογοητεύτηκα γτ πηγαίνω για δουλειά και δεν τον παίρνω καθε μερα μαζι. Έτσι αρχισα ενα τσαι της weleda και σήμερα πηρα και χάπια μαγιας μπύρας να δούμε τι θα βγει. Διαφορετικά θα αναγκαστώ να του δινω ξενο όταν δουλευω.

Κι εγω ειχα το ιδιο θεμα με το θηλαστρο..2βδομαδες πριν γυρισω στη δουλειά το δοκιμασα βραδυ αφου κοιμηθηκε ο μπεμπης κι απογοητευτηκα γιατι εβγαλα 30ml.Μια κοπέλα εδω στο.φορουμ μου ειπε οτι θελει να δοκιμασω αρκετές φορες κι ο,τι.για πρωτη φορα ειναι καλα.Πλεον αντλω καθε πρωι γυρω στις 6 η ωρα και βγαζω γυρω στα 120μλ.απο το ενα. οι πρωινες ωρες ειναι οι καλύτερες..μπορει να.αντλησω και το μεσημέρι που θα χει φαει και θα χει κοιμηθει αλλα 100ml.

Οπως ειπε και η @ΦαιηΚατςι πρεπει να τρεφεσαι σωστα και να.μην χανεις εσυ γευματα.Εγω οταν ετρωγα μονο.πρωινο και.μεσημερινο ειδα μειωση.Οπως επισης και οταν δεν.επινα νερο.

• Μου αρέσει 2

hCvxp3.png

2 ώρες πρίν, Ασία είπε:

και εγω ειχα κ μεσα . αλλα δεν τα εβλεπα. μονο οταν με εραψε ειδα οτι ειχε μπεζ χρωμα αυτο που με εραβε. βεβαια δεν με πονουσε κατι εμενα τοσο οσονα μην μπορω να καθομαι .

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 ώρα πρίν, elise είπε:

θεωρω οτι ενα μηνα μετα να χεις τοσο πολυ ενοχληση δεν ειναι τοσο συνηθες... εγω ειχα 1 εσωτερικο και 4?! 5?! δεν ειμαι σιγουρη ποσα, εξωτερικα, η γυναικολογος ομως τα εξωτερικα τα εκανε ΤΟΣΟ σφιχτα που ειχα ακριβως τις ιδιες ενοχλησεις με εσενα. την 4η μερα μετα τη γεννα η μαία μου εκοψε τα εξωτερικα για να ανακουφιστώ γιατί πραγματικα υπέφερα, το εσωτερικο το αφησε ομως και τη 14-15η μερα μετα τη γεννα δε το νοιωθω πλεον.. ή απορροφήθηκε ή "επεσε", τωρα 18η μερα μετα τη γεννα δε νοιωθω πλεον τιποτα και ουτε παιρνω παυσιπονα, τα παυσιπονα δλδ τα σταματησα εδω και 5 μερες σχεδον... η καθε γυναικα και η καθε περιπτωση φυσικα ειναι διαφορετικη αλλα να εχεις ΤΟΣΟ ενοχληση 1 μηνα μετα... ?? λιγουλακι ακραιο... ισως λεω και χαζά τι να πω... αλλα βλεποντας την περιπτωση μου που μεσα σε 2 βδομαδες πανω κατω εφυγαν ολες οι ενοχλησεις.... τι να πω... 

Σήμερα που έκοψα μερικά είμαι καλύτερα. με τρυπούσαν οι άκρες φαίνεται εκτός από το γνωστό τράβηγμα που ένιωθα κ νιώθω. μου έκαναν πολλά ράμματα, κ όταν λέω πολλά εννοώ καμιά εικοσαριά σύνολο! Αφού είδα βελτίωση σήμερα πιστεύω σύντομα θα ξεμπέρδεψω.η μαία μου είπε να μην περιμένω από τώρα να φύγει ο πόνος, είναι πολλά τα ράμματα που έγιναν.

πρίν από 46 λεπτά , ada32 είπε:

με θηλασμο μονο αποκλειεται σε 11 μερες να παρει 760!δλδ σε ενα μηνα θα πρεπει να παρει 1520? ειναι υπερβολικο !!! αν ειναι δυνατον .. εμενα σε 12 μερες πηρε 600 γρ με θηλασμο κ ενα γευμα ξενο 120 μλ σχεδον καθε μερα.  να ρωτησω κατι ασχετο, ο παιδιατρος σας τι ζυγαρια εχει ? ψηφιακη ?

ποσο ειναι το μωρακι σου σε βαρος  και ποσο γεννηθηκε?

Ναι Ψηφιακή έχει. γεννήθηκε 3330 και για 10 μέρες ήταν στην θερμοκοιτίδα όπου έπαιρνε αντιβίωση κ ορό. βγήκε από το νοσοκομείο 3410 και 11 μέρες μετά ήταν 3790.Ο παιδίατρος του νοσοκομείου θεωρεί πως είναι λίγα τα 460 που πήρε από τη γέννηση μέσα σε 20 μέρες σχεδόν. ενώ ο παιδίατρος που μας παρακολουθεί είπε πως επειδή το μωρό πέρασε ταλαιπωρία, θα μετρήσουμε το βάρος του από την ημέρα που βγήκε από το νοσοκομείο κ μετά για να συγκρίνουμε. άρα κρατάμε το 3410, που είναι το βάρος του όταν βγήκε από το νοσοκομείο. κ μέσα σε 11 μέρες πήρε 380.Ο παιδίατρος του νοσοκομείου κοιτάει την αύξηση βάρους από τη γέννηση κ την βρίσκει μικρή.

Διαφημίσεις

σας είπε ο παιδίατρος να μην τρώτε σοκολάτα όσες θηλάζετε?εμένα όχι. το μωρό έχει κάθε μέρα κολικούς κι εγώ έτρωγα κάθε μέρα σοκολάτα. Μια μέρα δεν έφαγα κ το μωρό δεν είχε ούτε ένα πονάκι. τυχαίο λέτε?

On 27/11/2018 at 1:57 ΜΜ, Foteinim είπε:

Ποσων ημερών είστε Μάρθα? Κ πόσες φορές τη μέρα πίνει από 170?εμείς μεγάλο ζόρι να φάμε 

Εμένα πάλι πίνει 90 βέβαια θηλάζω κιόλας τι βάρος έχει από την γέννηση κ μετά; Έμενα είναι 5.700

Όχι δεν νομίζω το έχω ακούσει κ από άλλες μαμάδες να έχουν γκρίνια τα μωρά από την σοκολατα

• Μου αρέσει 1

...:-D

πρίν από 17 λεπτά , Ασία είπε:

σας είπε ο παιδίατρος να μην τρώτε σοκολάτα όσες θηλάζετε?εμένα όχι. το μωρό έχει κάθε μέρα κολικούς κι εγώ έτρωγα κάθε μέρα σοκολάτα. Μια μέρα δεν έφαγα κ το μωρό δεν είχε ούτε ένα πονάκι. τυχαίο λέτε?

Καλημερα ισχύει η σοκολάτα τους κάνει κολικους και εγώ το είχα πάθει. 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Δεν το ήξερα κορίτσια, ο παιδίατρος δεν ανέφερε τίποτα, πάλι καλά που το παρατήρησα μόνη μου τόσο νωρίς κ δεν θα ξαναφάω μήπως κ ηρεμήσει η μπέμπα από τους πόνους.

Καλημέρα σε όλες!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ασία είπε:

Δεν το ήξερα κορίτσια, ο παιδίατρος δεν ανέφερε τίποτα, πάλι καλά που το παρατήρησα μόνη μου τόσο νωρίς κ δεν θα ξαναφάω μήπως κ ηρεμήσει η μπέμπα από τους πόνους.

Καλημέρα σε όλες!!

Καλημέρα Ασία μου.. Και εμένα δεν μου το είχε πει η παιδιατρος μου το είχε πει μια μαία όταν γεννησα.. Μου είχε πει ότι μπορώ να τρώω ένα κομμάτι την μέρα κ επειδή εγώ στην εγκυμοσύνη δεν έτρωγα καθόλου είχα φάει κάποιες φορές τώρα κ όντως κατάλαβα διαφορά.. Βέβαια δεν ξέρω το ίδιο ισχύει για όλα τα γλυκά κ την ζάχαρη γενικά άραγε?? Εγώ έχω κόψει και τα γαλακτοκομικα γτ έχει πολύ συχνούς κολικούς η δική μου.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...