Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

@anemoni1989 το ότι δεν βγήκε πολύ γάλα με το θήλαστρο δεν είναι ενδεικτικό ότι δεν έχεις γάλα.  ωστόσο,  δοκίμασε αν θέλεις μέσα σε 20 λεπτά αφού θηλάσεις να κάνεις άντληση.  θα δωθει σήμα ότι δεν έχει χορτάσει το μωρο κ θα βγει κι άλλο γάλα.  Πώς κάνεις τους θηλασμούς στο στήθος; σύμβουλος θηλασμού,  μου  είπε το εξής: ξεκινάω από το στήθος α μέχρι να το άφησει μόνο του, σηκώνω να ρευτει και ξαναβαζω στο ίδιο στήθος. Εαν δείχνει ανήσυχο τοτε βάζω στο στήθος β ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. στον επόμενο θηλασμό ξεκινάω από το στήθος β.

@ada32  κορίτσια το τσάι λέγεται  piulatte της humana. έχει d3 και b12. πίνεται 1 ωρα πριν ή 1 ωρα μετά το φαγητό. 

Επίσης,  μου έχουν πει ότι κ στο δρόμο του τσαγιού έχουν τσάι θηλάσμου,  το οποίο έχει μέσα γλυκάνισο. Ο γλυκάνισος αυξάνει πολύ την παραγωγή αλλά δεν είναι να το πιεις πολλές μέρες.  βέβαια σε αυτό θα είναι μικροποσοτητα.  άλλες πίνουν  σκέτο γλυκάνισο για 2 με 3 μέρες το πολύ,  γτ μετά υπάρχει ο κίνδυνος της υπερπαραγωγής που κ αυτό δεν το θέλουμε!!

Επίσης κορίτσια,  ξέχασα να το γράψω,  ο γιατρός μου μου δίνει βιταμίνες pregnacare breastfeeding.. επινα κ στην εγκυμοσύνη τις αντίστοιχες για την κύηση. τώρα αυτές έχουν μέσα ο τι χρειάζομαι για αυτή τη περίοδο. ασβέστιο,  ω3 και διάφορα άλλα!

Yhozp2.pngKUDQ.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 56 λεπτά , Comet είπε:

Κι εγω το ιδιο.Ολα καλα θελησα να αφησω γαλα για να λειψω και δεν εβγαλε το θηλαστρο. Σοκ!Βεβαια το θηλαστρο ακαταλληλο.Δεν το ηξερα.Δεν εκανε διεγερση μονο αντληση.Ειπα δεν εχω γαλα.Πηγα σε συμβουλο θηλασμου.και μου ειπε οτι σου εγραψα.τι θηλαστρο εχεις;

Εχω πολυ καλο θηλαστρο. Το medela swing.. Εχει και διέγερση.. Θελω να κανω τράπεζα, ανεξάρτητα από το οτι μέχρι τωρα δεν αποθηκευα... Για αυτο προβληματιστηκα... Απλα περιμενα να εδραιωθει ο θηλασμος για να ξεκινησω να αποθηκεύω.. Δεν περίμενα ομως να μειωθεί το γαλα που αντλω.. Ξερει καμια ποσο χρεωνουν οι συμβουλοι?? Δεν πιστεύω πανω απο 50€ την επίσκεψη 

cO4Yp3.png

Ο καθένας λέει το μακρύ του κ το κοντό του για το θηλασμό.εμάς ο παιδίατρος μας είπε πως το μωρό έχει πάρει λίγο βάρος(380 γρ σε 11 μέρες)  με τον αποκλειστικό θηλασμό κ γι αυτό να δίνω σε κάθε γεύμα συμπλήρωμα μετά τον θηλασμό. έλεος!! φυσικά κ δεν θα το κάνω.μάλιστα ήταν κ σίγουρος πως δεν έχω αρκετό γάλα. Που το στήθος μου στάζει... λίγες ώρες να μην θηλάσω πετρώνει... Και το κυριότερο, το μωρό βρέχει 7-10 πάνες τη μέρα! Είναι λοιπόν δυνατόν να μην έχω γάλα? Όσο για τα Σχόλια συγγενών? ρεσιτάλ! όποτε κλαίει το μωρό σημαίνει πως πεινάει γιατί δεν χορταίνει στο στήθος. "το συμπλήρωμα είναι απαραίτητο γιατί το είπε ο γιατρός" μάλιστα πήγαν κ μου αγόρασαν 6 γάλατα να έχω να βρίσκονται στο σπίτι σε περίπτωση που θέλω να δώσω στο μωρό. Ότι να ναι. Και δεν λείπουν τα κλασικά σχόλια για πιπίλες και αγκαλιές. Δεν δίνω σημασία σε κανέναν.

γι αυτό που λέτε για την παραγωγή κ το θήλαστρο νομίζω δεν πρέπει να σας ανησυχεί γιατί κι εγώ μια φορά που προσπάθησα να βγάλω με το θήλαστρο 20 λεπτά στο κάθε στήθος έβγαλα μόνο 60ml σύνολο. ενώ το μωρό κανονικά τρώει.είχα αντλήσει όμως λίγο μετά από θηλασμό.

εσάς τα μωράκια σας πόσο βάρος παίρνουν? Εμείς είμαστε ενός μήνα κ σε 11 μέρες όπως είπα πήρε 380 γρ. Ο γιατρός είπε πως θέλαμε να πάρει τα διπλάσια.

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εχω πολυ καλο θηλαστρο. Το medela swing.. Εχει και διέγερση.. Θελω να κανω τράπεζα, ανεξάρτητα από το οτι μέχρι τωρα δεν αποθηκευα... Για αυτο προβληματιστηκα... Απλα περιμενα να εδραιωθει ο θηλασμος για να ξεκινησω να αποθηκεύω.. Δεν περίμενα ομως να μειωθεί το γαλα που αντλω.. Ξερει καμια ποσο χρεωνουν οι συμβουλοι?? Δεν πιστεύω πανω απο 50€ την επίσκεψη 

εδώ στη Λάρισα ξέρω πως παίρνουν 70€ την επίσκεψη στο σπίτι.

δίνει καμία μαμά σίδηρο στο μωρό της?

πρίν από 3 λεπτά , Ασία είπε:

Ο καθένας λέει το μακρύ του κ το κοντό του για το θηλασμό.εμάς ο παιδίατρος μας είπε πως το μωρό έχει πάρει λίγο βάρος(380 γρ σε 11 μέρες)  με τον αποκλειστικό θηλασμό κ γι αυτό να δίνω σε κάθε γεύμα συμπλήρωμα μετά τον θηλασμό. έλεος!! φυσικά κ δεν θα το κάνω.μάλιστα ήταν κ σίγουρος πως δεν έχω αρκετό γάλα. Που το στήθος μου στάζει... λίγες ώρες να μην θηλάσω πετρώνει... Και το κυριότερο, το μωρό βρέχει 7-10 πάνες τη μέρα! Είναι λοιπόν δυνατόν να μην έχω γάλα? Όσο για τα Σχόλια συγγενών? ρεσιτάλ! όποτε κλαίει το μωρό σημαίνει πως πεινάει γιατί δεν χορταίνει στο στήθος. "το συμπλήρωμα είναι απαραίτητο γιατί το είπε ο γιατρός" μάλιστα πήγαν κ μου αγόρασαν 6 γάλατα να έχω να βρίσκονται στο σπίτι σε περίπτωση που θέλω να δώσω στο μωρό. Ότι να ναι. Και δεν λείπουν τα κλασικά σχόλια για πιπίλες και αγκαλιές. Δεν δίνω σημασία σε κανέναν.

γι αυτό που λέτε για την παραγωγή κ το θήλαστρο νομίζω δεν πρέπει να σας ανησυχεί γιατί κι εγώ μια φορά που προσπάθησα να βγάλω με το θήλαστρο 20 λεπτά στο κάθε στήθος έβγαλα μόνο 60ml σύνολο. ενώ το μωρό κανονικά τρώει.είχα αντλήσει όμως λίγο μετά από θηλασμό.

εσάς τα μωράκια σας πόσο βάρος παίρνουν? Εμείς είμαστε ενός μήνα κ σε 11 μέρες όπως είπα πήρε 380 γρ. Ο γιατρός είπε πως θέλαμε να πάρει τα διπλάσια.

πήρε τόσα το μωρο, βρέχει τόσες πάνες κ θεωρεί ότι είναι λίγα;;; στα αποκλειστικά θηλαζοντα βρέφη, η φυσιολογική αύξηση βάρους είναι από 450 έως 905 γρ. για τους πρώτους 4 μήνες!! προφανώς ο παιδίατρος σου δεν είναι κ τόσο φιλικός στον αποκλειστικό θηλασμό κ προωθεί φόρμουλες!! εσυ συνέχισε αυτό που κάνεις,  γτ το κάνεις ολοσωστα!  Ο δικός μου γεννήθηκε 3030 κ τον πήρα σπίτι 2860. μέσα στο μήνα έφτασε τα κιλά γέννησής κ την εβδομάδα βάζει έως 200 γρ. Εσύ στις 11 μέρες 380; είστε πολύ καλά!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

12 ώρες πρίν, linaa είπε:

ναι φυσιολογικο ειναι λιγο βλεννα κ ρευστα. Κ εμενα ετσι τα κανει παντα εγω τα εχω δειξει κ στον παιδιατρο εχω κανει ολοκληρη μελετη χα χα χα !!! 

ρε κ εμενα η πεθερα ετσι μου λεει ασε δεν τους αντεχω οταν ερχονται σπιτι κ ο αντρας σιγονταρει μην αντιμιλησει καθολου στην μαμα πω πω. κ με νευριαζουν γιατι αμα αρχισει το μικρο κ κλαιει ρωτανε τι εχει τι θελει τι επαθε? ας τα βγαλουν περα με το μικρο να κλαιει κ μετα να μου πουν μην το περνεις αγκαλια. ασε το αλλο που την ημερα το μωρο κοιματε μονο αγκαλια οταν το ακουμπαω κατω ξυπναει κ το εχω δοκιμασει κ μπροστα τους 10 φορες ε εκει να επμενουν βαλε το μωρο στην κουνια για να με νευριασουν!! ουφ τα ειπα κ εγω καπου

Τα ίδια κ εγώ ενώ την θηλάζω κ σταματήσει να τρώει χωρίς να έχει όμως κοιμηθεί αρχίζουν και μου λένε άστη στ κρεβάτι της να κοιμηθεί αφού έχει φάει και είναι καθαρή το έχω κάνει και απλά δεν κοιμαται ποτέ αν δεν την κοιμησω που κ πάλι αν την αφήσω το καταλαβαίνει και ξυπνάει και εκεί αρχίζει το γνωστό να την έχεις μάθει αγκαλιά και δεν κοιμάται στ κρεβάτι της κ αντε να ξεμαθει τώρα.. Όλες τα ίδια ακούμε τελικά.. 

9 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Όντως ολόκληρη μελέτη Γτ κ εγώ ρώτησα κ είπε ότι είναι φυσιολογικό..από αερια Πως πατε; εμένα από χτες έχει πάρα πολλά.. Να τον πείραξε κατι που έφαγα εγώ;;

Καλα άσε η πεθερα μου έχει άποψη για Όλα..

Και εμείς έχουμε αέρια και όλο το βράδυ την ακούω να σφίγγεται και να βογκαει 

@anemoni1989 γτ δεν δοκιμάσεις πρώτα την μπύρα χωρίς αλκοόλ. Εγώ πίνω που κ που..

Εμείς κορίτσια από βάρος είμαστε στ εξής .. Γεννήθηκε 3.200 όταν βγήκαμε ήταν 3140 στις 15 μέρες είχε πάει 3460 και στς 30 μέρες 3940.. Καλά δεν είναι για απολαυστικό θηλασμο? 

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , bella32 είπε:

@anemoni1989 το ότι δεν βγήκε πολύ γάλα με το θήλαστρο δεν είναι ενδεικτικό ότι δεν έχεις γάλα.  ωστόσο,  δοκίμασε αν θέλεις μέσα σε 20 λεπτά αφού θηλάσεις να κάνεις άντληση.  θα δωθει σήμα ότι δεν έχει χορτάσει το μωρο κ θα βγει κι άλλο γάλα.  Πώς κάνεις τους θηλασμούς στο στήθος; σύμβουλος θηλασμού,  μου  είπε το εξής: ξεκινάω από το στήθος α μέχρι να το άφησει μόνο του, σηκώνω να ρευτει και ξαναβαζω στο ίδιο στήθος. Εαν δείχνει ανήσυχο τοτε βάζω στο στήθος β ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. στον επόμενο θηλασμό ξεκινάω από το στήθος β.

@ada32  κορίτσια το τσάι λέγεται  piulatte της humana. έχει d3 και b12. πίνεται 1 ωρα πριν ή 1 ωρα μετά το φαγητό. 

Επίσης,  μου έχουν πει ότι κ στο δρόμο του τσαγιού έχουν τσάι θηλάσμου,  το οποίο έχει μέσα γλυκάνισο. Ο γλυκάνισος αυξάνει πολύ την παραγωγή αλλά δεν είναι να το πιεις πολλές μέρες.  βέβαια σε αυτό θα είναι μικροποσοτητα.  άλλες πίνουν  σκέτο γλυκάνισο για 2 με 3 μέρες το πολύ,  γτ μετά υπάρχει ο κίνδυνος της υπερπαραγωγής που κ αυτό δεν το θέλουμε!!

Δινω και από τα 2 στηθη γιατί το 1 δεν τγς φτάνει.. Βεβαια απο το 2ο μπορεί να πιει 2 γουλιτσες ολες κι ολες και μετα να χαζευει

1 hour ago, Ασία είπε:

Μια χαρα ειστε.. Ο γιατρός σ καθόλου φιλικος απέναντι στο θηλασμο δεν ακούγεται!!! Εμείς γεννηθηκαμε 2920 και στο μηνα πανω ητα 3470 και μου είπε είναι πολύ καλό το βάρος της. Συγκεκριμένα το χαρακτηρισε εξαιρετικό!! 

πρίν από 33 λεπτά , Marimarv είπε:

Τα ίδια κ εγώ ενώ την θηλάζω κ σταματήσει να τρώει χωρίς να έχει όμως κοιμηθεί αρχίζουν και μου λένε άστη στ κρεβάτι της να κοιμηθεί αφού έχει φάει και είναι καθαρή το έχω κάνει και απλά δεν κοιμαται ποτέ αν δεν την κοιμησω που κ πάλι αν την αφήσω το καταλαβαίνει και ξυπνάει και εκεί αρχίζει το γνωστό να την έχεις μάθει αγκαλιά και δεν κοιμάται στ κρεβάτι της κ αντε να ξεμαθει τώρα.. Όλες τα ίδια ακούμε τελικά.. 

Και εμείς έχουμε αέρια και όλο το βράδυ την ακούω να σφίγγεται και να βογκαει 

@anemoni1989 γτ δεν δοκιμάσεις πρώτα την μπύρα χωρίς αλκοόλ. Εγώ πίνω που κ που..

Εμείς κορίτσια από βάρος είμαστε στ έξεις.. Γεννήθηκε 3.200 όταν βγήκαμε ήταν 3140 στις 15 μέρες είχε πάει 3460 και στς 30 μέρες 3940.. Καλά δεν είναι για απολαυστικό θηλασμο? 

Μια χαρα ειναι η μπουμπου σ!!! 

Εγω παλι κορίτσια δεν εχω θεμα αμα κλαίει.. Αντιθετα με ενοχλει που πετάγονται οι αλλοι λες και εχουν ελατήριο και ακόμα περισσότερο που περιμένουν να κανω και εγω το ίδιο. Δεν την αφηνω να κλαίει εννοείται, απλα μπορεί να περιμένω κανα λεπτό μπας και σταματήσει.. Καλα δε συζηταω για την πεθερα! Τρέχει ακόμα και όταν τρωμε και η κλασική κουβέντα ειναι "κανε γρήγορα, τρώει τα χέρια και ψάχνει βυζι".. Εν τω μεταξύ η μπεμπα μπορεί να έχει παρκάρει το χέρι μπροστά στο στόμα απλα χωρίς να το αγγίζει.. Αυτη βεβαια επιμένει πως πειναει!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

1 ώρα πρίν, Ασία είπε:

εδώ στη Λάρισα ξέρω πως παίρνουν 70€ την επίσκεψη στο σπίτι.

δίνει καμία μαμά σίδηρο στο μωρό της

Να σου ζησει το μωρακι σου .Το μωρο σου πηρε πολυ καλο βαρος.Οταν λεει τα διπλασια;800 γρμ.σε 11 μερες;θα μας τρελανει;Σιδηρο δεν εδινα μονο βιταμ.d 

πρίν από 35 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Δινω και από τα 2 στηθη γιατί το 1 δεν τγς φτάνει.. Βεβαια απο το 2ο μπορεί να πιει 2 γουλιτσες ολες κι ολες και μετα να χαζευει

Μια χαρα ειστε.. Ο γιατρός σ καθόλου φιλικος απέναντι στο θηλασμο δεν ακούγεται!!! Εμείς γεννηθηκαμε 2920 και στο μηνα πανω ητα 3470 και μου είπε είναι πολύ καλό το βάρος της. Συγκεκριμένα το χαρακτηρισε εξαιρετικό!! 

Μια χαρα ειναι η μπουμπου σ!!! 

Εγω παλι κορίτσια δεν εχω θεμα αμα κλαίει.. Αντιθετα με ενοχλει που πετάγονται οι αλλοι λες και εχουν ελατήριο και ακόμα περισσότερο που περιμένουν να κανω και εγω το ίδιο. Δεν την αφηνω να κλαίει εννοείται, απλα μπορεί να περιμένω κανα λεπτό μπας και σταματήσει.. Καλα δε συζηταω για την πεθερα! Τρέχει ακόμα και όταν τρωμε και η κλασική κουβέντα ειναι "κανε γρήγορα, τρώει τα χέρια και ψάχνει βυζι".. Εν τω μεταξύ η μπεμπα μπορεί να έχει παρκάρει το χέρι μπροστά στο στόμα απλα χωρίς να το αγγίζει.. Αυτη βεβαια επιμένει πως πειναει!!! 

Μετα το δευτερο μηνα ετρωγε συνεχεια τα χερια του μιλαμε ολη η χουφτα μεσα ,τα χε μουλιασει.Εννοειται δεν πεινουσε.Τι θα κανετε τοτε;Δεν θα σε αφηνει να κανεις ρουπι η πεθερα

πρίν από 3 λεπτά , Comet είπε:

Να σου ζησει το μωρακι σου .Το μωρο σου πηρε πολυ καλο βαρος.Οταν λεει τα διπλασια;800 γρμ.σε 11 μερες;θα μας τρελανει;Σιδηρο δεν εδινα μονο βιταμ.d 

Μετα το δευτερο μηνα ετρωγε συνεχεια τα χερια του μιλαμε ολη η χουφτα μεσα ,τα χε μουλιασει.Εννοειται δεν πεινουσε.Τι θα κανετε τοτε;Δεν θα σε αφηνει να κανεις ρουπι η πεθερα

Θεσσαλονικη κοστιζει 40 ευρω στο ιατρειο η συμβουλος θηλασμου

πρίν από 4 λεπτά , Comet είπε:

Θεσσαλονικη κοστιζει 40 ευρω στο ιατρειο η συμβουλος θηλασμου

Παντως μου χε πει οτι θελει ενα καφασι μπυρες για να αυξηθει το γαλα

ROnbp3.pngPFbVp3.png

εμας ο μπεμπης γεννηθηκε 2980 και 17 μερες μετα ειναι 3520, ξενο γαλα μονο οχι θηλασμο... τι λετε ?

επισης .. βρε κοριτσια, εσας οι πεθερες σας ειναι ολη μερα πανω απο το κεφαλι σας ? αλλη δουλεια δεν εχουνε ? παντως σας θαυμαζω δεν ξερω πως την παλεύετε μαζί τους, εγω δε θα αντεχα με τιποτα, σκεφτειτε ποσο λιγοτερο θα ητανε το φορτιο εαν δεν ειχατε και αυτες τριγυρω να σας πρηζουν...

On 25/11/2018 at 7:30 ΠΜ, Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Η μικρή μου πλέων μπήκε σε πρόγραμμα πίνει γάλα δέκα το βράδυ και ξυπνάει έξι το πρωί το μωράκι μου ξεκουράζεται και η μανούλα έτσι!!! Αλλά ρε παιδιά πολύ γάλα θέλει εχθές της έφτιαξα το βράδυ 170 όσο πίνει συνέχεια και μετά κλάμα πολύ ήθελε και άλλο και πήρα τηλ την γιατρό γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να της δώσω λόγο ότι είναι πολύ μικρή ακόμα και μου είπε δώσε στο παιδί να μην πεινάει αλλά από τι βλέπω θα μας το αύξηση γιατί σε καθε γεύμα το στραγγίζει. 

μονο ξενο δινεις ? αυτο που διαπιστωνω -ισως κανω και λαθος δλδ- ειναι οτι με το ξενο γαλα ειναι πιο ευκολο να διατηρηθει ενα προγραμμα,... ειναι ποιο ελεγχομενο το ολο θεμα, νομιζω δλδ. βεβαια ο θηλασμος και το γαλα της μαμας δε συγκρινεται με τιποτα στον κοσμο, απλα στο θεμα προγραμμα μονο εστιαζω.. γιατι και γω που δινω ξενο γαλα γενικα υπαρχει ενα προγραμμα καπως. νταξει θα χει και τις στιγμες του δε λεω, αλλα γενικα μπορω να πω καλα. βραδυα κοιμαται μια χαρα μεχρι στιγμής 17 ημ μπεμπακι, ξυπναμε 4ωρο ή 5ωρο για αλλαγμα και τάισμα και συνεχιζει τον υπνο μεχρι το πρωι.. δεν ξερω βεβαια ισως να ειναι και στο παιδι... ας συνεχισει να κοιμαται ετσι τα βραδυα και τί σημασία εχει σε τελική τί συντελεί σ αυτο..

g1Knp1.png

E09Up1.png

Καλησπέρα κι απο εμένα!

Παρακολουθω με ενδιαφέρον το θεμα ποσοτητα γάλακτος γτ κι εγω πλέον με το θήλαστρο δεν βγάζω καθόλου σχεδόν. Δοκίμασα και δυο τρεις φορές μετα το θηλασμό να αντλησω αλλά έβγαλα 40ml τη μια φορά και 10 ml την άλλη. Απογοητεύτηκα γτ πηγαίνω για δουλειά και δεν τον παίρνω καθε μερα μαζι. Έτσι αρχισα ενα τσαι της weleda και σήμερα πηρα και χάπια μαγιας μπύρας να δούμε τι θα βγει. Διαφορετικά θα αναγκαστώ να του δινω ξενο όταν δουλευω.

Οσον αφορά την αποψη το μωρο ψάχνεται γκρρρρρρ κι εμένα μου το λέει καθε φορά και η πεθερά και η κουνιαδα μου. Εεε σήμερα δεν αντεξα γτ μόλις ειχε φάει και την ρώτησα: γτ το κανεις κάθε φορά αυτό; Μόλις έφαγε και δεν περιστρέφονται όλα γύρω απο το φαγητό.

Τώρα για τα κιλά εμενα μια μερα μετά την έξοδο απο το μαιευτήριο ήταν 3610γρ και μεσα σε 42 μερες πηγε 4930γρ. Είναι λιγο λετε για αποκλειστικο θηλασμό;

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 8 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Καλησπέρα κι απο εμένα!

Παρακολουθω με ενδιαφέρον το θεμα ποσοτητα γάλακτος γτ κι εγω πλέον με το θήλαστρο δεν βγάζω καθόλου σχεδόν. Δοκίμασα και δυο τρεις φορές μετα το θηλασμό να αντλησω αλλά έβγαλα 40ml τη μια φορά και 10 ml την άλλη. Απογοητεύτηκα γτ πηγαίνω για δουλειά και δεν τον παίρνω καθε μερα μαζι. Έτσι αρχισα ενα τσαι της weleda και σήμερα πηρα και χάπια μαγιας μπύρας να δούμε τι θα βγει. Διαφορετικά θα αναγκαστώ να του δινω ξενο όταν δουλευω.

Οσον αφορά την αποψη το μωρο ψάχνεται γκρρρρρρ κι εμένα μου το λέει καθε φορά και η πεθερά και η κουνιαδα μου. Εεε σήμερα δεν αντεξα γτ μόλις ειχε φάει και την ρώτησα: γτ το κανεις κάθε φορά αυτό; Μόλις έφαγε και δεν περιστρέφονται όλα γύρω απο το φαγητό.

Τώρα για τα κιλά εμενα μια μερα μετά την έξοδο απο το μαιευτήριο ήταν 3610γρ και μεσα σε 42 μερες πηγε 4930γρ. Είναι λιγο λετε για αποκλειστικο θηλασμό;

Εμένα είχε αρχίσει να μειώνεται κάποιες μέρες αλλά έφταιγα εγώ γιατί δεν έτρωγα! Ένα γεύμα το μεσημέρι και αυτό ήταν και μου άρχισε και εμένα η πεθερά μου και ο άντρας μου αυτά που λέτε, ότι δεν έχω πολύ γάλα και δεν χορταινει! Η απάντηση μου είναι απλή! Δεν πήγε 6 κιλά σε 2 μήνες με τον αέρα! Γέννησα 3500 και στους 2 μήνες ήταν 6 κιλά!

• Μου αρέσει 2

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Καλησπέρα κι απο εμένα!

1300 σε 42 μερες το λες λίγο?? Σμενα σ 30 ειχε παρει 600γρ και η παιδιατρος μου είπε πως είμαστε πολύ καλα! Θα αγχωθω κι αλλο!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

4 ώρες πρίν, bella32 είπε:

πήρε τόσα το μωρο, βρέχει τόσες πάνες κ θεωρεί ότι είναι λίγα;;; στα αποκλειστικά θηλαζοντα βρέφη, η φυσιολογική αύξηση βάρους είναι από 450 έως 905 γρ. για τους πρώτους 4 μήνες!! προφανώς ο παιδίατρος σου δεν είναι κ τόσο φιλικός στον αποκλειστικό θηλασμό κ προωθεί φόρμουλες!! εσυ συνέχισε αυτό που κάνεις,  γτ το κάνεις ολοσωστα!  Ο δικός μου γεννήθηκε 3030 κ τον πήρα σπίτι 2860. μέσα στο μήνα έφτασε τα κιλά γέννησής κ την εβδομάδα βάζει έως 200 γρ. Εσύ στις 11 μέρες 380; είστε πολύ καλά!!

αυτά λέω κι εγώ κ απόρησα με τον παιδίατρο, ο οποίος είναι ο παιδίατρος του νοσοκομείου. Ο δικός μου ο παιδίατρος που είναι υπέρ του θηλασμού συμφωνεί μαζί μας. μάλιστα γι αυτό τον διάλεξα.

πρίν από 58 λεπτά , Ασία είπε:

αυτά λέω κι εγώ κ απόρησα με τον παιδίατρο, ο οποίος είναι ο παιδίατρος του νοσοκομείου. Ο δικός μου ο παιδίατρος που είναι υπέρ του θηλασμού συμφωνεί μαζί μας. μάλιστα γι αυτό τον διάλεξα.

Δυο παιδιατρους εχεις??? 

cO4Yp3.png

πρίν από 26 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Δυο παιδιατρους εχεις??? 

Έχω έναν ιδιώτη τον οποίο εμπιστεύομαι. απλά πήγα το μωρό στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις αίματος κ το εξέτασε ο παιδίατρος εκεί κ μας είπε τα μαργαριτάρια για βάρος και συμπλήρωμα.

πρίν από 22 λεπτά , Ασία είπε:

Έχω έναν ιδιώτη τον οποίο εμπιστεύομαι. απλά πήγα το μωρό στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις αίματος κ το εξέτασε ο παιδίατρος εκεί κ μας είπε τα μαργαριτάρια για βάρος και συμπλήρωμα.

Αααα!! Ε καλα, γραψτον!!! Νομιζα στην αρχη ότι στα είπε ο παιδίατρος σου! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...