Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Κοριτσια Ερώτηση, στα κακά του μωρού πάντα υπάρχει κ λίγη βλέννα κ είναι καπως ρευστά όχι πηχτα.είναι φυσιολογικο?

@AlekkΝαι ρε συ!εμένα μου λέει συνέχεια μη του δίνεις τόσο συχνά,μωρό είναι θα κλαψει λίγο.. Κ επίσης κάθε φορά που θα του δίνεις στήθος αυτό θα πινει.. Τώρα εγώ τι να τη πω??εμένα η δικιά μου μας έχει θηλάσει μέχρι 1,5 χρόνων Χωρίς να Μας δώσει ξένο κ μου την λέει κ για το ξένο ότι το μωρό χορταίνει κ να μην δώσω ξένο καθόλου.. Άσε Για οτιδήποτε έχει άποψη ενώ δεν έχουν ιδέα για πολλά πραγματα Γτ όντως δεν τις ενημέρωνε κάνεις.

Να Δείς κ εμένα μου τα λέει να μην το ν κρατήσω Πάνω μου,να μην τον κουνήσω για να κοιμηθεί κ ας κλάψει μωρέ λίγο.. Κ Όταν της τον έδωσα να τον βαλει για ύπνο ,τον κουνούσε όλη την ώρα.. Ε τώρα τι να πω..άσε που κ εγώ εφόσον μπορώ ,δεν θέλω να τον αφήσω να κλαίει..

ναι φυσιολογικο ειναι λιγο βλεννα κ ρευστα. Κ εμενα ετσι τα κανει παντα εγω τα εχω δειξει κ στον παιδιατρο εχω κανει ολοκληρη μελετη χα χα χα !!! 

2 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Ε ναι ρε συ... Δεν είπα ότι θα την σηκώσω με ένα αααα μπου μπορεί να κάνει η μικρή αλλά όχι να αρχίσει το κλάμα και εγώ να την αφήσω εκεί για να μην μάθει αγκαλιά.. Μου λέει μια μέρα η πεθερά μου άμα έχει φάει την έχεις αλλάξει κ απλά κλαίει μην την σηκώσεις μου λέει θα κλάψει κ κάποια στιγμή θα σταματήσει και έτσι θα καταλάβει ότι δεν έχει σθνεχεια αγκαλιά. Και της λέω αλλά ριναι τόσο μικρά που η αγκαλιά για αυτά τώρα είναι τόσο σημαντική όσο το να φάνε και να αλλάξουν την πάνα οπότε δεν την αφήνω και δεν μίλησε άλλο.. Το ίδιο λέω σε όλους πλέον.. Τα μωράκια μας όσο σημαντικό είναι να φάνε είναι και να μας νιώθουν κα ας λένε ότι θέλουν οι άλλοι 

ρε κ εμενα η πεθερα ετσι μου λεει ασε δεν τους αντεχω οταν ερχονται σπιτι κ ο αντρας σιγονταρει μην αντιμιλησει καθολου στην μαμα πω πω. κ με νευριαζουν γιατι αμα αρχισει το μικρο κ κλαιει ρωτανε τι εχει τι θελει τι επαθε? ας τα βγαλουν περα με το μικρο να κλαιει κ μετα να μου πουν μην το περνεις αγκαλια. ασε το αλλο που την ημερα το μωρο κοιματε μονο αγκαλια οταν το ακουμπαω κατω ξυπναει κ το εχω δοκιμασει κ μπροστα τους 10 φορες ε εκει να επμενουν βαλε το μωρο στην κουνια για να με νευριασουν!! ουφ τα ειπα κ εγω καπου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

ναι φυσιολογικο ειναι λιγο βλεννα κ ρευστα. Κ εμενα ετσι τα κανει παντα εγω τα εχω δειξει κ στον παιδιατρο εχω κανει ολοκληρη μελετη χα χα χα !!! 

ρε κ εμενα η πεθερα ετσι μου λεει ασε δεν τους αντεχω οταν ερχονται σπιτι κ ο αντρας σιγονταρει μην αντιμιλησει καθολου στην μαμα πω πω. κ με νευριαζουν γιατι αμα αρχισει το μικρο κ κλαιει ρωτανε τι εχει τι θελει τι επαθε? ας τα βγαλουν περα με το μικρο να κλαιει κ μετα να μου πουν μην το περνεις αγκαλια. ασε το αλλο που την ημερα το μωρο κοιματε μονο αγκαλια οταν το ακουμπαω κατω ξυπναει κ το εχω δοκιμασει κ μπροστα τους 10 φορες ε εκει να επμενουν βαλε το μωρο στην κουνια για να με νευριασουν!! ουφ τα ειπα κ εγω καπου

Όντως ολόκληρη μελέτη Γτ κ εγώ ρώτησα κ είπε ότι είναι φυσιολογικό..από αερια Πως πατε; εμένα από χτες έχει πάρα πολλά.. Να τον πείραξε κατι που έφαγα εγώ;;

Καλα άσε η πεθερα μου έχει άποψη για Όλα..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 34 λεπτά , ada32 είπε:

Όντως ολόκληρη μελέτη Γτ κ εγώ ρώτησα κ είπε ότι είναι φυσιολογικό..από αερια Πως πατε; εμένα από χτες έχει πάρα πολλά.. Να τον πείραξε κατι που έφαγα εγώ;;

Καλα άσε η πεθερα μου έχει άποψη για Όλα..

Εφαγες οσπρια ή πρασιναδα? Αν ναι, πολυ πιθανο... Εμενα μ εχει βαλει σε ειδικη διατροφή η παιδιατρος λογω κολικων... Ωστόσο βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια... Σημερα θα την πάρω τηλέφωνο να τη ρωτησω μπας και αρχισω να τρωω και τιποτα αλλο εκτός από ρυζι, πατάτα, μακαρονια.. 

Να ρωτήσω, έχει πάρει ή έχει ακούσει καμια για τα χαπια μαγιάς μπυρας? Σκέφτομαι να παρω γτ μ χει καρφωθει ότι μπορεί να έχει μειωθεί η παραγωγή μου 

cO4Yp3.png

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Εφαγες οσπρια ή πρασιναδα? Αν ναι, πολυ πιθανο... Εμενα μ εχει βαλει σε ειδικη διατροφή η παιδιατρος λογω κολικων... Ωστόσο βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια... Σημερα θα την πάρω τηλέφωνο να τη ρωτησω μπας και αρχισω να τρωω και τιποτα αλλο εκτός από ρυζι, πατάτα, μακαρονια.. 

Να ρωτήσω, έχει πάρει ή έχει ακούσει καμια για τα χαπια μαγιάς μπυρας? Σκέφτομαι να παρω γτ μ χει καρφωθει ότι μπορεί να έχει μειωθεί η παραγωγή μου 

Καλημερα!

Εγω τα ειχα ψαξει να τα παρω στον μεγαλο που ειχαμε θεματα κ δεν επαιρνε αρκετα σε βαρος. Ευτυχως εφτιαξε η παραγωγη. Πηρα νοσοκομειακο θηλαστρο κι εβγαζα ενδιαμεσα στα  γευματα κ σε πολυ λιγες μερες ειμασταν κομπλε.

Να σε ρωτησω κατι ομως: Δεν παχαινει ικανοποιητικα το παιδι; Τι λεει η γιατρος σου; Αν ειναι κομπλε δε χρειαζεται να παρεις κατι, ξεκουραση οσο μπορεις κ υγρα.

1 hour ago, Alekk είπε:

Καλημερα!

Εγω τα ειχα ψαξει να τα παρω στον μεγαλο που ειχαμε θεματα κ δεν επαιρνε αρκετα σε βαρος. Ευτυχως εφτιαξε η παραγωγη. Πηρα νοσοκομειακο θηλαστρο κι εβγαζα ενδιαμεσα στα  γευματα κ σε πολυ λιγες μερες ειμασταν κομπλε.

Να σε ρωτησω κατι ομως: Δεν παχαινει ικανοποιητικα το παιδι; Τι λεει η γιατρος σου; Αν ειναι κομπλε δε χρειαζεται να παρεις κατι, ξεκουραση οσο μπορεις κ υγρα.

Πριν απο καμια βδομαδα που μας ειδε για το μηνα, ηταν μια χαρα! Αλλα μου κανουν τρομερό ψυχολογικο πολεμο για το θηλασμο και εχω αγχωθει παρα πολυ... 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

καλημερα κορίτσια!! αχ κ μεις έχουμε θέμα με αέρια...έφαγα λίγη ρόκα στη σαλάτα.. λες να τον πείραξε; Επίσης,  από κ εκεί π μου έκανε 5 φορές κακα την ημέρα,  τώρα με το ζόρι 1 και προχτές καμία! βέβαια στα θηλαζοντα μου είπε η γιατρός ότι είναι νορμάλ. από 10 πάνες την ημέρα μέχρι 1 πάνα τις 10 μερες!! τρέχα γύρευε!! 

μάγια μπύρας έπινε η ξαδέρφη μου κ τη παινευε πολύ. εγώ να σου πω,  πίνω μπύρα χωρίς αλκοόλ κ κάνει δουλειά! 

Επίσης,  είχα πάει στο νοσοκομείο που γέννησα για να δουν το μωρο,  και είχαν γιορτή θηλασμού.  πήγα κ κγω κ μου έδωσαν ένα καινούριο τσαγάκι. πήρα δείγματα στο σπίτι κ μου άρεσε τόσο που τελικά το παράγγειλα. με βοήθησε στη παραγωγή μου κ είναι κ νόστιμο!!

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Πριν απο καμια βδομαδα που μας ειδε για το μηνα, ηταν μια χαρα! Αλλα μου κανουν τρομερό ψυχολογικο πολεμο για το θηλασμο και εχω αγχωθει παρα πολυ... 

κλείσε τα αυτιά σου... να διαβάζεις για τα οφέλη του θηλασμου να τους κόβεις τον αέρα.. Ο γιατρός σου είναι υπέρ του θηλασμου;;

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 4 λεπτά , bella32 είπε:

καλημερα κορίτσια!! αχ κ μεις έχουμε θέμα με αέρια...έφαγα λίγη ρόκα στη σαλάτα.. λες να τον πείραξε; Επίσης,  από κ εκεί π μου έκανε 5 φορές κακα την ημέρα,  τώρα με το ζόρι 1 και προχτές καμία! βέβαια στα θηλαζοντα μου είπε η γιατρός ότι είναι νορμάλ. από 10 πάνες την ημέρα μέχρι 1 πάνα τις 10 μερες!! τρέχα γύρευε!! 

μάγια μπύρας έπινε η ξαδέρφη μου κ τη παινευε πολύ. εγώ να σου πω,  πίνω μπύρα χωρίς αλκοόλ κ κάνει δουλειά! 

Επίσης,  είχα πάει στο νοσοκομείο που γέννησα για να δουν το μωρο,  και είχαν γιορτή θηλασμού.  πήγα κ κγω κ μου έδωσαν ένα καινούριο τσαγάκι. πήρα δείγματα στο σπίτι κ μου άρεσε τόσο που τελικά το παράγγειλα. με βοήθησε στη παραγωγή μου κ είναι κ νόστιμο!!

κλείσε τα αυτιά σου... να διαβάζεις για τα οφέλη του θηλασμου να τους κόβεις τον αέρα.. Ο γιατρός σου είναι υπέρ του θηλασμου;;

Καλημέρα Έτσι έκανε και εμένα εκεί που έκανε όλη μέρα κακά μετά έκανε ανά 4- 5 μέρες μπορεί και περισσότερες μέρες. Εγώ ρώτησα ειδικό γιατρό και μου λέει τα μωρά που θηλάζουν μπορεί να κάνουν και 10 με 14 μέρες να κάνουν κακά τους μην ανχονεσε. Όμως αν σφυγγετε και προσπαθεί άλλο αυτό εκεί πρέπει να το δεις. Τα αέρια είναι καλό γιατί ξελαφρωνει η κοιλίτσα τους και δεν έχουν κολικούς γίνονται πιο ησυχα μωρά. 

5mtvp3.png

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου.Οι περισοτερες τα ιδια περναμε τελικα.Για να βλεπεις αν το μωρο σου τρωει καλα μετρας πανες.6-8 το 24ωρο ειναι το ιδανικο για την ηλικια σας.Και δεν εννοω γεματες.Μπορει να νιωθεις οτι εχεις λιγοτερο γιατι εδραιωθηκε ο θηλασμος.Αν το στηθος σου δεν τρεχει οταν κλαιει το μωρο,αν δεν πρηζονται οι αδενες οταν εχεις ωρα να θηλασεις υπαρχουν σημαδια.Αυτο σημαινει οτι ο οργανισμος σου προσαρμοζεται στις αναγκες του μωρου για γαλα.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Βρε συ αστους να λενε! Ξερεις τι κλαμα ριχνει εμενα που ειναι θηριο; Σκεψου οτι δεν ειμαστε καλα καλα 50 ημερων και ηδη εχει ξεπερασει τα 5 κιλα. Τον πηρα 3500 απο το μαιευτηριο. Κι ομως υπαρχουν φορες που σπαραζει στο στηθος κι εχω καταληξει οτι αυτο το κανει οταν εχει χορτασει κ θελει να κοιμηθει κυριως. Επισης οταν θελει να ρευτει ή να κανει κακα/κλανιτσες.

Νεογεννητα ειναι θα κλαψουν. Την παιδιατρο θα ακους μονο, θα θηλαζεις κ θα κανεις πολλες αγκαλιτσες!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, bella32 είπε:

Γυναικολογος και παιδιατρος είναι πολύ υπερ του θηλασμου!! Μπορείς να μου πεις ποιο τσαι ειναι αυτο??? 

1 ώρα πρίν, Comet είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου.Οι περισοτερες τα ιδια περναμε τελικα.Για να βλεπεις αν το μωρο σου τρωει καλα μετρας πανες.6-8 το 24ωρο ειναι το ιδανικο για την ηλικια σας.Και δεν εννοω γεματες.Μπορει να νιωθεις οτι εχεις λιγοτερο γιατι εδραιωθηκε ο θηλασμος.Αν το στηθος σου δεν τρεχει οταν κλαιει το μωρο,αν δεν πρηζονται οι αδενες οταν εχεις ωρα να θηλασεις υπαρχουν σημαδια.Αυτο σημαινει οτι ο οργανισμος σου προσαρμοζεται στις αναγκες του μωρου για γαλα.

Το στηθος ποτέ δεν ετρεχε.. Αλλα πρηζομουν σαν αγελάδα... Τωρα το παιδι χορταινει αφου κοιμαται καλα και βρέχει φουλ πανες!! Περισσότερες και απο πιο παλια... Απλα μ εχει προβληματισει η μείωση στην ποσότητα του γάλακτος που αντλω με το θηλαστρο 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημέρα. Δεν έφαγα τίποτα τετοιο.πουρε έφαγα κ πιπεριά Φλωρίνης με τυρί.θα δοκιμάσω να ελλατωσω τα γαλακτοκομικα. Εγώ παίρνω μαγια Μπυρας Σε χαπια.τα πήρα γτ μου είπε η μαια οτσμ το είχα έντατικη το μωρό κ πραγματι κατέβα σα αρκετο γάλα γτ δν είχα καθόλου.επαίρνα 3 χάπια 3φορές την μέρα κ τώρα ακόμα τώρα τα παίρνω αλλά οπότε θυμάμαι . έκαναν καλο κ στα μαλλιά μου!! Αλλά να σου πω την αλήθεια ότι στην δεν πιω πολλά υγρά ,την άλλη μέρα Δεν έχω πολύ γάλα την 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημέρα. Δεν έφαγα τίποτα τετοιο.πουρε έφαγα κ πιπεριά Φλωρίνης με τυρί.θα δοκιμάσω να ελλατωσω τα γαλακτοκομικα. Εγώ παίρνω μαγια Μπυρας Σε χαπια.τα πήρα γτ μου είπε η μαια οτσμ το είχα έντατικη το μωρό κ πραγματι κατέβα σα αρκετο γάλα γτ δν είχα καθόλου.επαίρνα 3 χάπια 3φορές την μέρα κ τώρα ακόμα τώρα τα παίρνω αλλά οπότε θυμάμαι . έκαναν καλο κ στα μαλλιά μου!! Αλλά να σου πω την αλήθεια ότι στην δεν πιω πολλά υγρά ,την άλλη μέρα Δεν έχω πολύ γάλα την 

Μόνο 3 χαπια??? Εγω διαβασα 10 χαπια επι 4 φορες τη μερα,για 10 μερες, οδηγίες της Πατσουρου.. Ή 7 χαπια, 3 φορες τη μερα για 2 βδομαδες και 1 βδομάδα κενό για αμεσα αποτελέσματα 

Μήπως το πειραξε η πιπεριά?? Εμενα μια φορά που εφαγε, την πειραξε

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μόνο 3 χαπια??? Εγω διαβασα 10 χαπια επι 4 φορες τη μερα,για 10 μερες, οδηγίες της Πατσουρου.. Ή 7 χαπια, 3 φορες τη μερα για 2 βδομαδες και 1 βδομάδα κενό για αμεσα αποτελέσματα 

Μήπως το πειραξε η πιπεριά?? Εμενα μια φορά που εφαγε, την πειραξε

Ναι μάλλον η πιπεριά!όχι ρε συ είναι πάρα πολλά έτσι. Εμένα η Μαια μου είχε πει 3 χάπια 4 φορές την μέρα,Αλλά εγώ ξεχνούσα !! Αφού έχεις γάλα κ το μωρό παιρνει βαρος ,Μην αγχώνεσαι.δες κ Όταν το ξανά πας στον παιδίατρο αν έχει πάρει ικανοποιητικό βάρος .εγώ δν είχα καθόλου γάλα κ με έπρηζαν ,ειδικά η πεθερά μου ότι Πως θα το μεγαλώσω το μωρό χωρίς γάλα δικό μου κτλ.. Μέχρι που της απάντησα κατάλληλα.. Αλλά μιλάμε απιστευτο ψυχ. Πόλεμο γτ τα πιστεύε κ ο άντρας μου..Εγώ βέβαια είχα το νου μου στο μωρό μου που ήταν εντατικη..Τρίτη πήρα τα χάπια κ θήλαστρο κ Παρασκευή που είχα το μωρό σπίτι ,ήρθε το γάλα .κ αν δεν του δώσω στο 3ωρο το πολύ ,γίνομαι μούσκεμα. Βέβαια πήρα κ 400 χάπια , οπότε λεω να τα πιω Αφού κάνουν καλό κ στα μαλλιά.. ελπίζω να σε βοηθήσα

2 ώρες πρίν, bella32 είπε:

Εμένα με θηλασμό ,κάνει 1 φορα τ ην μέρα Κακα ,το πολύ 2. Κ εγώ θέλω αυτό το τσάι. Γτ δεν πίνω πολλά υγρά..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 51 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Γυναικολογος και παιδιατρος είναι πολύ υπερ του θηλασμου!! Μπορείς να μου πεις ποιο τσαι ειναι αυτο??? 

Το στηθος ποτέ δεν ετρεχε.. Αλλα πρηζομουν σαν αγελάδα... Τωρα το παιδι χορταινει αφου κοιμαται καλα και βρέχει φουλ πανες!! Περισσότερες και απο πιο παλια... Απλα μ εχει προβληματισει η μείωση στην ποσότητα του γάλακτος που αντλω με το θηλαστρο 

Κι εγω το ιδιο.Ολα καλα θελησα να αφησω γαλα για να λειψω και δεν εβγαλε το θηλαστρο. Σοκ!Βεβαια το θηλαστρο ακαταλληλο.Δεν το ηξερα.Δεν εκανε διεγερση μονο αντληση.Ειπα δεν εχω γαλα.Πηγα σε συμβουλο θηλασμου.και μου ειπε οτι σου εγραψα.τι θηλαστρο εχεις;

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 36 λεπτά , Comet είπε:

Κι εγω το ιδιο.Ολα καλα θελησα να αφησω γαλα για να λειψω και δεν εβγαλε το θηλαστρο. Σοκ!Βεβαια το θηλαστρο ακαταλληλο.Δεν το ηξερα.Δεν εκανε διεγερση μονο αντληση.Ειπα δεν εχω γαλα.Πηγα σε συμβουλο θηλασμου.και μου ειπε οτι σου εγραψα.τι θηλαστρο εχεις;

Παντως χαπια δεν θα επαιρνα ειδικα χωρις να ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια.Το θηλαστρο το προτεινα για να κανεις τραπεζα.Θελει προσοχη να μην κανεις υπερπαραγωγη.Μην τα κανεις ολα μαζι

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...