Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αυτό πως γίνεται??? Εχει αλλη θερμοκρασία το γαλα απο στηθος σε στηθος? 

Χαίρομαι που τουλάχιστον δεν ειμαι η μόνη που τα περναει αυτα!!! Αλλα ειλικρινά, ειναι εξοργιστικο!! Τουλάχιστον να καταλαβαιναν ρε παιδακι μου οτι αλλο το μητρικό το γαλα και αλλο το σκονογαλα! Και εντάξει, απο τη στιγμή που θελω και εχω τη διάθεση να θηλασω μην υποτιμας την αξια του! Γιατί κακα τα ψέματα, εχει αλλα οφελη! 

Ουφ! Ολο νευρα ειμαι σήμερα!! Τα ειπα και ξαλάφρωσα αλλα ακομα στο κόκκινο ειμαι!!! 

Μωρε το μωρο δεν με ενοχλεί, οι αλλοι με ενοχλούνε!!! Το παιδακι μια χαρα εγκληματιστηκε, αυτοι ειναι χαζοι και με τσατιζουν! 

Ξερω κι εγω στη φαντασια του μικρου πως νομιζει οτι λειτουργει. Νομιζει πως η μαμα του ειναι βρυση! Πολυ γελασα οταν μου το πε! Γενικα ειναι 3 ετων με πολυυυυυ φαντασια

Ναι το ξερω γι αυτο κι εγω δε θελω κανεναν μεχρι να ξεπεταχτει ο μπεμπης. Μονο τους δικους μ που θα τους απαντησω καταλληλα χωρις να παρεξηγηθουν.

Καλα γενικα δε χαριζω καστανα, αλλα επειδη ειναι καλοι ανθρωποι οι γονεις του αντρα μ δε θελω να τους στεναχωρω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 34 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αυτό πως γίνεται??? Εχει αλλη θερμοκρασία το γαλα απο στηθος σε στηθος? 

Χαίρομαι που τουλάχιστον δεν ειμαι η μόνη που τα περναει αυτα!!! Αλλα ειλικρινά, ειναι εξοργιστικο!! Τουλάχιστον να καταλαβαιναν ρε παιδακι μου οτι αλλο το μητρικό το γαλα και αλλο το σκονογαλα! Και εντάξει, απο τη στιγμή που θελω και εχω τη διάθεση να θηλασω μην υποτιμας την αξια του! Γιατί κακα τα ψέματα, εχει αλλα οφελη! 

Ουφ! Ολο νευρα ειμαι σήμερα!! Τα ειπα και ξαλάφρωσα αλλα ακομα στο κόκκινο ειμαι!!! 

Μωρε το μωρο δεν με ενοχλεί, οι αλλοι με ενοχλούνε!!! Το παιδακι μια χαρα εγκληματιστηκε, αυτοι ειναι χαζοι και με τσατιζουν! 

Μην τους δίνεις σημασία άστους να κάνουν ότι θελουν εσύ με το μωρό σου ασχολήσου και μην δίνεις σημασία. Μην ακούς ούτε πεθερα ούτε κουνιαδα κουμάντο στο σπίτι τους και στην οικογένεια τους. Μην τσαντίζεσαι ηρέμησε και κάτσε αγκαλίτσα με το μπεμπακι σου!!! 

5mtvp3.png

15 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

Πόσα  ml σου πίνει;

170 νερό βάζω αλλά μετά με το γάλα πάει λίγο παραπάνω συνήθως το στραγγίζει αντε να αφήσει κάποιες φορές 10 αντε 30 σπάνια. 

22 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Κορίτσια μου καλησπερα.. Εμείς χθες από την πολύ δύσκολη μέρα που είχαμε με κλάμα φοβόμουν για το βράδυ αλλά ευτυχώς ήταν πολύ καλύτερα.. Είχε σφίξιμο βέβαια πάνω στ στήθος αλλά όχι κλάμα απλά δεν μου έτρωγε καλά την έπαιρνε ο ύπνος στο 10 λεπτό περίπου δεν ξυπνούσε πολύ εύκολα και όταν ξυπνούσε απλά μασουλουσε την έβαζα για ύπνο και ξυπνούσε στ μια με μιάμιση ώρα.. Αλλά ρε κορίτσια έχω παρατηρήσει μέρες τώρα όταν την βάζω και κοιμάται βογγαει λέω θα είναι από τα αέρια αλλά χθες ήταν πολύ έντονο η παιδιατρος είπε να το κοιτάξουμε αυτό.. 

Και εμένα πρέπει να έχει μπερδέψει την μέρα με τη νύχτα γτ τ μέρα μπορεί να κοιμηθεί κ 5 ώρες ενώ το βράδυ 3 ώρες πολύ σπάνια να κοιμηθεί πλέον ίσως φταίει κ ότι δεν την κάνω μπάνιο το βράδυ γτ η μαμά μου μπορεί απόγευμα και εγώ δεν μπορώ να την κάνω ακόμα μόνη μου το βράδυ.. Εσείς τι ώρα τα κάνετε μπανακι.? Επίσης και εμένα μου είπε η παιδιατρος για αυτή την κρέμα και την πήρα σήμερα θα την δοκιμάσω..  

Κ εμάς κ 3 με 4 φορές μέσα στ μέρα.. Κ εκεί που την βάζω για ύπνο την πιάνει την σηκώνω και κόβουμε βόλτες μέχρι να περάσει. 

Εγώ σκεφτόμουν να της τα κόψω σήμερα τα νύχια της αλλά φοβάμαι μην όπως κουνιέται της κόψω δέρμα.. 

Αυτό που βγάζεις της το δίνεις μετά? 

Ναι ρε παιδί μου και εγώ το ίδιο αγκαλίτσα οσπου να περάσει φοβάμαι να την έχω κάτω ξάπλα αλλά και αυτός ο λοξιγκας κρατάει αρκετά σε μας τέταρτο με εικοσάλεπτο. 

21 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Kathe μερα εχουμε τουλαχιστον 2 φορες . μου ειπε η γιατρος οτι ειναι αντανακλαστικο κ να το βαζω στο στηθος .

Και μένα μου έχει πει με λίγο γάλα μας περνάει αλλά ρε συ συνήθως την πιάνει μετά το γάλα οπότε το θεωρώ χαζό να της φτιάξω και άλλο εσύ είναι διαφορετικά το βάζει στήθος. 

πρίν από 10 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

170 νερό βάζω αλλά μετά με το γάλα πάει λίγο παραπάνω συνήθως το στραγγίζει αντε να αφήσει κάποιες φορές 10 αντε 30 σπάνια. 

Ναι ρε παιδί μου και εγώ το ίδιο αγκαλίτσα οσπου να περάσει φοβάμαι να την έχω κάτω ξάπλα αλλά και αυτός ο λοξιγκας κρατάει αρκετά σε μας τέταρτο με εικοσάλεπτο. 

Και μένα μου έχει πει με λίγο γάλα μας περνάει αλλά ρε συ συνήθως την πιάνει μετά το γάλα οπότε το θεωρώ χαζό να της φτιάξω και άλλο εσύ είναι διαφορετικά το βάζει στήθος. 

Ποσων ημερών είστε Μάρθα? Κ πόσες φορές τη μέρα πίνει από 170?εμείς μεγάλο ζόρι να φάμε 

1 ώρα πρίν, Foteinim είπε:

Ποσων ημερών είστε Μάρθα? Κ πόσες φορές τη μέρα πίνει από 170?εμείς μεγάλο ζόρι να φάμε 

Καλησπέρα! Και εμεις μεγαλο ζορι με το γαλα... εσένα ποσο ειναι κ ποσο τρώει;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Ναι για σενα που δίνεις με το μπιμπερό Δεν λέει. Αν έχεις δώσει πιπίλα ,δώσε την . σταματάει πιο εύκολα. Κ έμενα μετά το φαγητό τον πιάνει.

6 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Καλημέρα ακου εγώ τον άφηνα τον αντρα μου  στο σαλόνι μέχρι να κοιμηθεί η μπεμπα του έλεγα δεν θα έρθεις αν δεν κοιμηθεί ευτυχώς άκουγε και όταν ερχόταν ούτε να κάνει  κιχ δεν τον άφηνα δηλαδή και τώρα τα ίδια κάνω ησυχία το βράδυ γιατί όλη μέρα δεν κοιμάτε. 6 Δεκεμβρίου σαραντιζεις. 

Ακριβώς τα ίδια!! Κ εγώ τον λεω οτι δεν θέλω να ακούσω κιχ γτ αλλιώς θα τον κοιμησεις Εσύ!!!Οποτε κάνει ησυχία. Αλλά πάλι στον κόσμο του είναι....

5 ώρες πρίν, Alekk είπε:

Α καλα αυτο το «κι εμεις που δωσαμε ξενο τα παιδια μας τι παθανε» καραμελα! Εμενα στο πρωτο η πεθερα μ που δεν θηλασε μου ελεγε οτι τρωω καυτερα γι αυτο δεν κοιμαται (ετρωγα καυτερα σε ολη την εγκυμοσυνη κι ο μικρος δεν κοιμοταν γιατι αργησε πολυ να κατεβει το γαλα σε μενα, δεν ειχε ουτε κολικους ουτε τιποτα γενικα. Πεινουσε ο κακομοιρης).

Η δε μανα μου που κι αυτη δε θηλασε με εχει ζαλισει με το οτι εμεις κοιμομασταν  ολο το βραδυ κ μας ξυπνουσε για να φαμε. Αφου βρε καλη μ εδινες ξενο! Τουβλα πεφταμε... κι τοτε φανταζομαι πως το ξενο δεν ηταν ουτε υποαλλεργικο/βιολογικο ή κατσικισιο. Ενα κουτι για ολα τα μωρα

Α και οτι θα κακομαθει στην αγκαλια μου λεει η μανα μ. Μην ακουτε κανεναν. Αγκαλιαστε αφοβα! Σε αυτη την ηλικια δεν κακομαθαινουν

Το τι εχουμε ακουσει ολες! Δε καταλαβαινω γιατι δε σεβονται την αποφαση της μανας να θηλασει ή να δωσει ξενο. Η καθε μανα ξερει τι ειναι το καλυτερο.

Παιδια κι εμενα ροχαλιζει σα τρακτερ κ τρωει σπρωξιες αβερτα! Θα τον πεταξω απο το κρεβατι καμια ωρα

Επισης ο γιος μ πιστευει οτι το ενα στηθος βγαζει κρυο γαλα κι το αλλο ζεστο!!!:D

Χαχαχα κ εγώ έτσι του είπα ότι καμία μέρα θα σε ρίξω Άπο το κρεβάτι με τόσο ροχαλητο!

Α καλα η δικιά μου μάνα Μου λέει να μην το ταιζω ανά 1.5 -2 ώρες Γτ δεν πειναει κ ας τρωει τα χέρια του!! Γτ λέει ότι τα μωρά θέλουν συνέχεια φαγητό κ να μην του δίνω

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

3 ώρες πρίν, Foteinim είπε:

Είμαστε 51 ημερών και γενικά είναι πολύ φαγανη σε όλα τα γεύματα τις 170 φτιάχνω κάθε 3 ώρες μέσα στην μέρα τρώει μόνο την νύχτα μου κοιμάται σερί. 6 με 7 γεύματα την μέρα σίγουρα.. Αντε αν δεν το πιει όλο να μου αφήσει 10 η 30ml..γιατί έχετε θέμα με το γάλα? 

5 ώρες πρίν, Foteinim είπε:

Εμένα πάλι πίνει 90 βέβαια θηλάζω κιόλας τι βάρος έχει από την γέννηση κ μετά; Έμενα είναι 5.700

...:-D

4 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Ναι για σενα που δίνεις με το μπιμπερό Δεν λέει. Αν έχεις δώσει πιπίλα ,δώσε την . σταματάει πιο εύκολα. Κ έμενα μετά το φαγητό τον πιάνει.

Ακριβώς τα ίδια!! Κ εγώ τον λεω οτι δεν θέλω να ακούσω κιχ γτ αλλιώς θα τον κοιμησεις Εσύ!!!Οποτε κάνει ησυχία. Αλλά πάλι στον κόσμο του είναι....

Χαχαχα κ εγώ έτσι του είπα ότι καμία μέρα θα σε ρίξω Άπο το κρεβάτι με τόσο ροχαλητο!

Α καλα η δικιά μου μάνα Μου λέει να μην το ταιζω ανά 1.5 -2 ώρες Γτ δεν πειναει κ ας τρωει τα χέρια του!! Γτ λέει ότι τα μωρά θέλουν συνέχεια φαγητό κ να μην του δίνω

Χαχαχα φοβουνται μην κανουμε τα εγγονια χοντρουλικα! Αντε να καταλαβουν πως σε τετοια ηλικια δεν παιζει αυτο, ειδικα αν θηλαζει το μωρο. Η αληθεια ειναι βεβαια πως οταν γεννηθηκαμε εμεις οι γιατροι ηταν λιγο στον κοσμο τους και δεν ενημερωναν τις μαμαδες. Ηξεραν βεβαια να προωθουν το ξενο τοτε με περισση ευκολια...

πρίν από 32 λεπτά , Alekk είπε:

Χαχαχα φοβουνται μην κανουμε τα εγγονια χοντρουλικα! Αντε να καταλαβουν πως σε τετοια ηλικια δεν παιζει αυτο, ειδικα αν θηλαζει το μωρο. Η αληθεια ειναι βεβαια πως οταν γεννηθηκαμε εμεις οι γιατροι ηταν λιγο στον κοσμο τους και δεν ενημερωναν τις μαμαδες. Ηξεραν βεβαια να προωθουν το ξενο τοτε με περισση ευκολια...

Το ξενο οι περισσότεροι ξέρουν να το προωθούν πανευκολα!!! Είναι απαράδεκτη η παραπληροφορηση που παίζει για το συγκεκριμένο θέμα 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια τελικά αυτό το '' εμείς που δώσαμε ξένο δεν πάθανε τίποτα όλες το ακούμε''.. Βέβαια εντάξει όντως δεν έγινε τίποτα γτ και εμένα η μαμά μου 3 παιδιά έκανε μόνο εμένα θήλασε τα άλλα δύο μου αδέρφια καθόλου και όντως δεν έπαθαν κ τίποτα χαχαχ.. Απλά όταν μια γυναίκα έχει αποφασίσει να θηλάσει αποκλειστικά τότε χρειάζεται υποστήριξη γτ είναι δύσκολος ο θηλασμός και ειδικά στην αρχή αν είναι να ακούς φράσεις του στυλ το στήθος σου είναι μαλακό δεν χορταίνει το μωρό γιαυτό κλαίει και στο λένε συνέχεια κάπου και εσύ αρχίσεις να το πιστεύεις.. Εμένα μέχρι και η μαμά μου μου λέει μήπως δεν έχω γάλα όταν έχω την μικρή στ στήθος και κλαίει.. Επίσης και εγώ ακούω συνέχεια ότι μαθαίνω την μικρή αγκαλιά και δεν θα θέλει να κοιμηθεί στ κρεβάτι της και να την την έχω συνέχεια πάνω μου και να μην την βάζω στ στήθος και και και...... Πόσο κουραστικό είναι τόσο μικρά και το μόνο που θέλουν είναι την ασφάλεια μας να μας νιώθουν να μας μυρίζουν τίποτα άλλο.. Εγώ έχω βαρεθεί να τα ακούω όλα αυτά.. Η το άλλο δεν ξέρω αν σας το λένε εσάς.. Άστη  κ λίγο να κλάψει δεν θα πάθει τίποτα.. Όχι ρε φίλε δεν θέλω να αφήσω το παιδί μιυ να κλαίει... Έλεος.. 

12 ώρες πρίν, bella32 είπε:

καλήμερα κορίτσι μου!! κ μεις έτσι είμαστε!! με κλαμα από το μπέμπη από τη μια μεριά κ ροχαλητό στη διαπασών από την άλλη.. κ το αποκορύφωμα,  ρίχνει κ 3 φτερνισματα κατά τις 4, και τρανταζεται το μωρο ..ίσα που είχε κοιμηθεί..μετά καλές 6 πήγε! ευτυχώς όμως δε μου λένε ότι δεν έχω παχύ γάλα πχ η να το μπουκωσω στο φαΐ.  ωστόσο,  μου λένε ότι έχω καλομαθει το νεογνό στην αγκαλιά,  κ θα μου γυρίσει μπούμερανγκ κτλ.. κ έτσι τσιτωνω πολύ όταν το ακούω. δλδ να το αφήνω να πλανταζει στο λικνο ενώ ψάχνει παρηγοριά στο στήθος;;; δε καταλαβαίνουν ότι το στήθος δεν είναι μόνο για φαγητό..  είναι ζεστασιά κ παρηγοριά.  ακουμπάει στο δέρμα μου,  ακούει την καρδιά μ και ηρεμεί. 

αστούς να λένε και κάνε αυτό που νιώθεις εσύ. Τέλος. 

ερώτηση για όσες έχουν 40ντησει... ρε κορίτσια   πως μετράτε τις μερες;; πχ εγώ γέννησα 27/10 αργά το απόγευμα.πιανεται για πρώτη μερα; Ή η 28/10 θεωρείται η πρώτη μέρα ζωης; δλδ σαραντιζω 5/12 ή 6/12; ξέρω   βλακεία απορία, σιγά την αλλαγή,  απλώς διαφωνούμε με σύζυγο κ δεν καταλήγουμε κάπου! 

Μια από τα ίδια κορίτσι και εγώ αυτό ακούω.. Σήμερα η μικρή μου πάλι είχε δύσκολη μέρα και την κρατούσα πάνω μου να κοιμηθεί και ήρθε ο μπαμπάς μου σπίτι και μας είδε έτσι και λέει όχι δεν κάνει το παιδί πρέπει να μάθει να κοιμάται μόνο του στ κρεβάτι του γτ μετά θα μάθει πάνω σου έρχεται πίσω του και η μαμά μου και αυτή το ίδιο.. Την έχεις καλομάθει μου λέει γιαυτό δεν κοιμάται εύκολα.. Πλέον απλά θα κλείνω τα αυτιά μου σε αυτά 

Κοριτσια Ερώτηση, στα κακά του μωρού πάντα υπάρχει κ λίγη βλέννα κ είναι καπως ρευστά όχι πηχτα.είναι φυσιολογικο?

@AlekkΝαι ρε συ!εμένα μου λέει συνέχεια μη του δίνεις τόσο συχνά,μωρό είναι θα κλαψει λίγο.. Κ επίσης κάθε φορά που θα του δίνεις στήθος αυτό θα πινει.. Τώρα εγώ τι να τη πω??εμένα η δικιά μου μας έχει θηλάσει μέχρι 1,5 χρόνων Χωρίς να Μας δώσει ξένο κ μου την λέει κ για το ξένο ότι το μωρό χορταίνει κ να μην δώσω ξένο καθόλου.. Άσε Για οτιδήποτε έχει άποψη ενώ δεν έχουν ιδέα για πολλά πραγματα Γτ όντως δεν τις ενημέρωνε κάνεις.

πρίν από 44 λεπτά , Marimarv είπε:

Αχ κορίτσια τελικά αυτό το '' εμείς που δώσαμε ξένο δεν πάθανε τίποτα όλες το ακούμε''.. Βέβαια εντάξει όντως δεν έγινε τίποτα γτ και εμένα η μαμά μου 3 παιδιά έκανε μόνο εμένα θήλασε τα άλλα δύο μου αδέρφια καθόλου και όντως δεν έπαθαν κ τίποτα χαχαχ.. Απλά όταν μια γυναίκα έχει αποφασίσει να θηλάσει αποκλειστικά τότε χρειάζεται υποστήριξη γτ είναι δύσκολος ο θηλασμός και ειδικά στην αρχή αν είναι να ακούς φράσεις του στυλ το στήθος σου είναι μαλακό δεν χορταίνει το μωρό γιαυτό κλαίει και στο λένε συνέχεια κάπου και εσύ αρχίσεις να το πιστεύεις.. Εμένα μέχρι και η μαμά μου μου λέει μήπως δεν έχω γάλα όταν έχω την μικρή στ στήθος και κλαίει.. Επίσης και εγώ ακούω συνέχεια ότι μαθαίνω την μικρή αγκαλιά και δεν θα θέλει να κοιμηθεί στ κρεβάτι της και να την την έχω συνέχεια πάνω μου και να μην την βάζω στ στήθος και και και...... Πόσο κουραστικό είναι τόσο μικρά και το μόνο που θέλουν είναι την ασφάλεια μας να μας νιώθουν να μας μυρίζουν τίποτα άλλο.. Εγώ έχω βαρεθεί να τα ακούω όλα αυτά.. Η το άλλο δεν ξέρω αν σας το λένε εσάς.. Άστη  κ λίγο να κλάψει δεν θα πάθει τίποτα.. Όχι ρε φίλε δεν θέλω να αφήσω το παιδί μιυ να κλαίει... Έλεος.. 

Μια από τα ίδια κορίτσι και εγώ αυτό ακούω.. Σήμερα η μικρή μου πάλι είχε δύσκολη μέρα και την κρατούσα πάνω μου να κοιμηθεί και ήρθε ο μπαμπάς μου σπίτι και μας είδε έτσι και λέει όχι δεν κάνει το παιδί πρέπει να μάθει να κοιμάται μόνο του στ κρεβάτι του γτ μετά θα μάθει πάνω σου έρχεται πίσω του και η μαμά μου και αυτή το ίδιο.. Την έχεις καλομάθει μου λέει γιαυτό δεν κοιμάται εύκολα.. Πλέον απλά θα κλείνω τα αυτιά μου σε αυτά 

Να Δείς κ εμένα μου τα λέει να μην το ν κρατήσω Πάνω μου,να μην τον κουνήσω για να κοιμηθεί κ ας κλάψει μωρέ λίγο.. Κ Όταν της τον έδωσα να τον βαλει για ύπνο ,τον κουνούσε όλη την ώρα.. Ε τώρα τι να πω..άσε που κ εγώ εφόσον μπορώ ,δεν θέλω να τον αφήσω να κλαίει..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 21 λεπτά , ada32 είπε:

Κοριτσια Ερώτηση, στα κακά του μωρού πάντα υπάρχει κ λίγη βλέννα κ είναι καπως ρευστά όχι πηχτα.είναι φυσιολογικο?

@AlekkΝαι ρε συ!εμένα μου λέει συνέχεια μη του δίνεις τόσο συχνά,μωρό είναι θα κλαψει λίγο.. Κ επίσης κάθε φορά που θα του δίνεις στήθος αυτό θα πινει.. Τώρα εγώ τι να τη πω??εμένα η δικιά μου μας έχει θηλάσει μέχρι 1,5 χρόνων Χωρίς να Μας δώσει ξένο κ μου την λέει κ για το ξένο ότι το μωρό χορταίνει κ να μην δώσω ξένο καθόλου.. Άσε Για οτιδήποτε έχει άποψη ενώ δεν έχουν ιδέα για πολλά πραγματα Γτ όντως δεν τις ενημέρωνε κάνεις.

Να Δείς κ εμένα μου τα λέει να μην το ν κρατήσω Πάνω μου,να μην τον κουνήσω για να κοιμηθεί κ ας κλάψει μωρέ λίγο.. Κ Όταν της τον έδωσα να τον βαλει για ύπνο ,τον κουνούσε όλη την ώρα.. Ε τώρα τι να πω..άσε που κ εγώ εφόσον μπορώ ,δεν θέλω να τον αφήσω να κλαίει..

Ε ναι ρε συ... Δεν είπα ότι θα την σηκώσω με ένα αααα μπου μπορεί να κάνει η μικρή αλλά όχι να αρχίσει το κλάμα και εγώ να την αφήσω εκεί για να μην μάθει αγκαλιά.. Μου λέει μια μέρα η πεθερά μου άμα έχει φάει την έχεις αλλάξει κ απλά κλαίει μην την σηκώσεις μου λέει θα κλάψει κ κάποια στιγμή θα σταματήσει και έτσι θα καταλάβει ότι δεν έχει σθνεχεια αγκαλιά. Και της λέω αλλά ριναι τόσο μικρά που η αγκαλιά για αυτά τώρα είναι τόσο σημαντική όσο το να φάνε και να αλλάξουν την πάνα οπότε δεν την αφήνω και δεν μίλησε άλλο.. Το ίδιο λέω σε όλους πλέον.. Τα μωράκια μας όσο σημαντικό είναι να φάνε είναι και να μας νιώθουν κα ας λένε ότι θέλουν οι άλλοι 

• Μου αρέσει 3

Βρε κοριτσια καρμπον οι μαμαδες;;; 

Χαχαχα κι εμενα τα ιδια! Κι αυτο το «αστο να κλαει»! Μα ειναι αδυνατον; Να αφηνω μια σταλια παιδι να πλανταζει; Κι οταν πεταχτει η κοιλη να ακους: Κλαιει πολυ το παιδι και ζοριζεται.... πουθενα δε τις βρισκεις τις μαμαδες.

Και φυσικα λεει κι εμενα αυτο το κορυφαιο που μου τη δινει στα νευρα: μηπως δεν εχεις γαλα γι αυτο κλαιει; Ποσες φορες το εχω ακουσει.. Γι αυτο Στον μεγαλο μ γιο που τα ειχα δει ολα κανεναν δεν ηθελα, μονο τον αντρα μ

πρίν από 2 λεπτά , Marimarv είπε:

Ε ναι ρε συ... Δεν είπα ότι θα την σηκώσω με ένα αααα μπου μπορεί να κάνει η μικρή αλλά όχι να αρχίσει το κλάμα και εγώ να την αφήσω εκεί για να μην μάθει αγκαλιά.. Μου λέει μια μέρα η πεθερά μου άμα έχει φάει την έχεις αλλάξει κ απλά κλαίει μην την σηκώσεις μου λέει θα κλάψει κ κάποια στιγμή θα σταματήσει και έτσι θα καταλάβει ότι δεν έχει σθνεχεια αγκαλιά. Και της λέω αλλά ριναι τόσο μικρά που η αγκαλιά για αυτά τώρα είναι τόσο σημαντική όσο το να φάνε και να αλλάξουν την πάνα οπότε δεν την αφήνω και δεν μίλησε άλλο.. Το ίδιο λέω σε όλους πλέον.. Τα μωράκια μας όσο σημαντικό είναι να φάνε είναι και να μας νιώθουν κα ας λένε ότι θέλουν οι άλλοι 

Ακριβώς έτσι!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...