Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Κοριτσι μου κανε εσύ αυτό που πυστευεις το καλύτερο για το μωρό σου και χεστην πεθερά τον αντρα σου τον επιρεαζει και τον Ανχωνει η πεθερά σου γιαυτό σου λέει και αυτός για το γάλα.κολικους είναι αυτό που περιγράφεις μην την μπουκώνει επιδεινώνετσι η κατάσταση τους. Θερμοφόρα ηλεκτρική στη κοιλιά πιστολάκι αποροφητηρας. Να της μαζεύεις τα ποδαράκια στη κοιλιά της και τύλιξε με ένα πανάκι να είναι ζεστά σαν φωλιτσα όπως ήταν στη κοιλιά. Κουράγιο θα το χρειαστείς πάρε την παιδίατρο μήπως σου δώσει τίποτα να ηρεμήσει και η μικρή και εσυ

Μα εμενα δεν με ενοχλεί που κλαίει το παιδι.. Ξερω εχει κολικους και λογικο ειναι!!! Με ενοχλει που θεωρείται σωνει και ντε φυσιολογικο, (ενω θηλαζω αποκλειστικά και δεν με ενοχλεί να ξυπναω τη νυχτα, να την εχω με τις ωρες στο στήθος), να μπουκωσω το παιδι μου με ξενο για να καλυψω αυτό που νιώθει! Δηλαδή απορω!! Τι επαθα που την κρατησα αγκαλιτσα για να ηρεμησει?? Νιωθω πολυ ομορφα που τη βοηθησα!!! 

Διόρθωση!! Οχι με  ξενο, δικο μου γαλα εχω στο ψυγείο... Να μπουκωσω το παιδι μου γενικά νε φαγητό για να μην εκφράζει αυτα που νιώθει...! Δηλαδή ήμαρτον!!! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μα εμενα δεν με ενοχλεί που κλαίει το παιδι.. Ξερω εχει κολικους και λογικο ειναι!!! Με ενοχλει που θεωρείται σωνει και ντε φυσιολογικο, (ενω θηλαζω αποκλειστικά και δεν με ενοχλεί να ξυπναω τη νυχτα, να την εχω με τις ωρες στο στήθος), να μπουκωσω το παιδι μου με ξενο για να καλυψω αυτό που νιώθει! Δηλαδή απορω!! Τι επαθα που την κρατησα αγκαλιτσα για να ηρεμησει?? Νιωθω πολυ ομορφα που τη βοηθησα!!! 

Διόρθωση!! Οχι με  ξενο, δικο μου γαλα εχω στο ψυγείο... Να μπουκωσω το παιδι μου γενικά νε φαγητό για να μην εκφράζει αυτα που νιώθει...! Δηλαδή ήμαρτον!!! 

Κάνε αυτό που νομίζεις ότι είναι το καλύτερο για το παιδί σου και άστους να λένε. Μην το μπουκωσεις γιατί θα έχεις χειρότερα. Ήμαρτον έλεος!! 

5mtvp3.png

13 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Εννοούσα το βράδυ.. Τη μερα κοιμαται φουλ!! Ναι ειχε παρει 700γρ στις 30 μερες και 5 πόντους υψος.. Για αποκλειστικο μητρικό μου ειπε η παιδιατρος ειναι πολυ καλα.. Δεδομένου οτι ειχε γεννηθει και μικρούλα!! 

Και εμεις 5 πόντους πηραμε στις 30 μερες και 700γρ σχεδόν... Εσυ θηλαζεις ή δίνεις ξενο?? Σορυ αν το εχεις ξαναοει, αλλα μαζευτηκαν πολλες λεπτομέρειες τωρα τελευταία και δε θυμαμαι 

Είχαμε μεικτή διατροφή μέχρι τις 20 μέρες!! Για αποκλειστικο θηλασμό είστε τέλεια!!!

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Μην ακους κανεναν κοριτσι μου εσυ ξερεις το μωρο σου.Κι εμενα η πεθερα μου επειδη θηλαζε συχνα το μωρο και εκλαιγε απο τους κολικους ειχε πει στον αντρα μου οτι δεν θα ειναι παχυ το γαλα μου γιατι δεν ετρωγα πολυ και θα πειναει και να δωσω ξενο.Ο καθε ασχετος με το θηλασμο μιλαει.Επρεπε το μωρο να μην ακουγεται και να κοιμαται ολο το βραδυ πριν σαραντισει δηλαδη.Ημαρτον.Εγω δεν ακουγα κανεναν

ROnbp3.pngPFbVp3.png

On 25/11/2018 at 4:48 ΜΜ, ναντια δε είπε:

Θηλζω κ δίνω κ συμπλήρωμα όχι απαραίτητα κ με τον θηλασμό συμβαίνει δεν έχει οριμασει ακόμα το πεπτικό του με αποτέλεσμα να γυρνάει πίσω η τροφη

Ναι το ξέρω πως συμβαίνει κ με τον θηλασμό. άλλο εννοούσα. Μια γνωστή μου είχε πει πως επειδή ο γιος της είχε παλινδρόμηση του έδωσε ξένο γάλα. δηλ δεν τον θηλάσε επειδή είχε παλινδρόμηση.

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Comet είπε:

Μην ακους κανεναν κοριτσι μου εσυ ξερεις το μωρο σου.Κι εμενα η πεθερα μου επειδη θηλαζε συχνα το μωρο και εκλαιγε απο τους κολικους ειχε πει στον αντρα μου οτι δεν θα ειναι παχυ το γαλα μου γιατι δεν ετρωγα πολυ και θα πειναει και να δωσω ξενο.Ο καθε ασχετος με το θηλασμο μιλαει.Επρεπε το μωρο να μην ακουγεται και να κοιμαται ολο το βραδυ πριν σαραντισει δηλαδη.Ημαρτον.Εγω δεν ακουγα κανεναν

Αυτο με το να μην ακούγεται το μωρο, εκτός από ηλιθιο είναι και γελοιο!! Εν τ μεταξυ ο αντρας μου μάλλον σήμερα δοκιμάσει τις αντοχες μου, δεν εξηγείται! Εκλαιγε το παιδι γτ ποναγε και ουρλιαζε και έννοια του ηταν μην ξυπνήσει η μαμα τ κ ο μπαμπας τος. Με νευριασε τόσο πολύ μιλάμε 

cO4Yp3.png

7 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Αυτο με το να μην ακούγεται το μωρο, εκτός από ηλιθιο είναι και γελοιο!! Εν τ μεταξυ ο αντρας μου μάλλον σήμερα δοκιμάσει τις αντοχες μου, δεν εξηγείται! Εκλαιγε το παιδι γτ ποναγε και ουρλιαζε και έννοια του ηταν μην ξυπνήσει η μαμα τ κ ο μπαμπας τος. Με νευριασε τόσο πολύ μιλάμε 

καλήμερα κορίτσι μου!! κ μεις έτσι είμαστε!! με κλαμα από το μπέμπη από τη μια μεριά κ ροχαλητό στη διαπασών από την άλλη.. κ το αποκορύφωμα,  ρίχνει κ 3 φτερνισματα κατά τις 4, και τρανταζεται το μωρο ..ίσα που είχε κοιμηθεί..μετά καλές 6 πήγε! ευτυχώς όμως δε μου λένε ότι δεν έχω παχύ γάλα πχ η να το μπουκωσω στο φαΐ.  ωστόσο,  μου λένε ότι έχω καλομαθει το νεογνό στην αγκαλιά,  κ θα μου γυρίσει μπούμερανγκ κτλ.. κ έτσι τσιτωνω πολύ όταν το ακούω. δλδ να το αφήνω να πλανταζει στο λικνο ενώ ψάχνει παρηγοριά στο στήθος;;; δε καταλαβαίνουν ότι το στήθος δεν είναι μόνο για φαγητό..  είναι ζεστασιά κ παρηγοριά.  ακουμπάει στο δέρμα μου,  ακούει την καρδιά μ και ηρεμεί. 

αστούς να λένε και κάνε αυτό που νιώθεις εσύ. Τέλος. 

ερώτηση για όσες έχουν 40ντησει... ρε κορίτσια   πως μετράτε τις μερες;; πχ εγώ γέννησα 27/10 αργά το απόγευμα.πιανεται για πρώτη μερα; Ή η 28/10 θεωρείται η πρώτη μέρα ζωης; δλδ σαραντιζω 5/12 ή 6/12; ξέρω   βλακεία απορία, σιγά την αλλαγή,  απλώς διαφωνούμε με σύζυγο κ δεν καταλήγουμε κάπου! 

Yhozp2.pngKUDQ.png

Καλημέρα μάλλον σου κάνει καψώνια τι να πω τους έχεις στο σπίτι; χαρά στο κουράγιο σου. 

5mtvp3.png

Καλημερα. Ασε οι αντρες ειναι στον κοσμο τους .Εχεις να νευριασεις πολλες φορες ακομη.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 20 λεπτά , bella32 είπε:

καλήμερα κορίτσι μου!! κ μεις έτσι είμαστε!! με κλαμα από το μπέμπη από τη μια μεριά κ ροχαλητό στη διαπασών από την άλλη.. κ το αποκορύφωμα,  ρίχνει κ 3 φτερνισματα κατά τις 4, και τρανταζεται το μωρο ..ίσα που είχε κοιμηθεί..μετά καλές 6 πήγε! ευτυχώς όμως δε μου λένε ότι δεν έχω παχύ γάλα πχ η να το μπουκωσω στο φαΐ.  ωστόσο,  μου λένε ότι έχω καλομαθει το νεογνό στην αγκαλιά,  κ θα μου γυρίσει μπούμερανγκ κτλ.. κ έτσι τσιτωνω πολύ όταν το ακούω. δλδ να το αφήνω να πλανταζει στο λικνο ενώ ψάχνει παρηγοριά στο στήθος;;; δε καταλαβαίνουν ότι το στήθος δεν είναι μόνο για φαγητό..  είναι ζεστασιά κ παρηγοριά.  ακουμπάει στο δέρμα μου,  ακούει την καρδιά μ και ηρεμεί. 

ερώτηση για όσες έχουν 40ντησει... ρε κορίτσια   πως μετράτε τις μερες;; πχ εγώ γέννησα 27/10 αργά το απόγευμα.πιανεται για πρώτη μερα; Ή η 28/10 θεωρείται η πρώτη μέρα ζωης; δλδ σαραντιζω 5/12 ή 6/12; ξέρω   βλακεία απορία, σιγά την αλλαγή,  απλώς διαφωνούμε με σύζυγο κ δεν καταλήγουμε κάπου! 

Καλημέρα ακου εγώ τον άφηνα τον αντρα μου  στο σαλόνι μέχρι να κοιμηθεί η μπεμπα του έλεγα δεν θα έρθεις αν δεν κοιμηθεί ευτυχώς άκουγε και όταν ερχόταν ούτε να κάνει  κιχ δεν τον άφηνα δηλαδή και τώρα τα ίδια κάνω ησυχία το βράδυ γιατί όλη μέρα δεν κοιμάτε. 6 Δεκεμβρίου σαραντιζεις. 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Καλημέρα μάλλον σου κάνει καψώνια τι να πω τους έχεις στο σπίτι; χαρά στο κουράγιο σου. 

Όχι βέβαια... Εχουμε ερθει μια βδομάδα χωριό 

1 hour ago, bella32 είπε:

Αστα να πανε.. Εμενα επειδή δεν θηλασε ούτε πεθερα ούτε κουνιαδα, μου έχουν πρηξει τα ουμπαλα! Πως και το ξενο καλο ειναι, τα παιδιά χορταινουν καλύτερα.. Και μεις που δώσαμε ξενο τα παιδιά μας τι παθανε... Μα να τραβας τα μαλλιά σου!! Να απολογουμαι επειδή θέλω να θηλασω, δεν το περίμενα! 

cO4Yp3.png

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αστα να πανε.. Εμενα επειδή δεν θηλασε ούτε πεθερα ούτε κουνιαδα, μου έχουν πρηξει τα ουμπαλα! Πως και το ξενο καλο ειναι, τα παιδιά χορταινουν καλύτερα.. Και μεις που δώσαμε ξενο τα παιδιά μας τι παθανε... Μα να τραβας τα μαλλιά σου!! Να απολογουμαι επειδή θέλω να θηλασω, δεν το περίμενα! 

Α ωραία είπα και εγώ τους έχεις σπίτι. Δεν μπορείς να ευχαριστηθείς βόλτα με τόσο μικρό μωρό είναι ταλαιπωρία καλύτερα να καθοσασταν σπίτι να βρίσκατε τους ρυθμούς σας. Έχει βγει και από τα νερά του το μωρό και ανχονετε όταν γυρίσετε σπίτι θα στρώσει πιο Καλά. 

5mtvp3.png

πρίν από 21 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Α καλα αυτο το «κι εμεις που δωσαμε ξενο τα παιδια μας τι παθανε» καραμελα! Εμενα στο πρωτο η πεθερα μ που δεν θηλασε μου ελεγε οτι τρωω καυτερα γι αυτο δεν κοιμαται (ετρωγα καυτερα σε ολη την εγκυμοσυνη κι ο μικρος δεν κοιμοταν γιατι αργησε πολυ να κατεβει το γαλα σε μενα, δεν ειχε ουτε κολικους ουτε τιποτα γενικα. Πεινουσε ο κακομοιρης).

Η δε μανα μου που κι αυτη δε θηλασε με εχει ζαλισει με το οτι εμεις κοιμομασταν  ολο το βραδυ κ μας ξυπνουσε για να φαμε. Αφου βρε καλη μ εδινες ξενο! Τουβλα πεφταμε... κι τοτε φανταζομαι πως το ξενο δεν ηταν ουτε υποαλλεργικο/βιολογικο ή κατσικισιο. Ενα κουτι για ολα τα μωρα

Α και οτι θα κακομαθει στην αγκαλια μου λεει η μανα μ. Μην ακουτε κανεναν. Αγκαλιαστε αφοβα! Σε αυτη την ηλικια δεν κακομαθαινουν

Το τι εχουμε ακουσει ολες! Δε καταλαβαινω γιατι δε σεβονται την αποφαση της μανας να θηλασει ή να δωσει ξενο. Η καθε μανα ξερει τι ειναι το καλυτερο.

Παιδια κι εμενα ροχαλιζει σα τρακτερ κ τρωει σπρωξιες αβερτα! Θα τον πεταξω απο το κρεβατι καμια ωρα

Επισης ο γιος μ πιστευει οτι το ενα στηθος βγαζει κρυο γαλα κι το αλλο ζεστο!!!:D

• Χαχα 2

πρίν από 3 λεπτά , Alekk είπε:

Α καλα αυτο το «κι εμεις που δωσαμε ξενο τα παιδια μας τι παθανε» καραμελα! Εμενα στο πρωτο η πεθερα μ που δεν θηλασε μου ελεγε οτι τρωω καυτερα γι αυτο δεν κοιμαται (ετρωγα καυτερα σε ολη την εγκυμοσυνη κι ο μικρος δεν κοιμοταν γιατι αργησε πολυ να κατεβει το γαλα σε μενα, δεν ειχε ουτε κολικους ουτε τιποτα γενικα. Πεινουσε ο κακομοιρης).

Η δε μανα μου που κι αυτη δε θηλασε με εχει ζαλισει με το οτι εμεις κοιμομασταν  ολο το βραδυ κ μας ξυπνουσε για να φαμε. Αφου βρε καλη μ εδινες ξενο! Τουβλα πεφταμε... κι τοτε φανταζομαι πως το ξενο δεν ηταν ουτε υποαλλεργικο/βιολογικο ή κατσικισιο. Ενα κουτι για ολα τα μωρα

Το τι εχουμε ακουσει ολες! Δε καταλαβαινω γιατι δε σεβονται την αποφαση της μανας να θηλασει ή να δωσει ξενο. Η καθε μανα ξερει τι ειναι το καλυτερο.

Παιδια κι εμενα ροχαλιζει σα τρακτερ κ τρωει σπρωξιες αβερτα! Θα τον πεταξω απο το κρεβατι καμια ωρα

Επισης ο γιος μ πιστευει οτι το ενα στηθος βγαζει κρυο γαλα κι το αλλο ζεστο!!!:D

Αυτό πως γίνεται??? Εχει αλλη θερμοκρασία το γαλα απο στηθος σε στηθος? 

Χαίρομαι που τουλάχιστον δεν ειμαι η μόνη που τα περναει αυτα!!! Αλλα ειλικρινά, ειναι εξοργιστικο!! Τουλάχιστον να καταλαβαιναν ρε παιδακι μου οτι αλλο το μητρικό το γαλα και αλλο το σκονογαλα! Και εντάξει, απο τη στιγμή που θελω και εχω τη διάθεση να θηλασω μην υποτιμας την αξια του! Γιατί κακα τα ψέματα, εχει αλλα οφελη! 

Ουφ! Ολο νευρα ειμαι σήμερα!! Τα ειπα και ξαλάφρωσα αλλα ακομα στο κόκκινο ειμαι!!! 

πρίν από 20 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Α ωραία είπα και εγώ τους έχεις σπίτι. Δεν μπορείς να ευχαριστηθείς βόλτα με τόσο μικρό μωρό είναι ταλαιπωρία καλύτερα να καθοσασταν σπίτι να βρίσκατε τους ρυθμούς σας. Έχει βγει και από τα νερά του το μωρό και ανχονετε όταν γυρίσετε σπίτι θα στρώσει πιο Καλά. 

Μωρε το μωρο δεν με ενοχλεί, οι αλλοι με ενοχλούνε!!! Το παιδακι μια χαρα εγκληματιστηκε, αυτοι ειναι χαζοι και με τσατιζουν! 

cO4Yp3.png

11 ώρες πρίν, Comet είπε:

Μπορεί το να έχεις μάνα ή πεθερά στο σπίτι αφού γεννήσεις να είναι μια βοήθεια αλλά άμα είναι να ακούω τέτοιες βλακείες προτιμώ να είμαι μόνη μου... Μια φίλη μου επειδή η μάνα της της είχε μιλήσει άσχημα για τον θηλασμό τύπου "εσύ δεν μπορείς να ταισεις το παιδί σου ας το είχα εγώ θα το τάιζα καλύτερα" τώρα στο δεύτερο πριν ακόμα γεννησει λέει ότι δεν θέλει να θηλάσει...

Εγώ επειδή θα έχω στο σπίτι την μάνα μου αφού γεννήσω και την πεθερά μου πιο μετά αν δω ότι με ζαλίζουν θα παίρνω το μωρό και θα κλείνομαι στην κρεβατοκάμαρα και ας παρεξηγήθουν!!!

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...