Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Γενικά τα ξέρω όλα αυτά απλά ρωταω αν απο καποιο οριο, εκτός της οσμης, και περα είναι πιο ανησυχητικό. Ελπίζω πως οχι. Δεν θα παλεψω τριτη αποτυχία

Μαρακι δεν ειναι τιποτα και εγω εχω πολλα κιτρινα υγρα χωρις οσμη... και καποια πονακια αριστερά... 

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

irinikavala       2/10        κοριτσάκι

ZiliHer              3/10        αγοράκι

citty                  5/10

Nightwish        7/10        κοριτσάκι

melina92          8/10

kater1n@          9/10

Alekk                16/10

ada32                18/10

Μάντη               21/10

Βικτώρια1987 22/10

anemoni1989   23/10

depyfr                26/10

Ασία                   28/10

Rozita1510        4/11

Μαρία1430

4 ώρες πρίν, Ασία είπε:

irinikavala       2/10        κοριτσάκι

ZiliHer              3/10        αγοράκι

citty                  5/10

Nightwish        7/10        κοριτσάκι

melina92          8/10

kater1n@          9/10

Alekk                16/10

ada32                18/10

Μάντη               21/10

Βικτώρια1987 22/10

anemoni1989   23/10

depyfr                26/10

Ασία                   28/10

Rozita1510        4/11

Μαρία1430

Έλα να μαζεύονται οι νύφες σιγά σιγά! 

Χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

StW9p2.png etcKp3.png

Χαχα ετοιμάζεται η αγορομανα να μας πάρει τις κοράκλες μας.. χαχα.. Πολλά κορίτσια μου φαίνεται θα έχουμε. Χθες στη γιατρό όλες οι αυχενικες κορίτσια ήταν.

Νομιζω ziliher Εσύ το έλεγες ότι όταν  μαθαίνεις φύλο είναι πιο ωραία αίσθηση. 

Βγήκα χθες βράδυ και αιματολογικές μου και ηταν ολα καλά αρα ησυχάζουμε για λίγες μέρες. Χαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Καλημεραααα κοριτσια! 

Λογικα θα εχουμε αρκετα κοριτσακια, γτ τον τελευταιο καιρο οι περισσοτερες εγκυμοσυνες που μαθαινω ειναι αγορακια. Πρεπει να κρατηθουν ισορροπιες ;)

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Μαρια μ εσυ ποτε εχεις πητ;; τι νοιωθεις;; αγορακι η κοριτσακι;; εγω ημουν σιγουρη για αγορι αλλα μαλλον για τσαχπινα κορη δειχνει.  Βεβαια ειπε σιγουρα την αλλη φορα θα δειξει.. 

1 ώρα πρίν, irinikavala είπε:

Μαρια μ εσυ ποτε εχεις πητ;; τι νοιωθεις;; αγορακι η κοριτσακι;; εγω ημουν σιγουρη για αγορι αλλα μαλλον για τσαχπινα κορη δειχνει.  Βεβαια ειπε σιγουρα την αλλη φορα θα δειξει.. 

Εγω μαλλον ΠΗΤ εχω 24/10. Πριν απο την εμβρυομεταφορα ελεγα οτι αν πετυχει θα γεννησω του Αγ. Δημητριου. Οποτε θα δειξει...

Πραγματικα δεν νιωθω τπτ για το φυλο του παιδιου, αλλα ολοι μου λενε οτι εχω ομορφυνει και θα ειναι κοριτσι. Εκανε και το "πειραμα" με το σταυρο ο καλος μου και βγηκε κοριτσι οποτε το ψιλο εχουν δεσει ολοι οτι θα ειναι κοριτσακι. Εκτος απο τον αδελφο μου που με ρωταει συνεχεια τι κανει ο ανιψιος του...

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

14 ώρες πρίν, irinikavala είπε:

Οχι.  Να μην ανησυχεις.  Ρωτησα σμρ.. στο πρωτο λεει η μητρα προσπαθει να ανοιξει κ εχουμε πονακια. Πολυ φυσιολογικο.. κ τα υγρα μας νορμαλ ειναι. Μονο αν εχουν δυσαρεστη οσμη πρεπει να κανουμε ελεγχο.

Αντε περιμενω κ δικα σας ευχαριστα

συγχαρητηρια !!!  με το καλο να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη τωρα

On 28/3/2018 at 8:07 ΜΜ, Gwgoulini26 είπε:

Κορίτσια μου γύρισα από το γιατρο παλινδρομμη δυστυχώς εύχομαι σε όλες τελειομηνες εγκυμοσυνες και να κρατήσετε τα μωράκια σας στις αγκαλιές σας!!

λυπαμαι πολυκοπελα μου αλλα  συντομα θα σας ερθει το μωρακι σας.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω εκανα για τα παντα 

Εμενα δεν ηθελε να μου κανει χλαμυδια.. γτ μου ειπε οτι αν ειχα δεν θα μπορουσα να μεινω έγκυος.. και οτι για να παρει σωστα δειγμα πρεπει να ξισει το τράχηλο και σιγουρα θα έβλεπα αιμα... δεν ξερω τι ακριβως ισχύει τελικά!!!! Εσενα βγηκαν οκ;;

jgJqp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Εμενα δεν ηθελε να μου κανει χλαμυδια.. γτ μου ειπε οτι αν ειχα δεν θα μπορουσα να μεινω έγκυος.. και οτι για να παρει σωστα δειγμα πρεπει να ξισει το τράχηλο και σιγουρα θα έβλεπα αιμα... δεν ξερω τι ακριβως ισχύει τελικά!!!! Εσενα βγηκαν οκ;;

Εμενα δεν μου την εκανε ο γιατρος πηγα σε μικροβιολογικο και εκανα πληρη ελεγχο. Δεν ήξερα πως ημουν εγκυος τοτε. Ναι ολες μου οι εξετάσεις καλες έχουν βγει

cO4Yp3.png

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εμενα δεν μου την εκανε ο γιατρος πηγα σε μικροβιολογικο και εκανα πληρη ελεγχο. Δεν ήξερα πως ημουν εγκυος τοτε. Ναι ολες μου οι εξετάσεις καλες έχουν βγει

Ααα μια χαρα τοτε!!! Εγω πηγα στη γυναικολόγο πηρε τα δείγματα και τα πηγα στο μικροβιολογικο εγω!

jgJqp3.png

πρίν από 54 λεπτά , Μάντη είπε:

Ααα μια χαρα τοτε!!! Εγω πηγα στη γυναικολόγο πηρε τα δείγματα και τα πηγα στο μικροβιολογικο εγω!

Τα καφε σταματησαν??? Ακομα ξαπλα τη βγαζεις??? 

Εγω εχω να δω αιμα απο την Πέμπτη και καφε απο το Σάββατο αλλα γενικα προσεχω παρα πολυ.. Δεν κανω τιποτα και κυρίως τη βγαζω ξαπλα.. Μονο για εμετο και τουαλέτα σηκωνομαι... 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...