Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

On 26/10/2018 at 3:17 ΜΜ, ada32 είπε:

Δίνω πιπίλα. Απλά μου κόπηκε η όρεξη πλέον.να φανταστείς ότι έχω χάσει 14 κιλά άπο τις 13.10 Που γέννησα. Γενικά δεν ήμουν του φαγητού κ τώρα που γέννησα επανήλθα... 

ποσα κιλα ειχες βαλει στην εγκυμοσυνη σου ada? εμενα μ επιασε ενα αγχος αυτες τις μερες, νοιωθω λες και θα μεινω για παντα ετσι... ειμαι στην 38η βδ και 11 κιλα πανω... οι διαστασεις μου Π.Ε. 1,71 και 57 κιλα, τωρα 68 :blink:

g1Knp1.png

E09Up1.png

3 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Ααααα να μην ανησυχώ για το αίμα δλδ.. Γτ τρόμαξα τόσο πολύ σήμερα.. 

Λίγο Αιματακι εβλεπα κ εγώ.αλλά ελαχιστο. Απο όσο ξέρω κ όταν πέφτει ,μετά μπορει να δεις ξανα αίματακι για κάποιες μέρες. Ας μας πουν κ κόπελες που έχουν κ Αλλά παιδιά.

2 ώρες πρίν, elise είπε:

ποσα κιλα ειχες βαλει στην εγκυμοσυνη σου ada? εμενα μ επιασε ενα αγχος αυτες τις μερες, νοιωθω λες και θα μεινω για παντα ετσι... ειμαι στην 38η βδ και 11 κιλα πανω... οι διαστασεις μου Π.Ε. 1,71 και 57 κιλα, τωρα 68 :blink:

Καλά βρε ανησυχείς εσύ;;; να μη σε νοιαζουν καν τα κιλα που πηρες!! Εγω ξεκινησα 57 κιλα κ 1.60 κ εφτασα 85!!! Πήρα 28 ολόκληρα κιλα ,Εγώ πόυ ετρωγα 1 φορα την μέρα πριν!!γέννησα στις 13.10 κ σήμερα είμαι 70 κιλα που ζυγιστηκα! Όταν βγήκα από το νοσοκομείο ήμουν 75.βέβαια Εγώ έχω αλλά 13 κιλα να χάσω αλλά δεν με απασχολεί Γτ θα φύγουν πολυ σύντομα γτ Δεν  Είμαι άτομο του φαγητού.. Απο ότι βλέπω ,δεν είσαι Και εσύ,οποτε πιστεύω ότι Μέχρι να 40σεις θα τα έχεις χάσει τα 11 κιλα. Μην αγχώνεσαι κ μη  σε απασχόλουν καθόλου τα κιλα.  Να φανταστεις ότι γέμισα κυτταριτιδα Μέχρι το γόνατο κ Τώρα έχω έλαχιστη στα μπουτια. Φαε ότι θες όσο προλαβαίνεις γτ μετά ουτε τουαλέτα δεν προλαβαίνεις να πας στη αρχή!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 32 λεπτά , ada32 είπε:

Λίγο Αιματακι εβλεπα κ εγώ.αλλά ελαχιστο. Απο όσο ξέρω κ όταν πέφτει ,μετά μπορει να δεις ξανα αίματακι για κάποιες μέρες. Ας μας πουν κ κόπελες που έχουν κ Αλλά παιδιά.

Κι σεμας εχε αιματακι αφου επεσε..για καμια βδομαδα μπορει και παραπανω...απλα θελει καθαρισμα με οινοπνευμα και γαζουλα...οταν ειδαμε αιματακαι μας ειπε ο παιδιατρος να το καθαριζουμε  με μπατονετα και οινοπνευμα...

2 ώρες πρίν, elise είπε:

Εγω κόλλησα στα 60 μετα τη γεννα..Τρωω ομως φουλ..Πολυ περισσοτερο απ οταν ημουν εγκυος..Ξεκινησα 53 κιλα..δεν μου κανει κανενα παντελονι!!

hCvxp3.png

1 hour ago, lenoutso είπε:

Εγω κόλλησα στα 60 μετα τη γεννα..Τρωω ομως φουλ..Πολυ περισσοτερο απ οταν ημουν εγκυος..Ξεκινησα 53 κιλα..δεν μου κανει κανενα παντελονι!!

ποσα εβαλες συνολικα στην εγκυμοσυνη και ποσα εχασες δλδ μεχρι στιγμής.. ? 

εντωμεταξυ 37 +4 αυριο, πιστευω οτι μεχρι το τελος δε θα παρω άλλα κιλά... 2,5 εβδ το πολυ μεινανε... ευχομαι και ελπιζω να μην αποφασισει ο μπεμπης να κατσει παραπανω απο τις 40 εβδομαδες,.. παντως εχει ηδη παρει θεση και εχει κατεβει χαμηλα, αρχισα να αναπνεω και παλι καλυτερα και η πιεση απο το στομαχι επισης εφυγε. τωρα αυτο βεβαια δεν ξερω αν αποτελει... εγγύση ή οχι οτι θα ρθει σχετικά συντομα... αντε να δουμε..

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

Καλά βρε ανησυχείς εσύ;;; να μη σε νοιαζουν καν τα κιλα που πηρες!! Εγω ξεκινησα 57 κιλα κ 1.60 κ εφτασα 85!!! Πήρα 28 ολόκληρα κιλα ,Εγώ πόυ ετρωγα 1 φορα την μέρα πριν!!γέννησα στις 13.10 κ σήμερα είμαι 70 κιλα που ζυγιστηκα! Όταν βγήκα από το νοσοκομείο ήμουν 75.βέβαια Εγώ έχω αλλά 13 κιλα να χάσω αλλά δεν με απασχολεί Γτ θα φύγουν πολυ σύντομα γτ Δεν  Είμαι άτομο του φαγητού.. Απο ότι βλέπω ,δεν είσαι Και εσύ,οποτε πιστεύω ότι Μέχρι να 40σεις θα τα έχεις χάσει τα 11 κιλα. Μην αγχώνεσαι κ μη  σε απασχόλουν καθόλου τα κιλα.  Να φανταστεις ότι γέμισα κυτταριτιδα Μέχρι το γόνατο κ Τώρα έχω έλαχιστη στα μπουτια. Φαε ότι θες όσο προλαβαίνεις γτ μετά ουτε τουαλέτα δεν προλαβαίνεις να πας στη αρχή!!

οχι δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ του φαγητου γενικά,... και γω μια φορα την ημερα τρωω, ένα μεγαλο κανονικο γευμα και την υπολοιπη μερα κανα 2 σνακ, δλδ ενα σαντουιτσακι με σαλαμι κασερι και λιγο σοκολατα ισως... το ιδιο διατηρηθηκε και στην εγκυμοσυνη ευτυχως δεν ειχα πεινα ! απο την ωρα δε που ο μπεμπης μεγαλωσε και πιεζε και  το στομαχι, σε διαστημα 6 εβδομαδων (30η-36η εβδ περιπου) δεν πηρα καθολου κιλα. τωρα πηρα 1-1,5 και ελπιζω για τις τελευταιες 2,5 εβδ να μην παρω αλλο... ημουνα 9,5 κιλα συν και τωρα 11... αλλα θεωρώ οτι άμα ζοριστώ με τη γέννα και μετα με την οοοοολη αλλαγη στην αρχή,... νομιζω οτι θα τα χασω κατευθειαν, ετσι ελπιζω δλδ. με διαιτες δε χανω κιλά οσο με το άμα ζοριζομαι ή αμα εχω να διαχειριστώ μεγαλες αλλαγες... σ αυτη την περιπτωση παιζουνε και τα δυο σεναρια συνεπως κραταω τις ελπιδες ψηλα για γρηγορη επαναφορα ! υγεια βεβαια πανω απ ολα, σωματικη και ψυχολογικη να εχουμε και οκ.. τα κιλα αργα ή γρηγορα θα βολευτουνε :)

• Μου αρέσει 1

g1Knp1.png

E09Up1.png

Διαφημίσεις

@eliseΞεκινησα 53 κι έφτασα 68 κιλά..γέννησα με φ.τ. και μετά τη γέννα ήμουν 63 κιλά περίπου... γενικά χέρια πόδια παραμένουν αδύνατα.εχει μείνει λίγο κοιλίτσα κι άνοιξα στην περιφέρεια..

hCvxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , lenoutso είπε:

@eliseΞεκινησα 53 κι έφτασα 68 κιλά..γέννησα με φ.τ. και μετά τη γέννα ήμουν 63 κιλά περίπου... γενικά χέρια πόδια παραμένουν αδύνατα.εχει μείνει λίγο κοιλίτσα κι άνοιξα στην περιφέρεια..

θηλάζεις να υποθέσω?

g1Knp1.png

E09Up1.png

πρίν από 10 λεπτά , lenoutso είπε:

Θηλάζω για αυτό πεινάω πολύ!Όπως και διψάω!!

αα ετσι ενταξει !  ειναι απολυτα φυσιολογικο τοτε ! ο θηλασμος ετσι ειναι, το σωμα κραταει κιλα και ενεργεια γιατι απαιτειτε ενεργεια ! και πεινα... ναι... αρα οκ λογικο που εισαι στα 60 ακομα και πεινας... για οσο θηλαζεις ετσι νομιζω θα ειναι. μετα θα επανελθεις σε χρονο μηδεν, οταν δλδ σταματησεις καποια στιγμη

g1Knp1.png

E09Up1.png

2 ώρες πρίν, elise είπε:

ποσα εβαλες συνολικα στην εγκυμοσυνη και ποσα εχασες δλδ μεχρι στιγμής.. ? 

εντωμεταξυ 37 +4 αυριο, πιστευω οτι μεχρι το τελος δε θα παρω άλλα κιλά... 2,5 εβδ το πολυ μεινανε... ευχομαι και ελπιζω να μην αποφασισει ο μπεμπης να κατσει παραπανω απο τις 40 εβδομαδες,.. παντως εχει ηδη παρει θεση και εχει κατεβει χαμηλα, αρχισα να αναπνεω και παλι καλυτερα και η πιεση απο το στομαχι επισης εφυγε. τωρα αυτο βεβαια δεν ξερω αν αποτελει... εγγύση ή οχι οτι θα ρθει σχετικά συντομα... αντε να δουμε..

οχι δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ του φαγητου γενικά,... και γω μια φορα την ημερα τρωω, ένα μεγαλο κανονικο γευμα και την υπολοιπη μερα κανα 2 σνακ, δλδ ενα σαντουιτσακι με σαλαμι κασερι και λιγο σοκολατα ισως... το ιδιο διατηρηθηκε και στην εγκυμοσυνη ευτυχως δεν ειχα πεινα ! απο την ωρα δε που ο μπεμπης μεγαλωσε και πιεζε και  το στομαχι, σε διαστημα 6 εβδομαδων (30η-36η εβδ περιπου) δεν πηρα καθολου κιλα. τωρα πηρα 1-1,5 και ελπιζω για τις τελευταιες 2,5 εβδ να μην παρω αλλο... ημουνα 9,5 κιλα συν και τωρα 11... αλλα θεωρώ οτι άμα ζοριστώ με τη γέννα και μετα με την οοοοολη αλλαγη στην αρχή,... νομιζω οτι θα τα χασω κατευθειαν, ετσι ελπιζω δλδ. με διαιτες δε χανω κιλά οσο με το άμα ζοριζομαι ή αμα εχω να διαχειριστώ μεγαλες αλλαγες... σ αυτη την περιπτωση παιζουνε και τα δυο σεναρια συνεπως κραταω τις ελπιδες ψηλα για γρηγορη επαναφορα ! υγεια βεβαια πανω απ ολα, σωματικη και ψυχολογικη να εχουμε και οκ.. τα κιλα αργα ή γρηγορα θα βολευτουνε :)

Εγώ είχα θεμα στην εγκυμοσύνη κ ξερνουσα συνεχεια ειδικα τους 4 μηνες κ ετσι έβαλα Μέχρι την 20η εβδομάδα 4 κιλα . Μετά ανακάλυψα ότι αν τρώω ψωμι,κρουασαν κ μπισκοτα δεν έκανα πολλές φορές την μέρα Εμετο κ τα ξεκίνησα Από τον 6ο μήνα κ έτσι πηρα αρκετά κιλα. Αλλά Επίσης πρεπει να είχα κατακρατηση υγρων γτ δεν γίνεται να έχασα 15 κιλα  σε 2 εβδ. Γτ γέννησα φυσιολ . μωρό  3.4 κιλα.Απλα μου κόπηκε έντελως η όρεξη Πλεον κ με τον θηλασμό βλέπω ότι χάνεις πιο εύκολα κιλα. Οποτε μια χαρά θα είσαι. Άντε με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην Αγκαλια κ όσο για τα κιλα θα τα ξεφορτωθουμε! 

1 hour ago, elise είπε:

αα ετσι ενταξει !  ειναι απολυτα φυσιολογικο τοτε ! ο θηλασμος ετσι ειναι, το σωμα κραταει κιλα και ενεργεια γιατι απαιτειτε ενεργεια ! και πεινα... ναι... αρα οκ λογικο που εισαι στα 60 ακομα και πεινας... για οσο θηλαζεις ετσι νομιζω θα ειναι. μετα θα επανελθεις σε χρονο μηδεν, οταν δλδ σταματησεις καποια στιγμη

Εγώ που θηλάζω δεν πειναω αλλά διψάω παρά πολύ!! Φαίνεται Εγώ έχω ακόμα αποθέματα από τα κιλα Που πήρα!!!χαχαχα

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου καλημέρα!!! γέννησα το Σάββατο 27/10 τον έρωτα μου,  3030!! έκανα εισαγωγή στις 6 το χάραμα και τελικά τα κατάφερα στις 7:30 το απόγευμα!! μαραθώνιος! πρόκληση κγω, σπάσιμο νερών από μαιες και επισκληρηδιο ( ευτυχώς!!!) . ήταν αρκετά δύσκολο,  καθώς κορίτσια ο τράχηλος ήταν σκληρός και πίσω!! έτσι καθυστέρησε η διαδικασία! στο τσακ γλυτώσαμε τη καισαρική! τέλος καλό ολα καλά όμως.  ήταν τόσο συγκλονιστική η πρώτη μας αγκαλιά..έρωτας με τη πρώτη ματιά! τώρα προσπαθούμε να εδραιώσουμε θηλασμό!! (κορίτσια τα ράμματα ποτέ σταμάτησαν να τραβανε;;; είχατε κ σεις πρήξιμο εκεί κάτω;;)

@Anastasia05 να σου ζήσει κοριτσαρα μου!!!! γερο και καλοτυχο να είναι! είχες παρενέργειες από επισκληρηδιο; εγώ ευτυχώς τπτ! γτ ομολογώ όταν μου έδωσαν να υπογράψω συγκατάθεση, αγχώθηκα κάπως!!

@Ασία μου όλα καλα;; 

• Μου αρέσει 3

Yhozp2.pngKUDQ.png

1 hour ago, bella32 είπε:

κορίτσια μου καλημέρα!!! γέννησα το Σάββατο 27/10 τον έρωτα μου,  3030!! έκανα εισαγωγή στις 6 το χάραμα και τελικά τα κατάφερα στις 7:30 το απόγευμα!! μαραθώνιος! πρόκληση κγω, σπάσιμο νερών από μαιες και επισκληρηδιο ( ευτυχώς!!!) . ήταν αρκετά δύσκολο,  καθώς κορίτσια ο τράχηλος ήταν σκληρός και πίσω!! έτσι καθυστέρησε η διαδικασία! στο τσακ γλυτώσαμε τη καισαρική! τέλος καλό ολα καλά όμως.  ήταν τόσο συγκλονιστική η πρώτη μας αγκαλιά..έρωτας με τη πρώτη ματιά! τώρα προσπαθούμε να εδραιώσουμε θηλασμό!! (κορίτσια τα ράμματα ποτέ σταμάτησαν να τραβανε;;; είχατε κ σεις πρήξιμο εκεί κάτω;;)

@Anastasia05 να σου ζήσει κοριτσαρα μου!!!! γερο και καλοτυχο να είναι! είχες παρενέργειες από επισκληρηδιο; εγώ ευτυχώς τπτ! γτ ομολογώ όταν μου έδωσαν να υπογράψω συγκατάθεση, αγχώθηκα κάπως!!

@Ασία μου όλα καλα;; 

Να σου ζήσει το μπεμπέκι  σου κορίτσι μου! Ότι καλύτερο!!!!

Παρενέργειες ουτε εγώ είχα! Καταλαβαίνω όμως κ από εσένα ότι όσες πήγαμε με πρόκληση είχαμε τα θεματακια μας!!! Τέλος καλό όλα καλά βέβαια! 

Εγώ έχω σταθεί τυχερή με τα ράμματα μιας κ δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.. λιγο πρήξιμο πια και λίγο τραβηγμα. Παίρνω  και παυσίπονο που βοηθαει.

Να το πεις κ στις μαίες και εννοείται να το δει κ ο γιατρός σου!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

1 ώρα πρίν, bella32 είπε:

@Ασία μου όλα καλα;; 

1 ώρα πρίν, bella32 είπε:

@Ασία μου όλα καλα;; 

Nα σου ζήσει το μωράκι σου! Δεν πειράζει όταν βλέπεις το μωράκι σου τα ξεχνάς όλα!!! 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

9 ώρες πρίν, bella32 είπε:

@Ασία μου όλα καλα;; 

να σου ζήσει το μωράκι!!γερό κ τυχερό να είναι!!καλούς θηλασμούς να έχετε τώρα. τι έλεγε το χαρτί που υπογραψες για την επισκληριδιο? για παρενέργειες? μου φαίνεται πως κι εγώ δεν θα την γλιτώσω, όπως μου είπε σήμερα η μαία που προσπάθησε να μου κάνει κολπική εξέταση κ πονούσα πάρα πολύ. Είμαι η μόνη που δεν γέννησα ακόμη από το πίνακακι... Είμαι 40+1 σήμερα κ μάλλον πηγαίνω για πρόκληση όταν στις 40+5. ως τότε δεν με βλέπω να έχω πρόοδο με τον τράχηλο. Δεν έχω καθόλου διαστολή. Σήμερα φάνηκε πως πάει να ανοίξει όμως ήταν κλειστός.έχω απογοητευτεί γιατί η μαία είπε πως χωρίς διαστολή η πρόκληση θα καταλήξει 99% σε καισαρική. βέβαια εντάξει δεν θα πεθάνουμε κιόλας.ας είναι κι έτσι. Αλλά είχα ελπίδες για φυσιολογικό τοκετό κ ακόμη πρέπει να έχω αλλά απογοητευτηκα. Δεν πειράζει... σημασία έχει να πάνε όλα καλά με όποιον τρόπο κ να γίνουν τα πράγματα. έχω μπροστά μου 4 μέρες μπας κ ανοίξει ο τράχηλος. το μόνο που μπορεί να βοηθήσει είναι το σεξ. Αλλά είναι αδύνατον να συμβεί!!!!!!παρακαλάω κ δεν μου κάθεται. κοντεψαμε να τσακωθουμε!!!!

9 ώρες πρίν, bella32 είπε:

@Ασία μου όλα καλα;; 

Μπράβο ρε κοριτσι μου να σου ζήσει.. Καλή επιτυχία και με τον θηλασμο.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...