Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Ασία είπε:

τον ρώτησα τι μπορώ να κάνω μπας κ κάνω διαστολή κ μου λέει μόνο σεξ αλλά ξέρει πως οι άντρες δεν θέλουν οπότε ουσιαστικά τίποτα δεν με προτρέπει να κάνω. μακάρι να μην φτάσω στην πρόκληση γιατί οι πόνοι θα είναι πιο δυνατοί κ δεν θα την γλιτώσω την επισκληριδιο που σου τώρα κάνω όνειρα πως θα την αποφύγω.

στο εύχομαι κορίτσι μου!! καλά για σεξ και ο δικός μου ούτε καν να ακούσει! Όχι ότι με αφήνει ο γιατρός,  αλλά σε συζητηση που είχαμε τον έπιασε γέλιο και νόμιζε ότι του έκανα πλάκα!! χαχα! Θα σου πούμε εμπειρίες από πρόκληση τις επόμενες μέρες!!!

• Μου αρέσει 1

Yhozp2.pngKUDQ.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

4 ώρες πρίν, Ασία είπε:

τον ρώτησα τι μπορώ να κάνω μπας κ κάνω διαστολή κ μου λέει μόνο σεξ αλλά ξέρει πως οι άντρες δεν θέλουν οπότε ουσιαστικά τίποτα δεν με προτρέπει να κάνω. μακάρι να μην φτάσω στην πρόκληση γιατί οι πόνοι θα είναι πιο δυνατοί κ δεν θα την γλιτώσω την επισκληριδιο που σου τώρα κάνω όνειρα πως θα την αποφύγω.

Να μην αγχώνεσαι για τους πόνους και εγώ πρόκληση έκανα, αν κάνεις σωστά τις ανάσες θα είσαι μια χαρά και θα τους αντέχεις. Επίσης εκτός από τις κλασικές ανάσες ρώτησε τις μαίες να σου δείξουν πως να κάνεις τις ανάσες (ααα-οοο-εεε) θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ. Με το καλοοο!!!!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Σήμερα το βράδυ κάνω εισαγωγή, κ αύριο με το καλό θα κρατάω κι εγώ το αγοράκι μου! 

Ευχαριστώ πολύ για τη παρέα κ τις συμβουλές, πλέον θα τα λέμε σαν μανουλες!

Εύχομαι στα κορίτσια που περιμενουν, με ένα πόνο και να πάνε όλα καλά! Και στα κορίτσια που είναι ήδη μαμάδες καλή δύναμη!!! Θα χρειαστούμε τις συμβουλές σας!!!

Θα ξαναμιλήσουμε σε λίγες μέρες!:)

Με το καλο !!να πάνε όλα καλά . περιμένουμε νέα σου!

6 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Μην απογοητευεσαι. Μπορει μεχρι τεταρτη να γινει κατι. Ανεβα σκαλες κ κανε δουλειες.  Οσο για τη  προκληση ,μη σε φοβιζει. Η καθεμια το νιωθει διαφορετικα

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλημερα σας

@bella32 καθαρισε κρεμμυδακια να δακρυσει το ματι.εφραξε ο δακρυγονος αδενας μαλλον.

Με το καλο στις κοπελες που διαβαζω οτι συντομα γεννανε.

Τον καταλαβατε το σεισμο?Νομιζα ειχα ζαλαδα...Να μας φυλαει ο Θεος. 6,9 Ζακυνθος

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν.

Να ρωτήσω όσες θηλάζουν,εχουν βάλει πρόγραμμα ?εμένα δίνω κάθε 1.5 ώρα Την μέρα ενώ Την νύχτα κοιμάται αρκετά κ δίνω κάθε 4 -5. Κ σκέφτομαι Μήπως είναι πολλες οι ωρες για νύχτα?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Να ρωτήσω όσες θηλάζουν,εχουν βάλει πρόγραμμα ?εμένα δίνω κάθε 1.5 ώρα Την μέρα ενώ Την νύχτα κοιμάται αρκετά κ δίνω κάθε 4 -5. Κ σκέφτομαι Μήπως είναι πολλες οι ωρες για νύχτα?

λενε οτι θελουν καθε 3ωρο το πρωτο διαστημα διοτι πεφτει το ζαχαρο τους.Βεβαια εγω δινω οποτε ζηταει,ουτε μετραω γευματα ουτε εχω προγραμμα.συμπληρωνω με ξενο γαλα ομως το βραδυ για να κρατιεται πιο πολυ και να ξεκουραζομαι κι εγω γιατι δουλευω πρωινα.Στο μητρικο γαλα δεν υπαρχει οριο στο ποσα γευματα και ποσοτητα κλπ..ειδικα μεχρι τις 40 μερες πρεπει να δινεις οσο γινεται περισσοτερο για να γινει εδραιωση της παραγωγης σου. Οταν γινει αυτο θα καταλαβεις ξανα μαλακό το στηθος σου και δε θα πριζεται απο ποσοτητα γαλακτος.

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

λενε οτι θελουν καθε 3ωρο το πρωτο διαστημα διοτι πεφτει το ζαχαρο τους.Βεβαια εγω δινω οποτε ζηταει,ουτε μετραω γευματα ουτε εχω προγραμμα.συμπληρωνω με ξενο γαλα ομως το βραδυ για να κρατιεται πιο πολυ και να ξεκουραζομαι κι εγω γιατι δουλευω πρωινα.Στο μητρικο γαλα δεν υπαρχει οριο στο ποσα γευματα και ποσοτητα κλπ..ειδικα μεχρι τις 40 μερες πρεπει να δινεις οσο γινεται περισσοτερο για να γινει εδραιωση της παραγωγης σου. Οταν γινει αυτο θα καταλαβεις ξανα μαλακό το στηθος σου και δε θα πριζεται απο ποσοτητα γαλακτος.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εσυ φανταζομαι αντλεις με το θηλαστρο?ποσο εβγαζες στην αρχη?εγω με το θήλαστρο βγαζω 60 κ από τα δύο το πολύ. Για αυτό ανήσυχω ότι δεν χορταίνει. Αλλά Την μέρα τρώει κ κοιμάται. Άλλιως δεν θα γκρίνιαζε;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 40 λεπτά , ada32 είπε:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εσυ φανταζομαι αντλεις με το θηλαστρο?ποσο εβγαζες στην αρχη?εγω με το θήλαστρο βγαζω 60 κ από τα δύο το πολύ. Για αυτό ανήσυχω ότι δεν χορταίνει. Αλλά Την μέρα τρώει κ κοιμάται. Άλλιως δεν θα γκρίνιαζε;

αν θελεις ν αυξησεις την παραγωγη θ αυξησεις και τις αντλησεις.αλλα οτι βγαζεις με το θηλαστρο δεν ειναι απαραιτητα η ιδια ποσοτητα που τρωει το παιδι πανω στο στηθος.εγω αντλω και δινω γυρω στα 80ml βγαζω το 3ωρο.

Θελει πολυ νερο να πινεις και να τρως καλα.

δινεις πιπιλα?αν δινεις πιπιλα μπορει και να μη κλαψει αμα πειναει,οχι αμεσως τουλαχιστον

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου.. Εμένα συνήθως ξυπνάει ανά 3 ώρες όχι πάντα όμως γτ υπάρχουν φορές που ξυπνάει και στ 1 ώρα αλλά και στις 2 γενικά εμένα η παιδιατρος μου είπε να μην βάλω πρόγραμμα είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο και ότι εάν το βράδυ δεν ξυπνήσει μόνη της να την αφήσω έως 5 ώρες... Δεν την αφήνω όμως τόσο πολύ.. Στς 3 την ξυπνάω και τ νύχτα.. Εγώ δυσκολεύομαι γενικά όμως με τον θηλασμο.. Εκεί που την έχω στ στήθος με τις ώρες κ την παίρνει ο ύπνος μόλις την αφήσω ξυπνάει και πάμε πάλι από την αρχή 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

αν θελεις ν αυξησεις την παραγωγη θ αυξησεις και τις αντλησεις.αλλα οτι βγαζεις με το θηλαστρο δεν ειναι απαραιτητα η ιδια ποσοτητα που τρωει το παιδι πανω στο στηθος.εγω αντλω και δινω γυρω στα 80ml βγαζω το 3ωρο.

Θελει πολυ νερο να πινεις και να τρως καλα.

δινεις πιπιλα?αν δινεις πιπιλα μπορει και να μη κλαψει αμα πειναει,οχι αμεσως τουλαχιστον

Δίνω πιπίλα. Απλά μου κόπηκε η όρεξη πλέον.να φανταστείς ότι έχω χάσει 14 κιλά άπο τις 13.10 Που γέννησα. Γενικά δεν ήμουν του φαγητού κ τώρα που γέννησα επανήλθα...  Απλά αν δεν βάλω το μωρό στο στήθος στο 3 ωρο,ξεκινά ει κ στάζει αρκετά.. Στο νοσοκομείο το μωρό έπινε 80-100ml  Για αυτό κ έχω μια αμφιβολία αν χορταίνει.

1 ώρα πρίν, Marimarv είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου.. Εμένα συνήθως ξυπνάει ανά 3 ώρες όχι πάντα όμως γτ υπάρχουν φορές που ξυπνάει και στ 1 ώρα αλλά και στις 2 γενικά εμένα η παιδιατρος μου είπε να μην βάλω πρόγραμμα είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο και ότι εάν το βράδυ δεν ξυπνήσει μόνη της να την αφήσω έως 5 ώρες... Δεν την αφήνω όμως τόσο πολύ.. Στς 3 την ξυπνάω και τ νύχτα.. Εγώ δυσκολεύομαι γενικά όμως με τον θηλασμο.. Εκεί που την έχω στ στήθος με τις ώρες κ την παίρνει ο ύπνος μόλις την αφήσω ξυπνάει και πάμε πάλι από την αρχή 

Άρα Μέχρι 5 ώρες ας κοιμάται  . ωραία αυτό το κάνει. Κ εγώ δυσκολεύομαι.. Απλά όταν τον βάζω στο πορτ μπεμπε τον κουνάω κ λίγο κ κοιμάται. Δίνω κ λίγο την πιπιλα. Οπότε με το ζόρι κοιμάται. Επισης εμενα κοιμάται κ πανω στο στήθος μου μπρούμυτα. Κ μετά τον βάζω στο πορτ μπεμπε

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

Δίνω πιπίλα. Απλά μου κόπηκε η όρεξη πλέον.να φανταστείς ότι έχω χάσει 14 κιλά άπο τις 13.10 Που γέννησα. Γενικά δεν ήμουν του φαγητού κ τώρα που γέννησα επανήλθα...  Απλά αν δεν βάλω το μωρό στο στήθος στο 3 ωρο,ξεκινά ει κ στάζει αρκετά.. Στο νοσοκομείο το μωρό έπινε 80-100ml  Για αυτό κ έχω μια αμφιβολία αν χορταίνει.

Άρα Μέχρι 5 ώρες ας κοιμάται  . ωραία αυτό το κάνει. Κ εγώ δυσκολεύομαι.. Απλά όταν τον βάζω στο πορτ μπεμπε τον κουνάω κ λίγο κ κοιμάται. Δίνω κ λίγο την πιπιλα. Οπότε με το ζόρι κοιμάται. Επισης εμενα κοιμάται κ πανω στο στήθος μου μπρούμυτα. Κ μετά τον βάζω στο πορτ μπεμπε

Ναι και εμένα την παίρνει ο ύπνος πάνω μου αλλά με το που την βάλω στ κρεβατάκι της κλαίει και την βάζω πάλι στήθος.. Αυτό είναι το θέμα με τον θηλασμο δεν ξέρεις εάν έχει φάει η όχι  πολύ δύσκολο.. 

Κορίτσια καλησπέρα.. Σήμερα είναι 10 μέρες που έχω γεννήσει και χθες ανέβασα δέκατα.. Ο γυναικολος μου είπε ότι ίσως οφείλεται στ στήθος γτ έχει πολύ γάλα είστε στ τομη που σε ένα σημείο έχει πρηστεί και έχει μαζέψει υγρό.. Είχε καμία πυρετό μέρα από καισαρική??? 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου τι κανετε?? Σας ευχαριστώ ολες για τις ευχες σας!! Να ζήσουν τα καινουρια μωρακια της παρεας και με το καλο τα επομενα!! 

Εμεις κοριτσια μου ανεβασαμε ικτερο και με εχει φαει η αυπνια! Ταιζω αυστηρα σ μιαμιση με 2 ωρες, βγαζω με θηλαστρο και δινω και ξενο για συμπληρωμα.. Εχω πεθάνει αλλά χαλάλι της! Η μικρή ειναι ερωτας! Ηδη είμαστε καλύτερα βεβαια, αλλα παραμενουμε σε επιφυλακη! 

Συγχωρειστε με που δεν μπαίνω συχνά αλλα ειλικρινά δεν προλαβαίνω!!! 

Σας σκέφτομαι ολες!!! 

@Marimarv ολα καλα νε το σεισμό!?? Σας τρόμαξε φανταζομαι 

• Μου αρέσει 5

cO4Yp3.png

καλησπέρα κορίτσια μου!! @anemoni1989 χαλάλι της δε θα πει τπτ! εύχομαι να γίνετε γρήγορα καλά! @Marimarv μου με το σεισμό όλα καλά; πωπω τι ήταν και αυτο; και διαβάζω ότι έγιναν και μετασεισμοι!

@zina7777 Ευχαριστώ για τη συμβουλη! βοήθησε όντως το κρεμμυδακι! εντάξει δεν πέρασε εντελώς το ματι,  αλλά με ανακουφισε αρκετά!

νομίζω ότι σήμερα δε θα κλείσω μάτι..έχω τρομερή υπερένταση, παρόλο που έκανα κ μπανάκι να χαλαρώσω! 5:30 πρέπει να φύγουμε από το σπίτι! ευτυχώς ο γιατρός μου κανόνισε 2κλινο δωμάτιο, οπότε θα μαι ανετα! δε μπορώ να το συνειδητοποίησω ότι αύριο γενναω κορίτσια μου... μου φαίνεται σαν ψέμα.. έμαθα ότι ήμουν έγκυος σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή,  ήταν 2 μέρες πριν τα γενέθλια που θα πρεπε να είχε το μωράκι που έχασα.. και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα...κ περάσαν 9μηνες από τοτε.. νιώθω τόσο συγκινημένη...

• Μου αρέσει 1

Yhozp2.pngKUDQ.png

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Κορίτσια μου τι κανετε?? Σας ευχαριστώ ολες για τις ευχες σας!! Να ζήσουν τα καινουρια μωρακια της παρεας και με το καλο τα επομενα!! 

Εμεις κοριτσια μου ανεβασαμε ικτερο και με εχει φαει η αυπνια! Ταιζω αυστηρα σ μιαμιση με 2 ωρες, βγαζω με θηλαστρο και δινω και ξενο για συμπληρωμα.. Εχω πεθάνει αλλά χαλάλι της! Η μικρή ειναι ερωτας! Ηδη είμαστε καλύτερα βεβαια, αλλα παραμενουμε σε επιφυλακη! 

Συγχωρειστε με που δεν μπαίνω συχνά αλλα ειλικρινά δεν προλαβαίνω!!! 

Σας σκέφτομαι ολες!!! 

@Marimarv ολα καλα νε το σεισμό!?? Σας τρόμαξε φανταζομαι 

Μπράβο κορίτσι μου να σου ζήσει.. Πόσο ικτερο έχει?? Καλά άσε μιλάμε με τον άντρα μου είχαμε πιάσει ολόκληρο διάλογο και ο σεισμός να μην σταματάει ήταν δυνατός και με πάρα πολύ διάρκεια ήμασταν έτοιμη να πάρουμε την μικρή και να φύγουμε.. Όλο το βράδυ έκανε μικρούς σεισμούς.. 

πρίν από 3 λεπτά , bella32 είπε:

καλησπέρα κορίτσια μου!! @anemoni1989 χαλάλι της δε θα πει τπτ! εύχομαι να γίνετε γρήγορα καλά! @Marimarv μου με το σεισμό όλα καλά; πωπω τι ήταν και αυτο; και διαβάζω ότι έγιναν και μετασεισμοι!

@zina7777 Ευχαριστώ για τη συμβουλη! βοήθησε όντως το κρεμμυδακι! εντάξει δεν πέρασε εντελώς το ματι,  αλλά με ανακουφισε αρκετά!

νομίζω ότι σήμερα δε θα κλείσω μάτι..έχω τρομερή υπερένταση, παρόλο που έκανα κ μπανάκι να χαλαρώσω! 5:30 πρέπει να φύγουμε από το σπίτι! ευτυχώς ο γιατρός μου κανόνισε 2κλινο δωμάτιο, οπότε θα μαι ανετα! δε μπορώ να το συνειδητοποίησω ότι αύριο γενναω κορίτσια μου... μου φαίνεται σαν ψέμα.. έμαθα ότι ήμουν έγκυος σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή,  ήταν 2 μέρες πριν τα γενέθλια που θα πρεπε να είχε το μωράκι που έχασα.. και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα...κ περάσαν 9μηνες από τοτε.. νιώθω τόσο συγκινημένη...

Μπράβο κορίτσι μου έφτασε και η ώρα για το δικό σου μωράκι να το κρατήσεις αγκαλιά είναι απίστευτο συναίσθημα... Καλά τρόμαξαμε πάρα πολύ είχε πολύ μεγάλη διάρκεια... Όλο το βράδυ είχε σεισμούς και δεν ξέραμε αν θα σταματήσει η θα είναι μεγαλύτερος από αυτόν που έκανε.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...