Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λαχταρώ σαν τρελή να την κρατησω αγκαλίτσα!! 

Αχχχ είμαι σίγουρη.. Κ εγώ που βλέπω κάθε μέρα έχουμε και μια άλλη κοπέλα να γεννάει ανυπομονώ τόσο πολύ.. Λίγες ώρες σου έμειναν κ μετά θα την έχεις συνέχεια αγκαλιά.. Τώρα πως νιώθεις έχεις πονακια?? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 28 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα πήγα νοσοκομείο μου έκαναν εισαγωγή γιατί βγάζω αίμα αλλά ήρθε ο γιατρός μου και μου είπε καλύτερα να πας σπίτι να χαλαρώσεις στον καναπέ σου οσπου να σε πιάσουν οι πόνοι!! Μου έβαλε χέρι τα είδα όλα κορίτσια!! Η μπέμπα έχει κατέβει έπιασε κεφαλάκι και ο τράχηλο έχει μαλάκωσει!!! 7 το απογευματάκι θα πάω για καρδιοτοκογραφο πάλι και τώρα περιμένω τους πόνους.. Οι μέση μου με έχει πεθάνει γιατί κάθεται η μπέμπα με τέτοιον τρόπο που με χτυπάει στην μέση!!! Σήμερα αύριο το πολύ θα έχω γέννηση!!! 

Πονεσες με το χέρι ε?? Εγω δεν ενοχληθηκα τοσο... Απλα δεν μ αρεσε!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Αχ τι καλα!!! Αντε σύντομα θα την εχεις αγκαλιτσα!!! Θα σε κρατήσουν μέσα τ απογευμα? 

cO4Yp3.png

@Μαρθα Κ με το καλο κοπέλα μου! Με εναν πονο! Περπατα πανω κατω στο σπιτι για να γεννησεις πιο ευκολα. Να πανε ολα τελεια!

Καλημερα κοριτσια, ξυπνησαμε με γεννητουρια ε; Αντε και στα δικα μας!!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα πήγα νοσοκομείο μου έκαναν εισαγωγή γιατί βγάζω αίμα αλλά ήρθε ο γιατρός μου και μου είπε καλύτερα να πας σπίτι να χαλαρώσεις στον καναπέ σου οσπου να σε πιάσουν οι πόνοι!! Μου έβαλε χέρι τα είδα όλα κορίτσια!! Η μπέμπα έχει κατέβει έπιασε κεφαλάκι και ο τράχηλο έχει μαλάκωσει!!! 7 το απογευματάκι θα πάω για καρδιοτοκογραφο πάλι και τώρα περιμένω τους πόνους.. Οι μέση μου με έχει πεθάνει γιατί κάθεται η μπέμπα με τέτοιον τρόπο που με χτυπάει στην μέση!!! Σήμερα αύριο το πολύ θα έχω γέννηση!!! 

Καλημερα !!τι καλά που έφτασε η ώρα!! Εγώ Τώρα τα διάβασα τα μηνύματα σου κ ηλπιζα να είχες πάει νοσοκομείο γτ κ εμένα μου είπα ν αν δω αίμα ,πάω κατευθείαν στο νοσοκομείο. Άντε με το καλό κ με ελάχιστους πόνους να γεννήσεις.

1 ώρα πρίν, Marimarv είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. Όντως ελπίζω κ εγώ ή Μαρθα να πήγε άμεσα νοσοκομείο εγώ δεν θα μπορούσα να περιμένω να ξημερώσει με τίποτα.. Αντε να μπει και να μας πει τα ευχάριστα.. Από εδώ κ πέρα τέτοια θα έχουμε μια μια παίρνει σειρά τι ωραία... Εγώ έχω σήμερα γιατρό και πονακια περιόδου αρκετά έντονα.. 

Καλημέρα κορίτσι μου ναι έχω περιορίσει πάρα πολύ το αλάτι.. Χθες όταν είδα ότι είναι τόσο χαμηλή έφαγα ένα μεγάλο κομμάτι τυρί φέτα.. Σήμερα είναι νορμάλ.. 

Ναι είναι χαμηλή.. Φάε κ λίγακι κατι αλμυρο. 

Καλημέρα κορίτσια εγώ χθες κοιμήθηκα με τον αντρα μου στο κρεβάτι κ επιτελους κοιμήθηκα σαν άνθρωπος!! πλέον ανυπομονω να μπαίνω κ να διαβάζω ευχάριστα νέα εδω για τα μωράκια μας !!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Λοιποννννννν μετα απο αρκετη σκεψη και συζητηση για τα θετικα και τα αρνητικα πηρα την αποφαση μου.

Την Παρασκευη σε 1 εβδομαδα δλδ, οσο απιστευτο κι αν μου φαινεται, θα μπω για γεννα. Την Πεμπτη θα παω να με δει ξανα ο γιατρος κι αν πιστευει οτι αξιζει τον κοπο θα δοκιμασω να γεννησω με φτ αλλιως με καισαρικη και τελος, θα τον παρω αγκαλιτσα. 

• Μου αρέσει 5

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Κορίτσια μόλις γύρισα από γιατρό όλα καλά από συσπάσεις δεν έδειξε κάτι σήμερα του είπα για τους πόνους που νιώθω από κάτω και μου είπε ότι είναι επειδή προσπαθεί το μωρό να πάρει θέση αν κατάλαβα σωστά.. Από βδομάδα θα με δει και από κάτω.. Θελει να φτάσουμε μου είπε μέχρι 15 και μετά θα με πάρει να γεννήσω.. Οπότε στην αναμονή ακόμα.. Μετα την Μάρθα μας ποια είναι η επόμενη? 

πρίν από 3 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Λοιποννννννν μετα απο αρκετη σκεψη και συζητηση για τα θετικα και τα αρνητικα πηρα την αποφαση μου.

Την Παρασκευη σε 1 εβδομαδα δλδ, οσο απιστευτο κι αν μου φαινεται, θα μπω για γεννα. Την Πεμπτη θα παω να με δει ξανα ο γιατρος κι αν πιστευει οτι αξιζει τον κοπο θα δοκιμασω να γεννησω με φτ αλλιως με καισαρικη και τελος, θα τον παρω αγκαλιτσα. 

Κοπέλα μου καλά θα κάνει πολύ σωστά το σκέφτεσαι.. Δεν έχει σημασία πως θα γεννησουμε τελικά.. Το θέμα είναι να είναι καλά τα παιδάκια μας.. Εγώ πάω για καισαρική από την αρχή.. 

• Μου αρέσει 1

κορίτσια μου σήμερα υποφέρω από το πόδι, χαμηλά στον αστράγαλο... το σέρνω για να περπατήσω..με έπιασε χτες βράδυ  αλλά δεν πέρασε καθόλου όλη μέρα..τι θα κάνω; αν είναι καμία οσφυαλγία;;; κλαίω από τον πόνο...

@Marimarv χαίρομαι που τα βρήκε όλα καλά ο γιατρός! πλησιάζουν οι μέρες σου! εγώ Ανυπομονώ να έρθει η Δευτέρα που θα με δει!

@Μαρία1430 πωπω μια βδομαδουλα δλδ!!! τι ομορφαα!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 37 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Τα μωρά του Οκτωβρίου όλο σε σκέψεις μας βάζουν!!! αχαχαχαχαχα Μια χαρα κορίτσι μου!!! Σε μια βδομάδα το πολύ θα έχεις το γιόκα σου αγκαλίτσα!!!!

πρίν από 35 λεπτά , Marimarv είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα από γιατρό όλα καλά από συσπάσεις δεν έδειξε κάτι σήμερα του είπα για τους πόνους που νιώθω από κάτω και μου είπε ότι είναι επειδή προσπαθεί το μωρό να πάρει θέση αν κατάλαβα σωστά.. Από βδομάδα θα με δει και από κάτω.. Θελει να φτάσουμε μου είπε μέχρι 15 και μετά θα με πάρει να γεννήσω.. Οπότε στην αναμονή ακόμα.. Μετα την Μάρθα μας ποια είναι η επόμενη? 

Κοπέλα μου καλά θα κάνει πολύ σωστά το σκέφτεσαι.. Δεν έχει σημασία πως θα γεννησουμε τελικά.. Το θέμα είναι να είναι καλά τα παιδάκια μας.. Εγώ πάω για καισαρική από την αρχή.. 

Ελπίζω να είμαι εγω η επόμενη!!! χιχιχιχιχιχι

πρίν από 7 λεπτά , bella32 είπε:

κορίτσια μου σήμερα υποφέρω από το πόδι, χαμηλά στον αστράγαλο... το σέρνω για να περπατήσω..με έπιασε χτες βράδυ  αλλά δεν πέρασε καθόλου όλη μέρα..τι θα κάνω; αν είναι καμία οσφυαλγία;;; κλαίω από τον πόνο...

@Marimarv χαίρομαι που τα βρήκε όλα καλά ο γιατρός! πλησιάζουν οι μέρες σου! εγώ Ανυπομονώ να έρθει η Δευτέρα που θα με δει!

@Μαρία1430 πωπω μια βδομαδουλα δλδ!!! τι ομορφαα!!

Δοκίμασες να το τρίψεις με λίγο οινόπνευμα??? Και εγω κατα καιρους έχω διάφορους πόνους!!! Σήμερα με πόναγε το οστό της λεκάνης που εχουμε στον ποπο μας!!! Οτι να ναι!!! Ολα τα κουλά στην εγκυμοσύνη μας πιάνουν!!! αχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 21 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Τα μωρά του Οκτωβρίου όλο σε σκέψεις μας βάζουν!!! αχαχαχαχαχα Μια χαρα κορίτσι μου!!! Σε μια βδομάδα το πολύ θα έχεις το γιόκα σου αγκαλίτσα!!!!

Δοκίμασες να το τρίψεις με λίγο οινόπνευμα??? Και εγω κατα καιρους έχω διάφορους πόνους!!! Σήμερα με πόναγε το οστό της λεκάνης που εχουμε στον ποπο μας!!! Οτι να ναι!!! Ολα τα κουλά στην εγκυμοσύνη μας πιάνουν!!! αχαχαχαχαχα

Αντε αντε κοπέλα μου στ εύχομαι να μας πεις εσύ τα επόμενα ευχάριστα.. 

πρίν από 3 λεπτά , Marimarv είπε:

Αντε αντε κοπέλα μου στ εύχομαι να μας πεις εσύ τα επόμενα ευχάριστα.. 

Από το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί!!! Αν και την κόβω πεισματάρα την κόρη μου!!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , anemoni1989 είπε:

εύχομαι λοιπόν να σου κάνει τη χαρη η κορούλα και να είσαι η επόμενη!!!

Δυστυχώς δεν μπορώ καν να το ακουμπήσω..σκέφτομαι να πάρω τηλ κάποιον φυσιοθεραπευτη μήπως μπορέσει να έρθει σπίτι να με δει..απελπισία σκέτη..

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 20 λεπτά , bella32 είπε:

εύχομαι λοιπόν να σου κάνει τη χαρη η κορούλα και να είσαι η επόμενη!!!

Δυστυχώς δεν μπορώ καν να το ακουμπήσω..σκέφτομαι να πάρω τηλ κάποιον φυσιοθεραπευτη μήπως μπορέσει να έρθει σπίτι να με δει..απελπισία σκέτη..

Αν πονας τοσο πολύ, τοτε ναι, να ζητησεις να ερθει κάποιος... κριμα ειναι...

cO4Yp3.png

29zina7777     28/8     ΑΓΟΡΑΚΙ!!        2370 γρ.

ναντια δε        14/9     ΑΓΟΡΑΚΙ!!        2700γρ. 

38eamo           21/09   ΑΓΟΡΑΚΙ!!        2600γρ.

arous                01/10   ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!    2680γρ.

27Μάντη          03/10    ΑΓΟΡΑΚΙ!!       2970γρ.

32irinikavala     6/10   κοριτσάκι  1ο  κλιν.Καβάλα

40Nightwish     7/10     κοριτσάκι  1o   Αρεταίειο

34Μαρθα Κ       10/10   κοριτσάκι  1ο  δημ.νοσ.

32ada32            12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

36Alekk              16/10    αγοράκι     2o   Ρέα

26stella92          06/10    αγοράκι     1o   Ιασώ -  Αθήνα 

34Μαρία1430    22/10    αγοράκι    1ο    Ιασώ-Αθήνα

29Anastasia05   22/10   αγοράκι    1ο   Λητώ

29anemoni1989 23/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

Marimarv            29/10   κοριτσάκι   1ο    Νοσοκομείο Κεφαλληνίας 

28Ασία                 1/11    κοριτσάκι   1o   ΠΓΝΛ

bella32                 4/11    αγοράκι      1ο  Αρεταίειο

36Maria_ath        8/11   κοριτσάκι    1o     Γαία

Με το καλο τα μωρακια μας κοριτσια!!! :)

(για να μην ξεχνιόμαστε!!!!)

Περιμενουμε νεα απο τη @Μαρθα Κ

@bella32 @Marimarv μας λείπουν οι ηλικίες σας κορίτσια!!! Κρύβετε χρόνια??? :P

axaxaxaxaxaxaxxax

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

πρίν από 11 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Marimarv            29/10   κοριτσάκι   1ο    Νοσοκομείο Κεφαλληνίας 

Με το καλο τα μωρακια μας κοριτσια!!! :)

(για να μην ξεχνιόμαστε!!!!)

Περιμενουμε νεα απο τη @Μαρθα Κ

@bella32 @Marimarv μας λείπουν οι ηλικίες σας κορίτσια!!! Κρύβετε χρόνια??? :P

axaxaxaxaxaxaxxax

Χάχαχαχαχα εεεεε εγώ είμαι 20(ακόμα)χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχα.. 28 κορίτσι μου αν θες πρόσθεσε το.. 

• Χαχα 2

28Marimarv            29/10   κοριτσάκι   1ο    Νοσοκομείο Κεφαλληνίας 

πρίν από 5 λεπτά , Marimarv είπε:

Χάχαχαχαχα εεεεε εγώ είμαι 20(ακόμα)χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχα.. 28 κορίτσι μου αν θες πρόσθεσε το.. 

Φακελώθηκες!!! :P

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...