Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Maria_ath είπε:

Συμβαίνει κάτι ή έτσι Ρωτάς?

Ναι ρε συ ξύπνησα τώρα να πάω τουαλέτα και είδα αίμα κόκκινο όπως είναι στην αρχή της περιόδου και τα έχω παίξει και είχα λίγο πονακια πολύ λίγο. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 3 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ναι ρε συ ξύπνησα τώρα να πάω τουαλέτα και είδα αίμα κόκκινο όπως είναι στην αρχή της περιόδου και τα έχω παίξει και είχα λίγο πονακια πολύ λίγο. 

Λίγο ή με ροή? Κατά πρώτον ψυχραιμία και δώσε λίγο χρόνο να δεις πως εξελίσσεται. Κατά δεύτερον ξάπλωσε και αν θυμάμαι καλά είσαι στις μέρες σου, να πάρεις το γιατρό ή τη μαία τηλ δεν γίνεται?

πρίν από 10 λεπτά , Maria_ath είπε:

Λίγο ή με ροή? Κατά πρώτον ψυχραιμία και δώσε λίγο χρόνο να δεις πως εξελίσσεται. Κατά δεύτερον ξάπλωσε και αν θυμάμαι καλά είσαι στις μέρες σου, να πάρεις το γιατρό ή τη μαία τηλ δεν γίνεται?

Όχι δεν γίνετε γιατί ο γιατρός μου το έχει κλειστό το κινητό του μου έχει πει ότι γίνει πάω νοσοκομείο και από εκεί τον παίρνουν τηλέφωνο και την μαία ντρέπομαι να την πάρω τέτοια ώρα... Θα περιμένω λίγο να δω τι θα γίνει και βλέπουμε εύχομαι να είναι όλα καλά και απλά να έχει έρθει η ώρα. 

"Πότε να καλέσω τον ιατρό μου;

Η απάντηση είναι: ΟΠΟΤΕ διαπιστώσετε κάτι, που σας ανησυχεί.

Οι λεγόμενοι «ψευδοσυναγερμοί» δεν είναι κάτι σπάνιο.

Καλύτερα ο ιατρός να είναι ενημερωμένος, ώστε να μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση.

Αν όμως πρέπει να αναφέρουμε κάποια σημεία, τα οποία ο ιατρός είναι ανάγκη να γνωρίζει οπωσδήποτε, θα αναφέρουμε:

• Την εκροή αίματος από τον κόλπο, το οποίο έχει έντονο («ζωντανό») ερυθρό χρώμα, όπως το αίμα, που ρέει από μια πληγή"

Αν είναι κόκκινο και όχι ροζουλί εγώ θα πήγαινα στο νοσοκομείο. Μπορεί να ήρθε αυτή η όμορφη ώρα...

1 hour ago, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια είναι καμιά εδώ??? 

Φυγε για το νοσοκομείο... κοκκινη ροη δεν την αφήνεις χωρίς να δεις άμεσα τι είναι. Παρε τη μαια τηλ χωρίς ντροπή. Ισως γεννας και μόλις σηκωθω να διαβάσω τα ευχάριστα

2 ώρες πρίν, Maria_ath είπε:

Γκαβισκον συρόπι? Εγώ και εμετό σήμερα και καούρα από το πρωί!

Μαράκι θέση σωστή έχει? Και πόσο μεγάλη είναι?

Είναι με το κεφάλι κάτω από τον Αύγουστο και πριν 2 εβδομάδες ηταν 2770γρ

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Δεν κλείνει το μάτι με τίποτα κάθε φορά που πάω τουαλέτα βγάζω αίμα ροζ θα περιμένω και με το που ξημερώσει έφυγα για νοσοκομείο. 

Ελπίζω να έχεις παει ηδη νοσοκομείο!!! Γεννας!!! Ο γιατρος εμενα μ ειπε μολις δω αιμα εφυγα σφαίρα!!!! Καλημέρα και καλως τα δεχτηκαμε!!!! :)

6 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Κορίτσια τώρα που λέτε για πίεση μέτρησα και εγώ την δική μου και ει αι υπερβολικά χαμηλή.. 8 με  4 και 88 παλμούς.. Υπερβολικά χαμηλή.. 

Μην ανησυχείς.. Απο την πολυ ξαπλα ειναι... Τρως τα φαγητά αναλατα??? Εγω ειχα επι μονιμου βασεως 7 με 4 τοτε π εκανα εμετους και ετρωγα καθημερινά κατι αλμυρο γτ ζαλιζομουν.

Καλημέρα κορίτσια!!! Ανυπομονώ να μπει η Μαρθα και να μας πει ότι γεννησε!!!  :)

cO4Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! πρωινές σήμερα βλέπω! εγώ πάλι χαράματα αποκοιμήθηκα και σηκώθηκα πριν λίγο!

ελπίζω η Μαρθα να μην περίμενε να ξημερώσει και να έφυγε για νοσοκομείο! Ανυπομονώ κγω να μπει να μας πει ότι γέννησε!!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

Καλημέρα κορίτσια.. Όντως ελπίζω κ εγώ ή Μαρθα να πήγε άμεσα νοσοκομείο εγώ δεν θα μπορούσα να περιμένω να ξημερώσει με τίποτα.. Αντε να μπει και να μας πει τα ευχάριστα.. Από εδώ κ πέρα τέτοια θα έχουμε μια μια παίρνει σειρά τι ωραία... Εγώ έχω σήμερα γιατρό και πονακια περιόδου αρκετά έντονα.. 

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Ελπίζω να έχεις παει ηδη νοσοκομείο!!! Γεννας!!! Ο γιατρος εμενα μ ειπε μολις δω αιμα εφυγα σφαίρα!!!! Καλημέρα και καλως τα δεχτηκαμε!!!! :)

Μην ανησυχείς.. Απο την πολυ ξαπλα ειναι... Τρως τα φαγητά αναλατα??? Εγω ειχα επι μονιμου βασεως 7 με 4 τοτε π εκανα εμετους και ετρωγα καθημερινά κατι αλμυρο γτ ζαλιζομουν.

Καλημέρα κορίτσια!!! Ανυπομονώ να μπει η Μαρθα και να μας πει ότι γεννησε!!!  :)

Καλημέρα κορίτσι μου ναι έχω περιορίσει πάρα πολύ το αλάτι.. Χθες όταν είδα ότι είναι τόσο χαμηλή έφαγα ένα μεγάλο κομμάτι τυρί φέτα.. Σήμερα είναι νορμάλ.. 

Κορίτσια μου καλημέρα πήγα νοσοκομείο μου έκαναν εισαγωγή γιατί βγάζω αίμα αλλά ήρθε ο γιατρός μου και μου είπε καλύτερα να πας σπίτι να χαλαρώσεις στον καναπέ σου οσπου να σε πιάσουν οι πόνοι!! Μου έβαλε χέρι τα είδα όλα κορίτσια!! Η μπέμπα έχει κατέβει έπιασε κεφαλάκι και ο τράχηλο έχει μαλάκωσει!!! 7 το απογευματάκι θα πάω για καρδιοτοκογραφο πάλι και τώρα περιμένω τους πόνους.. Οι μέση μου με έχει πεθάνει γιατί κάθεται η μπέμπα με τέτοιον τρόπο που με χτυπάει στην μέση!!! Σήμερα αύριο το πολύ θα έχω γέννηση!!! 

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα πήγα νοσοκομείο μου έκαναν εισαγωγή γιατί βγάζω αίμα αλλά ήρθε ο γιατρός μου και μου είπε καλύτερα να πας σπίτι να χαλαρώσεις στον καναπέ σου οσπου να σε πιάσουν οι πόνοι!! Μου έβαλε χέρι τα είδα όλα κορίτσια!! Η μπέμπα έχει κατέβει έπιασε κεφαλάκι και ο τράχηλο έχει μαλάκωσει!!! 7 το απογευματάκι θα πάω για καρδιοτοκογραφο πάλι και τώρα περιμένω τους πόνους.. Οι μέση μου με έχει πεθάνει γιατί κάθεται η μπέμπα με τέτοιον τρόπο που με χτυπάει στην μέση!!! Σήμερα αύριο το πολύ θα έχω γέννηση!!! 

Τελεια!!! Αντε με το καλο να την παρεις αγκαλια και να την γεμισεις χαδια. Χαλαρωσε, κανε το μπανακι σου και ετοιμασου...

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Τελεια!!! Αντε με το καλο να την παρεις αγκαλια και να την γεμισεις χαδια. Χαλαρωσε, κανε το μπανακι σου και ετοιμασου...

Ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου ❣️ 

Ξέχασα να σας πω ότι πριν έρθει ο γιατρός μου έκαναν και κλύσμα και  μου έκαναν ξύρισμα..! 

πρίν από 5 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Τέλεια τέλεια Μαρθα μου.. Αντε σε λίγο θα έχεις το παιδάκι σου αγκαλιά και εσύ.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κάνε το μπανάκι σου, χαλάρωσε και θα περάσουν  οι ώρες! με το καλό κορίτσι μου! να την πάρεις αγκαλιά!!! ωχ σου έβαλε χέρι και πόνεσε ε; μάλιστα.. κλυσμα ακούω και ξύρισμα! άρα είσαι έτοιμη κ από αυτά!

Yhozp2.pngKUDQ.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...