Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , bella32 είπε:

κοριτσάκι μου... το ξέρω.. πάλι καλά που κλωτσάει ο μπέμπης μου κ νιώθω όμορφα.. Δεν περνάνε οι ώρες..έχω διαβάσει 2 βιβλία μέσα σε μια βδομάδα...είδα πόσα επεισόδια shopping star...ζαβλακωθηκα που λένε και στα μέρη μου..και ο άντρας μου μονίμως έρχεται μετά τις 9 στο σπίτι..

Μία από τα ίδια βιβλία τηλεόραση είναι πραγματικά κουραστικό γτ κ εγώ περνάω πολλές ώρες μόνη μου στ σπίτι.. Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι που δεν παρακολουθώ στην τηλεόραση πλέον.. Ααααχ κ όταν ακούω αυτό το ξεκουρασου τώρα που μπορείς είναι το χειρότερο μου.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

@Marimarv κλασικη ατακα! Όπως και το κοιμήσου τώρα που μπορείς! μωρέ προσπαθούν να μας εμψυχώσουν αλλά από ένα σημείο και μετά δε θες να ακούς τπτ! εμένα μου έχουν πει κ το εξής: για σενα είναι η ζωή..αραλικι και καθισιο όλη μέρα! ούτε δουλειά ούτε τπτ! ένιωσα πολύ άσχημα...και άχρηστη..ότι όλη μέρα δεν κάνω τπτ και δεν πρόσφερω στο σπίτι. και από άτομα που ξέρουν πόσο μου στοίχισε που παραιτήθηκα από τη δουλειά μου...τι να πεις! 

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 6 λεπτά , Marimarv είπε:

Μία από τα ίδια βιβλία τηλεόραση είναι πραγματικά κουραστικό γτ κ εγώ περνάω πολλές ώρες μόνη μου στ σπίτι.. Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι που δεν παρακολουθώ στην τηλεόραση πλέον.. Ααααχ κ όταν ακούω αυτό το ξεκουρασου τώρα που μπορείς είναι το χειρότερο μου.. 

Εγω επειδη τσατιζομαι που μ το λενε, απανταω πλεον πως δυστυχώς δεν μπορώ να τον βαλω σε κουτί τον υπνο και να παιρνω μετα που θα νυσταζω, αρα ειναι ατοπο! Οπότε σταματησαν και να μου το λένε! 

• Χαχα 2

cO4Yp3.png

πρίν από 9 λεπτά , bella32 είπε:

@Marimarv κλασικη ατακα! Όπως και το κοιμήσου τώρα που μπορείς! μωρέ προσπαθούν να μας εμψυχώσουν αλλά από ένα σημείο και μετά δε θες να ακούς τπτ! εμένα μου έχουν πει κ το εξής: για σενα είναι η ζωή..αραλικι και καθισιο όλη μέρα! ούτε δουλειά ούτε τπτ! ένιωσα πολύ άσχημα...και άχρηστη..ότι όλη μέρα δεν κάνω τπτ και δεν πρόσφερω στο σπίτι. και από άτομα που ξέρουν πόσο μου στοίχισε που παραιτήθηκα από τη δουλειά μου...τι να πεις! 

Ααααα το έχω ακούσει κ εγώ αυτό κορίτσι μου και το χειρότερο το άκουσα από τον άντρα μου.. 

πρίν από 10 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω επειδη τσατιζομαι που μ το λενε, απανταω πλεον πως δυστυχώς δεν μπορώ να τον βαλω σε κουτί τον υπνο και να παιρνω μετα που θα νυσταζω, αρα ειναι ατοπο! Οπότε σταματησαν και να μου το λένε! 

Χαχαχαχ και καλά που τους είπες.. Λες κ κοιμόμαστε κιόλας τόσο δύσκολος που έχει γίνει ο ύπνος μας.. 

πρίν από 17 λεπτά , Marimarv είπε:

Ααααα το έχω ακούσει κ εγώ αυτό κορίτσι μου και το χειρότερο το άκουσα από τον άντρα μου.. 

Χαχαχαχ και καλά που τους είπες.. Λες κ κοιμόμαστε κιόλας τόσο δύσκολος που έχει γίνει ο ύπνος μας.. 

Καλα και εμενα τ ειπε ο αντρας μου αλλα για να με πειραξει! Βέβαια το επαιξα θιγμενη προς στιγμην για να μην το κανει καραμέλα, αλλα ξερω πως δεν το ειπε με κακο σκοπό 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλα και εμενα τ ειπε ο αντρας μου αλλα για να με πειραξει! Βέβαια το επαιξα θιγμενη προς στιγμην για να μην το κανει καραμέλα, αλλα ξερω πως δεν το ειπε με κακο σκοπό 

Κ εμένα δεν το είπε με άσχημο τρόπο αλλά στ φάση που ήμουν εγώ με πείραξε γτ ήταν σα να μην καταλαβαίνει πως είναι.. Που κακά τα ψέματα μόνο όσες έχουμε αναγκαστεί να μείνουμε κλεισμένος σπίτι το καταλαβαίνουμε 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Η πίεση σ ήταν καλη? 

13.5 με 8.5 και 98 παλμους.. Πάω για κάρδιοτοκογραφο  ,να δούμε αν έχω κ καθόλου συσπάσεις..

Αχ κ εγώ αυτό το κοιμησου τώρα το ακούω συνέχεια κ είναι πολύ σπαστικό,λες κ μπορω να κοιμηθώ.. Αλλά εσείς κορίτσια που είστε μέσα όλη μερα ,είναι πολύ δύσκολο όντως . υπομονή όμως κόντευετε. Εγω αυτό λέω στον εαυτό μου,υπομονή....

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 33 λεπτά , ada32 είπε:

13.5 με 8.5 και 98 παλμους.. Πάω για κάρδιοτοκογραφο  ,να δούμε αν έχω κ καθόλου συσπάσεις..

Αχ κ εγώ αυτό το κοιμησου τώρα το ακούω συνέχεια κ είναι πολύ σπαστικό,λες κ μπορω να κοιμηθώ.. Αλλά εσείς κορίτσια που είστε μέσα όλη μερα ,είναι πολύ δύσκολο όντως . υπομονή όμως κόντευετε. Εγω αυτό λέω στον εαυτό μου,υπομονή....

Τωρα πας για nst? Λογω πιεσης? 

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Τωρα πας για nst? Λογω πιεσης? 

Ναι επρεπε να κάνω λόγω πιεσης.. Τελικά το μωρό είναι μια χαρά ,Δεν έχει ανεβασμένους παλμους  κ εμένα η πίεση στο νοσοκομείο ήταν 11,7 με 8 ..Τώρα τι να πω .. Φάνηκε σαν να τις κοροϊδεύω κ να λέω ψέματα ότι είχα ανεβασμένη πιεση!!! Κ  δν εχω καθολου συσπασεις δυστυχως..Οπότε μάλλον εγώ θα ξέπερασω κ τις 40 εβδ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 18 λεπτά , ada32 είπε:

Ναι επρεπε να κάνω λόγω πιεσης.. Τελικά το μωρό είναι μια χαρά ,Δεν έχει ανεβασμένους παλμους  κ εμένα η πίεση στο νοσοκομείο ήταν 11,7 με 8 ..Τώρα τι να πω .. Φάνηκε σαν να τις κοροϊδεύω κ να λέω ψέματα ότι είχα ανεβασμένη πιεση!!! Κ  δν εχω καθολου συσπασεις δυστυχως..Οπότε μάλλον εγώ θα ξέπερασω κ τις 40 εβδ..

Ευτυχως τουλάχιστον δεν έχεις πίεση!! Μήπως μετρας μετα απο περπάτημα ή κουραση την πιεση σ και για αυτο βγαίνει ανεβαμενη? 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Just now, anemoni1989 είπε:

Ευτυχως τουλάχιστον δεν έχεις πίεση!! Μήπως μετρας μετα απο περπάτημα ή κουραση την πιεση σ και για αυτο βγαίνει ανεβαμενη? 

Στον γιατρό που την μέτρησα ,Καθομουν 20 λεπτα πριν,στο φαρμακείο που πάω είναι 50 Μετρα από το σπίτι μου...δεν ξέρω τι να  πω..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

10 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

καούρες φουλ εχω σημερα κ εχω απελπιστει... Τίποτα δεν μ βοηθαει.... πφφφφφφ

Ελπίζω μέσα στη βδομάδα ν γεννησω... εχω γίνει πολύ γκρινιαρα.... :(

Γκαβισκον συρόπι? Εγώ και εμετό σήμερα και καούρα από το πρωί!

8 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Δεν με απασχολεί ούτε ποτε γεννησε η καθεμια ουτε συγκρινω περιπτώσεις. Είμαι απο εξωσωματική όμως ο γιατρός μου ποτε δεν μου πρότεινε οτιδήποτε λογω εξωσωματικής. Ισως ήταν λιγο πιο επιφυλακτικός με κάποια πράγματα. Ούτε τώρα μου είπε κάτι τέτοιο. Και η καισαρική δεν με αγχωνει καθόλου. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι δεν θα ζησω αυτό που όλες ονομάζουν θαύμα, το φυσιολογικό τοκετό. Όσο και να περιμενω είναι ότι μου έκοψε τα φτερά λέγοντας μου οτι δύσκολα θα πετύχουμε φτ

Ποτέ δεν ξέρεις αλλα η αποψη ακόμα δυο γιατρων είναι ότι δύσκολα θα αλλάξει κατι. Και με αφήνει όλα αυτα εκτός απο το σεξ δεν εχω σταματήσει να κανω τπτ απο όσα εκανα στο παρελθόν.

Μαράκι θέση σωστή έχει? Και πόσο μεγάλη είναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...