Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Marimarv είπε:

Καλά ναι δίκιο έχεις αλλά σκεφτόμουν μήπως το δίκιο το έχει ο γιατρός της κοπέλας και πρέπει να είναι σε μεγάλη κλινική για τυχόν προβλήματα.. 

Δεν μπορείς να το βρεις από αλλού πιο σύντομα? 

Δυστυχώς όχι γτ έχω δώσει και προκαταβολή με την παραγγελία... ελπίζω να μη μου κάνουν νερα,  γτ είναι και πολύ γνωστό όνομα κ δεν τους συμφέρει ( αυτά λέω στον εαυτό μου και παρηγοριεμαι!!!). όσο για το ζάχαρο, μη το σκέφτεσαι κ αγχώνεσαι.  Ο γιατρός σου το ξέρει, το προσωπικό στο νοσοκομείο το ξέρει μιας κ ήδη έχεις νοσηλευτεί, οπότε είναι όλοι ενήμεροι. μη φορτωνεσαι με περιττό άγχος !

Yhozp2.pngKUDQ.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 7 λεπτά , bella32 είπε:

Δυστυχώς όχι γτ έχω δώσει και προκαταβολή με την παραγγελία... ελπίζω να μη μου κάνουν νερα,  γτ είναι και πολύ γνωστό όνομα κ δεν τους συμφέρει ( αυτά λέω στον εαυτό μου και παρηγοριεμαι!!!). όσο για το ζάχαρο, μη το σκέφτεσαι κ αγχώνεσαι.  Ο γιατρός σου το ξέρει, το προσωπικό στο νοσοκομείο το ξέρει μιας κ ήδη έχεις νοσηλευτεί, οπότε είναι όλοι ενήμεροι. μη φορτωνεσαι με περιττό άγχος !

εαν μπορεις να το βρεις καπου αλλου άμεσα μη μασάς ! ζήτα τα χρήματα πισω ! στο κατω κατω εκεινοι "χαλασανε" τη συμφωνια συνεπως εχεις δικαιωμα να ζητησεις την προκαταβολη πισω. αλλο άμα δε θες να μπεις εσυ σ αυτη τη διαδικασια... εφτασε η ωρα της γεννας δλδ αν ειναι δυνατον... 

πρίν από 9 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

:Τελειωσα με το nst. Δυστυχώς δεν εχω καθόλου συσπάσεις. Μετά με εξέτασε ο γιατρός, ναι αυτό το φοβερό με τα δάχτυλα μου έκανε, και εχω σκληρο και κλειστό τράχηλο. Οπότε για γέννα ούτε κουβέντα. Αν θελω φυσιολογικό τοκετό είπε ότι μπορεί να με κρατήσει αλλες 2 εβδομάδες. Με τη σημερινή εικόνα όμως είπε ότι θα μας πάρει πολλές ωρες και μπορεί και να μην τα καταφερουμε. Αν δεν με νοιάζει να παω την άλλη εβδομάδα για καισαρική. 

Ξενερωσα και προβληματίστηκα. Δεν ξέρω τι να κάνω

37 + 3 εισαι μονο.. γιατι τοσο βιασυνη ο γιατρός ? εχεις περιθωριο 3 εβδ να περιμενεις. μια τελειομηνη εγκυμοσυνη θεωρειτε απο 37 εως 42 εβδ. στο εξωτερικό δε θα σου προτεινανε σε καμια περιπτωση καισαρικη στην κατασταση την οποια βρισκεσαι αυτη τη στιγμή.. υπαρχει λιγο ακομα περιθωριο αναμονης εφοσον δεν συντρέχει καποιος αλλος σοβαρος λογος.

g1Knp1.png

E09Up1.png

πρίν από 6 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

:Τελειωσα με το nst. Δυστυχώς δεν εχω καθόλου συσπάσεις. Μετά με εξέτασε ο γιατρός, ναι αυτό το φοβερό με τα δάχτυλα μου έκανε, και εχω σκληρο και κλειστό τράχηλο. Οπότε για γέννα ούτε κουβέντα. Αν θελω φυσιολογικό τοκετό είπε ότι μπορεί να με κρατήσει αλλες 2 εβδομάδες. Με τη σημερινή εικόνα όμως είπε ότι θα μας πάρει πολλές ωρες και μπορεί και να μην τα καταφερουμε. Αν δεν με νοιάζει να παω την άλλη εβδομάδα για καισαρική. 

Φίλη μου που γέννησε χθες, πλήρης εβδομάδων, την έβαλε ο γιατρος με πρόκληση λέγοντάς της πως αποκλείεται να γεννησει φυσιολογικά και θα κατέληγε σίγουρα σε καισαρική λόγω σκληρού τραχήλου και το μωρό ήταν ψηλά, αλλά της εβαλε  πόνους για την τιμή των όπλων... Τελικά, όχι μόνο γέννησε φυσιολογικά, αλλά και μέσα σε μόλις 5 ώρες απο τη στιγμή που ξεκίνησαν οι πόνοι!!! Ποτε δεν ξέρεις λοιπον!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 10 λεπτά , bella32 είπε:

Ναι ναι δίκιο έχεις.. Θα το βγάλω από το μυαλό μου το πολύ πολύ και αύριο που έχω ραντεβού θα του το πω πάλι.. 

Εεεε τότε σίγουρα θα το έχεις το καρότσι.. 

πρίν από 19 λεπτά , lenoutso είπε:

Κι εγω ειχα διαβητη κυησης ρυθμισμενο με διατροφη αλλα γεννησα φυσιλογικα με επισκληριδιο.  Η γιατρος μου δεν ανησυχούσε παντως. Το ανεφερε στο νοσοσκομειο και μου παιρναν μετρησεις..

Ναι και εμένα το ξέρουν εκει που θα γεννήσω άδικα αγχώθηκα 

πρίν από 4 λεπτά , elise είπε:

εαν μπορεις να το βρεις καπου αλλου άμεσα μη μασάς ! ζήτα τα χρήματα πισω ! στο κατω κατω εκεινοι "χαλασανε" τη συμφωνια συνεπως εχεις δικαιωμα να ζητησεις την προκαταβολη πισω. αλλο άμα δε θες να μπεις εσυ σ αυτη τη διαδικασια... εφτασε η ωρα της γεννας δλδ αν ειναι δυνατον... 

37 + 3 εισαι μονο.. γιατι τοσο βιασυνη ο γιατρός ? εχεις περιθωριο 3 εβδ να περιμενεις. μια τελειομηνη εγκυμοσυνη θεωρειτε απο 37 εως 42 εβδ. στο εξωτερικό δε θα σου προτεινανε σε καμια περιπτωση καισαρικη στην κατασταση την οποια βρισκεσαι αυτη τη στιγμή.. υπαρχει λιγο ακομα περιθωριο αναμονης εφοσον δεν συντρέχει καποιος αλλος σοβαρος λογος.

Γτ και το μωρό φαίνεται μεγαλύτερο αλλά και γτ λογω αντιπηκτικων που κανω καλο θα ήταν να παμε προγραμματισμένα. Επίσης η μαμα μου σαν γιατρός και σαν γυναικα που περασε τα ίδια ενω το παλεψε για φυσιολογικά δεν τα καταφερε. Και ο διευθυντής της που είναι επίσης γυναικολόγος θεωρεί ότι δύσκολα θα τα καταφερω φυσιολογικά με αυτά τα δεδομένα

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Γτ και το μωρό φαίνεται μεγαλύτερο αλλά και γτ λογω αντιπηκτικων που κανω καλο θα ήταν να παμε προγραμματισμένα. Επίσης η μαμα μου σαν γιατρός και σαν γυναικα που περασε τα ίδια ενω το παλεψε για φυσιολογικά δεν τα καταφερε. Και ο διευθυντής της που είναι επίσης γυναικολόγος θεωρεί ότι δύσκολα θα τα καταφερω φυσιολογικά με αυτά τα δεδομένα

Αν θυμάμαι καλά είσαι με εξωσωματική.... οχι? Νομίζω πως είναι τακτική να τα παίρνουν τα μωρά όσο το δυνατόν νωρίτερα όταν είναι έτοιμα.... Κατι αντίστοιχο με αυτό που μ πρότεινε ο δικός μου γιατρός και είμαι και με φυσιολογική σύλληψη... Εγώ τα βρήκα με τους δαίμονές μου... Σκέψου το και εσύ... Δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτές τις αποφάσεις!!!  Να σου πω, εγώ κατέληξα πως και το να περιμένουμε 42 και 43 βδομάδες, για το εγωιστικό του θέματος (η άλλη γεννησε τότε, γιατί όχι και εγώ) δεν είναι και ότι πιο νορμάλ, ειδικά αν δεν αντέχουμε άλλο, απο τη στιγμή που υπάρχει η πρόοδος της επιστήμης! Απο κει και πέρα είναι θέμα της κάθε γυναίκας!!!! Είναι δικαίωμά μας να θέλουμε να επανέλθουμε στα φυσιολογικά μας... Δεν είμαστε μόνο μητέρες!!! Είμαστε και γυναίκες!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Μήπως όμως εάν σε άφηνε να πάρεις όλο το μήνα σου και εσύ έκανες τα κλασικά περπάτημα σκάλες σεξ κτλ μήπως άλλαζε η κατάσταση?? 

πρίν από 15 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

ε ενταξει τοτε,... η περιπτωση ειναι ξεκαθαρη οτι πρεπει να μπεις προγραμματισμενα το συντομοτερο.... μη το καθυστερεις τοτε... οτι πει ο γιατρος που σε παρακολουθει

g1Knp1.png

E09Up1.png

Κορίτσια μου τι κάνετε?? Εγώ σήμερα είδα κάτι καφέ υγρά θα δούμε!!! @Μαρία1430 ακόμα είναι νωρίς θεωρώ αλλά από την άλλη ότι είναι καλύτερο για σένα και το μωράκι σου!!! Ρε κορίτσια με την @stella92τι να έγινε?? Εύχομαι όλα να είναι καλά και απλά να μην έχει χρόνο να μπει να μας γράψει!!! 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε?? Εγώ σήμερα είδα κάτι καφέ υγρά θα δούμε!!! @Μαρία1430 ακόμα είναι νωρίς θεωρώ αλλά από την άλλη ότι είναι καλύτερο για σένα και το μωράκι σου!!! Ρε κορίτσια με την @stella92τι να έγινε?? Εύχομαι όλα να είναι καλά και απλά να μην έχει χρόνο να μπει να μας γράψει!!! 

ωωωωωωωωωω τελεια!!! Μίλησες με το γιατρό σου??? εμενα μ είχε πει αν δω αιματακι ή καφε υγρά να ειδοποιήσω!!! Και εγω σκεφτόμουν τη @stella92 κι τη @Nightwish που ήταν να μπει την Παρασκευη και  δεν εγραψε εκτοτε!!! Μακαρι να ναι όλα καλα και να μην προλαβαίνουν !!!!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , anemoni1989 είπε:

ωωωωωωωωωω τελεια!!! Μίλησες με το γιατρό σου??? εμενα μ είχε πει αν δω αιματακι ή καφε υγρά να ειδοποιήσω!!! Και εγω σκεφτόμουν τη @stella92 κι τη @Nightwish που ήταν να μπει την Παρασκευη και  δεν εγραψε εκτοτε!!! Μακαρι να ναι όλα καλα και να μην προλαβαίνουν !!!!

Όχι δεν του είπα κάτι γιατί δεν είδα πολλά θα περιμένω η αλήθεια είναι ότι σήμερα νιώθω λίγο ποιο βαριά από άλλες φορές.. Εσύ για πες μου τα νέα σου?? Μακάρι τα κορίτσια μας να είναι καλά!!! 

1 ώρα πρίν, Μαρία1430 είπε:

Έκανα κι εγώ εχθές και δεν είχα ούτε εγώ συσπάσεις. Είμαστε ακριβώς ίσα σε εβδομάδα και κάνω κ εγώ αντιπηκτικες. Δεν με εξέτασε από κάτω , απλά πήρε δείγμα για καλλιέργεια.

Είδα πως κάπου έγραψες ότι είναι μεγάλο το μωρό. Πόσο είναι περίπου?

Εμένα δεν ανησύχησαν για την ώρα που δεν έχω συσπάσεις, αλλά αν μου έλεγε κι εμένα αυτά που σου είπε, θα προβληματιζομουν.. βέβαια κι από μόνη μου προβληματιστηκα γιατί περίμενα να έχω έστω κ μια! Νομίζω πως είναι λογικό στην εβδομάδα μας...

Τελικά είχαμε δίκιο που δε καταλαβαίναμε συσπάσεις!?? Μάλλον ναι

Q1jtp2.png

15 ώρες πρίν, bella32 είπε:

Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένές να ακούσουμε πολλά τελικά! κγω με μεγάλο στήθος ειμαι κ λέω θα το σκάσω το καημένο στο μαρσιπο!

γτ να μην το πεις στη μαμά σου;;;!!! δεν κατάλαβά!!! κ καλά θα σε αγχωσει και δε θα χεις εύκολη γέννα;;!!

xazomares της πεθερας μου.. νομιζεις οτι καταλαβα.. αλλα σιγα μην δωσω σημασια .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Όχι δεν του είπα κάτι γιατί δεν είδα πολλά θα περιμένω η αλήθεια είναι ότι σήμερα νιώθω λίγο ποιο βαριά από άλλες φορές.. Εσύ για πες μου τα νέα σου?? Μακάρι τα κορίτσια μας να είναι καλά!!! 

καούρες φουλ εχω σημερα κ εχω απελπιστει... Τίποτα δεν μ βοηθαει.... πφφφφφφ

Ελπίζω μέσα στη βδομάδα ν γεννησω... εχω γίνει πολύ γκρινιαρα.... :(

cO4Yp3.png

15 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Δεν παλεύονται πια οι πεθερές αλήθεια.. Εμένα σήμερα είπε στον άντρα μου ότι πρέπει να γίνω πιο κοινωνική.. Ο άντρας μου δεν μου εξήγησε το ακριβώς εννοούσε αλλά φαντάζομαι γτ το λέει.. Γτ εγώ δεν την παίρνω ΠΟΤΕ τηλέφωνο θα μιλήσουμε μόνο όταν με πάρει αυτή.. Όταν σου λέει να μην βγεις δλδ για 40 μέρες το της λες..?? Εγώ που μιλούσαμε μια φορά για αυτό και της είπα ότι ίσως βγω κ έκανε την τρελή της είπα ότι αυτά είναι μιας άλλης εποχής κ θα το σκεφτώ δεν με αφησε σε ησυχία.. 

αυτο την ειπα κ εγω , οτι ειναι αλλης εποχης πριν χρονια ... μετα ελεγε τα δικα της , κ την ειπα οτι εδω δνε ακουω την μαμα μου , τωρα τι μου λες???  κ μου απαντησε , κανε οτι θες κ απευθυνθηκε στον αντρα μου για να του τα πει !!! κ της λεω κ εγω , γτ τα λες στον γιο σου γι ανα μου αλλαξει γνωμη ? μικρη ειμαι ? οτι θελω θα κανω!!!! κ εληξε εκει !! χχαχαχα γενικα δεν χαριζω τετοια 

14 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Εγω στη θεση σου θα μετρουσα και αυριο και αν ηταν παλι αυξημένη θα πηγαινα αμεσα νοσοκομείο... Η προεκλαμψια ειναι πολυ σοβαρη και δε θα το ρισκαρα... Τωρα βεβαια αν τον εμπιστεύεσαι τοσο πολυ αστο να πας απο βδομαδα... Παντως και τωρα να γεννησεις ειναι ετοιμο το μωρο.. 

Την πεθερα δεν τη σχολιάζω! Απίστευτη 

ναι για προεκλαψια σκεφτηκα κ εγω.. κ αυτος μου το ειπε αλλα αν ανεβει πανω απο 14 πρεπει να παω  αμεσα . τωρα πρεπει να παω στο φαρμακειο να την μετρησω κ βλεπουμε. προς το παρον ηπια λεμονι χθες.. αντε να δουμε .. η πεθερα μου ειναι αστα να πανε σε ακτι τετοια με εθιμα και προκαταληψεις...

14 ώρες πρίν, Ασία είπε:

εσένα η ΠΗΤ σου είναι σε 8 μέρες μόνο!!!!!από στιγμή σε στιγμή λοιπόν θα αποφασίσει ο μπέμπης.Τώρα κι εγώ νιώθω έντονο πόνο από κάτω, τέτοιον που περπατάω με δυσκολία. κουνιέται κ πολύ το μωρό...τα βράδια βγαίνει η κούραση της ημέρας. πάντως η μαία μου είπε πως οι περισσότεροι τοκετοι γίνονται βράδια.

ναι εγω σχεδον τελειωσα .. αφου σου λεω οτι αν περπατησω λιγο νιωθω οτι θα βγει απο κατω!!!  απλα θελω λιγο ακομα να το τρεναρω..μεχρι Δευτερα!!λες ε το βραδυ να μας σπασουν τα νερα?

8 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημερα!!! Εμενα δεν εγινε καμια νυξη για κανένα εμβόλιο απο το γυναικολογο, ενω και το αντιγριππικο δεν σκοπεύω να το κανω... Ειναι προαιρετικό και κάθε γιατρός έχει τη δικη του αποψη.. Για του κοκκυτη, θεωρώ θα έπρεπε να συμβουλευτεις τον παιδιατρο που θα έχεις πριν το κανεις!! Εγω τουλάχιστον ετσι θα εκανα!! 

Για τα υπόλοιπα, δεν θα μπορουσες να με βρεις περισσότερο συμφωνη, αλλα καθε μαμα έχει τη δική της αποψη σε αυτα τα θέματα! Εγω θεωρώ πως απλες αρχες βασικες υγιεινής να τηρουνται (πλυσιμο χεριων δηλ και αποφυγη αρρωστων)  και κατα τα αλλα βουρ στις βολτες! Αλλα καποιες αλλες μανούλες φοβούνται! Χαρακτηριστικό παράδειγμα, φιλη και συνάδελφος νοσ/τρια η οποία δεν θέλει τον πρώτο καιρό να έχει επαφή με κόσμο! Εγω παλι είμαι το αντίθετο, ψοφαω για παρεα και ανυπομονω για τις βόλτες με το καροτσι κι ας ρίχνει εξω χιονι!! Μόνο βροχη να μη ριχνει!!! 

Καλημέρα κορες! Τ κανετε??? Εγω ξυπνησα παλι το αγριο χαραμα, αλλα σε μαύρο χαλι... Δεν μπορω να ανασανω, εχω καουρες, χέρια ποδια νταουλια από το πρηξιμο... Υποφερω λεμεεεε

κ εγω συμφωνω μαζι σας κοριτσια!!! αν ειναι δυνατον να κλειστουμε μεσα λογω θρησκειας κτλ... εγω μετα θα παθω καταθλιψη! καλα ασε τον υπνο , κοιμηθηκα 6 το πρωι κ ξυπνησα 10.30 .. κ εννοειται οτι κ εγω υποφερω απο το μουδιασμα των χεριων ..ειναι το χειροτερο μου κ βλεπω οτι πρηστικαν κ τα ποδια λιγο ομως.μου ειπαν να πινω πολυ νερο ..

14 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Καθόλου συσπάσεις! @MarimarvΕιμαι 37 κ 2 σύμφωνα με την αυχενική. Μου είπαν ότι δεν είναι απαραίτητο να έχω ακόμη, και πως μπορεί να έχω μέσα στη μέρα κάποιες. Αν και εγώ δε έχω καταλάβει ακόμη συσπάσεις από όσο μου έχουν περιγράψει η μαία κ ο γιατρός. Τι να πω?? Θα δείξει!!:)

Από κωλοτουμπες πάντως πήγαμε πολύ καλά!!!

σαν κ εμενα . με ρωτανε αν εχω συσπασεις κ δεν ξερω τι να απαντησω.. ολο ρωταω πως ειναι .. μονο κλωτσιες κ κινησεις μοωρου καταλαβαινω.. απλα εμενα η κοιλια μου πλεον εχει κατεβει πολυ κ ειναι σαν ενα μπαλονι κατω χαμηλα.. μου ειπε οτι το πετρωμα  παντως ειναι σαν να εχεις ενα μπαλονι που θελει να ξεφουσκωσει κ σου πιεζει την κοιλια .

2 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

αχ μαρακι κ εμενα ο τραχηλος ηταν κλειστος κ ψηλα ..κ νομιζω κ εγω μαλλον με προκληση θα με πανε κ μετα καισαρικη ... περιμενε 2 εβδ οπως σ ειπε κ βλεπετε ...

πρίν από 36 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

πλησιαζει η ωρα μαλλον! κ εμενα μου ειπε αν δω καφε  να παω στο νοσοκομειο. μηπως  εφυγε αυτο το βισμα που λενε οτι κλεινει τον τραχηλο ?  εγω αυτο περιμενω να δω ποτε θα φυγει.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...