Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Για τα υπόλοιπα, δεν θα μπορουσες να με βρεις περισσότερο συμφωνη, αλλα καθε μαμα έχει τη δική της αποψη σε αυτα τα θέματα! Εγω θεωρώ πως απλες αρχες βασικες υγιεινής να τηρουνται (πλυσιμο χεριων δηλ και αποφυγη αρρωστων)  και κατα τα αλλα βουρ στις βολτες! Αλλα καποιες αλλες μανούλες φοβούνται! Χαρακτηριστικό παράδειγμα, φιλη και συνάδελφος νοσ/τρια η οποία δεν θέλει τον πρώτο καιρό να έχει επαφή με κόσμο! Εγω παλι είμαι το αντίθετο, ψοφαω για παρεα και ανυπομονω για τις βόλτες με το καροτσι κι ας ρίχνει εξω χιονι!! Μόνο βροχη να μη ριχνει!!! 

το να ειναι επιθυμία της μαμας να μη βγαινει εξω τις πρωτες μερες/εβδομαδες/μηνες ειναι απολυτα αποδεκτό. άλλο επιθυμία της μαμας και αλλο να της το επιβαλλει ο περιγυρος. γενικα ειμαι υπερ στο να κανει η μαμα οοοτι νοιωθει και θελει χωρις να χώνεται κανενας να λεει το μακρύ του και το κοντό του. όσο για τη φιλη και συνάδελφο σου, εφοσον έτσι νοιωθει, και ειναι εκεινη που το θελει και οχι κανενας αλλος, τοτε καλα κανει.  αλλά και γω του έξω ειμαι.. λατρεύω βολτες με καρότσι,.. και ειδικα τωρα με τα χριστουγεννα -σχετικά- κοντά... που να μπει ο κώλος κάτω χεχεχεχε οτι καλυτερο οι υπαιθριες χριστουγεννιατικες αγορες με μανιτάρια αριστερά δεξιά. και υπαρχει μια σχετικη θερμανση και ειναι ανοιχτός χώρος.

παρεπιπτοντως και γω βαρέθηκα, σαν φανταρος μετράω μερες πφφφ

• Μου αρέσει 2

g1Knp1.png

E09Up1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 35 λεπτά , elise είπε:

το να ειναι επιθυμία της μαμας να μη βγαινει εξω τις πρωτες μερες/εβδομαδες/μηνες ειναι απολυτα αποδεκτό. άλλο επιθυμία της μαμας και αλλο να της το επιβαλλει ο περιγυρος. γενικα ειμαι υπερ στο να κανει η μαμα οοοτι νοιωθει και θελει χωρις να χώνεται κανενας να λεει το μακρύ του και το κοντό του. όσο για τη φιλη και συνάδελφο σου, εφοσον έτσι νοιωθει, και ειναι εκεινη που το θελει και οχι κανενας αλλος, τοτε καλα κανει.  αλλά και γω του έξω ειμαι.. λατρεύω βολτες με καρότσι,.. και ειδικα τωρα με τα χριστουγεννα -σχετικά- κοντά... που να μπει ο κώλος κάτω χεχεχεχε οτι καλυτερο οι υπαιθριες χριστουγεννιατικες αγορες με μανιτάρια αριστερά δεξιά. και υπαρχει μια σχετικη θερμανση και ειναι ανοιχτός χώρος.

παρεπιπτοντως και γω βαρέθηκα, σαν φανταρος μετράω μερες πφφφ

Ο περίγυρος πάντα θα λέει γιατί το κάνει απο αγάπη... Το θέμα είναι να τους δώσουμε να καταλαβουν πως πλεον εμεις ειμαστε γονεις και πως και εμεις αγαπαμε τα παιδακια μας και θέλουμε το καλό τους και όχι το κακο τους... Οσον αφοά τις υπερβολές των μαμαδων, δεν με βρίσκεις σύμφωνη... Προσωπικά διαφωνωμε το ρητό που λέει "η μαμα πάντα ξέρει τί είναι καλό για το παιδί της"... Δεν ξέρει, εκτός κι αν είναι παιδίατρος... όπου και πάλι, δεν ειναι αντικειμενική η γνωμη της γιατι εμπλέκεται το συναίσθημα... Για αυτό άλλωστε οι παιδίατροι έχουν άλλους παιδιάτρους για τα παιδιά τους και δεν αναλαμβάνουν την παρακολούθησή τους οι ίδιοι...

@bella32 μου σεβρίσκω λίγο υπερβολική... Με όλη μου την αγάπη στο λέω... Αν δηλαδή ο άντρας σου ή και ο περίγυρός σου ήταν εργαζόμενοι σε σχολεία ή νοσοκομεία θα τους έδιωχνες όλους και θα έμενες μόνη σου??? Να είσαι σίγουρη πως οι φίλες σου σε αγαπάνε και δε θέλουν το κακο το δικό σου ή του παιδιού σου... Με το να βρεθείτε στον ίδιο χώρο, αν πλύνουν χεράκια ή τα καθαρίσουν με αντισηπτικό, δεν θα πάθει τίποτα το μωράκι σου ή εσύ... Δεν θα το φιλήσουν μεσα στα μούτρα ούτε θα φτερνιστούν ή θα βήξουν πάνω του... Τώρα βεβαια πράξε κατά πώς κρίνεις εσύ, αλλά εγω αν μου έλεγε φίλη μου ότι "δε θέλω να έρθεις να με δεις λόγω της δουλειάς σου", θα ξέκοβα για τα επόμενα 5 χρόνια που θα πήγαινε το παιδί σχολείο με τη δικαιολογία ότι πάντα θα είμαι επικίνδυνη να μεταφέρω μικρόβια.. Αν νιώθουν άρρωστες φαντάζομαι θα έχουν το τακτ να μην έρθουν, όπως έκανα κι εγω το ίδιο σε φίλες που είχαν γεννήσει, αλλά όταν ήμουν καλα πήγαινα με το δωράκι μου, χωρίς πολλές αγκαλιές και φιλιά γιατί χαιρόμουν και ήθελα ν τους το δείξω!

Επίσης, δε θυμάμαι ποιά κοπέλα το είπε, αλλά διαφωνώ και με το να μην αφήνουμε κανέναν να πάρει αγκαλιά το μωρό... Λες και ξέρουμε μόνο εμείς.... Προσωπικά μου το έχουν κάνει και ένιωσα πολυ άσχημα και ακόμα το σχολιάζω αρνητικά με την πρώτη ευκαιρία.... Και το γελοίο του θέματος ειναι πως εγω ήμουν κάθε μερα επί χρόνια με μωρά και οι συγκεκριμένοι πιάναν το παιδί τους αγκαλιά και έτρεμαν.... Κορίτσια νομίζω χρειάζεται λίγη ψυχραιμία.... Τα μωρά μας δεν είναι απο κρύσταλλο για να σπάσουν και εννοείται και οι άλλοι δε θέλουν το κακό τους... Πρέπει να είμαστε οι μανούλες λίγο προσεκτικές στη συμπεριφορά μας, γιατί μετά θα καταλήξουμε με παρεξηγήσεις και μόνες μας και πάλι θα κατηγορούμε τους άλλους....

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

πρίν από 54 λεπτά , bella32 είπε:

Καλημέρα κοιλίτσες!! @Μαρία1430 χρόνια σας πολλά! σούπερ δώρο για την επέτειο! μωρέ δε νομίζω να παρεξηγηθούν οι δικοί σου..πώς να κοιμηθεί ο άνθρωπος σε καναπέ;

@Ασία πόσο δίκιο έχεις για τους καπνιστές.. εμένα καπνίζει ο πατέρας μου..είπε 100 φορές θα το κόψει και δεν τα καταφέρνει ποτέ.  τόν είχα Αθήνα και μύριζε τόσο έντονα που ήθελα να κάνω εμετό και τον έδιωχνά από το δωμάτιο..κ πάλι δε λέει νά το κόψει..

@Marimarv @anemoni1989 όλα καλά κορίτσια μου; πως είστε σήμερα;

εγώ κοιμήθηκα χάλια.  με τσίμπησε κουνούπι χτες στο μάγουλο και στο δάχτυλο και μετά το βράδυ έβλεπα εφιάλτες ότι ήταν μολυσμένο  το κουνούπι..Αφήστε τα.. πόσο άγχος πια..

όσο για τις επισκέψεις, έχω θέμα με κάποιες φίλες εγώ.. η μια κοιτάζει αρρώστους η άλλη σε φροντιστήριο με μικρά..ήδη δεν τις άφησα να έρθουν να με δουν στο σπίτι που ξαπλώνω αλλά λένε ενταξει..θα σας δούμε μαιευτηριο..εγώ όμως φοβάμαι να έρθουν..τι να κάνω;;

Καλημέρα κορίτσι μου.. Και εγώ δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου όλο το βράδυ οπότε κατέληξα να κοιμάμαι ξημέρωματα.. Έχει δυσκολέψει αφάνταστα ο ύπνος...και τώρα που ξύπνησα έχω κάτι ενοχλήσεις χαμηλά.. Θα δω πως θα πάει η μέρα.. Καλά έχω σκεφτεί κ εγώ πολλές φορές όταν με τσιμπάνε κουνούπια ότι μπορεί να είναι μολυσμένα χαχα μας έχει φάει το άγχος αντε να γεννησουμε με το καλό.. Αλλά μετά να μου πεις δεν θα έχουμε άγχος ίσως κ πιο πολύ.. Όσο για τις επισκέψεις δεν ξέρω εάν μπορείς να τις αποφύγεις γτ είναι δύσκολη η θέση μας το έχω σκεφτεί κ εγώ πολλές φορές αυτές τις μέρες απλά εγώ δεν θέλω να την παίρνουν αγκαλιά.. Θα είναι τόσο μικρή δεν μπορώ να την δίνω στον καθένα σαν μπαλάκι.. Επίσης θα έπρεπε από μόνοι τους να καταλάβουν κάποια πράγματα και να μην ζητάνε αγκαλιές ούτε να κάθονται πολύ ώρα στις επισκέψεις.. Εγώ ποτέ δεν θα ζητούσα να πάρω αγκαλιά ένα νεογέννητο και δεν θα καθόμουν με τις ώρες.. Βέβαια η μόνη λύση είναι να έχουμε όπως είπε η @anemoni1989 αντισηπτικά να πλένουν τα χέρια τους.. 

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ο περίγυρος πάντα θα λέει γιατί το κάνει απο αγάπη... Το θέμα είναι να τους δώσουμε να καταλαβουν πως πλεον εμεις ειμαστε γονεις και πως και εμεις αγαπαμε τα παιδακια μας και θέλουμε το καλό τους και όχι το κακο τους... Οσον αφοά τις υπερβολές των μαμαδων, δεν με βρίσκεις σύμφωνη... Προσωπικά διαφωνωμε το ρητό που λέει "η μαμα πάντα ξέρει τί είναι καλό για το παιδί της"... Δεν ξέρει, εκτός κι αν είναι παιδίατρος... όπου και πάλι, δεν ειναι αντικειμενική η γνωμη της γιατι εμπλέκεται το συναίσθημα... Για αυτό άλλωστε οι παιδίατροι έχουν άλλους παιδιάτρους για τα παιδιά τους και δεν αναλαμβάνουν την παρακολούθησή τους οι ίδιοι...

@bella32 μου σεβρίσκω λίγο υπερβολική... Με όλη μου την αγάπη στο λέω... Αν δηλαδή ο άντρας σου ή και ο περίγυρός σου ήταν εργαζόμενοι σε σχολεία ή νοσοκομεία θα τους έδιωχνες όλους και θα έμενες μόνη σου??? Να είσαι σίγουρη πως οι φίλες σου σε αγαπάνε και δε θέλουν το κακο το δικό σου ή του παιδιού σου... Με το να βρεθείτε στον ίδιο χώρο, αν πλύνουν χεράκια ή τα καθαρίσουν με αντισηπτικό, δεν θα πάθει τίποτα το μωράκι σου ή εσύ... Δεν θα το φιλήσουν μεσα στα μούτρα ούτε θα φτερνιστούν ή θα βήξουν πάνω του... Τώρα βεβαια πράξε κατά πώς κρίνεις εσύ, αλλά εγω αν μου έλεγε φίλη μου ότι "δε θέλω να έρθεις να με δεις λόγω της δουλειάς σου", θα ξέκοβα για τα επόμενα 5 χρόνια που θα πήγαινε το παιδί σχολείο με τη δικαιολογία ότι πάντα θα είμαι επικίνδυνη να μεταφέρω μικρόβια.. Αν νιώθουν άρρωστες φαντάζομαι θα έχουν το τακτ να μην έρθουν, όπως έκανα κι εγω το ίδιο σε φίλες που είχαν γεννήσει, αλλά όταν ήμουν καλα πήγαινα με το δωράκι μου, χωρίς πολλές αγκαλιές και φιλιά γιατί χαιρόμουν και ήθελα ν τους το δείξω!

Επίσης, δε θυμάμαι ποιά κοπέλα το είπε, αλλά διαφωνώ και με το να μην αφήνουμε κανέναν να πάρει αγκαλιά το μωρό... Λες και ξέρουμε μόνο εμείς.... Προσωπικά μου το έχουν κάνει και ένιωσα πολυ άσχημα και ακόμα το σχολιάζω αρνητικά με την πρώτη ευκαιρία.... Και το γελοίο του θέματος ειναι πως εγω ήμουν κάθε μερα επί χρόνια με μωρά και οι συγκεκριμένοι πιάναν το παιδί τους αγκαλιά και έτρεμαν.... Κορίτσια νομίζω χρειάζεται λίγη ψυχραιμία.... Τα μωρά μας δεν είναι απο κρύσταλλο για να σπάσουν και εννοείται και οι άλλοι δε θέλουν το κακό τους... Πρέπει να είμαστε οι μανούλες λίγο προσεκτικές στη συμπεριφορά μας, γιατί μετά θα καταλήξουμε με παρεξηγήσεις και μόνες μας και πάλι θα κατηγορούμε τους άλλους....

έχεις δίκιο κορίτσι μου .. το ξέρω ότι γίνομαι υπερβολική αρκετές φορές.. είχα τεράστιο πρόβλημα μικροβιοφοβιας γτ από μικρόβιο έχασα το πρώτο μου παιδάκι και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω όσο μπορώ.. για τη φιλη που δουλεύει στο φροντ έχω κάποιους ενδοιασμούς ότι θα σκεφτόταν αν είναι άρρωστη να μην έρθει ( έχει τύχει με πυρετό να με σταυροφιλα ) αλλα ειμαι κγω επηρεασμένή από τούς γιατρούς.. Επειδή έχω διάφορα θέματα υγείας,  σκεψού όταν έμαθα ότι έμεινα έγκυος ο γυναικολόγος ήταν κάθετος και παραιτήθηκα από το φροντιστήριο μέσα στη βδομάδα για να μην έρχομαι σε επαφές με μικρά λόγω του ιστορικού μου..κ σου μιλάω για μένα, που πάντα δούλευα με μικρές ηλικίες!!!Δεν με αναγνωρίζω !  πιστεύω ότι όλες θα βρούμε την ισορροπία μας, έτσι πιστεύω κ για μένα, ότι μετά  το πρώτο διάστημα θα σκέφτομαι ψύχραιμα!

Yhozp2.pngKUDQ.png

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι.. Μου είπαν χθες ότι μια κοπέλα που ήταν να γεννήσει και αυτή στ νοσοκομείο που θα γεννήσω και εγώ ο γιατρός δεν ήθελε στην αρχη να την αναλάβει γτ είχε κ αυτή διαβήτη κύησηςκαι της έλεγε να πάει σε κάποια μεγάλη κλινική.. Θα γεννούσε με καισαρική η κοπέλα.. Και τώρα λίγο ανησυχισα είναι επικυνδινο να γεννας με καισαρική και ζάχαρο??? 

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Κορίτσιααααα γέννησαααα ολα καλα θα σας πω λεπτομέρειες το συντομότερο! 2970 το βαρος μας!!!!

Να σου ζήσει με υγεία! Τώρα με το καλό σπίτι σας να ξεκινήσει αυτό το όμορφο ταξίδι !

Παντως κορίτσια εμάς για τον μικρό μας είπαν ( και ο γιατρός του νοσοκομείου και η δικια μας) να μην τον βγάλουμε πριν τις 40 μέρες και ούτε και εγώ να πολύ κυκλοφορήσω , γιατί έχει νοσηλευτεί και είναι πιο ευαίσθητος από αλλά νεογνά . Ομολογώ πως στην αρχή μου κακοφάνηκε , γιατί εγώ υπολόγιζα να βγούμε καμία βόλτα αλλά είπα τελικά να κάνω υπομονή για το καλό του μικρούλη!

Εμεις είμαστε χωρίς βοήθεια . Η μαμά μου μακριά , η πεθερά μου άρρωστη με ακροαστικα.Ευτυχως έχει ο άντρας μου 2 βδομαδες άδεια . Όσο ήμουν νοσοκομείο πήγε και έκανε τα διαφορά χαρτιά δικά μου και του μικρού και έτσι τώρα τον εχω εδώ και μοιραζόμαστε την χαρά και την αγωνία . Από βδομάδα βλέπουμε !

• Μου αρέσει 2

CNqjp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Marimarv είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι.. Μου είπαν χθες ότι μια κοπέλα που ήταν να γεννήσει και αυτή στ νοσοκομείο που θα γεννήσω και εγώ ο γιατρός δεν ήθελε στην αρχη να την αναλάβει γτ είχε κ αυτή διαβήτη κύησηςκαι της έλεγε να πάει σε κάποια μεγάλη κλινική.. Θα γεννούσε με καισαρική η κοπέλα.. Και τώρα λίγο ανησυχισα είναι επικυνδινο να γεννας με καισαρική και ζάχαρο??? 

γτ να είναι επικίνδυνο;; δεν έχω ακούσει ξανά κατο τέτοιο! εξάλλου ο δικός σου γιατρός γνωρίζει το ιστορικό σου! δεν θα σου έλεγε κάτι;κ εφόσον το έχεις ρυθμισμένο το ζάχαρο,  τι πρόβλημα να υπάρχει;

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 4 λεπτά , bella32 είπε:

γτ να είναι επικίνδυνο;; δεν έχω ακούσει ξανά κατο τέτοιο! εξάλλου ο δικός σου γιατρός γνωρίζει το ιστορικό σου! δεν θα σου έλεγε κάτι;κ εφόσον το έχεις ρυθμισμένο το ζάχαρο,  τι πρόβλημα να υπάρχει;

Ναι κ εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά δεν ξέρω μου φάνηκε πολύ περίεργο γενικά βέβαια ο συγκεκριμένος γιατρός είναι υπερβολικός.. Την ανέλαβε τελικά αλλά μέχρι να της δώσει το οκ να γεννήσει εδώ ήταν στην αβεβαιότητα η κοπέλα.. Και σκέφτηκα μήπως είναι όντως επικίνδυνο και απλά το αμέλησε ο δικός μου γιατρός.. 

πρίν από 32 λεπτά , bella32 είπε:

έχεις δίκιο κορίτσι μου .. το ξέρω ότι γίνομαι υπερβολική αρκετές φορές.. είχα τεράστιο πρόβλημα μικροβιοφοβιας γτ από μικρόβιο έχασα το πρώτο μου παιδάκι και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω όσο μπορώ.. για τη φιλη που δουλεύει στο φροντ έχω κάποιους ενδοιασμούς ότι θα σκεφτόταν αν είναι άρρωστη να μην έρθει ( έχει τύχει με πυρετό να με σταυροφιλα ) αλλα ειμαι κγω επηρεασμένή από τούς γιατρούς.. Επειδή έχω διάφορα θέματα υγείας,  σκεψού όταν έμαθα ότι έμεινα έγκυος ο γυναικολόγος ήταν κάθετος και παραιτήθηκα από το φροντιστήριο μέσα στη βδομάδα για να μην έρχομαι σε επαφές με μικρά λόγω του ιστορικού μου..κ σου μιλάω για μένα, που πάντα δούλευα με μικρές ηλικίες!!!Δεν με αναγνωρίζω !  πιστεύω ότι όλες θα βρούμε την ισορροπία μας, έτσι πιστεύω κ για μένα, ότι μετά  το πρώτο διάστημα θα σκέφτομαι ψύχραιμα!

Κοιτα καταλαβαίνω τους φοβους σου... Και αν ειναι μικροβιοφοβικος και ο γιατρος σου, δεν εισαι παραλογη... Φαντασου εμενα ο πρώτος γυναικολογος οταν εμαθε πως δουλεύω με παιδιά εβγαλε σπυρια, ενω ο τωρινος ηταν κουλ και οταν τ ειπα οτι διοριστηκα σ νοσοκομειο μ ειπε να παω και δεν θα παθω τίποτα!!! Ψυχραιμια και ολα καλα θα πανε!!!! 

πρίν από 26 λεπτά , Marimarv είπε:

Κοιτα ο διαβητης κυησης θεωρείται κριτηριο για να χαρακτηρίσει μια κυηση υψηλου κινδύνου... Αν ειναι και λιγο φοβιτσιαρης ο γιατρος δεν θέλει και πολυ!!! Να μην ανησυχείς... Δεν ειναι κακο να είναι ψυχραιμος ο γιατρος σου! Καλό ειναι! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

κορίτσια τα νεύρα μου... με πήραν τηλ από το πολυκατάστημα που παράγγειλα το καρότσι πριν ποσο καιρο και ενώ είχαν πει θα το έχω μέχρι 5 Οκτ τώρα μου λένε ότι λόγω προβλήματος με την εταιρεία δεν θα έρθει πριν τα τέλη του μήνα!!!! κγω της λέω αν γεννήσω από βδομάδα πως θα μεταφέρω το παιδί;;;; και μου υποσχεθηκε ότι θα μου δανείσει ένα αυγο/καθίσματακι μέχρι να έρθει το δικό μου.. αυτό μου έλειπε τώρα..να σκέφτομαι ότι δε θα χω καθίσματακι!!!!!!!ελπίζω να μη με κοροϊδέψουν...

Yhozp2.pngKUDQ.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοιτα καταλαβαίνω τους φοβους σου... Και αν ειναι μικροβιοφοβικος και ο γιατρος σου, δεν εισαι παραλογη... Φαντασου εμενα ο πρώτος γυναικολογος οταν εμαθε πως δουλεύω με παιδιά εβγαλε σπυρια, ενω ο τωρινος ηταν κουλ και οταν τ ειπα οτι διοριστηκα σ νοσοκομειο μ ειπε να παω και δεν θα παθω τίποτα!!! Ψυχραιμια και ολα καλα θα πανε!!!! 

Κοιτα ο διαβητης κυησης θεωρείται κριτηριο για να χαρακτηρίσει μια κυηση υψηλου κινδύνου... Αν ειναι και λιγο φοβιτσιαρης ο γιατρος δεν θέλει και πολυ!!! Να μην ανησυχείς... Δεν ειναι κακο να είναι ψυχραιμος ο γιατρος σου! Καλό ειναι! 

Καταλαβα.. Και ποιες είναι οι επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν? 

πρίν από 4 λεπτά , Marimarv είπε:

Καταλαβα.. Και ποιες είναι οι επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν? 

αααααααααα αυτό δεν το γνωρίζω... Αλλά να σε ρωτήσω κατι??? Γιατί να το ψάξεις??? Αν ήταν κάτι που έπρεπε να το ξέρεις, θα στο έλεγε ο γιατρός  σου

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

αααααααααα αυτό δεν το γνωρίζω... Αλλά να σε ρωτήσω κατι??? Γιατί να το ψάξεις??? Αν ήταν κάτι που έπρεπε να το ξέρεις, θα στο έλεγε ο γιατρός  σου

Καλά ναι δίκιο έχεις αλλά σκεφτόμουν μήπως το δίκιο το έχει ο γιατρός της κοπέλας και πρέπει να είναι σε μεγάλη κλινική για τυχόν προβλήματα.. 

πρίν από 16 λεπτά , bella32 είπε:

κορίτσια τα νεύρα μου... με πήραν τηλ από το πολυκατάστημα που παράγγειλα το καρότσι πριν ποσο καιρο και ενώ είχαν πει θα το έχω μέχρι 5 Οκτ τώρα μου λένε ότι λόγω προβλήματος με την εταιρεία δεν θα έρθει πριν τα τέλη του μήνα!!!! κγω της λέω αν γεννήσω από βδομάδα πως θα μεταφέρω το παιδί;;;; και μου υποσχεθηκε ότι θα μου δανείσει ένα αυγο/καθίσματακι μέχρι να έρθει το δικό μου.. αυτό μου έλειπε τώρα..να σκέφτομαι ότι δε θα χω καθίσματακι!!!!!!!ελπίζω να μη με κοροϊδέψουν...

Δεν μπορείς να το βρεις από αλλού πιο σύντομα? 

πρίν από 56 λεπτά , Marimarv είπε:

Κι εγω ειχα διαβητη κυησης ρυθμισμενο με διατροφη αλλα γεννησα φυσιλογικα με επισκληριδιο.  Η γιατρος μου δεν ανησυχούσε παντως. Το ανεφερε στο νοσοσκομειο και μου παιρναν μετρησεις..

hCvxp3.png

:Τελειωσα με το nst. Δυστυχώς δεν εχω καθόλου συσπάσεις. Μετά με εξέτασε ο γιατρός, ναι αυτό το φοβερό με τα δάχτυλα μου έκανε, και εχω σκληρο και κλειστό τράχηλο. Οπότε για γέννα ούτε κουβέντα. Αν θελω φυσιολογικό τοκετό είπε ότι μπορεί να με κρατήσει αλλες 2 εβδομάδες. Με τη σημερινή εικόνα όμως είπε ότι θα μας πάρει πολλές ωρες και μπορεί και να μην τα καταφερουμε. Αν δεν με νοιάζει να παω την άλλη εβδομάδα για καισαρική. 

Ξενερωσα και προβληματίστηκα. Δεν ξέρω τι να κάνω

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...