Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , bella32 είπε:

κ μεις μια από τα ιδια...όλο το καλοκαίρι Αθήνα, κλεισμένη στο σπίτι..κ μόλις είπα ότι τα Χριστούγεννα θα πάω κάπου πέσανε μαμάδες να με φάνε και που θα τρέχω με το νεογέννητο και θα το αρρωστήσω κ κ κ... εντάξει δεν είπα θα φύγω εξωτερικο,  ένα 2μερο στο Ναύπλιο ονειρευόμουν που είναι κ κοντά..λέτε είναι όντως πολύ μικρό κ δεν κάνει νά βγει εξω;; τι να πω..

Κι εμεις αν μας βγει βολικος θα θελαμε να φυγουμε 3-4 μερες να ξεφυγουμε απο τη ρουτινα. Γενικα εμενα μου την πεφτουν που λεω οτι θα το βγαζω εξω απο την αρχη και οτι θα το παιρνω μαζι μου στο μαγαζι οταν χρειαστει

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 26 λεπτά , Marimarv είπε:

@Μαρθα ΚΣωστό αυτό δεν το είχα σκεφτεί θα του πω να πάρει αφού βγούμε από το νοσοκομείο γτ τότε θα έχω πολυ πολύ βοήθεια από την μάμα μου κ την πεθερά μου(αυτό δεν μου αρέσει καθόλου) 

@anemoni1989 @bella32 κ εμένα το ίδιο μου λένε κ είμαι σίγουρη πως αν βγω θα πέσουν να με φάνε αλλά ρε κορίτσια είμαι ήδη μέσα ένα μήνα με τις συσπασεις αλλά όπως είπατε κ εσείς κ εγω σχεδόν όλο μου το καλοκαίρι μέσα το έβγαλα.. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω.. Εγώ έχω κ το άλλο πρόβλημα μένω στον 3ο όροφο χωρίς ασανσέρ οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να κατεβάζω μόνη μου το μωρό.. 

σκέψου εγώ που είμαι 3 μήνες μέσα πόσο έχω αφηνιασει!!!δύσκολο το χωρίς ασανσέρ σπίτι. το μάρσιπο όντως θα σε βολέψει πολύ.  εμένα μου έδωσαν ένα,αλλά είναι για μεγαλύτερο μωράκι γτ τα πόδια βγαίνουν έξω..

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 5 λεπτά , Marimarv είπε:

Ναι κατάλαβα.. Είναι θέμα ρε συ οι σκάλες κ επικυνδινο.. Τι μάρσιπος έχεις..? Εμένα μου έδωσαν ένα της chicco αλλά δεν μου αρέσει πολύ εμφανισιακά οπότε λέω να πάρω ένα άλλο λίγο πιο μετά 

Εχω πάρει μέι ται... Της chicco μου έδωσαν και εμενα αλλα και δεν μ αρεσε, αλλα διάβασα πως δεν είναι και καλός για νεογέννητα και βρέφη, οποτε δε σκοπεύω να τον χρησιμοποιήσω! Αμεσα τουλάχιστον!

πρίν από 2 λεπτά , bella32 είπε:

σκέψου εγώ που είμαι 3 μήνες μέσα πόσο έχω αφηνιασει!!!δύσκολο το χωρίς ασανσέρ σπίτι. το μάρσιπο όντως θα σε βολέψει πολύ.  εμένα μου έδωσαν ένα,αλλά είναι για μεγαλύτερο μωράκι γτ τα πόδια βγαίνουν έξω..

αυτο με τα ποδια που λες δεν ειναι κριτηριο! Και στο μει ται και στα wrap βγαίνουν τα πόδια, αλλά είναι για νεογέννητα! Αρκεί να το δέσεις σωστά για τα ισχία τους!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Κι εμεις αν μας βγει βολικος θα θελαμε να φυγουμε 3-4 μερες να ξεφυγουμε απο τη ρουτινα. Γενικα εμενα μου την πεφτουν που λεω οτι θα το βγαζω εξω απο την αρχη και οτι θα το παιρνω μαζι μου στο μαγαζι οταν χρειαστει

α κατάλαβα..όλες τα ιδια ακούμε τελικά.. εν τω μεταξύ είναι κ τα νεύρα μου τσίτα, απο τις ορμόνες, από την κατακλιση...είναι μέχρι να ξεχειλίσει το ποτήρι που λένε!!! στη τελική θα κάνουμε όπως κρίνουμε εμείς! δε θα τό πάμε στα χιονοδρονικα ούτε σε παιδότοπους και κλειστούς χώρους! βολτούλες έξω που λένε και τα κορίτσια!

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εχω πάρει μέι ται... Της chicco μου έδωσαν και εμενα αλλα και δεν μ αρεσε, αλλα διάβασα πως δεν είναι και καλός για νεογέννητα και βρέφη, οποτε δε σκοπεύω να τον χρησιμοποιήσω! Αμεσα τουλάχιστον!

αυτο με τα ποδια που λες δεν ειναι κριτηριο! Και στο μει ται και στα wrap βγαίνουν τα πόδια, αλλά είναι για νεογέννητα! Αρκεί να το δέσεις σωστά για τα ισχία τους!

αχ δεν το ήξερα! Ευχαριστώ για την ενημέρωση,  θα το ψάξω καλύτερα!

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 7 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Και εμενα με κράξανε, αλλα επειδή δε σηκώνω πολλά πολλά δεν το συνεχισαμε!!! χιχιχι

Πού να δεις τί έχει να γίνει όταν δεν θα κάνουμε το αντιγριππικό!!! χοχοχο Η πεθερά μου ήδη μου έκανε μια νύξη, εγω τη γείωσα με τρόπο! Αυτή μου είπε λίγο πιο έντονα ότι διαφωνεί και πως ο γιατρός της της είπε άλλα και εγω στο τέλος έριξα τη μπάλα στον παιδίατρο!!! χιχιχι

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Και εμενα με κράξανε, αλλα επειδή δε σηκώνω πολλά πολλά δεν το συνεχισαμε!!! χιχιχι

Πού να δεις τί έχει να γίνει όταν δεν θα κάνουμε το αντιγριππικό!!! χοχοχο Η πεθερά μου ήδη μου έκανε μια νύξη, εγω τη γείωσα με τρόπο! Αυτή μου είπε λίγο πιο έντονα ότι διαφωνεί και πως ο γιατρός της της είπε άλλα και εγω στο τέλος έριξα τη μπάλα στον παιδίατρο!!! χιχιχι

Χάχα πολύ μου αρέσει που το ξεκοβεις έτσι σε όλους.. Εγώ πιστεύω θα τα βρω σκούρα όταν πέσουν όλοι πάνω μου γτ και ο άντρας μου δεν θέλει να βγάλουμε το παιδί πριν τις 40 μέρες οπότε θα είναι πραγματικά όλοι πάνω μου 

Εγώ κορίτσια θα πάρω τις ευχές πριν βγω από το νοσοκομείο οπότε θα μπορέσω να βγω να κάνω τις δουλειές μου με ΙΚΑ ΟΑΕΔ και τέτοια και γενικά ρε παιδί μου ένα σουπερμάρκετ!!! Την μπέμπα όμως δεν θα την βγάλω για 40 μέρες θα την κρατησω μεσα είναι και αυτός ο καιρός που με φοβίζει για το παιδί έξω. 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Εγώ κορίτσια θα πάρω τις ευχές πριν βγω από το νοσοκομείο οπότε θα μπορέσω να βγω να κάνω τις δουλειές μου με ΙΚΑ ΟΑΕΔ και τέτοια και γενικά ρε παιδί μου ένα σουπερμάρκετ!!! Την μπέμπα όμως δεν θα την βγάλω για 40 μέρες θα την κρατησω μεσα είναι και αυτός ο καιρός που με φοβίζει για το παιδί έξω. 

Την ευχή την παίρνεις η στην αρχη η στο τέλος??? γτ δεν το ξέρω καθόλου αυτό 

1 hour ago, Marimarv είπε:

Χάχα πολύ μου αρέσει που το ξεκοβεις έτσι σε όλους.. Εγώ πιστεύω θα τα βρω σκούρα όταν πέσουν όλοι πάνω μου γτ και ο άντρας μου δεν θέλει να βγάλουμε το παιδί πριν τις 40 μέρες οπότε θα είναι πραγματικά όλοι πάνω μου 

1 hour ago, Μαρθα Κ είπε:

κοριτσια εμας κ οι δυο παιδιατροι που μας ειδαν μας ειπαν απο μονοι τους να το βγαζουμε το μωρο βολτες σε ανοικτους χωρους του κανει καλο. μονο οι επισκεψεις στο σπιτι κ οι κλειστοι χωροι απαγορευονται. τωρα την ευχη περνεις αμα θελεις δυο φορες ενα μολις γεννηθει κ μια στα σαραντα. αλλα ολα αυτα ειναι συμβολικα η εκκλησια ελεγε να μην βγαινει το παιδι για να προστατευθει απο αρρωστιες απλα τοτε που βγηκαν ολα αυτα αντε να εξηγησεις στους τοτε αγραμματους ανθρωπους οτι κυκλοφορουν μικροβια κ δεν πρεπει το νεογεννητο να ερχετε σε επαφη. οποτε οι 40 μερες κλεισμενος σε ενα σπιτι ειναι λιγο τρελο απλα δεν ερχεσε σε επαφη με κοσμο. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Marimarv είπε:

Την ευχή την παίρνεις η στην αρχη η στο τέλος??? γτ δεν το ξέρω καθόλου αυτό 

Το παιδί στο τέλος όταν περάσουν οι 40 μέρες εσύ οπότε θες!!! Εγώ ξέρω ότι δεν θα την παλέψω να μην βγω και γιαυτό θα πάρω τις ευχές 

Διαφημίσεις

Κορίτσια έγω σήμερα ανέβασα πίεση αλλά δεν το κατάλαβα..8 με 14 το Μέσηνερι κ Τώρα το βραδυ πάλι 8 με 14.5 .πηρα τον γιατρό τηλ κ μου είπε να την μετρήσω σε ηρεμια ξανά άυριο κ μεθαύριο κ αλλιώς από βδομάδα να πάω στο νοσοκομείο να το αναφέρω για να με βάλουν με πρόκληση γτ δεν είναι καλό η αυξημένη πίεση τώρα.. Μεθαύριο κλείνω 39η όποτε ξεκινάω περπάτημα έντατικο.

@anemoni1989Συμφωνώ μαζί Σου για το 40ήμερο. Κ εγω δεν θα το κρατήσω!!Όσο για τον μάρσιπο ρε συ κ εγώ έχω αλλά φοβάμαι λιγάκι Μήπως το μωρό δυσανασχετει γτ έχω μεγάλο στήθος... 

Καλά κορίτσια κ έμενα με έχει ζαλίσει η πεθερά Όχι δεν κάνει να βγεις,Όχι δεν πρεπει να βάλεις τιποτα στον αφαλό του μωρού Μέχρι να πέσει..κ το κορυφαίο ,όταν μου σπασουν τα νερα η έχω πόνους να μην το πω στην μαμά κ εννοείται να μην μάθει ότι γενναω αλλά να το μάθει μετά για να έχω εύκολη γεννα . ε θα με τρελάνει.. Αλλά κ εγώ απαντάω ,δεν αφήνω τίποτα Έτσι. Κ την είπα ότι θα χ κάνω ότι μου πει ο παιδιατρος κ εννοείται πως το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να παμε να πάρουμε την μαμά από το σπίτι κ μετά θα πάμε στο νοσοκομείο κ όχι αυτήν!!!ε μα πια..

• Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Το παιδί στο τέλος όταν περάσουν οι 40 μέρες εσύ οπότε θες!!! Εγώ ξέρω ότι δεν θα την παλέψω να μην βγω και γιαυτό θα πάρω τις ευχές 

Κ εγώ το ίδιο οπότε θα κανονίσω να πάρουμε κ εμείς ευχή μόλις βγούμε.. Να ρωτήσω κ κάτι ακόμα έρχεται στ σπίτι ο παπάς λογικά έτσι η πας εσύ.. Καλά ιδέα δεν έχω.. 

πρίν από 17 λεπτά , ada32 είπε:

Κορίτσια έγω σήμερα ανέβασα πίεση αλλά δεν το κατάλαβα..8 με 14 το Μέσηνερι κ Τώρα το βραδυ πάλι 8 με 14.5 .πηρα τον γιατρό τηλ κ μου είπε να την μετρήσω σε ηρεμια ξανά άυριο κ μεθαύριο κ αλλιώς από βδομάδα να πάω στο νοσοκομείο να το αναφέρω για να με βάλουν με πρόκληση γτ δεν είναι καλό η αυξημένη πίεση τώρα.. Μεθαύριο κλείνω 39η όποτε ξεκινάω περπάτημα έντατικο.

@anemoni1989Συμφωνώ μαζί Σου για το 40ήμερο. Κ εγω δεν θα το κρατήσω!!Όσο για τον μάρσιπο ρε συ κ εγώ έχω αλλά φοβάμαι λιγάκι Μήπως το μωρό δυσανασχετει γτ έχω μεγάλο στήθος... 

Καλά κορίτσια κ έμενα με έχει ζαλίσει η πεθερά Όχι δεν κάνει να βγεις,Όχι δεν πρεπει να βάλεις τιποτα στον αφαλό του μωρού Μέχρι να πέσει..κ το κορυφαίο ,όταν μου σπασουν τα νερα η έχω πόνους να μην το πω στην μαμά κ εννοείται να μην μάθει ότι γενναω αλλά να το μάθει μετά για να έχω εύκολη γεννα . ε θα με τρελάνει.. Αλλά κ εγώ απαντάω ,δεν αφήνω τίποτα Έτσι. Κ την είπα ότι θα χ κάνω ότι μου πει ο παιδιατρος κ εννοείται πως το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να παμε να πάρουμε την μαμά από το σπίτι κ μετά θα πάμε στο νοσοκομείο κ όχι αυτήν!!!ε μα πια..

Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένές να ακούσουμε πολλά τελικά! κγω με μεγάλο στήθος ειμαι κ λέω θα το σκάσω το καημένο στο μαρσιπο!

γτ να μην το πεις στη μαμά σου;;;!!! δεν κατάλαβά!!! κ καλά θα σε αγχωσει και δε θα χεις εύκολη γέννα;;!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 3 λεπτά , Marimarv είπε:

Κ εγώ το ίδιο οπότε θα κανονίσω να πάρουμε κ εμείς ευχή μόλις βγούμε.. Να ρωτήσω κ κάτι ακόμα έρχεται στ σπίτι ο παπάς λογικά έτσι η πας εσύ.. Καλά ιδέα δεν έχω.. 

Η θα τον φωνάξεις νοσοκομείο πριν βγεις η θα έρθει σπίτι σου να σου δώσει δεν πας εσύ. 

πρίν από 19 λεπτά , ada32 είπε:

Δεν παλεύονται πια οι πεθερές αλήθεια.. Εμένα σήμερα είπε στον άντρα μου ότι πρέπει να γίνω πιο κοινωνική.. Ο άντρας μου δεν μου εξήγησε το ακριβώς εννοούσε αλλά φαντάζομαι γτ το λέει.. Γτ εγώ δεν την παίρνω ΠΟΤΕ τηλέφωνο θα μιλήσουμε μόνο όταν με πάρει αυτή.. Όταν σου λέει να μην βγεις δλδ για 40 μέρες το της λες..?? Εγώ που μιλούσαμε μια φορά για αυτό και της είπα ότι ίσως βγω κ έκανε την τρελή της είπα ότι αυτά είναι μιας άλλης εποχής κ θα το σκεφτώ δεν με αφησε σε ησυχία.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...