Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου φτάσαμε στο τέλος και πρέπει να μείνουμε ενωμένες μη χαλάτε την ψυχολογία σας για πράγματα ανούσια για το πως βλέπει η κάθε μία το γιατρό της, η κάθε μία μας έχει την άποψη της στο θέμα αυτό!!!!! Τώρα το μόνο που πρέπει να έχει σημασία για μας είναι να πάνε όλα καλά να κρατήσουμε γερά μωράκια και να είμαστε γερές και εμείς!!!! Η @Μάντη όλα καλά τώρα περιμένουμε να μπει η @stella92 να μας πει τα ευχάριστα!!! 

Συμφωνώ απόλυτα!!! Ελα ρε Μαρθα, εισαι η ηρεμη δύναμη!!!! 

@stella92 ανυπομονουμε να μάθουμε νεα σου!!!  :)

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα.... Για αυτό άλλωστε και εγώ επέλεξα να έχω προσωπικό γιατρό, στο δημόσιο όμως γιατί τα εμπιστεύομαι περισσότερο από τα ιδιωτικά! Και για αυτό είμαι διατεθειμένη και να πληρώσω! Γιατί θέλω να μου συμπεριφερθεί ως ιδιώτης και όχι σαν οποιοδήποτε περιστατικό της εφημερίας!

@ada32 μου, δε νομίζω πως η Μαρία είπε κάτι με ειρωνεία, εγώ τουλάχιστον δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο!!! Μπράβο σου που τολμάς να πας σε εφημερία στο πρώτο σου κιόλας παιδάκι και χαίρομαι πάρα πολύ που η εγκυμοσύνη σου ήταν τόσο ομαλή ώστε να μη χρειατείς κάτι πιο εξειδικευμένο ή περισσότερη προσοχή! Το μόνο που θα πω πως διαφωνώ (και όχι μόνο μαζί σου, αλλά με όποιον εκφράζει αντίστοιχη άποψη) είναι όταν κακολογούμε κάποιο γιατρό που ζητάει καποιο ποσό για να παρέχει υπηρεσίες πέραν του ωραρίου του.... Γιατί, ακόμα κι αν δουλεύει στο δημόσιο, για το 8ωρό του πληρώνεται... Οπότε αν εγώ τον ενοχλήσω τηλεφωνικά ή πάω στο νοσοκομείο και έρθει να με δει ενω δεν εργάζεται, πρέπει να αποζημιωθεί... Ομοίως και αν γεννήσω ενω είναι το ωραριο του ή η εφημερία του και εγω δεν εχω τελειώσει ακόμα, αρα αυτός θα πρέπει να μείνει παραπάνω ή δεν θα πάει σε άλλες ασθενείς και θα παραμείνει μαζί μου.... Εκεί πιστεύω πρέπει να αποζημιωθεί γιατί και εγω στη θέση του απαιτω στη δουλειά μου να εργαστω τις υπερωρίες μου.... Απο κει και πέρα βέβαια, είναι πως το βλέπει ο καθένας!!!!

Αυτό που θεωρώ έχει σημασία και θα το ξαναπώ, είναι να είμαστε στο τέλος καλά εμείς και τα παιδάκια μας! Τα υπόλοιπα κατ' εμε είναι λεπτομέρειες!!!!

Με το καλό να μας έρθουν λοιπόν και όλα τα άλλα δε θα τα θυμόμαστε στο τέλος!!!!

Ηλικίες είναι, όσων κοριτσιών τις είχαν πει τουλάχιστον!!!!

Δεν ξέρω εγώ σαν ειρωνεία το έλαβα το τελευταίο που είπε ότι αν είναι "ανοιξε καρτέλιτσα κ πηγαίνε σε εφημερεύον να γεννήσεις"!!!

Δεν νομίζω ότι είμαι η μόνη που σκέφτεται ότι θελει να γεννήσει σε εφημερεύον νοσοκομείο ,πηγαίνουν παρα πολλές γυναίκες .άσε που στα ραντεβού που είχα στα εξωτ. Ιατρεία ,σαν κ εμένα που είχαν ιδιώτη αλλά πήγαιναν κ στο νοσοκομείο ήταν σχεδόν όλες οι γυναίκες εκεί.γτ βρε συ όσες γεννανε στα νοσοκομεία γτ δεν έχουν την δυνατοτητα να πάνε σε κλινικη,τι έπαθαν;απλά εγώ έχω την επιλογή,γτ θελω τα λεφτά εκείνα να τα βάλω σε λογαριασμό του παιδιου αν όλα πάνε καλά.

Ίσως πάω κ λίγο πιο σιγουρη γτ γέννησε η ξαδέρφη μου κ η συνυφαδα μου σε εφημερευον κ τις περιποιηθηκαν πολυ καλα οι μαιες κ οι γιατροι.

Όσο για τον γιατρό που θα πάει εκτός βαρδιας όποια ώρα τον καλέσεις,το δέχομαι ότι Ναι λογικό είναι να πληρωθεί .Εγώ εχω αντίρρηση να ζητήσει τόσα λεφτά γιατρός που θα σε ξεγεννησει στην βαρδια του...(όπως έκανε κ ο δικός μου που βέβαια εχω πολύ καλή β σχέση μαζί του κ ας μη με ξεγεννησει).

Τεσπα Είμαστε διαφορετικές κ η καθεμιά έχει διαφορετική άποψη.Επίσης δεν κατηγόρησα καμια κοπέλα ..Αυτά για το θέμα κ το κλείνω.

Ας επικεντρωθουμε στα μωρα μας που κοντευουμε γτ φτασαμε στο τελος!

4 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Κορίτσιααααα γέννησαααα ολα καλα θα σας πω λεπτομέρειες το συντομότερο! 2970 το βαρος μας!!!!

Να σου ζήσει! Γερός κ καλοτυχος να είναι!!!περιμένουμε νεα σου

1 ώρα πρίν, Maria_ath είπε:

Όπως πιστεύεις! Σου εύχομαι ότι καλύτερο και σε σένα και στο μωράκι σου! Δεν σχολιάζω τα λεγόμενα σου γιατί δεν μ αρέσει το ύφος σου και δεν θέλω παρεξηγήσεις! Για την ιστορία εμπιστεύομαι, σέβομαι και θαυμάζω γιατρούς και νοσηλευτές των δημοσίων υπηρεσιών που δουλεύουν σε τόσο δύσκολες συνθήκες!

Μου φάνηκε λίγο ειρωνικό το μήνυμα μου κ σαν να σνομπαρεις τα νοσοκομεία Για γεννες κ τους γιατρόυς..Ίσως να το παρεξηγησα εγω..δεν  παρεξηγουμαι ,αντιθετως εκφερουμε αποψεις γτ η καθεμια μας είναι διαφορετική!!!!

Όταν με το καλό γεννήσω θα σας γράψω την εμπειρια μου γτ μπορεί να τα βλέπω όλα καλά Αλλά κ να μην βγουν ετσι..θα φανεί

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κορίτσια, οσες εχετε ηδη παιδακια, μετα απο ποσες μερες απο τον τοκετο ειμαστε πιο "αυτονομες"??? Συζηταμε ποσες μερες να ζητησει ο αντρας μου άδεια και δεν εχω ιδεα τι βοήθεια θα χρειαζομαι... 

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια, οσες εχετε ηδη παιδακια, μετα απο ποσες μερες απο τον τοκετο ειμαστε πιο "αυτονομες"??? Συζηταμε ποσες μερες να ζητησει ο αντρας μου άδεια και δεν εχω ιδεα τι βοήθεια θα χρειαζομαι... 

Την ίδια απορία έχω κ εγώ.. Εμείς λέμε να πάρει 2 βδομάδες 

Εγώ κορίτσια του είπα ότι τις μέρες που θα είμαι νοσοκομείο να μην πάρει και την χαλάσει γιατί εκεί θα είμαι όλοι οι δικοί μου και γενικά ειμαι τυχερή σε αυτό γιατί έχω δίπλα μου την μαμά μου και τις αδερφές μου.. Λοιπόν του είπα να πάρει άδεια την επόμενη που θα γυρίσω σπιτι μια εβδομάδα γιατί δυστυχώς δεν του δίνουν πάρα πάνω. 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Marimarv είπε:

κ μεις αυτό αναρωτιόμαστε..κ έλεγα για 10 μέρες.  2 βδομάδες ε; εγώ σκέφτομαι ότι τις πρώτες μέρες θα είναι και η μανα μου εδώ, οπότε μήπως κρατήσει άδεια για μετά που θα φύγει.

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Εγώ κορίτσια του είπα ότι τις μέρες που θα είμαι νοσοκομείο να μην πάρει και την χαλάσει γιατί εκεί θα είμαι όλοι οι δικοί μου και γενικά ειμαι τυχερή σε αυτό γιατί έχω δίπλα μου την μαμά μου και τις αδερφές μου.. Λοιπόν του είπα να πάρει άδεια την επόμενη που θα γυρίσω σπιτι μια εβδομάδα γιατί δυστυχώς δεν του δίνουν πάρα πάνω. 

πρίν από 7 λεπτά , Marimarv είπε:

Εμενα παλι δε συζηταει καν να παει για δουλειά τις πρώτες μέρες... Και εγω χαμενες μερες το θεωρω, αλλα δεν τ παω κόντρα γτ τον καταλαβαίνω.. Πρωτο παιδακι ειναι, θέλει να φυλαει καραουλι! Αχχαχαχαχαχαχα 

Εμεις ειπαμε να παρει μια βδομάδα μην τη χαλασει ολη και να κρατησει μερες να φύγουμε Χριστούγεννα και κανα σ/κ πιο πριν γιατί το καλοκαίρι μας εφαγε η κλεισουρα και η Αθήνα 

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

Εμενα παλι δε συζηταει καν να παει για δουλειά τις πρώτες μέρες... Και εγω χαμενες μερες το θεωρω, αλλα δεν τ παω κόντρα γτ τον καταλαβαίνω.. Πρωτο παιδακι ειναι, θέλει να φυλαει καραουλι! Αχχαχαχαχαχαχα 

Εμεις ειπαμε να παρει μια βδομάδα μην τη χαλασει ολη και να κρατησει μερες να φύγουμε Χριστούγεννα και κανα σ/κ πιο πριν γιατί το καλοκαίρι μας εφαγε η κλεισουρα και η Αθήνα 

κ μεις μια από τα ιδια...όλο το καλοκαίρι Αθήνα, κλεισμένη στο σπίτι..κ μόλις είπα ότι τα Χριστούγεννα θα πάω κάπου πέσανε μαμάδες να με φάνε και που θα τρέχω με το νεογέννητο και θα το αρρωστήσω κ κ κ... εντάξει δεν είπα θα φύγω εξωτερικο,  ένα 2μερο στο Ναύπλιο ονειρευόμουν που είναι κ κοντά..λέτε είναι όντως πολύ μικρό κ δεν κάνει νά βγει εξω;; τι να πω..

• Μου αρέσει 1

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 1 λεπτό , bella32 είπε:

κ μεις μια από τα ιδια...όλο το καλοκαίρι Αθήνα, κλεισμένη στο σπίτι..κ μόλις είπα ότι τα Χριστούγεννα θα πάω κάπου πέσανε μαμάδες να με φάνε και που θα τρέχω με το νεογέννητο και θα το αρρωστήσω κ κ κ... εντάξει δεν είπα θα φύγω εξωτερικο,  ένα 2μερο στο Ναύπλιο ονειρευόμουν που είναι κ κοντά..λέτε είναι όντως πολύ μικρό κ δεν κάνει νά βγει εξω;; τι να πω..

Να ξερεις πως οσο πιο πολυ το κρατας κλεισμενο, τοσο πιο ευαισθητα γίνονται και αρρωσταινουν πιο ευκολα!!! Εγω ειπα, μολις συνελθω απο τα ραμματα θα μας φαει ο ποδαροδρομος!! Αρκεί να μην βρέχει! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Να ξερεις πως οσο πιο πολυ το κρατας κλεισμενο, τοσο πιο ευαισθητα γίνονται και αρρωσταινουν πιο ευκολα!!! Εγω ειπα, μολις συνελθω απο τα ραμματα θα μας φαει ο ποδαροδρομος!! Αρκεί να μην βρέχει! 

εμένα μου λένε ότι 40 μέρες δε πρέπει  να  βγει ούτε το μωρό,ούτε εγώ!! είναι δυνατόν να αντέξω τόσες μέρες μεσα; εντάξει δε θα βγω τις πρώτες μέρες εννοείται, ούτε αν έχει βροχές και κρύα και αέρα..( ποσο κρυο να εχει αθηνα πια;) αλλά μου κάνει υπερβολή αν είναι νορμάλ έξω να μείνώ κλειδωμένη 40 μέρες...

Yhozp2.pngKUDQ.png

Διαφημίσεις

@Μαρθα ΚΣωστό αυτό δεν το είχα σκεφτεί θα του πω να πάρει αφού βγούμε από το νοσοκομείο γτ τότε θα έχω πολυ πολύ βοήθεια από την μάμα μου κ την πεθερά μου(αυτό δεν μου αρέσει καθόλου) 

@anemoni1989 @bella32 κ εμένα το ίδιο μου λένε κ είμαι σίγουρη πως αν βγω θα πέσουν να με φάνε αλλά ρε κορίτσια είμαι ήδη μέσα ένα μήνα με τις συσπασεις αλλά όπως είπατε κ εσείς κ εγω σχεδόν όλο μου το καλοκαίρι μέσα το έβγαλα.. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω.. Εγώ έχω κ το άλλο πρόβλημα μένω στον 3ο όροφο χωρίς ασανσέρ οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να κατεβάζω μόνη μου το μωρό.. 

πρίν από 9 λεπτά , bella32 είπε:

εμένα μου λένε ότι 40 μέρες δε πρέπει  να  βγει ούτε το μωρό,ούτε εγώ!! είναι δυνατόν να αντέξω τόσες μέρες μεσα; εντάξει δε θα βγω τις πρώτες μέρες εννοείται, ούτε αν έχει βροχές και κρύα και αέρα..( ποσο κρυο να εχει αθηνα πια;) αλλά μου κάνει υπερβολή αν είναι νορμάλ έξω να μείνώ κλειδωμένη 40 μέρες...

Κοιτα καποιες κρατανε τις 40 μερες... Λογω θρησκείας ή φοβου.. Εγω επειδη θα σαλταρω και δεν τα πιστεύω αυτα, δεν θα το κρατησω! Δεν θα παω σ καφετερια, αλλα η βολτα σ ανοιχτό αερα δεν ενεχει κανενα κίνδυνο! 

πρίν από 1 λεπτό , Marimarv είπε:

@Μαρθα ΚΣωστό αυτό δεν το είχα σκεφτεί θα του πω να πάρει αφού βγούνε από το νοσοκομείο γτ τότε θα έχω πολυ πολύ βοήθεια από την μάμα μου κ την πεθερά μου(αυτό δεν μου αρέσει καθόλου) 

@anemoni1989 @bella32 κ εμένα το ίδιο μου λένε κ είμαι σίγουρη πως αν βγω θα πέσουν να με φάνε αλλά ρε κορίτσια είμαι ήδη μέσα ένα μήνα με τις συσπασεις αλλά όπως είπατε κ εσύ κ σχεδόν όλο μου το καλοκαίρι μέσα το έβγαλα.. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω.. Εγώ έχω κ το άλλο πρόβλημα μένω στον 3ο όροφο χωρίς ασανσέρ οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να κατεβάζω μόνη μου το μωρό.. 

Αγαπη, η λυση ειναι μια,  μαρσιπος για να μη φοβάσαι οτι θα σ πεσει!!!! Εγω εχω ηδη παρει!! Και εγω  χωρίς ασανσερ ειμαι!!! Αλλιώς αν τ καροτσι σ ειναι πολυμορφικο, θα αφήνεις το σκελετο κατω και θα το κατεβαζεις μ τ αυγο η το πορτ μπεμπε που κουμπώνει 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοιτα καποιες κρατανε τις 40 μερες... Λογω θρησκείας ή φοβου.. Εγω επειδη θα σαλταρω και δεν τα πιστεύω αυτα, δεν θα το κρατησω! Δεν θα παω σ καφετερια, αλλα η βολτα σ ανοιχτό αερα δεν ενεχει κανενα κίνδυνο! 

Αγαπη, η λυση ειναι μια,  μαρσιπος για να μη φοβάσαι οτι θα σ πεσει!!!! Εγω εχω ηδη παρει!! Και εγω  χωρίς ασανσερ ειμαι!!! Αλλιώς αν τ καροτσι σ ειναι πολυμορφικο, θα αφήνεις το σκελετο κατω και θα το κατεβαζεις μ τ αυγο η το πορτ μπεμπε που κουμπώνει 

Ναι το μάρσιπος σκέφτομαι κ εγώ αν κ δεν σου κρύβω ότι με τρομάζει πολύ ξέρεις μην πάρα πατήσω κ τέτοια.. Είσαι κ εσύ σε όροφο ψηλά? 

πρίν από 9 λεπτά , Marimarv είπε:

Ναι το μάρσιπος σκέφτομαι κ εγώ αν κ δεν σου κρύβω ότι με τρομάζει πολύ ξέρεις μην πάρα πατήσω κ τέτοια.. Είσαι κ εσύ σε όροφο ψηλά? 

Εγω στον 1ο μένω, αλλα μενουν οι γονείς μου στον 3ο και θα ανεβοκατεβάζω τη μπέμπα συχνά όταν θα χρειάζεται να βγω και έχω προβληματιστεί και εγω πολύ.... Εγω θα παίξω πολύ με την καλαθούνα τον πρώτο καιρό και στο σπίτι μάρσιπο για τη γκρίνια (για να κάνουμε και καμιά δουλειά)....

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω στον 1ο μένω, αλλα μενουν οι γονείς μου στον 3ο και θα ανεβοκατεβάζω τη μπέμπα συχνά όταν θα χρειάζεται να βγω και έχω προβληματιστεί και εγω πολύ.... Εγω θα παίξω πολύ με την καλαθούνα τον πρώτο καιρό και στο σπίτι μάρσιπο για τη γκρίνια (για να κάνουμε και καμιά δουλειά)....

Ναι κατάλαβα.. Είναι θέμα ρε συ οι σκάλες κ επικυνδινο.. Τι μάρσιπος έχεις..? Εμένα μου έδωσαν ένα της chicco αλλά δεν μου αρέσει πολύ εμφανισιακά οπότε λέω να πάρω ένα άλλο λίγο πιο μετά 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...