Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημέρα !όχι βρε συ Εδω θες.νίκη όλοι οι γιατρόι που δουλεύουν στα νοσοκομεία ,έχουν πελάτισσες στα ιδιωτ. ιατρεία τους κ τις κοιτάνε εκεί γτ στο νοσοκομείο εδώ δεν σου κάνουν υπέρηχους παρα μονο τους μεγάλους αν βρεις ραντεβού!!απλά αν θέλει η γυναίκα να γεννήσει στο νοσοκομείο ,σου λένε ότι θα πας όταν δουλεύει αυτός ,στην βάρδια του Για Να τον βολέψει.. Στο ιπποκρατειο είμαι εγω κ λέγεται χατζης. Απλά στον συγκεκριμένο γιατρό μου άρεσε ότι κατάλαβε ότι δεν είμαι από τις γυναίκες που θα με χειραγωγησει κ θα τρέχω κάθε 3 κ λίγο στο ιατρείο κ θα σκάσω 50ευρα.. Κ τον ειχα ενημερώσει ότι άνοιξα κ καρτέλα στο νοσοκομείο γιατι μπορεί να γεννησω εκεί. Όποτε κανονιζα εγω τα ραντεβού μας .κ δεν τον πήρα ούτε πολλές φορές τηλ Γενικά άφου εμένα κανένας δεν μπορει να με βοηθήσει με τους εμετους,αφου κ αυτός μου είπε φάε ότι θες που να μπορείς να αντέξεις κ ενώ εχω πάρει22 κιλα δεν μου είπε κάτι..

Εγώ μεθαύριο θα είμαι 39εβδ!!!κ Ναι ξεκινάω περπάτημα πλέον γτ σχεδόν τα έχω όλα έτοιμα. Κ το κρεβάτι μου έρχεται σκ . οποτε ηρέμησα!

Ναι να νιώθουμε καλά κ σιγουρες με τον γιατρό μας!!αν σ έρθει οποιαδηποτε στιγμή τότε τα 700 Είναι πολύ καλή τιμή.. 

Όσο για το μωρό νιώθω ότι έχει κατέβει αρκετά χαμηλά ,Ναι...  Καλά μη νομίζεις ότι εγώ αντέχω άλλο..απλα ήθελα να τακτοποιήσω το σπίτι κ μετά να γεννήσω . οποτε μετά το σκ ας γεννήσω κ εγώ επιτέλους#!!!χαχαχαχα

Όλα θα πανε πολυ καλά!πιστεύω Τώρα να έχεις βγει από την καισαρική κ να κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά!! Περιμένουμε νεα σου. 

Να σε ρωτήσω κάτι? Δεν είχατε μιλήσει για τα χρήματα από την αρχή? Και δεν σε προβληματίζει που θα σε ξεγεννήσει ο οποιοσδήποτε? Επίσης το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισες ήταν οι εμετοί? Γιατί σ αυτό όντως κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει αν και σε κάποιες περιπτώσεις θέλει νοσηλεία και προσοχή. Επίσης όσες τρέχαμε κάθε 3 και λίγο δεν σημαίνει ότι μας χειραγωγούσε ο γιατρός!!! 

Από όσο ξέρω τουλάχιστον επίσημα οι γιατροί των νοσοκομείων δεν επιτρέπεται να έχουν ιδιωτικά ιατρεία αλλά κάνουν απογευματινά ραντεβού στο νοσοκομείο που κοστίζουν από 50 έως 70 ανάλογα το βαθμό. Και ναι, αν τον θέλεις να σου έρθει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείς και να σε ξεγεννήσει αυτός έχει ταρίφα από 500 έως 1000 στην Αθήνα. Αλλιώς άνοιξε καρτελίτσα στα εξωτερικά ιατρεία, κλείνεις τα πρωινά ραντεβού για παρακολούθηση και αν σου συμβεί κάτι ή γεννάς πήγαινε σε όποιον εφημερεύει, δεν θα πληρώσεις τίποτα!

Εγώ πάντως δεν θα διάλεγα γιατρό που αμφισβητώ ή που νομίζω ότι κοιτάει μόνο την πάρτη του. Δεν θα ένιωθα ασφάλεια. Και αυτός πρέπει να πληρωθεί όσα νομίζει ότι αξίζει. Αν δεν μπορώ ή μου φαίνονται πολλά πάω σε κάποιον άλλον. Και επίσης τους γιατρούς τους καλούς που θέλουν να καλοπληρωθούν τους θέλουμε για τα δύσκολα αλλιώς καθόμαστε και στον ειδικευόμενο! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 44 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Τέλεια κοριτσάκι μου και εγώ όταν είναι κινητική την χαζεύω!!! Μετράω σαν τον φαντάρο εάν δεν έχω γέννηση έως την άλλη Κυριακή που θα το πάρει όπως και να έχει ο γιατρός έμειναν 11 μέρες να την συναντήσω σήμερα ξύπνησα και έβαλα τα κλάματα στην σκέψη ότι επιτέλους θα την πάρω αγκαλίτσα φαντάσου εκείνη την μέρα πως θα κάνω!!! Εσύ πότε έχεις ΠΗΤ?? 

Λογικό σε λίγες μέρες θα είμαστε εμείς στην θέση τους!!! Τώρα πιστεύω θα τα έχουν αγκαλίτσα τα μωράκια τους!! Εγώ αν φτάσω έως την άλλη Κυριακή που θα μου το πάρει ότι και να γίνει 11 μέρες έμειναν να συναντήσω την πριγκίπισσα μου!! Εσύ πόσες μέρες?? 

@Μαρθα Κ εγώ έχω ΠΗΤ 4/11 αλλά λόγω τραχήλου αν φτάσω στις 15/10 θα είμαι σούπερ!! μου είπε μόλις κλεισώ την 36η θα μου κόψει τα φάρμακα και λογικά θα μου πει να σηκωθώ και να αρχίσω περπάτημα!! οπότε τό φασολάκι μου εμένα θα γεννηθεί νωρίτερα,  αλλά δεν με πειράζει πλέον,  αφού έκλεισα την 35ή νιώθω ασφάλεια! νομίζω εκείνη την ημέρα θα είμαστε όλες ευσυγκινητες και μέσα στα κλαματα! εγώ ήδη συγκινούμαι που ακουμπάω το χέρι απαλα σε ένα σημείο και έρχεται κ με κλωτσάει..!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

1 ώρα πρίν, Maria_ath είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι? Δεν είχατε μιλήσει για τα χρήματα από την αρχή? Και δεν σε προβληματίζει που θα σε ξεγεννήσει ο οποιοσδήποτε? Επίσης το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισες ήταν οι εμετοί? Γιατί σ αυτό όντως κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει αν και σε κάποιες περιπτώσεις θέλει νοσηλεία και προσοχή. Επίσης όσες τρέχαμε κάθε 3 και λίγο δεν σημαίνει ότι μας χειραγωγούσε ο γιατρός!!! 

Από όσο ξέρω τουλάχιστον επίσημα οι γιατροί των νοσοκομείων δεν επιτρέπεται να έχουν ιδιωτικά ιατρεία αλλά κάνουν απογευματινά ραντεβού στο νοσοκομείο που κοστίζουν από 50 έως 70 ανάλογα το βαθμό. Και ναι, αν τον θέλεις να σου έρθει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείς και να σε ξεγεννήσει αυτός έχει ταρίφα από 500 έως 1000 στην Αθήνα. Αλλιώς άνοιξε καρτελίτσα στα εξωτερικά ιατρεία, κλείνεις τα πρωινά ραντεβού για παρακολούθηση και αν σου συμβεί κάτι ή γεννάς πήγαινε σε όποιον εφημερεύει, δεν θα πληρώσεις τίποτα!

Εγώ πάντως δεν θα διάλεγα γιατρό που αμφισβητώ ή που νομίζω ότι κοιτάει μόνο την πάρτη του. Δεν θα ένιωθα ασφάλεια. Και αυτός πρέπει να πληρωθεί όσα νομίζει ότι αξίζει. Αν δεν μπορώ ή μου φαίνονται πολλά πάω σε κάποιον άλλον. Και επίσης τους γιατρούς τους καλούς που θέλουν να καλοπληρωθούν τους θέλουμε για τα δύσκολα αλλιώς καθόμαστε και στον ειδικευόμενο! 

Πολύ Ευχαριστώς να σου λυσω τις απορίες σου!!

Πρώτον ,για τα λεφτά τον είχα ρωτήσει κ μου είχε κάνει την προσφορά του για τιμή Αλλά εγώ δεν δέχτηκα γτ τα θεωρώ τζαμπα λεφτά για την δική μου περίπτωση. Γιατί; γτ Εγώ στην εγκυμοσύνη μου Μέχρι στιγμής δεν είχα προβλήματα τιπου αιμορραγίες η συσπάσεις η Είμαιαπο εξωσωματική όποτε κ Ναι εκεί θα ήθελα τον γιατρό μου που θα ένιωθα κ ασφάλεια.. Επίσης Ναι δεν πήγαινα για αυτό το λόγο κάθε λίγο στον γιατρό γτ πχ αν έκανα Αυχενική που είναι υπέρηχος,δεν πήγαινα να του δείξω τα αποτελέσματα ,να ξανά κάνω υπερηχο κ να  μου χρεώσει επισκεψη απλα τα έβλεπε μέσω email κ μου απαντουσε κ πήγαινα τον άλλον μήνα για να δω το μωρό.

Εδώ στην θες.νίκη όλοι οι γυναικολογοι κ οι διευθυντές  έχουν ιδιωτ. Γιατρεια κ σε κοιτάνε ιδιωτικά απλά για πιο οικονομικά αν θες να γεννήσεις σε νοσοκομείο ,σου κανονίζουν ραντεβού με πρόκληση στην βάρδια τους. (Το ότι απαγορεύτηκε να έχουν ιατρεία δεν σημαίνει ότι έγινε κιόλας)

Εχω αντίρρηση στο ποσό που ζητάνε όταν σε πάνε σε εφημερία κ σου ζητάνε 700 -1000 ευρώ εφόσον Είναι σε βάρδια αλλά αν έρχονται όποτε τους καλέσεις συ ,τότε Ναι να συμφωνήσω γτ τόσο είναι  η ταρίφα!!Αφού όλοι πάνω κάτω τα ίδια παίρνουν.

"Καρτελιτσα " κούκλα μου έχω ανοίξει στο νοσοκομείο κ μάλιστα σήμερα είχα ραντεβού εκεί!!Όχι ότι αν ανοίξεις καρτελα σε βοηθάει σε κάτι ,διότι όταν έρθει η ώρα κ πάω στο εφημερεύον νοσοκομείο,κάποιος γιατρός θα με ξεγεννησει  όπως όλες τους γυναίκες,σε δέχονται κανονικά ξερεις!! 

Κ Όχι δεν νιώθω ανασφαλεια Που θα γεννησω με όποιον γιατρό έχει βάρδια γτ Αυτόι οι γιατρόι που είναι στο νοσοκομείο Είναι οι ιδιοι που ξεγεννουν κ στις κλινικές. (Που μαλλον εσυ σνομπαρεις τα νοσοκομεια που εφημερεύουν)Κ εγώ εφόσον δεν έχω κάποιο πρόβλημα που να χρήζει ιδιαίτερης προσοχής,δεν έχω θέμα να πάω στο νοσοκομείο.

Όσο για καλους γιατρόυς κτλ.. Κανονικά θα επρεπε να μας κοιτάνε στο δημόσιο κ Δωρεάν εφόσον πληρώνουμε ασφάλεια αλλά τεσπα αυτό είναι μια πολυ μεγαλη Συζήτηση....

Οπότε Ναι θα πάω σε νοσοκομείο να μην πληρώσω τίποτα!!

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσιααααα γέννησαααα ολα καλα θα σας πω λεπτομέρειες το συντομότερο! 2970 το βαρος μας!!!!

Μπράβο μπράβο κορίτσι μου.. Να σου ζήσει να είναι γερό και δυνατό το αγοράκι σου και εσύ να αναρρώσεις σύντομα.. Περιμενουμε λεπτομέρειες.. Φιλιά πολλά πολλά 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσιααααα γέννησαααα ολα καλα θα σας πω λεπτομέρειες το συντομότερο! 2970 το βαρος μας!!!!

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου να είναι τυχερό και να έχει καλή τύχη στη ζωή του!!! Εύχομαι να ζήσετε πολλές ευτυχισμένες στιγμές στην ζωή σας!!! 

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Να σας ζήσει!!!! Γερό και καλότυχο να είναι κοριτσάρα μου!!!! Και εσείς πάντα να καμαρώνετε!!!! Περιμένουμε λεπτομέρειες!!! Καλή ανατροφή!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Μάντη είπε:

συγχαρητήρια!!!! να σας ζήσει να είναι γερό και καλοτυχο! να αναρρώσεις γρήγορα και νά πάτε με το καλό στο σπιτάκι σας όλοι μαζί!! λεπτομέρειες όταν μπορέσεις φυσικά!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

29zina7777     28/8     ΑΓΟΡΑΚΙ!!        2370 γρ.

ναντια δε        14/9     ΑΓΟΡΑΚΙ!!        2700γρ. 

38eamo           21/09   ΑΓΟΡΑΚΙ!!        2600γρ.

arous                01/10   ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!    2680γρ.

27Μάντη          03/10    ΑΓΟΡΑΚΙ!!       2970γρ.

32irinikavala     6/10   κοριτσάκι  1ο  κλιν.Καβάλα

40Nightwish     7/10     κοριτσάκι  1o   Αρεταίειο

34Μαρθα Κ       10/10   κοριτσάκι  1ο  δημ.νοσ.

32ada32            12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

36Alekk              16/10    αγοράκι     2o   Ρέα

26stella92          06/10    αγοράκι     1o   Ιασώ -  Αθήνα 

34Μαρία1430    22/10    αγοράκι    1ο    Ιασώ-Αθήνα

29Anastasia05   22/10   αγοράκι    1ο   Λητώ

29anemoni1989 23/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

Marimarv            29/10   κοριτσάκι   1ο    Νοσοκομείο Κεφαλληνίας 

28Ασία                 1/11    κοριτσάκι   1o   ΠΓΝΛ

bella32                 4/11    αγοράκι      1ο  Αρεταίειο

36Maria_ath        8/11   κοριτσάκι    1o     Γαία

Με το καλο τα μωρακια μας κοριτσια!!! :)

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Μάντη είπε:

Ωωωω παντα καλοτυχο και υγιες! Να σας ζησει Μάντη! Καλη αρχη με το θηλασμο! Τελειο το βαρος του

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , Μάντη είπε:

Να σου ζησει το μωρακι σου!!! Υγιες και καλοτυχο!!!!!

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

29zina7777     28/8     ΑΓΟΡΑΚΙ!!        2370 γρ.

ναντια δε        14/9     ΑΓΟΡΑΚΙ!!        2700γρ. 

38eamo           21/09   ΑΓΟΡΑΚΙ!!        2600γρ.

arous                01/10   ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!    2680γρ.

27Μάντη          03/10    ΑΓΟΡΑΚΙ!!       2970γρ.

32irinikavala     6/10   κοριτσάκι  1ο  κλιν.Καβάλα

40Nightwish     7/10     κοριτσάκι  1o   Αρεταίειο

34Μαρθα Κ       10/10   κοριτσάκι  1ο  δημ.νοσ.

32ada32            12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

36Alekk              16/10    αγοράκι     2o   Ρέα

26stella92          06/10    αγοράκι     1o   Ιασώ -  Αθήνα 

34Μαρία1430    22/10    αγοράκι    1ο    Ιασώ-Αθήνα

29Anastasia05   22/10   αγοράκι    1ο   Λητώ

29anemoni1989 23/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

Marimarv            29/10   κοριτσάκι   1ο    Νοσοκομείο Κεφαλληνίας 

28Ασία                 1/11    κοριτσάκι   1o   ΠΓΝΛ

bella32                 4/11    αγοράκι      1ο  Αρεταίειο

36Maria_ath        8/11   κοριτσάκι    1o     Γαία

Με το καλο τα μωρακια μας κοριτσια!!! :)

Κορίτσι μου οι αριθμοί μπροστά στα ονόματα είναι υλικές σωστά? 

4 ώρες πρίν, Maria_ath είπε:

Συμφωνώ απόλυτα.... Για αυτό άλλωστε και εγώ επέλεξα να έχω προσωπικό γιατρό, στο δημόσιο όμως γιατί τα εμπιστεύομαι περισσότερο από τα ιδιωτικά! Και για αυτό είμαι διατεθειμένη και να πληρώσω! Γιατί θέλω να μου συμπεριφερθεί ως ιδιώτης και όχι σαν οποιοδήποτε περιστατικό της εφημερίας!

@ada32 μου, δε νομίζω πως η Μαρία είπε κάτι με ειρωνεία, εγώ τουλάχιστον δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο!!! Μπράβο σου που τολμάς να πας σε εφημερία στο πρώτο σου κιόλας παιδάκι και χαίρομαι πάρα πολύ που η εγκυμοσύνη σου ήταν τόσο ομαλή ώστε να μη χρειατείς κάτι πιο εξειδικευμένο ή περισσότερη προσοχή! Το μόνο που θα πω πως διαφωνώ (και όχι μόνο μαζί σου, αλλά με όποιον εκφράζει αντίστοιχη άποψη) είναι όταν κακολογούμε κάποιο γιατρό που ζητάει καποιο ποσό για να παρέχει υπηρεσίες πέραν του ωραρίου του.... Γιατί, ακόμα κι αν δουλεύει στο δημόσιο, για το 8ωρό του πληρώνεται... Οπότε αν εγώ τον ενοχλήσω τηλεφωνικά ή πάω στο νοσοκομείο και έρθει να με δει ενω δεν εργάζεται, πρέπει να αποζημιωθεί... Ομοίως και αν γεννήσω ενω είναι το ωραριο του ή η εφημερία του και εγω δεν εχω τελειώσει ακόμα, αρα αυτός θα πρέπει να μείνει παραπάνω ή δεν θα πάει σε άλλες ασθενείς και θα παραμείνει μαζί μου.... Εκεί πιστεύω πρέπει να αποζημιωθεί γιατί και εγω στη θέση του απαιτω στη δουλειά μου να εργαστω τις υπερωρίες μου.... Απο κει και πέρα βέβαια, είναι πως το βλέπει ο καθένας!!!!

Αυτό που θεωρώ έχει σημασία και θα το ξαναπώ, είναι να είμαστε στο τέλος καλά εμείς και τα παιδάκια μας! Τα υπόλοιπα κατ' εμε είναι λεπτομέρειες!!!!

Με το καλό να μας έρθουν λοιπόν και όλα τα άλλα δε θα τα θυμόμαστε στο τέλος!!!!

πρίν από 2 λεπτά , Marimarv είπε:

Κορίτσι μου οι αριθμοί μπροστά στα ονόματα είναι υλικές σωστά? 

Ηλικίες είναι, όσων κοριτσιών τις είχαν πει τουλάχιστον!!!!

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Πολύ Ευχαριστώς να σου λυσω τις απορίες σου!!

Πρώτον ,για τα λεφτά τον είχα ρωτήσει κ μου είχε κάνει την προσφορά του για τιμή Αλλά εγώ δεν δέχτηκα γτ τα θεωρώ τζαμπα λεφτά για την δική μου περίπτωση. Γιατί; γτ Εγώ στην εγκυμοσύνη μου Μέχρι στιγμής δεν είχα προβλήματα τιπου αιμορραγίες η συσπάσεις η Είμαιαπο εξωσωματική όποτε κ Ναι εκεί θα ήθελα τον γιατρό μου που θα ένιωθα κ ασφάλεια.. Επίσης Ναι δεν πήγαινα για αυτό το λόγο κάθε λίγο στον γιατρό γτ πχ αν έκανα Αυχενική που είναι υπέρηχος,δεν πήγαινα να του δείξω τα αποτελέσματα ,να ξανά κάνω υπερηχο κ να  μου χρεώσει επισκεψη απλα τα έβλεπε μέσω email κ μου απαντουσε κ πήγαινα τον άλλον μήνα για να δω το μωρό.

Εδώ στην θες.νίκη όλοι οι γυναικολογοι κ οι διευθυντές  έχουν ιδιωτ. Γιατρεια κ σε κοιτάνε ιδιωτικά απλά για πιο οικονομικά αν θες να γεννήσεις σε νοσοκομείο ,σου κανονίζουν ραντεβού με πρόκληση στην βάρδια τους. (Το ότι απαγορεύτηκε να έχουν ιατρεία δεν σημαίνει ότι έγινε κιόλας)

Εχω αντίρρηση στο ποσό που ζητάνε όταν σε πάνε σε εφημερία κ σου ζητάνε 700 -1000 ευρώ εφόσον Είναι σε βάρδια αλλά αν έρχονται όποτε τους καλέσεις συ ,τότε Ναι να συμφωνήσω γτ τόσο είναι  η ταρίφα!!Αφού όλοι πάνω κάτω τα ίδια παίρνουν.

"Καρτελιτσα " κούκλα μου έχω ανοίξει στο νοσοκομείο κ μάλιστα σήμερα είχα ραντεβού εκεί!!Όχι ότι αν ανοίξεις καρτελα σε βοηθάει σε κάτι ,διότι όταν έρθει η ώρα κ πάω στο εφημερεύον νοσοκομείο,κάποιος γιατρός θα με ξεγεννησει  όπως όλες τους γυναίκες,σε δέχονται κανονικά ξερεις!! 

Κ Όχι δεν νιώθω ανασφαλεια Που θα γεννησω με όποιον γιατρό έχει βάρδια γτ Αυτόι οι γιατρόι που είναι στο νοσοκομείο Είναι οι ιδιοι που ξεγεννουν κ στις κλινικές. (Που μαλλον εσυ σνομπαρεις τα νοσοκομεια που εφημερεύουν)Κ εγώ εφόσον δεν έχω κάποιο πρόβλημα που να χρήζει ιδιαίτερης προσοχής,δεν έχω θέμα να πάω στο νοσοκομείο.

Όσο για καλους γιατρόυς κτλ.. Κανονικά θα επρεπε να μας κοιτάνε στο δημόσιο κ Δωρεάν εφόσον πληρώνουμε ασφάλεια αλλά τεσπα αυτό είναι μια πολυ μεγαλη Συζήτηση....

Οπότε Ναι θα πάω σε νοσοκομείο να μην πληρώσω τίποτα!!

Όπως πιστεύεις! Σου εύχομαι ότι καλύτερο και σε σένα και στο μωράκι σου! Δεν σχολιάζω τα λεγόμενα σου γιατί δεν μ αρέσει το ύφος σου και δεν θέλω παρεξηγήσεις! Για την ιστορία εμπιστεύομαι, σέβομαι και θαυμάζω γιατρούς και νοσηλευτές των δημοσίων υπηρεσιών που δουλεύουν σε τόσο δύσκολες συνθήκες!

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια μου φτάσαμε στο τέλος και πρέπει να μείνουμε ενωμένες μη χαλάτε την ψυχολογία σας για πράγματα ανούσια για το πως βλέπει η κάθε μία το γιατρό της, η κάθε μία μας έχει την άποψη της στο θέμα αυτό!!!!! Τώρα το μόνο που πρέπει να έχει σημασία για μας είναι να πάνε όλα καλά να κρατήσουμε γερά μωράκια και να είμαστε γερές και εμείς!!!! Η @Μάντη όλα καλά τώρα περιμένουμε να μπει η @stella92 να μας πει τα ευχάριστα!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...