Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια μου εφτασε η ωρα... Κάντε μια προσευχή να πανε ολα καλά... Όταν μπορέσω θα σας ενημερώσω... Ευχαριστώ για τη στήριξη σας τοσο καιρο.... Σας φιλώ! :rolleyes:

Καλημερα!!! Ολα θα πανε καλα!!! Στο επόμενο μήνυμα σου θα εισαι επισημα μανουλα!!!! Πολλά φιλιά!!! :x

πρίν από 43 λεπτά , Ασία είπε:

πωπω εσύ κοντεύεις!μέσα στην εβδομάδα πιστεύω θα γεννήσεις, έχεις τελειώσει με τις δουλειές τουλάχιστον η θα σε προλάβει ο μπέμπης?

με μπερδεύει λίγο η περίπτωση του γιατρού σου γιατί εφόσον έχει δικό του ιατρείο είναι ιδιώτης, άρα πως γίνεται να ξεγεννάει στο νοσοκομείο? έχεις μήπως έναν που το όνομα του ξεκινάει από Ζ στο Παπαγεωργίου? Επειδή τον είχες αναφέρει παλιότερα ρωτάω.

κι εγώ χθες ένιωσα πρώτη φορά κίνηση τόσο χαμηλά. ένιωθα σουβλιες εδώ κ μέρες, αλλά κίνηση χθες.κ προχθές στον υπέρηχο μου είπε πως είναι πολύ χαμηλά αλλά δεν έχει εμπεδωθεί.

Καλημερα!!! Η μπέμπα εμενα έχει χαζο-εμπεδωθει απο τον υπερηχο ντοπλερ κιολας! Μ το ειχε πει και ο εμβρυολογος!! Πλεον ειναι εμπεδωμενη εσω και αρκετές βδομαδες... 

5 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Κα λε ναι ξεκινα βόλτες κ δουλειές. Εγώ με την μετακόμιση κάνω από την 33η εβδ κ ακόμα κάνω κ τίποτα..περιμένω Ακόμα.οι γιατροί λένε περπάτημα κ σεξ κ δουλειές.αν κ με βρίσκεις αντίθετη με την πρόκληση στα καλά καθούμενα γτ είσαι μια χαρά αλλά εσυ θα κρινεις πως νιώθεις καλυτερα. Όσο για διάφορες περιπτώσεις που ακούμε ότι έχουν πεθάνει μωρά,να σου πω το πιο τρανταχτό ότι της θείας μου πέθανε στις 40 εβδ εγώ ήταν με παρακολούθηση στο νοσοκομείο.. Δυστυχώς συμβαίνουν αλλά αν ήταν έτσι Δεν θα έπρεπε πχ να μην κάνουμε  Για να μην έχουμε αιμορραγίες η συσπάσεις όπως εμφανιζουν Άλλες κοπελες.. Κ επίσης δεν θα φτάσεις με τεράστιο μωρό Στο τέλος γτ το μωρό σου είναι φυσιολ. Στην Εβδομάδα που είσαι. Κ επίσης αν ήταν έτσι όλες τις γυναίκες Που έχουν κορίτσια θα επρεπε να τις βάλουν με πρόκληση η καισαρικη πριν την ώρα τους; αυτο πρώτη φορά το ακούω.. Απλά είπαμε ο γιατρός σου θέλει να βολευτει.

@Ασία ασε οι γιατροι κοιτάνε το συμφέρον τους .. Εμένα με κοιταει στο ιδιωτικό ιατρείο του κ παίρνει 50 ευρώ για την επίσκεψη. Ε περίμενα για τον τοκετό να μου πει κανένα 300 στο δημόσιο αφου θα με εβαζε με πρόκληση όταν θα εφημερευε(που πάλι δε θα δεχόμουν) αλλα αυτός το παράκανε μου είπε  900!!! Απαράδεκτος!!! Όποτε θα περιμένω όταν έρθει η ώρα σε εφημερεύον.

@Μάντη κ stella92 με το καλό να υποδεχτειτε τα μωράκια σας αύριο.

Εγώ πάντως χθες κατάλαβα ότι κατι κινείται Παρα πολυ χαμηλά. Κ σχεδόν θα βγει.. Οπότε είναι πολύ χαμηλά το δικό μου μωρό. 

Κοιτα, προσωπικά δεν μ φαίνονται πολλα τα 700€,αρκει να είναι πανω απο το κεφάλι μου και να με προσεξει.. Το θεωρώ υποχρέωση μου να τον πληρωσω δεδομένου ότι μπορεί να έρθει εκτός εφημεριας ή βαρδιας του για να γεννησω... Οαον αφορά τις εβδομάδες, μέχρι την 39η θεωρώ είναι καλα.. Δεν με καιει τοσο η εμπειρία, οσο το τελικο αποτέλεσμα..  Εγω προσωπικα δεν ηθελα εξαρχης παραπάνω για προσωπικους λόγους, αλλά και παλι οταν ακουσα για προγραμματισμενο απο την 38 θυμωσα! Όπως και να χει, όπως ειπα σημασία έχει να ειμαστε καλα και εμεις και τα παιδάκια μας και ας έρθουν οποτε να ναι! Άσχετο, αν νιωθεις το μωρο χαμηλα μάλλον έχει κατέβει.. 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Κορίτσια μου εφτασε η ωρα... Κάντε μια προσευχή να πανε ολα καλά... Όταν μπορέσω θα σας ενημερώσω... Ευχαριστώ για τη στήριξη σας τοσο καιρο.... Σας φιλώ! :rolleyes:

Κοριτσάκι μου όλα καλά θα πάνε ο Θεός και η Παναγία δίπλα σου!!! Με το καλό γερό μωράκι και γερή μανούλα!!! Περιμένουμε νέα σου όταν μπορέσεις!! 

3 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Μάντη μου καλημέρα.. Όλα θα πάνε τέλεια.. Περιμενουμε νεα ως μανούλα πλέον.. 

πρίν από 42 λεπτά , Marimarv είπε:

Μάντη μου καλημέρα.. Όλα θα πάνε τέλεια.. Περιμενουμε νεα ως μανούλα πλέον.. 

@Μάντη μου καλημερα κ από μένα!! όλα να πάνε όλα κορίτσι μού! ανυπομονουμε να μας στείλεις ως μανούλα!! 

Yhozp2.pngKUDQ.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Ασία είπε:

πωπω εσύ κοντεύεις!μέσα στην εβδομάδα πιστεύω θα γεννήσεις, έχεις τελειώσει με τις δουλειές τουλάχιστον η θα σε προλάβει ο μπέμπης?

με μπερδεύει λίγο η περίπτωση του γιατρού σου γιατί εφόσον έχει δικό του ιατρείο είναι ιδιώτης, άρα πως γίνεται να ξεγεννάει στο νοσοκομείο? έχεις μήπως έναν που το όνομα του ξεκινάει από Ζ στο Παπαγεωργίου? Επειδή τον είχες αναφέρει παλιότερα ρωτάω.

κι εγώ χθες ένιωσα πρώτη φορά κίνηση τόσο χαμηλά. ένιωθα σουβλιες εδώ κ μέρες, αλλά κίνηση χθες.κ προχθές στον υπέρηχο μου είπε πως είναι πολύ χαμηλά αλλά δεν έχει εμπεδωθεί.

Καλημέρα !όχι βρε συ Εδω θες.νίκη όλοι οι γιατρόι που δουλεύουν στα νοσοκομεία ,έχουν πελάτισσες στα ιδιωτ. ιατρεία τους κ τις κοιτάνε εκεί γτ στο νοσοκομείο εδώ δεν σου κάνουν υπέρηχους παρα μονο τους μεγάλους αν βρεις ραντεβού!!απλά αν θέλει η γυναίκα να γεννήσει στο νοσοκομείο ,σου λένε ότι θα πας όταν δουλεύει αυτός ,στην βάρδια του Για Να τον βολέψει.. Στο ιπποκρατειο είμαι εγω κ λέγεται χατζης. Απλά στον συγκεκριμένο γιατρό μου άρεσε ότι κατάλαβε ότι δεν είμαι από τις γυναίκες που θα με χειραγωγησει κ θα τρέχω κάθε 3 κ λίγο στο ιατρείο κ θα σκάσω 50ευρα.. Κ τον ειχα ενημερώσει ότι άνοιξα κ καρτέλα στο νοσοκομείο γιατι μπορεί να γεννησω εκεί. Όποτε κανονιζα εγω τα ραντεβού μας .κ δεν τον πήρα ούτε πολλές φορές τηλ Γενικά άφου εμένα κανένας δεν μπορει να με βοηθήσει με τους εμετους,αφου κ αυτός μου είπε φάε ότι θες που να μπορείς να αντέξεις κ ενώ εχω πάρει22 κιλα δεν μου είπε κάτι..

Εγώ μεθαύριο θα είμαι 39εβδ!!!κ Ναι ξεκινάω περπάτημα πλέον γτ σχεδόν τα έχω όλα έτοιμα. Κ το κρεβάτι μου έρχεται σκ . οποτε ηρέμησα!

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημερα!!! Ολα θα πανε καλα!!! Στο επόμενο μήνυμα σου θα εισαι επισημα μανουλα!!!! Πολλά φιλιά!!! :x

Καλημερα!!! Η μπέμπα εμενα έχει χαζο-εμπεδωθει απο τον υπερηχο ντοπλερ κιολας! Μ το ειχε πει και ο εμβρυολογος!! Πλεον ειναι εμπεδωμενη εσω και αρκετές βδομαδες... 

Κοιτα, προσωπικά δεν μ φαίνονται πολλα τα 700€,αρκει να είναι πανω απο το κεφάλι μου και να με προσεξει.. Το θεωρώ υποχρέωση μου να τον πληρωσω δεδομένου ότι μπορεί να έρθει εκτός εφημεριας ή βαρδιας του για να γεννησω... Οαον αφορά τις εβδομάδες, μέχρι την 39η θεωρώ είναι καλα.. Δεν με καιει τοσο η εμπειρία, οσο το τελικο αποτέλεσμα..  Εγω προσωπικα δεν ηθελα εξαρχης παραπάνω για προσωπικους λόγους, αλλά και παλι οταν ακουσα για προγραμματισμενο απο την 38 θυμωσα! Όπως και να χει, όπως ειπα σημασία έχει να ειμαστε καλα και εμεις και τα παιδάκια μας και ας έρθουν οποτε να ναι! Άσχετο, αν νιωθεις το μωρο χαμηλα μάλλον έχει κατέβει.. 

Ναι να νιώθουμε καλά κ σιγουρες με τον γιατρό μας!!αν σ έρθει οποιαδηποτε στιγμή τότε τα 700 Είναι πολύ καλή τιμή.. 

Όσο για το μωρό νιώθω ότι έχει κατέβει αρκετά χαμηλά ,Ναι...  Καλά μη νομίζεις ότι εγώ αντέχω άλλο..απλα ήθελα να τακτοποιήσω το σπίτι κ μετά να γεννήσω . οποτε μετά το σκ ας γεννήσω κ εγώ επιτέλους#!!!χαχαχαχα

4 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Όλα θα πανε πολυ καλά!πιστεύω Τώρα να έχεις βγει από την καισαρική κ να κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά!! Περιμένουμε νεα σου. 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε?? Εγώ σήμερα μπαίνω συνέχεια μέσα να δω αν έστειλαν κάτι τα κορίτσια τα έχω συνέχεια στο μυαλό μου ❣️ 

Καλημέρα Μαρθα!! κγω στο ίδιο μοτίβο με σένα! μπαίνω συνέχεια να δω! εγώ καλά, σήμερα το φασολάκι μου είναι πολύ κινητικό και το χαζεύω που πετάει ποδαράκια και χεράκια!!!έρωτας!

• Μου αρέσει 2

Yhozp2.pngKUDQ.png

@ada32 είναι διαφορετικά εκεί στην Θεσσ. εδώ σε μας οποίος έχει έξω ιατρείο,ξεγεννάει σε κλινική μόνο κ οι υπόλοιποι του Δημοσίου στο νοσοκομείο χωρίς να ζητάνε λεφτά κανονικά. Υπάρχουν κ μερικοί που έχουν ταρίφα φυσικά όπως σε κάθε δημόσιο. εύχομαι λοιπόν να σε πιάσουν πόνοι από Δευτέρα που θα είναι όλα έτοιμα!!άντε σιγά σιγά να αυξάνονται οι όμορφες γέννες!! @Μάντη κορίτσι μου κι εσύ θα έχεις γεννήσει τώρα!!περιμένουμε νέα σου όταν μπορέσεις, σα κρατάς το μωράκι σου τώρα στην αγκαλιά:x

Είμαι σίγουρη πως κ άλλα κορίτσια έχουν γεννήσει που έγραφαν γιο την αρχή αλλά δεν έχουν μπει να μας γράψουν νέα τους!!! @stella92 με το καλό και σε σένα, περιμένουμε νέα σύντομα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε?? Εγώ σήμερα μπαίνω συνέχεια μέσα να δω αν έστειλαν κάτι τα κορίτσια τα έχω συνέχεια στο μυαλό μου ❣️ 

Καλημέρα Μαρθα μου.. Κ εγώ το ίδιο τς σκέφτομαι συνέχεια.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

29zina7777      28/8       ΑΓΟΡΑΚΙ!!     2370 γρ.

ναντια δε          14/9       ΑΓΟΡΑΚΙ!!     2700γρ. 

38eamo            21/9        ΑΓΟΡΑΚΙ!!     2600γρ.

arous                01/10     ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!   2680γρ.

32irinikavala     6/10   κοριτσάκι  1ο  κλιν.Καβάλα

40Nightwish     7/10     κοριτσάκι  1o   Αρεταίειο

34Μαρθα Κ       10/10   κοριτσάκι  1ο  δημ.νοσ.

32ada32            12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

36Alekk              16/10    αγοράκι     2o   Ρέα

26stella92          06/10    αγοράκι     1o   Ιασώ -  Αθήνα

27Μάντη            21/10   αγοράκι      1o    Ρέα 

34Μαρία1430    22/10    αγοράκι    1ο    Ιασώ-Αθήνα

29Anastasia05   22/10   αγοράκι    1ο   Λητώ

29anemoni1989 23/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

Marimarv            29/10   κοριτσάκι   1ο    Νοσοκομείο Κεφαλληνίας 

28Ασία                 1/11    κοριτσάκι   1o   ΠΓΝΛ

bella32                 4/11    αγοράκι      1ο  Αρεταίειο

36Maria_ath        8/11   κοριτσάκι    1o     Γαία

• Μου αρέσει 1

Ξανα καλημέρα κοριτσια!!! Μολις ξανα ξυπνησα μετα το πολυ πρωινο δ/μα του υπνου μου!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Μπηκα και εγω να δω αν έχουμε κανα νεο απο τα κορίτσια αν και ειναι πολυ νωρις ακομα!!! Φαντάζομαι θα ξεκουραζονται τωρα και δε θα χορταινουν τα πλασματακια τους!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

1 hour ago, bella32 είπε:

Καλημέρα Μαρθα!! κγω στο ίδιο μοτίβο με σένα! μπαίνω συνέχεια να δω! εγώ καλά, σήμερα το φασολάκι μου είναι πολύ κινητικό και το χαζεύω που πετάει ποδαράκια και χεράκια!!!έρωτας!

Τέλεια κοριτσάκι μου και εγώ όταν είναι κινητική την χαζεύω!!! Μετράω σαν τον φαντάρο εάν δεν έχω γέννηση έως την άλλη Κυριακή που θα το πάρει όπως και να έχει ο γιατρός έμειναν 11 μέρες να την συναντήσω σήμερα ξύπνησα και έβαλα τα κλάματα στην σκέψη ότι επιτέλους θα την πάρω αγκαλίτσα φαντάσου εκείνη την μέρα πως θα κάνω!!! Εσύ πότε έχεις ΠΗΤ?? 

πρίν από 57 λεπτά , Marimarv είπε:

Καλημέρα Μαρθα μου.. Κ εγώ το ίδιο τς σκέφτομαι συνέχεια.. 

Λογικό σε λίγες μέρες θα είμαστε εμείς στην θέση τους!!! Τώρα πιστεύω θα τα έχουν αγκαλίτσα τα μωράκια τους!! Εγώ αν φτάσω έως την άλλη Κυριακή που θα μου το πάρει ότι και να γίνει 11 μέρες έμειναν να συναντήσω την πριγκίπισσα μου!! Εσύ πόσες μέρες?? 

πρίν από 19 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Τέλεια κοριτσάκι μου και εγώ όταν είναι κινητική την χαζεύω!!! Μετράω σαν τον φαντάρο εάν δεν έχω γέννηση έως την άλλη Κυριακή που θα το πάρει όπως και να έχει ο γιατρός έμειναν 11 μέρες να την συναντήσω σήμερα ξύπνησα και έβαλα τα κλάματα στην σκέψη ότι επιτέλους θα την πάρω αγκαλίτσα φαντάσου εκείνη την μέρα πως θα κάνω!!! Εσύ πότε έχεις ΠΗΤ?? 

Λογικό σε λίγες μέρες θα είμαστε εμείς στην θέση τους!!! Τώρα πιστεύω θα τα έχουν αγκαλίτσα τα μωράκια τους!! Εγώ αν φτάσω έως την άλλη Κυριακή που θα μου το πάρει ότι και να γίνει 11 μέρες έμειναν να συναντήσω την πριγκίπισσα μου!! Εσύ πόσες μέρες?? 

Πω πω ναι μου φαίνεται πραγματικά απίστευτο σε λίγες μέρες θα τα έχουμε στην αγκαλιά μας θα δούμε τα προσωπάκια τους.. Κ εγώ στ ίδιο με εσένα είμαι 12 μερούλες θέλω.. Είναι λίγες αλλά τώρα στο τέλος μου φαίνεται ότι ο χρόνος έχει κολλήσει δεν περνάνε οι μέρες.. Δεν ξέρω νιώθεις κ εσύ έτσι?? Σαν τους φαντάρους κ εμείς μετράμε μέρες χάχαχα 

1 hour ago, Ασία είπε:

@ada32 είναι διαφορετικά εκεί στην Θεσσ. εδώ σε μας οποίος έχει έξω ιατρείο,ξεγεννάει σε κλινική μόνο κ οι υπόλοιποι του Δημοσίου στο νοσοκομείο χωρίς να ζητάνε λεφτά κανονικά. Υπάρχουν κ μερικοί που έχουν ταρίφα φυσικά όπως σε κάθε δημόσιο. εύχομαι λοιπόν να σε πιάσουν πόνοι από Δευτέρα που θα είναι όλα έτοιμα!!άντε σιγά σιγά να αυξάνονται οι όμορφες γέννες!! @Μάντη κορίτσι μου κι εσύ θα έχεις γεννήσει τώρα!!περιμένουμε νέα σου όταν μπορέσεις, σα κρατάς το μωράκι σου τώρα στην αγκαλιά:x

Είμαι σίγουρη πως κ άλλα κορίτσια έχουν γεννήσει που έγραφαν γιο την αρχή αλλά δεν έχουν μπει να μας γράψουν νέα τους!!! @stella92 με το καλό και σε σένα, περιμένουμε νέα σύντομα!!!

Εδω Είμαστε Πιο προχωρημένοι... Αφού μπουρουν γτ να μην το κάνουν;;; τζάμπα λεφτά να χάσουν..εγω ήδη νιώθω κατι πόνους . κ τα πόδια μου πονανε όπως όταν μου έρχοταν Περιοδος.Πιστευω αν ξεκινησω περπάτημα θα γεννήσω πολύ σύντομα..

Παράθεση

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...