Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ενιωσα τη μπεμπα να κουνιέται μεσα στη λεκάνη μου!!!! Πώς κουνιέται στην κοιλιά μας???? Ε, εγω ένιωσα το ίδιο πράγμα μέσα στα κόκκαλα της λεκάνης... Το είπα στο γιατρό και όντως το είχαμε επιβεβαιώσει και με τον υπέρηχο τότε... Ηταν λίγο μετά το ντόπλερ! Πλέον τη νιώθω πάρα πολύ χαμηλά στο κόκκαλο του αιδίου... Ωρες ωρες νιώθω πως αν τεντώσει κανα χερι θα βγει απο κατω... Μάλιστα, χθες στην εξέταση ο γιατρός έπιανε το κεφάλι της με τα δάχτυλά του!!! :shock:

Θα είμαι 38 κλεισμενες, αλλά βάσει του τελευταίου υπερήχου θα είναι το μωρό πάνω απο 39... (βάσει μηριαίου που ειναι το πιο αξιόπιστο και περίμετρου κοιλιάς - ήταν η 1η φορά που μας έβγαινε τόσο μεγάλη και ήταν σωστή η μέτρηση, το είδα με τα ίδια μου τα μάτια!!! μάλιστα κρατήσαμε την πιο μικρή, γιατί μου είπε συγκεκριμένα "μην είμαστε και πλεονέκτες ως προς τις προσδοκίες μας"...)

Λογικά, ναι, αλλά μην σε τρομάζουν!!! Στη φάση που είμαστε τις θέλουμε!!!! Αλλιώς δε θα γεννήσουμε ποτέ!!! :P

Δεν με τρομάζει ισα ισα θελω να τις νιωσω γτ αλλιώς φοβάμαι ότι δεν θα με βάλει για γέννα και άρχισα να βαριέμαι να περιμένω ποσο μάλλον που δεν είμαι σπίτι μου

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 2 λεπτά , Marimarv είπε:

Κορίτσια εμένα εδώ κ κάτι ώρες με έχει πιάσει ένας πόνος εσωτερικά κολπικά ξάπλωσα μήπως μου περάσει αλλά τώρα που σηκώθηκα πονάω ακόμα δεν μπορώ ούτε να περπατήσω άνετα κ είναι πολύ έντονο όταν περπατάω.. Έχω τρομάξει λίγο.. 

Τσούξιμο? Πώς το εννοείς??

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μαρία1430 είπε:

Δεν με τρομάζει ισα ισα θελω να τις νιωσω γτ αλλιώς φοβάμαι ότι δεν θα με βάλει για γέννα και άρχισα να βαριέμαι να περιμένω ποσο μάλλον που δεν είμαι σπίτι μου

Αντε καλέ που δε θα σε βάλει για γέννα!!! Μπορεί να θέλει να περιμένει όσο πάρει!!! Κάθε γιατρός έχει τη δική του ιδεολογία!!!

Just now, Marimarv είπε:

Όχι όχι σαν να έχω πιαστεί.. 

τέτοιες κραμπες ειναι φυσιολογικο μου έχει πει εμενα να έχουμε... Ανοίγουν τα οστά... Τωρα αν ανησυχείς πολύ δες πώς θα πάει και παίρνεις το πρωί ένα τηλέφωνο αν είναι... Εγω πάντως ωρες ωρες ειμαι σαν να γυρισα απο γυμναστηριο!!! :shock:

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Αντε καλέ που δε θα σε βάλει για γέννα!!! Μπορεί να θέλει να περιμένει όσο πάρει!!! Κάθε γιατρός έχει τη δική του ιδεολογία!!!

τέτοιες κραμπες ειναι φυσιολογικο μου έχει πει εμενα να έχουμε... Ανοίγουν τα οστά... Τωρα αν ανησυχείς πολύ δες πώς θα πάει και παίρνεις το πρωί ένα τηλέφωνο αν είναι... Εγω πάντως ωρες ωρες ειμαι σαν να γυρισα απο γυμναστηριο!!! :shock:

Ακριβώς αυτό που είπες σα να γύρισα από γυμναστήριο αλλά πολύ έντονο.. Ίσως είναι όντως λογικό για την φάση που είμαστε απλά με τρόμαξε γτ δεν μπορούσα ούτε μέχρι την τουαλέτα να πάω.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Υποτίθεται ότι λογω των αντιπηκτικων θα με βάλει νωρίτερα. Αν δεν φαίνομαι για γέννα ομως ποσο νωρίτερα μπορεί να με βάλει;

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 1 λεπτό , Μαρία1430 είπε:

Υποτίθεται ότι λογω των αντιπηκτικων θα με βάλει νωρίτερα. Αν δεν φαίνομαι για γέννα ομως ποσο νωρίτερα μπορεί να με βάλει;

Πότε σκοπεύει να σε πάει??? Επίσης, πάτε για φυσιολογικό να φανταστώ, οποτε για αυτο σε πάει προγραμματισμενο??? Για την επισκληρίδιο??? (σόρυ αλλα είμαστε πολλές και τα έχω κάνει αχταρμά!!!)

cO4Yp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Marimarv είπε:

Ακριβώς αυτό που είπες σα να γύρισα από γυμναστήριο αλλά πολύ έντονο.. Ίσως είναι όντως λογικό για την φάση που είμαστε απλά με τρόμαξε γτ δεν μπορούσα ούτε μέχρι την τουαλέτα να πάω.. 

με πιάνουν κ μένα μερικές φορές τέτοια πιασίματα; τραβήγματα; δε ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω. μετά φεύγουν.  γίνονται τα διάφορα ανοίγματα εκεί κάτω! ωστόσο αν σε προβληματίζει πολύ ρωτα τον γιατρό σου για σίγουρα! νομίζω τώρα στο τέλος έχουμε το δικαίωμα να τους ενοχλούμε συνέχεια!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Πότε σκοπεύει να σε πάει??? Επίσης, πάτε για φυσιολογικό να φανταστώ, οποτε για αυτο σε πάει προγραμματισμενο??? Για την επισκληρίδιο??? (σόρυ αλλα είμαστε πολλές και τα έχω κάνει αχταρμά!!!)

Πριν ενα μήνα μου ειχε πει για τις 38 εβδομάδες που ημερολογιακά (ετσι το υπολογιζει αυτος ) κλεινω στις 12/10. Πριν δυο εβδομάδες μου είπε θα δούμε... για φυσιολογικά με πάει και προγραμματισμένα λογω επισκληριδιου

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 6 λεπτά , bella32 είπε:

με πιάνουν κ μένα μερικές φορές τέτοια πιασίματα; τραβήγματα; δε ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω. μετά φεύγουν.  γίνονται τα διάφορα ανοίγματα εκεί κάτω! ωστόσο αν σε προβληματίζει πολύ ρωτα τον γιατρό σου για σίγουρα! νομίζω τώρα στο τέλος έχουμε το δικαίωμα να τους ενοχλούμε συνέχεια!!

Ναι θα δω πως θα ξυπνήσω αύριο και θα τον πάρω.. Αλλά εντάξει δεν ανησυχώ τωρα αφού βλέπω ότι δεν είναι μόνο σε εμένα.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Marimarv είπε:

Ναι θα δω πως θα ξυπνήσω αύριο και θα τον πάρω.. Αλλά εντάξει δεν ανησυχώ τωρα αφού βλέπω ότι δεν είναι μόνο σε εμένα.. 

Κι εγώ παθαίνω σαν πιάσιμο, καμία φορά πονάει κ η μέση έντονα, καμία φορά η πλάτη..

Βαφή χρησιμοποιώ του Κορρέ. Και στο θηλασμό θέλει προσοχή με τις βαφές... Αν δε το έχεις αναγκη, γύρισε τα σε φυσικό χρώμα κ άφησε τα να ηρεμήσουν! Αυτό είναι το καλύτερο!

Q1jtp2.png

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Ενιωσα τη μπεμπα να κουνιέται μεσα στη λεκάνη μου!!!! Πώς κουνιέται στην κοιλιά μας???? Ε, εγω ένιωσα το ίδιο πράγμα μέσα στα κόκκαλα της λεκάνης... Το είπα στο γιατρό και όντως το είχαμε επιβεβαιώσει και με τον υπέρηχο τότε... Ηταν λίγο μετά το ντόπλερ! Πλέον τη νιώθω πάρα πολύ χαμηλά στο κόκκαλο του αιδίου... Ωρες ωρες νιώθω πως αν τεντώσει κανα χερι θα βγει απο κατω... Μάλιστα, χθες στην εξέταση ο γιατρός έπιανε το κεφάλι της με τα δάχτυλά του!!! :shock:

Θα είμαι 38 κλεισμενες, αλλά βάσει του τελευταίου υπερήχου θα είναι το μωρό πάνω απο 39... (βάσει μηριαίου που ειναι το πιο αξιόπιστο και περίμετρου κοιλιάς - ήταν η 1η φορά που μας έβγαινε τόσο μεγάλη και ήταν σωστή η μέτρηση, το είδα με τα ίδια μου τα μάτια!!! μάλιστα κρατήσαμε την πιο μικρή, γιατί μου είπε συγκεκριμένα "μην είμαστε και πλεονέκτες ως προς τις προσδοκίες μας"...)

Λογικά, ναι, αλλά μην σε τρομάζουν!!! Στη φάση που είμαστε τις θέλουμε!!!! Αλλιώς δε θα γεννήσουμε ποτέ!!! :P

Έχει εμπεδωθεί δηλαδή? ρωτάω γιατί κι εγώ νιώθω σουβλιες εκεί χαμηλά κ δεν ξέρω αν είναι το μωρό. Έχει έχει κατέβει χαμηλά αλλά δεν έχει εμπεδωθεί μου είπε ο γιατρός.

8 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Κορίτσια μου τί κάνετε? Βλέπω άναψα φωτιές με τη χθεσινή επίσκεψή μου στο γιατρό μου και ειλικρινά δεν το ήθελα καθόλου!!! Είχαβγει απο το πρωί έξω για δουλειές και για beaute και τωρα αφού εφαγα μπήκα να δω τί κάνετε!!! Δεν σας κρύβω πως πέρασα ένα πολύ δύσκολο και αγχωτικό βράδυ, αφού δεν σταμάτησε στιγμή η λέξη πρόκληση να τριγυρίζει στο μυαλό μου... Μετά απο πολύ σκέψη, λοιπόν, και πολύ συζήτηση με οικογένεια, φίλες κλπ οι οποίοι είτε συμφωνουσαν με την άποψη του γιατρού είτε εκνευρίστηκαν με αυτό που μου είπε, κατέληξα στα εξής!!!

Καταρχάς, δεν θα επιτρέψω πλέον στον εαυτό μου να αγχώνεται για κάτι το οποίο θα έπρεπε να με κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη!!! Τον ερχομό του παιδιού μου δηλαδή!!! Κατα δεύτερον, δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να ξαναθυμώσει με τον άντρα μου επειδή έκανε το αυτονόητο, να εμπιστευτεί ένα γιατρό που μας έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο κατα τη διάρκεια αυτής της εγκυμοσύνης και με τον οποίο περάσαμε πολλές κρίσεις με ψυχραιμία και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, φτάνοντας στη γραμμή του τερματισμού! Ο άντρας μου θέλει το καλύτερο και για μένα και για αυτό δέχεται αυτη την άποψη του γιατρού... Οπότε απλα αισθάνομαι τυχερή που ενδιαφέρεται για εμένα και να μην ταλαιπωρηθώ... Οσον αφορά τώρα το θέμα του τοκετού, εξαρχής απο όταν έμαθα πως είναι κορίτσι,είχα αποφασίσει πως δεν ήθελα να φτάσω στις 40 εβδομάδες. Καλώς ή κακώς, λόγω επαγγέλματος, έχω ακούσει και δει με τα μάτια μου ιστορίες που στα αυτιά των περισσότερων ευτυχώς δεν φτάνουν! Βέβαια, το ενδεχόμενο της φαρμακευτικής πρόκλησης δεν ήταν στις επιλογές μου, αφού ήλπιζα πως θα σπάγαν τα νερά ή θα με έπιαναν οι πόνοι με το που θα έμπαινα στο μήνα μου! Οι ιστορίες, βέβαια, που ακούμε κατά καιρούς για ενδομήτριο θάνατο, μηκώνιο, περιτύλιξη λώρου ή κόμπος λώρου είναι πολύ σπάνιες περιπτώσεις, ευτυχώς, αλλά δεν ήθελα να διακινδυνεύσω να είμαι αυτή η μία και στο τέλος να τραβάω τα μαλλιά μου... Κατέληξα, λοιπόν, πως απο σήμερα και μπρος θα μπω στη διαδικασία να προκαλέσω φυσική πρόκληση του τοκετού, κάνοντας δηλαδή μία φυσιολογική ζωή και καθημερινότητα πλέον, αντί να κάθομαι σπίτι μου και να περιμένω πότε και αν θα σπάσουν τα νερά από μόνα τους! Άλλωστε, έχω 2 παραδείγματα του κύκλου μου που έχουν ήδη κλείσει την 38η εβδομάδα και κάθονται προσέχοντας στο σπίτι, περιμένοντας να γεννήσουν! Η μία μάλιστα, κατέληξε να κλείνει την 40η εβδομάδα και θα πάει με καισαρικη εν τελει γιατί λόγω ακινησίας το μωρό είναι ψηλά ακόμα και ο γιατρός δεν θελει να το αφήσει άλλο, επειδή φοβάται! Η 2η έχει μπει στην 39η εβδομάδα εδώ και μέρες και απλα περιμενει επίσης, προσέχοντας καθημερινά και μην κάνοντας πολλές μετακινήσεις επίσης, με τις ευλογίες του γιατρού της... Σκέφτομαι, λοιπόν, πως όσο και να με θύμωσε αρχικά η κουβέντα του γιατρού μ περί πρόκλησης την 38η ή 39η εβδομάδα, είναι πολύ πιο έντιμη η αντιμετώπισή του,αφού με προέτρεψε σε περπάτημα, άσκηση με την μπάλα πιλάτες και σεξουαλικές επαφές, προκειμένου το παιδί να βγει φυσικά και δεν με απέτρεψε για όλα αυτά και να καταλήξω εν τέλει με ένα τεράστιο μωρό και ίσως σε πιθανή καισαρική μετά απο ώρες ταλαιπωρίας... Εγώ πλέον απο σήμερα σταματάω το κλώσημα... Θα βγαίνω τις βόλτες μου, θα κάνω το περπάτημά μου και θα προσπαθήσω να κάνω και τις επαφές μου με τον αντρούλη μου (αν τα καταφέρουμε), ελπίζοντας η μπέμπα να αποφασίσει να βγει μόνη της... Θεωρώ άλλωστε και την υπερβολική προσοχή ενω έχω μπει στο μήνα μου, ενάντια στη φύση επίσης! Είναι σαν να παλεύω με νύχια και με δόντια να παρατείνω την εγκυμοσύνη, ενω το παιδί μου μπορεί να αποφασίσει να βγει νωρίτερα όταν εγω θα ζω φυσιολογική ζωή! Αν τώρα δεν έχω γεννήσει μέχρι τη Δευτέρα, θα δω πως θα είναι το nst... Αν δω ότι το παιδι μου ζορίζεται θα ζητήσω απο μονη μου να μπω και να γεννησω.... Αν όμως δούμε πως όλα ειναι καλά, θα πάρω παράταση ακόμα μια βδομάδα...

Η κάθε γυναίκα, φυσικά, κάνει κατά πως κρίνει και θεωρεί αυτή καλύτερα! Αυτό δεν κρίνει αν είμαστε καλές μανούλες ή όχι.... Ολες είμαστε διαφορετικές... Και μην ξεχνάμε, άλλες έχουν ταλαιπωρηθεί περισσότερο απο κάποιες άλλες... Προσωπικά, έχω κουραστεί πολύ στην εγκυμοσύνη μου και δε με χαλάει να τελειώνω λίγο νωρίτερα.... Η φίλη μου που δεν κατάλαβε εγκυμοσύνη, μου έλεγε πως δεν τη νοιάζει να πάρει και τις 41 εβδομάδες! Κάτι που εμένα προσωπικά μου ακούγεται εφιαλτικό!!! Ας είμαστε καλα εμείς και τα παιδάκια μας πάνω απο όλα, και τα υπόλοιπα ειναι λεπτομέρειες!!!

Κα λε ναι ξεκινα βόλτες κ δουλειές. Εγώ με την μετακόμιση κάνω από την 33η εβδ κ ακόμα κάνω κ τίποτα..περιμένω Ακόμα.οι γιατροί λένε περπάτημα κ σεξ κ δουλειές.αν κ με βρίσκεις αντίθετη με την πρόκληση στα καλά καθούμενα γτ είσαι μια χαρά αλλά εσυ θα κρινεις πως νιώθεις καλυτερα. Όσο για διάφορες περιπτώσεις που ακούμε ότι έχουν πεθάνει μωρά,να σου πω το πιο τρανταχτό ότι της θείας μου πέθανε στις 40 εβδ εγώ ήταν με παρακολούθηση στο νοσοκομείο.. Δυστυχώς συμβαίνουν αλλά αν ήταν έτσι Δεν θα έπρεπε πχ να μην κάνουμε  Για να μην έχουμε αιμορραγίες η συσπάσεις όπως εμφανιζουν Άλλες κοπελες.. Κ επίσης δεν θα φτάσεις με τεράστιο μωρό Στο τέλος γτ το μωρό σου είναι φυσιολ. Στην Εβδομάδα που είσαι. Κ επίσης αν ήταν έτσι όλες τις γυναίκες Που έχουν κορίτσια θα επρεπε να τις βάλουν με πρόκληση η καισαρικη πριν την ώρα τους; αυτο πρώτη φορά το ακούω.. Απλά είπαμε ο γιατρός σου θέλει να βολευτει.

@Ασία ασε οι γιατροι κοιτάνε το συμφέρον τους .. Εμένα με κοιταει στο ιδιωτικό ιατρείο του κ παίρνει 50 ευρώ για την επίσκεψη. Ε περίμενα για τον τοκετό να μου πει κανένα 300 στο δημόσιο αφου θα με εβαζε με πρόκληση όταν θα εφημερευε(που πάλι δε θα δεχόμουν) αλλα αυτός το παράκανε μου είπε  900!!! Απαράδεκτος!!! Όποτε θα περιμένω όταν έρθει η ώρα σε εφημερεύον.

@Μάντη κ stella92 με το καλό να υποδεχτειτε τα μωράκια σας αύριο.

πρίν από 32 λεπτά , Ασία είπε:

Έχει εμπεδωθεί δηλαδή? ρωτάω γιατί κι εγώ νιώθω σουβλιες εκεί χαμηλά κ δεν ξέρω αν είναι το μωρό. Έχει έχει κατέβει χαμηλά αλλά δεν έχει εμπεδωθεί μου είπε ο γιατρός.

Εγώ πάντως χθες κατάλαβα ότι κατι κινείται Παρα πολυ χαμηλά. Κ σχεδόν θα βγει.. Οπότε είναι πολύ χαμηλά το δικό μου μωρό. 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

4 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Κα λε ναι ξεκινα βόλτες κ δουλειές. Εγώ με την μετακόμιση κάνω από την 33η εβδ κ ακόμα κάνω κ τίποτα..περιμένω Ακόμα.οι γιατροί λένε περπάτημα κ σεξ κ δουλειές.αν κ με βρίσκεις αντίθετη με την πρόκληση στα καλά καθούμενα γτ είσαι μια χαρά αλλά εσυ θα κρινεις πως νιώθεις καλυτερα. Όσο για διάφορες περιπτώσεις που ακούμε ότι έχουν πεθάνει μωρά,να σου πω το πιο τρανταχτό ότι της θείας μου πέθανε στις 40 εβδ εγώ ήταν με παρακολούθηση στο νοσοκομείο.. Δυστυχώς συμβαίνουν αλλά αν ήταν έτσι Δεν θα έπρεπε πχ να μην κάνουμε  Για να μην έχουμε αιμορραγίες η συσπάσεις όπως εμφανιζουν Άλλες κοπελες.. Κ επίσης δεν θα φτάσεις με τεράστιο μωρό Στο τέλος γτ το μωρό σου είναι φυσιολ. Στην Εβδομάδα που είσαι. Κ επίσης αν ήταν έτσι όλες τις γυναίκες Που έχουν κορίτσια θα επρεπε να τις βάλουν με πρόκληση η καισαρικη πριν την ώρα τους; αυτο πρώτη φορά το ακούω.. Απλά είπαμε ο γιατρός σου θέλει να βολευτει.

@Ασία ασε οι γιατροι κοιτάνε το συμφέρον τους .. Εμένα με κοιταει στο ιδιωτικό ιατρείο του κ παίρνει 50 ευρώ για την επίσκεψη. Ε περίμενα για τον τοκετό να μου πει κανένα 300 στο δημόσιο αφου θα με εβαζε με πρόκληση όταν θα εφημερευε(που πάλι δε θα δεχόμουν) αλλα αυτός το παράκανε μου είπε  900!!! Απαράδεκτος!!! Όποτε θα περιμένω όταν έρθει η ώρα σε εφημερεύον.

@Μάντη κ stella92 με το καλό να υποδεχτειτε τα μωράκια σας αύριο.

Εγώ πάντως χθες κατάλαβα ότι κατι κινείται Παρα πολυ χαμηλά. Κ σχεδόν θα βγει.. Οπότε είναι πολύ χαμηλά το δικό μου μωρό. 

πωπω εσύ κοντεύεις!μέσα στην εβδομάδα πιστεύω θα γεννήσεις, έχεις τελειώσει με τις δουλειές τουλάχιστον η θα σε προλάβει ο μπέμπης?

με μπερδεύει λίγο η περίπτωση του γιατρού σου γιατί εφόσον έχει δικό του ιατρείο είναι ιδιώτης, άρα πως γίνεται να ξεγεννάει στο νοσοκομείο? έχεις μήπως έναν που το όνομα του ξεκινάει από Ζ στο Παπαγεωργίου? Επειδή τον είχες αναφέρει παλιότερα ρωτάω.

κι εγώ χθες ένιωσα πρώτη φορά κίνηση τόσο χαμηλά. ένιωθα σουβλιες εδώ κ μέρες, αλλά κίνηση χθες.κ προχθές στον υπέρηχο μου είπε πως είναι πολύ χαμηλά αλλά δεν έχει εμπεδωθεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...