Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Ούτε εγώ τα έβαψα καθόλου σε όλη την εγκυμοσύνη ούτε τα νύχια τον χεριών μόνο πόδια έβαψα όπου θα τα φτιάξω τα πόδια και για την γέννα εάν προλάβω.. Νομίζω μόνο χέρια θέλουν αβαφτα!!! @Μάντη σε καταλαβαίνω εδώ εγώ σήμερα είπα ότι αν όντως φτάσω ως 14 Οκτωβρίου την άλλη Κυριακή θα την έχω αγκαλιά και όλη η διαδικασία μου έχει φέρει φόβο αλλά εσύ σκέψου ότι όλα θα πάνε καλά και ότι αύριο θα συναντήσεις το μωράκι σου που είχες τόσο καιρό στην κοιλίτσα σου!!! Περιμένουμε νέα σου!! Με το καλό κοπέλα μου!!! 

• Ευχαριστώ 1

@Μάντη είμαι σίγουρη ότι σε έχει πιάσει άγχος εδώ έβαλα τον εαυτό μου στ θέση σου και αγχώθηκα.. Σκέψου ότι σε λίγες ώρες θα έχεις το παιδάκι σου αγκαλιά και πόσο υπέροχα και ευτυχισμένη θα νιωθεις.. Μετά από τόσους μήνες επιτέλους θα τον δεις θα τον έχεις στην αγκαλιά σου.. Και όλα θα πάνε καλά.. Θα έχεις και την θετική ενέργεια από όλες μας εδώ.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 58 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω το ξεκινησα το ρεκτιφιε!!! Εκανα νυχια και φρυδακια σημερις! Θα κλεισω ραντεβού για αποτρίχωση μεσα σ βδομαδα!!! Και αν όντως ενδωσω σ ενδεχόμενο της προκλησης, το οποίο ειναι πολύ δελεαστικο δεν σας κρυβω, Δευτέρα θα παω και για μαλλί! Και ας χαλάσει στις ωδινες!!! :)

Εγω αυριο ξεκιναω με αποτριχωσεις και φρύδια, να ξεβαψω τα νύχια των ποδιών καλου κακου και ίσως περασω κανα διαφανες...

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Για τις 8 και 30 ειναι προγραμματισμένο!!!!

Τι τέλεια με το καλο! Θα περιμένουμε νεα σου όταν θα γεμίσει η αγκαλιά σου με το θαυματακι σου...

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 1 λεπτό , Μαρία1430 είπε:

Εγω αυριο ξεκιναω με αποτριχωσεις και φρύδια, να ξεβαψω τα νύχια των ποδιών καλου κακου και ίσως περασω κανα διαφανες...

κορίτσια μπορείτε και κάνετε αποτριχωσείς μόνες σας;;; άντε στο μπούτι οκ.. αλλά μπικίνι και γάμπα;;;

Yhozp2.pngKUDQ.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ούτε εγώ τα έβαψα καθόλου σε όλη την εγκυμοσύνη ούτε τα νύχια τον χεριών μόνο πόδια έβαψα όπου θα τα φτιάξω τα πόδια και για την γέννα εάν προλάβω.. Νομίζω μόνο χέρια θέλουν αβαφτα!!! @Μάντη σε καταλαβαίνω εδώ εγώ σήμερα είπα ότι αν όντως φτάσω ως 14 Οκτωβρίου την άλλη Κυριακή θα την έχω αγκαλιά και όλη η διαδικασία μου έχει φέρει φόβο αλλά εσύ σκέψου ότι όλα θα πάνε καλά και ότι αύριο θα συναντήσεις το μωράκι σου που είχες τόσο καιρό στην κοιλίτσα σου!!! Περιμένουμε νέα σου!! Με το καλό κοπέλα μου!!! 

Πω πω δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο κοντά είναι.. Την άλλη Κυριακή απίστευτο.. Κ εμείς μέχρι 15 θέλουμε να φτάσουμε.. Ίσως γίνει και νωρίτερα αλλά ο γιατρός θελει ιδανικά να πάμε μέχρι 15..

πρίν από 3 λεπτά , bella32 είπε:

κορίτσια μπορείτε και κάνετε αποτριχωσείς μόνες σας;;; άντε στο μπούτι οκ.. αλλά μπικίνι και γάμπα;;;

Ουτε καααααν εγώ δεν μπορώ καν να κόψω τα νύχια στα πόδια μου χαχαχα

• Χαχα 1

Εγω ρωτησα τη μαια και μ ειπε να τα κανω οτι χρωμα θελω και απλα να αφησω ενα δαχτυλο αβαφο ή κατι ανοιχτο πολυ... Οποτε τα εκανα ολα γαλλικο χωρις γαλακτερο

πρίν από 20 λεπτά , Μάντη είπε:

Για τις 8 και 30 ειναι προγραμματισμένο!!!!

Αχ τ ωραια!! Σε 11 ωριτσες θα την εχεις αγκαλιτσα!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 8 λεπτά , bella32 είπε:

Στα πόδια την παλευω μπικίνι με τπτ. Σε αισθητικο θα παω ωστε να κρατήσει κιόλας και αν χρειαστεί να κανω μόνο ενα φρεσκαρισμα

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 43 λεπτά , bella32 είπε:

Εγω δεν μπορώ πουθενά!!! Οι αλλοι μου καναν με κερι στα ποδια!!! Πλεον ουτε τς κάλτσες μου δεν μπορώ να βαλω!!! :D

cO4Yp3.png

Κορίτσια εσείς που είστε κοντά στη γέννα εχετε παρατηρήσει να έχει χαμηλώσει η κοιλιά; και πως στο καλό είναι οι συσπάσεις που λένε; γτ εγω δεν καταλαβαίνω...

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Κορίτσια εσείς που είστε κοντά στη γέννα εχετε παρατηρήσει να έχει χαμηλώσει η κοιλιά; και πως στο καλό είναι οι συσπάσεις που λένε; γτ εγω δεν καταλαβαίνω...

Συσπασεις οταν κανεις, θα τις καταλαβεις! Ειναι σαν πονακια περιοδου, σφιξιμο,  πονοι σ λεκανη... 

Η κοιλια εμενα ιδια μ φαινεται.. Αλλα την μετραει και ο γιατρος καθε φορα που πηγαινω.. Εγω καταλαβα πως κατεβηκε τ μωρο οταν την ενιωσα να ψαχουλευει τη λεκανη μου!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Συσπασεις οταν κανεις, θα τις καταλαβεις! Ειναι σαν πονακια περιοδου, σφιξιμο,  πονοι σ λεκανη... 

Η κοιλια εμενα ιδια μ φαινεται.. Αλλα την μετραει και ο γιατρος καθε φορα που πηγαινω.. Εγω καταλαβα πως κατεβηκε τ μωρο οταν την ενιωσα να ψαχουλευει τη λεκανη μου!! 

Όταν λες ψαχουλευει την λεκάνη τι εννοείς? Πως το νιώθεις? σαν σουβλιες από κάτω?στο ύψος της κύστης?

αν μπεις για πρόκληση ρε σε ποια εβδομάδα θα μπεις?πόσο είσαι τώρα ακριβώς?

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Σφίξιμο αισθάνομαι όταν περπαταω αρκετά ή κανω δουλειές, γενικά όταν ζοριζομαι. Αυτό να είναι;

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Όταν λες ψαχουλευει την λεκάνη τι εννοείς? Πως το νιώθεις? σαν σουβλιες από κάτω?στο ύψος της κύστης?

αν μπεις για πρόκληση ρε σε ποια εβδομάδα θα μπεις?πόσο είσαι τώρα ακριβώς?

Ενιωσα τη μπεμπα να κουνιέται μεσα στη λεκάνη μου!!!! Πώς κουνιέται στην κοιλιά μας???? Ε, εγω ένιωσα το ίδιο πράγμα μέσα στα κόκκαλα της λεκάνης... Το είπα στο γιατρό και όντως το είχαμε επιβεβαιώσει και με τον υπέρηχο τότε... Ηταν λίγο μετά το ντόπλερ! Πλέον τη νιώθω πάρα πολύ χαμηλά στο κόκκαλο του αιδίου... Ωρες ωρες νιώθω πως αν τεντώσει κανα χερι θα βγει απο κατω... Μάλιστα, χθες στην εξέταση ο γιατρός έπιανε το κεφάλι της με τα δάχτυλά του!!! :shock:

Θα είμαι 38 κλεισμενες, αλλά βάσει του τελευταίου υπερήχου θα είναι το μωρό πάνω απο 39... (βάσει μηριαίου που ειναι το πιο αξιόπιστο και περίμετρου κοιλιάς - ήταν η 1η φορά που μας έβγαινε τόσο μεγάλη και ήταν σωστή η μέτρηση, το είδα με τα ίδια μου τα μάτια!!! μάλιστα κρατήσαμε την πιο μικρή, γιατί μου είπε συγκεκριμένα "μην είμαστε και πλεονέκτες ως προς τις προσδοκίες μας"...)

πρίν από 5 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Σφίξιμο αισθάνομαι όταν περπαταω αρκετά ή κανω δουλειές, γενικά όταν ζοριζομαι. Αυτό να είναι;

Λογικά, ναι, αλλά μην σε τρομάζουν!!! Στη φάση που είμαστε τις θέλουμε!!!! Αλλιώς δε θα γεννήσουμε ποτέ!!! :P

cO4Yp3.png

Κορίτσια εμένα εδώ κ κάτι ώρες με έχει πιάσει ένας πόνος εσωτερικά κολπικά ξάπλωσα μήπως μου περάσει αλλά τώρα που σηκώθηκα πονάω ακόμα δεν μπορώ ούτε να περπατήσω άνετα κ είναι πολύ έντονο όταν περπατάω.. Έχω τρομάξει λίγο.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...