Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 8 λεπτά , Marimarv είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι έχει βάψει καμία τα μαλλιά της αυτό το διάστημα?? 

Εγώ!!! Στην αρχή που δεν ήξερα για την εγκυμοσύνη, έβαλα κανονικη βαφή. Μετά μόνο φυτική... Δεν έχω επιλογή γιατί έχω αρκετά άσπρα από μικρή ηλικία και φαίνονται πολύ. Αν μπορούσα δε θα τα έβαφα καθόλου!

Q1jtp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Εγώ!!! Στην αρχή που δεν ήξερα για την εγκυμοσύνη, έβαλα κανονικη βαφή. Μετά μόνο φυτική... Δεν έχω επιλογή γιατί έχω αρκετά άσπρα από μικρή ηλικία και φαίνονται πολύ. Αν μπορούσα δε θα τα έβαφα καθόλου!

Εγω ειχα κανει μετά το πρώτο τρίμηνο ξανοιγμα στις άκρες με ντεκαπαζ και επειδή το αποτέλεσμα πραγματικά ήταν άθλιο ότι χειρότερο είχα δει ποτέ μου σε μαλλιά αναγκαστικά να το βαψω μια φορά εκανα κανονική βαφή και μετά 2 ρεφλε τώρα βέβαια επειδή έχει περάσει καιρός από τότε πάλι έχουν γίνει χάλια και φαίνεται από κάτω το ξανοιγμα είναι πολύ χάλια.. Και με προβληματίζει πολύ από την μία λέω να τ βαψω από την άλλη να κάνω υπομονή.. Σκέφτομαι ότι και οι φυτικές βαφές έχουν αμμωνία κ δεν ξέρω τι να κάνω.. Ποια βαφή χρησιμοποιείς? 

πρίν από 2 λεπτά , Marimarv είπε:

Εγω ειχα κανει μετά το πρώτο τρίμηνο ξανοιγμα στις άκρες με ντεκαπαζ και επειδή το αποτέλεσμα πραγματικά ήταν άθλιο ότι χειρότερο είχα δει ποτέ μου σε μαλλιά αναγκαστικά να το βαψω μια φορά εκανα κανονική βαφή και μετά 2 ρεφλε τώρα βέβαια επειδή έχει περάσει καιρός από τότε πάλι έχουν γίνει χάλια και φαίνεται από κάτω το ξανοιγμα είναι πολύ χάλια.. Και με προβληματίζει πολύ από την μία λέω να τ βαψω από την άλλη να κάνω υπομονή.. Σκέφτομαι ότι και οι φυτικές βαφές έχουν αμμωνία κ δεν ξέρω τι να κάνω.. Ποια βαφή χρησιμοποιείς? 

Απο οσα εχεις γραψει, καταλαβα μονο το ντεκαπαζ!!!! Αχαχαχχαχαχα 

Στο θέμα μαλλιά και βαψιμο ειμαι πολυ ασχετη!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Απο οσα εχεις γραψει, καταλαβα μονο το ντεκαπαζ!!!! Αχαχαχχαχαχα 

Στο θέμα μαλλιά και βαψιμο ειμαι πολυ ασχετη!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Χαχαχαχαχαχαχα οπότε να φανταστώ δεν έχεις βάψει κ τα μαλλιά σου στην εγκυμοσύνη..? 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Marimarv είπε:

Χαχαχαχαχαχαχα οπότε να φανταστώ δεν έχεις βάψει κ τα μαλλιά σου στην εγκυμοσύνη..? 

Τα εχω βαψει μόνο μια φορά φοιτητρια και αλλη μια για να επαναφερω το φυσικό μου!!! Οποτε εγω οχι!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

cO4Yp3.png

πρίν από 46 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Τα εχω βαψει μόνο μια φορά φοιτητρια και αλλη μια για να επαναφερω το φυσικό μου!!! Οποτε εγω οχι!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

@Marimarv κγω δν τα έβαψα..τα είχα κάνει μπαλαγιαζ τον Ιανουάριο και μετά τα άφησα...και δεν μόυ αρέσουν καθόλου όπως έχουν καταντήσει!! αν μπορούσα να βγω από το σπίτι ίσως χρησιμοποιούσα τύπου κορρες..Ε τώρα κανε υπομονή,  δεν έμεινε καιρός!! γενικό ρεκτιφιέ μέσα στο Νοέμβριο! αυτό σκοπεύω να κάνω! σκέψου έχω να κουρευτώ από το Πάσχα! μπήκα στο πειρασμό να τα κάνω μόνη μου αλλά λέω άσε μη κάνω καμία βλακεία και κλαίω μετά! χαχαχα 

@anemoni1989 μπράβο ποτ αντιστάθηκές!! γλύτωσες ένα σωρό λεφτά!!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 2 λεπτά , bella32 είπε:

@Marimarv κγω δν τα έβαψα..τα είχα κάνει μπαλαγιαζ τον Ιανουάριο και μετά τα άφησα...και δεν μόυ αρέσουν καθόλου όπως έχουν καταντήσει!! αν μπορούσα να βγω από το σπίτι ίσως χρησιμοποιούσα τύπου κορρες..Ε τώρα κανε υπομονή,  δεν έμεινε καιρός!! γενικό ρεκτιφιέ μέσα στο Νοέμβριο! αυτό σκοπεύω να κάνω! σκέψου έχω να κουρευτώ από το Πάσχα! μπήκα στο πειρασμό να τα κάνω μόνη μου αλλά λέω άσε μη κάνω καμία βλακεία και κλαίω μετά! χαχαχα 

@anemoni1989 μπράβο ποτ αντιστάθηκές!! γλύτωσες ένα σωρό λεφτά!!!

Αχχχ αυτό θα κάνω αφού έχω κρατηθεί τόσο καιρό ας τα αφήσω λίγο ακόμα (αν κ είναι σε τραγική κατάσταση) ανυπομονώ για το γενικό ρεκτιφιέ μαλλιά νύχια σώμα πρόσωπο όλααααα.. Στον θηλασμό επιτρέπετε άραγε η βαφή στα μαλλιά.? 

πρίν από 19 λεπτά , Marimarv είπε:

Αχχχ αυτό θα κάνω αφού έχω κρατηθεί τόσο καιρό ας τα αφήσω λίγο ακόμα (αν κ είναι σε τραγική κατάσταση) ανυπομονώ για το γενικό ρεκτιφιέ μαλλιά νύχια σώμα πρόσωπο όλααααα.. Στον θηλασμό επιτρέπετε άραγε η βαφή στα μαλλιά.? 

η κουμπάρα μου είχε πάρει πράσινο φως από τον γιατρό της.  βέβαια εκείνη τη μέρα του είχε δώσει γάλα που είχε αποθηκεύσει με το θήλαστρο.  την ημέρα της βαφής όσο γάλα άντλησε το πέταξε.  φυσικά οφείλουμε να ρωτήσουμε κ μεις όταν έρθει η ώρα μας,απλώς μου το ανάφερε η ίδια γτ ειχάμε την ίδια συζήτηση!

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 13 λεπτά , bella32 είπε:

η κουμπάρα μου είχε πάρει πράσινο φως από τον γιατρό της.  βέβαια εκείνη τη μέρα του είχε δώσει γάλα που είχε αποθηκεύσει με το θήλαστρο.  την ημέρα της βαφής όσο γάλα άντλησε το πέταξε.  φυσικά οφείλουμε να ρωτήσουμε κ μεις όταν έρθει η ώρα μας,απλώς μου το ανάφερε η ίδια γτ ειχάμε την ίδια συζήτηση!

Ναι ναι εννοείται πως πρέπει να ρωτήσουμε.. Ελπίζω να μας δώσει το οκ γτ δεν έχω δει τα μαλλιά μου πότε σε χειρότερη κατάσταση από τώρα.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , Marimarv είπε:

Εγω το ξεκινησα το ρεκτιφιε!!! Εκανα νυχια και φρυδακια σημερις! Θα κλεισω ραντεβού για αποτρίχωση μεσα σ βδομαδα!!! Και αν όντως ενδωσω σ ενδεχόμενο της προκλησης, το οποίο ειναι πολύ δελεαστικο δεν σας κρυβω, Δευτέρα θα παω και για μαλλί! Και ας χαλάσει στις ωδινες!!! :)

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι έχει βάψει καμία τα μαλλιά της αυτό το διάστημα?? 

Εγω έκανα ανταύγειες πριν καμιά 15ρια μερες αν και ο γιατρός μου το επέτρεπε απο την αρχή

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω το ξεκινησα το ρεκτιφιε!!! Εκανα νυχια και φρυδακια σημερις! Θα κλεισω ραντεβού για αποτρίχωση μεσα σ βδομαδα!!! Και αν όντως ενδωσω σ ενδεχόμενο της προκλησης, το οποίο ειναι πολύ δελεαστικο δεν σας κρυβω, Δευτέρα θα παω και για μαλλί! Και ας χαλάσει στις ωδινες!!! :)

Εμένα μου είπαν να μην έχω βαμμένα νύχια όταν πάω να γεννήσω αλλιώς θα τα είχα κάνει κ εγώ.. Αλλά όταν μάθω ημερομηνία σίγουρα θα πάω για μαλλί μια μέρα πριν κ ας χαλάσει μετά χάχαχα.. 

πρίν από 4 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Εγω έκανα ανταύγειες πριν καμιά 15ρια μερες αν και ο γιατρός μου το επέτρεπε απο την αρχή

Ναι όντως οι ανταύγειες επιτρέπονται.. Η βαφή με προβληματίζει.. 

Και εμενα ασπρισαν τα μαλλια μ απο 22 χρονών αλλα δεν τα βαφω τωρα στην εγκυμοσύνη και δεν εχω σκοπο να τα βαψω ουτε στο θηλασμό θα κανω υπομονή!!! 

Κορίτσια μου αυριο πρώτα ο Θεός στις 6 και 30 θα κανω εισαγωγή! Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και αγχώνομαι!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Μάντη είπε:

Και εμενα ασπρισαν τα μαλλια μ απο 22 χρονών αλλα δεν τα βαφω τωρα στην εγκυμοσύνη και δεν εχω σκοπο να τα βαψω ουτε στο θηλασμό θα κανω υπομονή!!! 

Κορίτσια μου αυριο πρώτα ο Θεός στις 6 και 30 θα κανω εισαγωγή! Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και αγχώνομαι!

Τελειαααααααα!!! Η καισαρική τι ωρα προγραμματιστηκε??? 7?

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...