Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

@anemoni1989

βασικα εγω ηξερα για τη χοριακη οτι πρεπει να ναι πανω απο 1000 αλλα οταν ειδα το αποτελεσμα ανησυχησα τον πηρα (χωρις να του πω για την τιμη) και μου λεει ελα για υπερηχο. αλλα εκεινος πως ειδε το ενδομητριο και ειπε εισαι με μονο χειροπιαστο 8 μερες καθυστερηση και ενα θετικο τεστ. αυτο δεν καταλαβαινω. συγνωμη αν ρωταω πολλα αλλα ειναι η πρωτη μου φορα και εχω πελαγωσει. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 17 λεπτά , kellitsa14 είπε:

@anemoni1989

βασικα εγω ηξερα για τη χοριακη οτι πρεπει να ναι πανω απο 1000 αλλα οταν ειδα το αποτελεσμα ανησυχησα τον πηρα (χωρις να του πω για την τιμη) και μου λεει ελα για υπερηχο. αλλα εκεινος πως ειδε το ενδομητριο και ειπε εισαι με μονο χειροπιαστο 8 μερες καθυστερηση και ενα θετικο τεστ. αυτο δεν καταλαβαινω. συγνωμη αν ρωταω πολλα αλλα ειναι η πρωτη μου φορα και εχω πελαγωσει. 

@kellitsa14 κορίτσι μου περίμενε κάνα 2 μέρές κ ξανάκανε μια χοριακη να δεις αν διπλασιάστηκε η τιμή.  ήταν όντως πολύ χαμηλή η τιμή για να δείτε το οτιδήποτε στον υπέρηχο. να είσαι ψύχραιμη κόριτσι μου,  ακόμη κιαν είναι βιοχημική,  κράτα το εξής: μπορείς να μείνεις έγκυος από τον άντρα σου! αυτό να του πεις για να μην αγχώνεσαι και αυτός.. προσπαθούσατε καιρό;

Yhozp2.pngKUDQ.png

@bella32 η μονη λυση να ξανακανω χοριακη. τα υπολοιπα δεν τα εμπιστευομαι και με απελπιζουν. περιπου ενα τετραμηνο προσπαθειας. με το τεστ χαρηκαμε τοσο πολυ. να ρωτησω. σημερα που ειχα το πρωι σαν πονους περιοδου σημαινει εμφυτευση? (καπου ειχα διαβασει οτι ειναι συμπτωμα εμφυτευσης πανω κατω τη 10 μερα) μπορει να λεω βλακειες αλλα δεν ξερω τπτ

πρίν από 6 λεπτά , kellitsa14 είπε:

@bella32 η μονη λυση να ξανακανω χοριακη. τα υπολοιπα δεν τα εμπιστευομαι και με απελπιζουν. περιπου ενα τετραμηνο προσπαθειας. με το τεστ χαρηκαμε τοσο πολυ. να ρωτησω. σημερα που ειχα το πρωι σαν πονους περιοδου σημαινει εμφυτευση? (καπου ειχα διαβασει οτι ειναι συμπτωμα εμφυτευσης πανω κατω τη 10 μερα) μπορει να λεω βλακειες αλλα δεν ξερω τπτ

Κι εγώ πόνους περιόδου ειχα στην αρχή της εγκυμοσύνης, έντονους οπως είχα τη μέρα που περίμενα περιοδο. 

Οπότε ξανακανε μια χωριακη όπως λένε τα κορίτσια, και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! :x

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

@Anastasia05

τωρα σταματησαν οι πονοι. διηρκησαν απο χθες το βραδυ μεχρι σημερα το μεσημερι. λες να μπηκε? θα ξανακανω σιγουρα

Μην αγχώνεσαι! Να ξανακάνεις με την ησυχία σου και να μας ενημερώσεις!!:)

Q1jtp2.png

πρίν από 19 λεπτά , kellitsa14 είπε:

@Anastasia05

θα παω αυριο το πρωι λεω στις 48 ωρες. καλυτερα λες?

@kellitsa14 πήγαινε αύριο το πρωί! κγω ειχα πόνους περιόδου θυμάμαι! να μάς ενημερώσεις κοπέλα μού! 

• Μου αρέσει 1

Yhozp2.pngKUDQ.png

@bella32

μολις πηγα τοθαλετα και ειχα κατι καφε υγρα σαν μυξα ενα πραγμα. λες να ερχεται περιοδος η να ειναι αιμορραγια εμφυτευσης οπως λενε? 8 μερα καθυστερησης σημερα ποτε μου δεν ειχα τοσο

29zina7777      28/8     ΑΓΟΡΑΚΙ!!   2370 γρ.

ναντια δε          14/9     ΑΓΟΡΑΚΙ!!   2700γρ. 

arous                 01/10   ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!    2680γρ.

32irinikavala     6/10   κοριτσάκι  1ο  κλιν.Καβάλα

40Nightwish     7/10     κοριτσάκι  1o   Αρεταίειο

38eamo             21/09   ΑΓΟΡΑΚΙ!!   2600γρ.

34Μαρθα Κ       10/10   κοριτσάκι  1ο  δημ.νοσ.

32ada32            12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

36Alekk              16/10    αγοράκι     2o   Ρέα

26stella92          06/10    αγοράκι     1o   Ιασώ -  Αθήνα

27Μάντη            21/10   αγοράκι      1o    Ρέα 

34Μαρία1430    22/10    αγοράκι    1ο    Ιασώ-Αθήνα

29Anastasia05   22/10   αγοράκι    1ο   Λητώ

29anemoni1989 23/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

Marimarv            29/10   κοριτσάκι   1ο    Νοσοκομείο Κεφαλληνίας 

28Ασία                 1/11    κοριτσάκι   1o   ΠΓΝΛ

bella32                 4/11    αγοράκι      1ο  Αρεταίειο

36Maria_ath        8/11   κοριτσάκι    1o     Γαία

Με το καλο τα μωρακια μας κοριτσια!!! Να σας ζήσουν σε οσες γεννησατε!!! @Μάντη και @stella92 αύριο θα μπειτε και εσεις στο club των μαμαδων!!! Γιουπιιιιιιι!!!! :)

• Μου αρέσει 4

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , kellitsa14 είπε:

@bella32

μολις πηγα τοθαλετα και ειχα κατι καφε υγρα σαν μυξα ενα πραγμα. λες να ερχεται περιοδος η να ειναι αιμορραγια εμφυτευσης οπως λενε? 8 μερα καθυστερησης σημερα ποτε μου δεν ειχα τοσο

Κορίτσι μου και εγώ είχα πόνους περιόδου στην αρχη της εγκυμοσύνης και έχω ακούσει για λίγο αίμα στην εμφύτευση εγώ βέβαια αίμα δεν είδα ποτέ... Αλλά κάνε αύριο άλλη μια εξέταση και πες μας.. Ελπίζω να έχει ανέβει η χωρική σου και να μας πεις ευχάριστα νέα.. 

@Marimarv

μολις πηρα το γιατρο και μου ειπε ισως σου ερθει περιοδος γτ οι εξετασεις δεν ηταν καλες. ισως καθυστερησε απο ορμονολογικη διαταραχη. θα περιμενουμε και θα δουμε. τι να πω

πρίν από 3 λεπτά , kellitsa14 είπε:

@Marimarv

μολις πηρα το γιατρο και μου ειπε ισως σου ερθει περιοδος γτ οι εξετασεις δεν ηταν καλες. ισως καθυστερησε απο ορμονολογικη διαταραχη. θα περιμενουμε και θα δουμε. τι να πω

Καταλαβα.. Όπως κ να χει όμως μην απελπίζεσαι ούτε μην απογοητευτείς.. Θα δεις ότι θα έρθει το μωράκι σύντομα.. 

@Marimarv

Και να ερθει μην απελπιζεσαι... Ηταν μια απλη καθυστέρηση.. Ετσι να το δεις!! Σε λιγους μηνες (γιατί όχι και τον επόμενο) θα είσαι εγκυος!!! :)

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...