Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

700€...

Νερα δεν πιστεύω θα μ σπασει αφου μ ειπε πως αμα επιμενω θα μ δωσει ακομα μια βδομάδα... Μεχρι την 39 δηλαδή... 

pali καλα , εμενα μου ζητησε 900 !! εφοσον  θα σε περιμενει , ξεγελασε τον κ εσυ λιγακι μεχρι να φτασεις 40 εβδ. αλλα 39 εισαι μια χαρα. απλα εγω ειμαι της αποψης οτι εφοσον εγω πληρωνω κ θα τα σκασω , θα κανω εγω οτι θελω κ οχι ο γιατρος..

πρίν από 9 λεπτά , Maria_ath είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Συγνώμη που για ακόμα μια φορά θα διαφωνήσω αλλά γιατί δεν εμπιστευόμαστε αυτά που λέει ο γιατρός? Γιατί τόση αμφισβήτηση? Επίσης εμένα μου είπε κάτι παρόμοιο. Όχι ακριβώς αφού ακόμα είμαι 35+2. Η μικρή μας είναι 2940γρ και όταν είπα ότι αν πάρουμε και τις 40 εβδομάδες πόσο θα φτάσουμε, μου είπε ότι προτιμάει να γεννήσουμε στις 38  εφόσον όλα πάνε ρολόι για καλύτερες συνθήκες. Δεν το αναπτύξαμε τώρα δεν ήταν η ώρα αλλά δεν παίζει να μη θέλει να ξυπνήσει μέσα στη νύχτα γιατί ο ίδιος μέχρι τώρα υποστηρίζει το φυσιολογικό ενώ όλα δείχνουν πως πάμε για καισαρική και δεν έχω δείξει να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.

θα διαφωνηαω μαζι σου.. γτ να πας μια  γυναικα με προκληση που δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα κ δεν εχει μεγαλο μωρο? επειδη ετσι τον βολευει? γτ στο εξωτερικο σε περιμενουν μεχρι κ 42 η εβδ ενω εδω οι ελληνες γιατροι επινοουν διαφορα να σε βαλουν με προκληση που τις περισσοτερες φορς καταληγει σε καισαρικη ? κ εμενα ο δικος μου γιατρος μου ειπε οτι αν ηθελα να με ξεγεννησει , θα πηγαιναμε με προκληση .. γτ??? επειδη μονο σε εφημερια μπορουσε να παρεβρεθει μαζι μου κ εφοσον εγω δεν θα ειχα ενδειξεις για τοκετο , θα μου εβαζε ωδινες ..κ αν κοντευε να ληξει η εφημερια σε πανε για καισαρικη κιολας για να σε ξεγεννησουν . αυτο ειναι το συστημα στην Ελλαδα κ μετα λενε οι γυναικες οτι τους ξεγεννησε ο γιατρος τους... εκτος βεβαια αν πας στην κλινικη που εκει σε περιμενει .. 

@Μάντη και @stella92 με το καλο !! τελειωσατε εσεις!!! τι καλα!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Καλημέρα κορίτσια!τι είναι αυτά που λέτε? @ada32 και @anemoni1989 σα γέννησε σε δημόσιο κ ο γιατρός σας ζήτησε στην ψύχρα φορά λεφτά??? σοβαρά τώρα? εμένα σε δημόσιο δεν έχει ζητήσει κάτι κ επειδή έχω σκοπό να τον πάρω τηλ όταν έρθει η ώρα ώστε να γεννήσω μαζί του έχω σκοπό από μόνη μου να του δώσω κάτι, κ σκέφτομαι γύρω στα 300€ πως είναι καλά. αν πάλι γεννήσω πρωί κ είναι ήδη εκεί λέω να του πάρω απλά ένα καλό δώρο κ να μην δώσω λεφτά, η να δώσω κανένα κατοστάρικο. Δεν ξέρω από αυτά. είναι λίγα τα λεφτά? γιατί εδώ ακούω άλλα πόσα από εσάς που μάλιστα έχουν συμφωνηθεί κιόλας. πάντως κι εγώ ανεμώνη διαφωνώ με την πρόκληση, βέβαια όσα ξέρω λέω, δεν είμαι γιατρός να ξέρω. Γιατί να μην περιμένεις μέχρι την ΠΗΤ σου που αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στις 23/10?? υπάρχει λόγος να γεννήσεις δύο εβδομάδες νωρίτερα με πρόκληση ενώ δεν υπάρχει θέμα κ απλά το μωρό φαίνεται οκτώ μέρες μεγαλύτερο?(αν τω μεταξύ εγώ θυμόμουν πως η μπέμπα σου φαινόταν λίγες μέρες, 3-4 μικρότερη, αλλά μάλλον λάθος θυμάμαι- με την εγκυμοσύνη έχω χάσει κ την μνήμη μου χαχαχα) @arous να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, γερή να είναι κ καλότυχη. μας έκανες ωραίο ποδαρικό αυτό το μήνα!!

@Μάντη και  @stella92 με το καλό κορίτσια, είστε οι επόμενες που θα κρατήσετε γερά μωράκια στην αγκαλιά σας!Όλα θα πάνε τέλεια, να μας γράψετε τα νέα σας, περιμένουμε καλές εντυπώσεις.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και εύχομαι και εγώ όλες μας να κρατήσουμε γερά μωράκια αγκαλίτσα και να είμαστε γερές και εμείς να τα μεγαλώσουμε!!!! 

Λοιπόν αυτό με τα δημόσια νοσοκομεία ο γιατρός να ζητάει νταριφα με ξεπερνάει!!! Ο δικός μου ο γιατρός είναι στο δημόσιο αλλά κορίτσια πραγματικά είναι λες και έχω ιδιωτικό γιατρό πάντα μου λύνει όλες μου τις απορίες μας βάζει ραντεβού απογεύματα και σκ που έχει εφημερία ακόμα και αν δεν έχει έρχεται να σε δει όπως έγινε την Κυριακή που πήγα δεν είχε εφημερία απλά είχε βάλει εμένα και άλλα δύο ραντεβού και αν πας να κάνει κίνηση να του δώσεις κάτι σε ένα ραντεβού σου λέει αυτό με προσβάλει.. Και ξέρω από φίλες μου ότι με το ζόρι αφού έχουμε γέννηση και έχουν πάει όλα καλά θα πάρει κάτι πρέπει να κάνεις πολλές προσπάθειες για να τα πάρει.. Εγώ με τον άντρα μου έχουνε πει θα του δώσουμε 300 ευρώ που του αξίζουν πολλά περισσότερα αλλά τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν για πάρα πάνω και μπορεί να του πάρω και ένα δώρο!!! Τώρα περιμένω τα καινούργια μωράκια του Οκτωβρίου @Μάντη @stella92 με το καλό κορίτσια μου!!! 

Να συμπληρώσω ότι μου έχει πει ότι δεν πρέπει να πηγαίνουμε κόντρα στην φύση αφού δεν υπάρχει κάποιο θέμα και πάμε για φυσιολογικό τοκετό. Η τελευταία ημερομηνία μου είναι 10 Οκτωβρίου αλλά εγώ μου λέει θα σε περιμένω έως 14 Οκτωβρίου εκεί θα πρέπει να το πάρουμε και γενικά ο γιατρός μου είναι κατά τον τεχνικών πόνον από τι ξέρω στην αρχή σου βάζει ένα υπόθετο να μαλακώσει ο τράχηλος μπας και αρχίσουν συσπάσεις δυνατές και αρχίσουν οι πόνοι!!! 

• Μου αρέσει 2

Καλημερα κοριτσια!

Παντως κι εγω ειμαι υπερ να περιμενουμε πως θα εξελιχθει η εγκυμοσυνη τη στιγμη που μας παρακολουθει κανονικα ο γιατρος. Ο δικος μ περιμενει μεχρι 42 εκτος αν υπαρχουν αλλοι λογοι. 

Γενικα εχουμε ακουσει πολλα και η δικη μ αποψη ειναι οτι η γυναικα πρεπει να επιμεινει για το τι τοκετο θα ηθελε να εχει. Δυστυχως η προκληση καταληγει αρκετες φορες σε καισαρικη, αυτη ειναι η βλακεια, αλλα και οι γιατροι λενε οτι μπουρδα θελουν για καισαρικη.

Ο παλιος μ γιατρος εχει χιλιεσδυο γυναικες, ολες σχεδον καταληγουν σε καισαρικη. 

Αλλος γιατρος στις δυο κολλητες μου: την πρωτη την ειδοποιησε τηλεφωνικα(;)  τρεις εβδομαδες πριν οτι το παιδι ερχεται αναποδα και δεν θα γυρισει...

Στην αλλη που εσπασαν τα νερα απο το βραδυ και δεν ειχε γεννησει μεχρι το πρωι, οτι θα στερεψει το παιδι και ειναι επικινδυνο...

Φυσικα στα δευτερα παιδια τους ουτε λογος για φυσιολογικο... 

Σας ζαλισα, αλλα εχω ακουσει τοοοοοσααααα πολλα και νευριαζω πια!

Κι εγω εκανα εκτακτη καισαρικη στον πρωτο αλλα γιατι υπηρχε πραγματικος κινδυνος για το παιδι και εννοειται οτι δεν τον διακινδυνευω. Η χαζομαρα ειναι οτι εκει πατουν οι γιατροι και μας φοβιζουν. Οποτε ερευνα και λογικη σκεψη! Αυτα ειχα να πω! Ουφ!!!!

ΥΓ Δυο εβδομαδες ακομα για την ΠΗΤ, δε λεει να βγει ο μικρος βεβαια.....

• Μου αρέσει 1

Δεν θα επιμείνω αλλά χωρίς να θέλω να σας τρομάξω η μαμά μου έχασε μωρό γιατί έκανε κόμπο ο ομφάλιος λώρος και δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα και πέρυσι η φίλη μου έχασε στην 39 εβδομάδες από αιφνίδιο θάνατος που δεν βρήκαν τι έφταιγε. Εγώ εμπιστεύομαι το γιατρό μου! Γι αυτό τον έχω! Αν θεωρεί πιο ασφαλές τις 38 ότι πει! Αλλά όπως κρίνει η καθεμιά...

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, ada32 είπε:

pali καλα , εμενα μου ζητησε 900 !! εφοσον  θα σε περιμενει , ξεγελασε τον κ εσυ λιγακι μεχρι να φτασεις 40 εβδ. αλλα 39 εισαι μια χαρα. απλα εγω ειμαι της αποψης οτι εφοσον εγω πληρωνω κ θα τα σκασω , θα κανω εγω οτι θελω κ οχι ο γιατρος..

θα διαφωνηαω μαζι σου.. γτ να πας μια  γυναικα με προκληση που δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα κ δεν εχει μεγαλο μωρο? επειδη ετσι τον βολευει? γτ στο εξωτερικο σε περιμενουν μεχρι κ 42 η εβδ ενω εδω οι ελληνες γιατροι επινοουν διαφορα να σε βαλουν με προκληση που τις περισσοτερες φορς καταληγει σε καισαρικη ? κ εμενα ο δικος μου γιατρος μου ειπε οτι αν ηθελα να με ξεγεννησει , θα πηγαιναμε με προκληση .. γτ??? επειδη μονο σε εφημερια μπορουσε να παρεβρεθει μαζι μου κ εφοσον εγω δεν θα ειχα ενδειξεις για τοκετο , θα μου εβαζε ωδινες ..κ αν κοντευε να ληξει η εφημερια σε πανε για καισαρικη κιολας για να σε ξεγεννησουν . αυτο ειναι το συστημα στην Ελλαδα κ μετα λενε οι γυναικες οτι τους ξεγεννησε ο γιατρος τους... εκτος βεβαια αν πας στην κλινικη που εκει σε περιμενει .. 

@Μάντη και @stella92 με το καλο !! τελειωσατε εσεις!!! τι καλα!!

Και εγω ειμαι υπερ στο να περιμένεις για τη γεννα αν δεν συντρέχει σοβαρός λογος... 

Καλημέρα ειπα;;; δεν ειπα!!! Καλημέρααα! Εκανα και το προγεννητικο και επέστρεψα σπιτι... Στις 7 θα μαθω λεπτομέρειες για την εισαγωγή!!! Δεν σας κρύβω οτι σημερα ειμαι σε αφασία!!! Δεν τα εχω συνειδητοποίηση οτι αυριο μπαίνω...

jgJqp3.png

πρίν από 34 λεπτά , Maria_ath είπε:

Δεν θα επιμείνω αλλά χωρίς να θέλω να σας τρομάξω η μαμά μου έχασε μωρό γιατί έκανε κόμπο ο ομφάλιος λώρος και δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα και πέρυσι η φίλη μου έχασε στην 39 εβδομάδες από αιφνίδιο θάνατος που δεν βρήκαν τι έφταιγε. Εγώ εμπιστεύομαι το γιατρό μου! Γι αυτό τον έχω! Αν θεωρεί πιο ασφαλές τις 38 ότι πει! Αλλά όπως κρίνει η καθεμιά...

Δυστυχως αυτα ειναι τα ασχημα.. απλα λεω πως δεν ειναι σωστο και οι γιατροι να μας τρομαζουν γιατι δε θελουν να βγουν απο το προγραμμα τους. Σιγουρα φανταζομαι μεχρι τωρα η καθεμια εχει «κοψει» τον γιατρο της, δλδ αν εμενα αυτος ο γιατρος μου μου πει «μπαινουμε για καισαρικη» θα παω με τη μια χωρις δευτερη σκεψη. Στον προηγουμενο παλι δε θα πηγαινα ελαφρα τη καρδια. Να ´ναι καλα τα μωρακια μας και οπως θελουν ας γεννηθουν! Με το καλο να τα κρατησουμε ολες αγκαλια!

@Μάντη αντε με το καλο! Λες να σπασουν τα νερα και να γενναμε μαζι το βραδυ στο Ρεα; Εχω κατι ενοχλησεις! Μακαρι! Να πανε ολα τελεια και να μας πεις λεπτομερειες!

Αχ βρε κορίτσια τι είναι αυτό το δίλημμα που μας βάζουν οι γιατροί. Εγώ νόμιζα οτι ο τελευταίος μήνας θα είναι ο πιο χαλαρός και τελικά είναι ο πιο αγχωδης. Εμένα εχει περιτυλιξη η μπεμπα στον λαιμό και στο κεφάλι και μου ειπε ο γιατρός ότι προτιμά να κάνουμε καισαρική. Και με εβαλε σε σκέψεις. Συμφωνώ και εγώ με οσα είπατε εδώ οτι καλύτερα να έρθει η ώρα του κάθε μωρού. Από την άλλη, εχω μια περίπτωση στο περιβαλλον μου κοπέλα που ειχε ενδομητριο θανατο στις 40+. Και σκέφτομαι, οτι δεν θέλω να παθει κατι το μωρό μου απο τον εγωισμό μου οτι θελω να γεννήσω φυσιολογικά. Απο την αλλη ομως τοσες γεννάνε φυσιολογικα και εχουν και περιτυλιξη και ισως το μωρακι τους να μην πηρε και θέση από την αρχή και τόσα άλλα. Ας γίνει το καλύτερο για τα μπεμπακια μας.

Κορίτσια μου τί κάνετε? Βλέπω άναψα φωτιές με τη χθεσινή επίσκεψή μου στο γιατρό μου και ειλικρινά δεν το ήθελα καθόλου!!! Είχαβγει απο το πρωί έξω για δουλειές και για beaute και τωρα αφού εφαγα μπήκα να δω τί κάνετε!!! Δεν σας κρύβω πως πέρασα ένα πολύ δύσκολο και αγχωτικό βράδυ, αφού δεν σταμάτησε στιγμή η λέξη πρόκληση να τριγυρίζει στο μυαλό μου... Μετά απο πολύ σκέψη, λοιπόν, και πολύ συζήτηση με οικογένεια, φίλες κλπ οι οποίοι είτε συμφωνουσαν με την άποψη του γιατρού είτε εκνευρίστηκαν με αυτό που μου είπε, κατέληξα στα εξής!!!

Καταρχάς, δεν θα επιτρέψω πλέον στον εαυτό μου να αγχώνεται για κάτι το οποίο θα έπρεπε να με κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη!!! Τον ερχομό του παιδιού μου δηλαδή!!! Κατα δεύτερον, δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να ξαναθυμώσει με τον άντρα μου επειδή έκανε το αυτονόητο, να εμπιστευτεί ένα γιατρό που μας έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο κατα τη διάρκεια αυτής της εγκυμοσύνης και με τον οποίο περάσαμε πολλές κρίσεις με ψυχραιμία και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, φτάνοντας στη γραμμή του τερματισμού! Ο άντρας μου θέλει το καλύτερο και για μένα και για αυτό δέχεται αυτη την άποψη του γιατρού... Οπότε απλα αισθάνομαι τυχερή που ενδιαφέρεται για εμένα και να μην ταλαιπωρηθώ... Οσον αφορά τώρα το θέμα του τοκετού, εξαρχής απο όταν έμαθα πως είναι κορίτσι,είχα αποφασίσει πως δεν ήθελα να φτάσω στις 40 εβδομάδες. Καλώς ή κακώς, λόγω επαγγέλματος, έχω ακούσει και δει με τα μάτια μου ιστορίες που στα αυτιά των περισσότερων ευτυχώς δεν φτάνουν! Βέβαια, το ενδεχόμενο της φαρμακευτικής πρόκλησης δεν ήταν στις επιλογές μου, αφού ήλπιζα πως θα σπάγαν τα νερά ή θα με έπιαναν οι πόνοι με το που θα έμπαινα στο μήνα μου! Οι ιστορίες, βέβαια, που ακούμε κατά καιρούς για ενδομήτριο θάνατο, μηκώνιο, περιτύλιξη λώρου ή κόμπος λώρου είναι πολύ σπάνιες περιπτώσεις, ευτυχώς, αλλά δεν ήθελα να διακινδυνεύσω να είμαι αυτή η μία και στο τέλος να τραβάω τα μαλλιά μου... Κατέληξα, λοιπόν, πως απο σήμερα και μπρος θα μπω στη διαδικασία να προκαλέσω φυσική πρόκληση του τοκετού, κάνοντας δηλαδή μία φυσιολογική ζωή και καθημερινότητα πλέον, αντί να κάθομαι σπίτι μου και να περιμένω πότε και αν θα σπάσουν τα νερά από μόνα τους! Άλλωστε, έχω 2 παραδείγματα του κύκλου μου που έχουν ήδη κλείσει την 38η εβδομάδα και κάθονται προσέχοντας στο σπίτι, περιμένοντας να γεννήσουν! Η μία μάλιστα, κατέληξε να κλείνει την 40η εβδομάδα και θα πάει με καισαρικη εν τελει γιατί λόγω ακινησίας το μωρό είναι ψηλά ακόμα και ο γιατρός δεν θελει να το αφήσει άλλο, επειδή φοβάται! Η 2η έχει μπει στην 39η εβδομάδα εδώ και μέρες και απλα περιμενει επίσης, προσέχοντας καθημερινά και μην κάνοντας πολλές μετακινήσεις επίσης, με τις ευλογίες του γιατρού της... Σκέφτομαι, λοιπόν, πως όσο και να με θύμωσε αρχικά η κουβέντα του γιατρού μ περί πρόκλησης την 38η ή 39η εβδομάδα, είναι πολύ πιο έντιμη η αντιμετώπισή του,αφού με προέτρεψε σε περπάτημα, άσκηση με την μπάλα πιλάτες και σεξουαλικές επαφές, προκειμένου το παιδί να βγει φυσικά και δεν με απέτρεψε για όλα αυτά και να καταλήξω εν τέλει με ένα τεράστιο μωρό και ίσως σε πιθανή καισαρική μετά απο ώρες ταλαιπωρίας... Εγώ πλέον απο σήμερα σταματάω το κλώσημα... Θα βγαίνω τις βόλτες μου, θα κάνω το περπάτημά μου και θα προσπαθήσω να κάνω και τις επαφές μου με τον αντρούλη μου (αν τα καταφέρουμε), ελπίζοντας η μπέμπα να αποφασίσει να βγει μόνη της... Θεωρώ άλλωστε και την υπερβολική προσοχή ενω έχω μπει στο μήνα μου, ενάντια στη φύση επίσης! Είναι σαν να παλεύω με νύχια και με δόντια να παρατείνω την εγκυμοσύνη, ενω το παιδί μου μπορεί να αποφασίσει να βγει νωρίτερα όταν εγω θα ζω φυσιολογική ζωή! Αν τώρα δεν έχω γεννήσει μέχρι τη Δευτέρα, θα δω πως θα είναι το nst... Αν δω ότι το παιδι μου ζορίζεται θα ζητήσω απο μονη μου να μπω και να γεννησω.... Αν όμως δούμε πως όλα ειναι καλά, θα πάρω παράταση ακόμα μια βδομάδα...

Η κάθε γυναίκα, φυσικά, κάνει κατά πως κρίνει και θεωρεί αυτή καλύτερα! Αυτό δεν κρίνει αν είμαστε καλές μανούλες ή όχι.... Ολες είμαστε διαφορετικές... Και μην ξεχνάμε, άλλες έχουν ταλαιπωρηθεί περισσότερο απο κάποιες άλλες... Προσωπικά, έχω κουραστεί πολύ στην εγκυμοσύνη μου και δε με χαλάει να τελειώνω λίγο νωρίτερα.... Η φίλη μου που δεν κατάλαβε εγκυμοσύνη, μου έλεγε πως δεν τη νοιάζει να πάρει και τις 41 εβδομάδες! Κάτι που εμένα προσωπικά μου ακούγεται εφιαλτικό!!! Ας είμαστε καλα εμείς και τα παιδάκια μας πάνω απο όλα, και τα υπόλοιπα ειναι λεπτομέρειες!!!

• Μου αρέσει 8

cO4Yp3.png

καλησπέρα σας. Δεν ήξερα που να γράψω και επέλεξα εδώ. είμαι 30 χρονών και με τον συζυγό μου έχουμε ελευθερες επαφες. εχω σταθερο κυκλο 29 ημερων παντα. ο λογος που γραφω και χρειαζομαι τη βοηθεια σας.. εχω 8 μερες καθυστερηση. την 4η μερα καθυστερησης εκανα test και βγηκε θετικο. την 6η μερα καθυστερησης εκανα βητα χοριακη με τιμη 5,9. χθες πηγα για ενδοκολπικο υπερηχο στον οποιο εντοπιστηκε το ενδομητριο προφορο (οπως ειπε ο γυναικολογος ) αλλα προς το παρον αδειο. και απο χθες το βραδυ εχω πονους χαμηλα στην κοιλια οπως αυτους της περιοδου. τι μπορει να συμβαινει? χατηκα τοσο πολυ τις πρωτες μερες και τωρα αγχωθηκα. μια βοηθεια-αποψη. ευχαριστω

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , kellitsa14 είπε:

καλησπέρα σας. Δεν ήξερα που να γράψω και επέλεξα εδώ. είμαι 30 χρονών και με τον συζυγό μου έχουμε ελευθερες επαφες. εχω σταθερο κυκλο 29 ημερων παντα. ο λογος που γραφω και χρειαζομαι τη βοηθεια σας.. εχω 8 μερες καθυστερηση. την 4η μερα καθυστερησης εκανα test και βγηκε θετικο. την 6η μερα καθυστερησης εκανα βητα χοριακη με τιμη 5,9. χθες πηγα για ενδοκολπικο υπερηχο στον οποιο εντοπιστηκε το ενδομητριο προφορο (οπως ειπε ο γυναικολογος ) αλλα προς το παρον αδειο. και απο χθες το βραδυ εχω πονους χαμηλα στην κοιλια οπως αυτους της περιοδου. τι μπορει να συμβαινει? χατηκα τοσο πολυ τις πρωτες μερες και τωρα αγχωθηκα. μια βοηθεια-αποψη. ευχαριστω

Κορίτσι μου καλησπέρα και σύντομα εύχομαι με μωράκι στην κοιλίτσα!! Δεν ξέω αν μίλησες με το γιατρό σου μετά τη χοριακή, αλλά 6 χοριακή με 8 μέρες καθυστέρηση λίγο μου φαίνεται (και με σταθερό κύκλο) και μάλλον πρόκειται περί βιοχημικής κύησης (κάτι πήγε να ξεκινήσει δηλάδή, αλλά δεν ευόδωσε)... Βέβαια εγώ είχα 6 χοριακή, την 3η μέρα (πιθανής) καθυστέρησης όμως και με εξαιρετικά άστατο κύκλο (23 - 40 μέρες)!!! Σε 2 μέρες κάνε επανάληψη μία χοριακή, η οποία αν όλα πάνε καλά θα πρέπει να έχει τουλάχιστον διπλασιαστεί...

cO4Yp3.png

@anemoni1989

σε ευχαριστω πολυ αλλα πλεον απελπιζομαι και το θελουμε τοσο πολυ! ο αντρας μου εκλαιγε χθες και δεν ξερω τι να κανω. λες να ειναι νωρις ακομα?

ειμαι η δεν ειμαι? τι να πρωτοκανω δεν ξερω. αν ηταν βιοχημικη ο γιατρος δεν θα ειχε δει κατι? εκεινος ειπε οτι ειμαι απλα δεν εχει πεσει ακομα να περιμενω χωρις εξετασεις αλλες και να με ξαναδει.

πρίν από 34 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια μου τί κάνετε? Βλέπω άναψα φωτιές με τη χθεσινή επίσκεψή μου στο γιατρό μου και ειλικρινά δεν το ήθελα καθόλου!!! Είχαβγει απο το πρωί έξω για δουλειές και για beaute και τωρα αφού εφαγα μπήκα να δω τί κάνετε!!! Δεν σας κρύβω πως πέρασα ένα πολύ δύσκολο και αγχωτικό βράδυ, αφού δεν σταμάτησε στιγμή η λέξη πρόκληση να τριγυρίζει στο μυαλό μου... Μετά απο πολύ σκέψη, λοιπόν, και πολύ συζήτηση με οικογένεια, φίλες κλπ οι οποίοι είτε συμφωνουσαν με την άποψη του γιατρού είτε εκνευρίστηκαν με αυτό που μου είπε, κατέληξα στα εξής!!!

Καταρχάς, δεν θα επιτρέψω πλέον στον εαυτό μου να αγχώνεται για κάτι το οποίο θα έπρεπε να με κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη!!! Τον ερχομό του παιδιού μου δηλαδή!!! Κατα δεύτερον, δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να ξαναθυμώσει με τον άντρα μου επειδή έκανε το αυτονόητο, να εμπιστευτεί ένα γιατρό που μας έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο κατα τη διάρκεια αυτής της εγκυμοσύνης και με τον οποίο περάσαμε πολλές κρίσεις με ψυχραιμία και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, φτάνοντας στη γραμμή του τερματισμού! Ο άντρας μου θέλει το καλύτερο και για μένα και για αυτό δέχεται αυτη την άποψη του γιατρού... Οπότε απλα αισθάνομαι τυχερή που ενδιαφέρεται για εμένα και να μην ταλαιπωρηθώ... Οσον αφορά τώρα το θέμα του τοκετού, εξαρχής απο όταν έμαθα πως είναι κορίτσι,είχα αποφασίσει πως δεν ήθελα να φτάσω στις 40 εβδομάδες. Καλώς ή κακώς, λόγω επαγγέλματος, έχω ακούσει και δει με τα μάτια μου ιστορίες που στα αυτιά των περισσότερων ευτυχώς δεν φτάνουν! Βέβαια, το ενδεχόμενο της φαρμακευτικής πρόκλησης δεν ήταν στις επιλογές μου, αφού ήλπιζα πως θα σπάγαν τα νερά ή θα με έπιαναν οι πόνοι με το που θα έμπαινα στο μήνα μου! Οι ιστορίες, βέβαια, που ακούμε κατά καιρούς για ενδομήτριο θάνατο, μηκώνιο, περιτύλιξη λώρου ή κόμπος λώρου είναι πολύ σπάνιες περιπτώσεις, ευτυχώς, αλλά δεν ήθελα να διακινδυνεύσω να είμαι αυτή η μία και στο τέλος να τραβάω τα μαλλιά μου... Κατέληξα, λοιπόν, πως απο σήμερα και μπρος θα μπω στη διαδικασία να προκαλέσω φυσική πρόκληση του τοκετού, κάνοντας δηλαδή μία φυσιολογική ζωή και καθημερινότητα πλέον, αντί να κάθομαι σπίτι μου και να περιμένω πότε και αν θα σπάσουν τα νερά από μόνα τους! Άλλωστε, έχω 2 παραδείγματα του κύκλου μου που έχουν ήδη κλείσει την 38η εβδομάδα και κάθονται προσέχοντας στο σπίτι, περιμένοντας να γεννήσουν! Η μία μάλιστα, κατέληξε να κλείνει την 40η εβδομάδα και θα πάει με καισαρικη εν τελει γιατί λόγω ακινησίας το μωρό είναι ψηλά ακόμα και ο γιατρός δεν θελει να το αφήσει άλλο, επειδή φοβάται! Η 2η έχει μπει στην 39η εβδομάδα εδώ και μέρες και απλα περιμενει επίσης, προσέχοντας καθημερινά και μην κάνοντας πολλές μετακινήσεις επίσης, με τις ευλογίες του γιατρού της... Σκέφτομαι, λοιπόν, πως όσο και να με θύμωσε αρχικά η κουβέντα του γιατρού μ περί πρόκλησης την 38η ή 39η εβδομάδα, είναι πολύ πιο έντιμη η αντιμετώπισή του,αφού με προέτρεψε σε περπάτημα, άσκηση με την μπάλα πιλάτες και σεξουαλικές επαφές, προκειμένου το παιδί να βγει φυσικά και δεν με απέτρεψε για όλα αυτά και να καταλήξω εν τέλει με ένα τεράστιο μωρό και ίσως σε πιθανή καισαρική μετά απο ώρες ταλαιπωρίας... Εγώ πλέον απο σήμερα σταματάω το κλώσημα... Θα βγαίνω τις βόλτες μου, θα κάνω το περπάτημά μου και θα προσπαθήσω να κάνω και τις επαφές μου με τον αντρούλη μου (αν τα καταφέρουμε), ελπίζοντας η μπέμπα να αποφασίσει να βγει μόνη της... Θεωρώ άλλωστε και την υπερβολική προσοχή ενω έχω μπει στο μήνα μου, ενάντια στη φύση επίσης! Είναι σαν να παλεύω με νύχια και με δόντια να παρατείνω την εγκυμοσύνη, ενω το παιδί μου μπορεί να αποφασίσει να βγει νωρίτερα όταν εγω θα ζω φυσιολογική ζωή! Αν τώρα δεν έχω γεννήσει μέχρι τη Δευτέρα, θα δω πως θα είναι το nst... Αν δω ότι το παιδι μου ζορίζεται θα ζητήσω απο μονη μου να μπω και να γεννησω.... Αν όμως δούμε πως όλα ειναι καλά, θα πάρω παράταση ακόμα μια βδομάδα...

Η κάθε γυναίκα, φυσικά, κάνει κατά πως κρίνει και θεωρεί αυτή καλύτερα! Αυτό δεν κρίνει αν είμαστε καλές μανούλες ή όχι.... Ολες είμαστε διαφορετικές... Και μην ξεχνάμε, άλλες έχουν ταλαιπωρηθεί περισσότερο απο κάποιες άλλες... Προσωπικά, έχω κουραστεί πολύ στην εγκυμοσύνη μου και δε με χαλάει να τελειώνω λίγο νωρίτερα.... Η φίλη μου που δεν κατάλαβε εγκυμοσύνη, μου έλεγε πως δεν τη νοιάζει να πάρει και τις 41 εβδομάδες! Κάτι που εμένα προσωπικά μου ακούγεται εφιαλτικό!!! Ας είμαστε καλα εμείς και τα παιδάκια μας πάνω απο όλα, και τα υπόλοιπα ειναι λεπτομέρειες!!!

Κορίτσι μου πολύ καλά τα λες.. Το σημαντικό είναι να είσαι ψύχραιμη και χαλαρή εσύ και να μην σε πιάσει πανικός.. Κάνε όλα όσα είπες ξεκινά καμία βόλτα περπάτημα σεξ (όσο μπορείτε βέβαια τώρα) κάνε όλα αυτά και ίσως έρθει κ μόνο του το παιδάκι σου.. Αλλά είναι πολύ σημαντικό που σήμερα είσαι πιο χαλαρή έτσι να το βλέπεις.. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , kellitsa14 είπε:

@anemoni1989

σε ευχαριστω πολυ αλλα πλεον απελπιζομαι και το θελουμε τοσο πολυ! ο αντρας μου εκλαιγε χθες και δεν ξερω τι να κανω. λες να ειναι νωρις ακομα?

ειμαι η δεν ειμαι? τι να πρωτοκανω δεν ξερω. αν ηταν βιοχημικη ο γιατρος δεν θα ειχε δει κατι? εκεινος ειπε οτι ειμαι απλα δεν εχει πεσει ακομα να περιμενω χωρις εξετασεις αλλες και να με ξαναδει.

Δεν μπορεί να δει κορίτσι μ κατι με 6 χοριακή.... Και μου κάνει εντύπωση που δεν στο εξήγησε ο γιατρός σου και σ μίλησε για υπερήχους κλπ... Για να φανεί το παραμικρό στον υπέρηχο, θα πρέπει η χοριακή να είναι πάνω απο 1000... Επανέλαβε την χοριακή σου σε 2 μέρες και βλέπεις.... αν έχει αυξηθεί καλώς, αν όχι σημαίνει πως δεν είσαι έγκυος οποτε συνεχίζετε τις προσπάθειες!!! Προσπαθείτε πολύ καιρό??? Καλό θα ήταν να έχετε κατά νου πως μια εγκυμοσύνη κατά κύριο λόγο έρχεται μέσα σε 6 μήνες με ένα χρόνο προσπαθειών, οποτε να πεις στον άντρα σου να μην απελπίζεται και απογοητεύεται τόσο εύκολα.... Αν σας τύχει κάτι άσχημο πώς θα το αντιμετωπίσει??? Ψυχραιμία, σεξ και όλα θα γίνουν!!! :)

cO4Yp3.png

4 ώρες πρίν, Alekk είπε:

Δυστυχως αυτα ειναι τα ασχημα.. απλα λεω πως δεν ειναι σωστο και οι γιατροι να μας τρομαζουν γιατι δε θελουν να βγουν απο το προγραμμα τους. Σιγουρα φανταζομαι μεχρι τωρα η καθεμια εχει «κοψει» τον γιατρο της, δλδ αν εμενα αυτος ο γιατρος μου μου πει «μπαινουμε για καισαρικη» θα παω με τη μια χωρις δευτερη σκεψη. Στον προηγουμενο παλι δε θα πηγαινα ελαφρα τη καρδια. Να ´ναι καλα τα μωρακια μας και οπως θελουν ας γεννηθουν! Με το καλο να τα κρατησουμε ολες αγκαλια!

@Μάντη αντε με το καλο! Λες να σπασουν τα νερα και να γενναμε μαζι το βραδυ στο Ρεα; Εχω κατι ενοχλησεις! Μακαρι! Να πανε ολα τελεια και να μας πεις λεπτομερειες!

Αντε μακαρι να είμαστε μαζι!!!!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...