Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Just now, Alekk είπε:

Ολα καλα θα πανε, μη σκας. Με το καλο λοιπον και να πας με δικους σου πονους. Μαζι με της @Μάντη περιμενουμε δυο μωρακια την Τεταρτη, μακαρι να με πιασουν οι πονοι να σας κανω παρεα!!!!

Χμμμμμ περιεργα δε στα λεει; Δεν τον καταλαβαινω αυτο με την ωριμανση, φρουτα ειναι και θα χαλασουν;;; Δεν το εχω ξανακουσει αλλα ισως να ισχυει; Τι να πω, ισως καποια κοπελα ξερει περισσοτερα αλλα κι εγω θα ημουν εκνευρισμενη στη θεση σου, αφου ειναι καλα η μικρη και ειναι η πρωτη σου γεννα ποιος ο λογος να σου βαλει πονους; Καλα μη σε συγχίζω κι εγω, απλα μου εκανε εντυπωση

Αντε πες μ κι εμενα! Εν τ μεταξύ, μ έκανε εντύπωση που δεν μ απέκλεισε το να με περιμένει άλλη μια βδομάδα αν το θέλω (άρα δε θα λείπει με άδεια), ούτε μ είπε για διαστολές, χαλαρό τράχηλο κλπ... Επιπλέον, δεν με προέτρεψε να κάνω πράγματα πριν  την Κυριακή, λέγοντάς μου πως "καλό είναι να πάρει ακόμα μια βδομάδα".... Αυτό που μου έδωσε να καταλάβω είναι πως απλά προτιμάει το προγραμματισμένο, απο το να τρεχει βραδιάτικα σε τοκετό (βλέποντάς το εντελώς ωμά το λέω).... Πολύ ξενέρωσα πάντως!

Αρπάχτηκα και με τον άντρα μου, ο οποίος λέει δεν το βλέπει και τόσο κακό να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες και για το μωρό και για εμένα (αν μείνει και άλλο, θα βγει και καλα μεγαλύτερη και άρα θα ταλαιπωρηθώ και εγω παραπάνω).... Από την άλλη, ναι οκ δεν είναι ότι δεν θα είναι έτοιμη η μπέμπα να βγει, αλλά γιατί να πάω κόντρα στη φύση ρε γαμώτο??? πφφφφφφφ

Ας ελπίζω πως Δευτερα βράδυ τ αργότερο θα σπάσουν μόνα τους τα νερά μου ή θα με πιάσουν πόνοι και δε θα χρειαστεί να μπω στο δίλημμα αυτό..

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 30 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοντοζυγώνει και εσένα η ώρα!!! Τί καλά!!! Λογικό να έχεις άγχος, ποιά δεν θα είχε???

Εγώ κορίτσια πριν λίγο γύρισα απο το γιατρό, ο οποίος δεν μου τα είπε καλά και πολύ με σύγχισε! Καταρχάς, η μπέμπα είναι πολύ καλά, το αμνιακό υγρό είναι σε πολύ καλά επίπεδα (ευτυχώς), πάχυνε κι άλλο, είναι σχεδόν 3 κιλά και 1η φορά σήμερα βγήκε και 8 μέρες μεγαλύτερη στον υπέρηχο! Με κοίταξε και από κάτω... Εντάξει, δεν είναι κάτι τραγικό... Ενοχλητικό πολύ είναι, αλλά δεν πονάει! Πιο πολύ αισθάνεσαι άβολα έχω να δηλώσω! Και εκεί μου τα χάλασε! Μου είπε πως επειδή βγαίνει έστω και τωρα πιο μεγάλη, είναι μια χαρά, έχει κατέβει και γενικά είναι ώριμη για να βγει, αυτός θα ήθελε να πάμε με πρόκληση την άλλη εβδομάδα! :shock: Και εκεί έπαθα εγώ το σοκ! Τα κοριτσάκια λέει ωριμάζουν πιο γρήγορα από τα αγοράκια και γενικά δεν τρελαίνεται να τα αφήνει, γιατί φοβάται... Δεν θεωρεί σώφρων λέει απο τη στιγμή που έχουμε ένα γερό μωρό, ώριμο, μια χαρά στα κιλά του, να διακινδυνεύσουμε με μηκώνιο, πιθανές περιτυλίξεις κλπ.. Πολύ μου την έσπασε! Τον ρώτησα αν θα ήταν επικίνδυνο να περιμένω μέχρι την 39η εβδομάδα και μ είπε όχι, αλλά δεν τον τρελαίνει η ιδέα και δεν θα το προτιμούσε, αλλά αν το θέλω μπορούμε να το τρενάρουμε... Αλλά παραπάνω λέει δε θέλει να το ρισκάρει...

πφφφφφφφφφφφφφ να σκάσω είμαι! Οσο δε γουστάρω τις παρεμβάσεις, τόσο πάνω μου έπεσαν! :(

κγω δεν το καταλαβαίνω γτ να σου πει κατι τέτοιο.. εφόσον σε παρακολουθεί ανα έβδομάδα ,βλέπεται πως θα προχωράει και αποφασίζετε στην τελική.  αλλά γιατί να στο πει; μήπως βιάζεται να φύγει πουθενά και θέλει να σε ξεγεννησει πιο γρήγορα;; μπορεί να λέω χαζομάρα αλλά δεν ξέρω  τι άλλο να σκεφτώ!!

Just now, bella32 είπε:

κγω δεν το καταλαβαίνω γτ να σου πει κατι τέτοιο.. εφόσον σε παρακολουθεί ανα έβδομάδα ,βλέπετε πως θα προχωράει και αποφασίζετε στην τελική.  αλλά γιατί να στο πει; μήπως βιάζεται να φύγει πουθενά και θέλει να σε ξεγεννησει πιο γρήγορα;; μπορεί να λέω χαζομάρα αλλά δεν ξέρω  τι άλλο να σκεφτώ!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 55 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοντοζυγώνει και εσένα η ώρα!!! Τί καλά!!! Λογικό να έχεις άγχος, ποιά δεν θα είχε???

Εγώ κορίτσια πριν λίγο γύρισα απο το γιατρό, ο οποίος δεν μου τα είπε καλά και πολύ με σύγχισε! Καταρχάς, η μπέμπα είναι πολύ καλά, το αμνιακό υγρό είναι σε πολύ καλά επίπεδα (ευτυχώς), πάχυνε κι άλλο, είναι σχεδόν 3 κιλά και 1η φορά σήμερα βγήκε και 8 μέρες μεγαλύτερη στον υπέρηχο! Με κοίταξε και από κάτω... Εντάξει, δεν είναι κάτι τραγικό... Ενοχλητικό πολύ είναι, αλλά δεν πονάει! Πιο πολύ αισθάνεσαι άβολα έχω να δηλώσω! Και εκεί μου τα χάλασε! Μου είπε πως επειδή βγαίνει έστω και τωρα πιο μεγάλη, είναι μια χαρά, έχει κατέβει και γενικά είναι ώριμη για να βγει, αυτός θα ήθελε να πάμε με πρόκληση την άλλη εβδομάδα! :shock: Και εκεί έπαθα εγώ το σοκ! Τα κοριτσάκια λέει ωριμάζουν πιο γρήγορα από τα αγοράκια και γενικά δεν τρελαίνεται να τα αφήνει, γιατί φοβάται... Δεν θεωρεί σώφρων λέει απο τη στιγμή που έχουμε ένα γερό μωρό, ώριμο, μια χαρά στα κιλά του, να διακινδυνεύσουμε με μηκώνιο, πιθανές περιτυλίξεις κλπ.. Πολύ μου την έσπασε! Τον ρώτησα αν θα ήταν επικίνδυνο να περιμένω μέχρι την 39η εβδομάδα και μ είπε όχι, αλλά δεν τον τρελαίνει η ιδέα και δεν θα το προτιμούσε, αλλά αν το θέλω μπορούμε να το τρενάρουμε... Αλλά παραπάνω λέει δε θέλει να το ρισκάρει...

πφφφφφφφφφφφφφ να σκάσω είμαι! Οσο δε γουστάρω τις παρεμβάσεις, τόσο πάνω μου έπεσαν! :(

Διαφωνώ με τον γιατρό σου. Τι χαζομάρες είναι αυτές; Ούτε μεγάλο μωρό είναι για να φοβηθεί ούτε κανένα προβλημα υπάρχει..η φύση έχει προνοήσει κ τα μωρά γεννιουνται όταν  έρθει η ώρα. Γτ δλδ στο εξωτερικό περιμενουν τις γυναίκες κ μετα την 40 εβδ?? Ιδιώτης είναι; Μήπως θα σου ζητήσει λεφτά; εγω Είμαι της αποψης να περιμενεις να γεννήσεις όταν έρθει η ωρα

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , bella32 είπε:

κγω δεν το καταλαβαίνω γτ να σου πει κατι τέτοιο.. εφόσον σε παρακολουθεί ανα έβδομάδα ,βλέπεται πως θα προχωράει και αποφασίζετε στην τελική.  αλλά γιατί να στο πει; μήπως βιάζεται να φύγει πουθενά και θέλει να σε ξεγεννησει πιο γρήγορα;; μπορεί να λέω χαζομάρα αλλά δεν ξέρω  τι άλλο να σκεφτώ!!

και εγω το σκεφτηκα αυτο.... πφφφφ δεν ξερω....  προς τ παρον θα προσπαθησω να μην το σκεφτομαι... αλλωστε μπορει τα νερα να σπάσουν και μονα τους!

Κοίτα, αμα το σκεφτω ψυχρά, όπως θα το σκεφτόμουν αν ήμουν στο χωρο εργασιας μου (μιλάει η νοσ/τρια μέσα μου), δεν είναι παράλογα αυτά που λέει.... Εχεις ένα μωρό τελειόμηνο, καλό σε κιλά αλλα όχι τεράστιο, το οποίο είναι υγιές και έτοιμο να γεννηθεί, απλα δεν έχουν σπάσει τα νερά ή δεν έχουν ξεκινήσει οι πόνοι.... Είναι, λοιπόν, προτιμότερο να θες να βγει όσο είναι σε νορμάλ μέγεθος και άρα περισσότερο διαχειρίσιμο και πιο εύκολο για τη μάνα (λιγότεροι πόνοι λόγω μεγέθους, περνάει πιο εύκολα από τη λεκάνη, μικρότερη περινεοτομή, λιγότερα ράμματα)... Από την άλλη, βέβαια, η μάνα μέσα μου δε θέλει να βιάσει το μωρό της.... Θέλει να το αφήσει να έρθει στην ώρα του.... πφφφφφφ Εχω να σκεφτω πολλά αυτή τη μια εβδομάδα που έχω μπροστά μου! Ελπίζω να με προλάβει η μπέμπα πάντως!!!

(Μεταξύ μας πάντως, το μόνο που με τρομάζει είναι το ενδεχόμενο να γυρίσω σε καισαρική.... Διαφορετικά δεν με νοιάζει η πρόκληση...)

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 21 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αντε πες μ κι εμενα! Εν τ μεταξύ, μ έκανε εντύπωση που δεν μ απέκλεισε το να με περιμένει άλλη μια βδομάδα αν το θέλω (άρα δε θα λείπει με άδεια), ούτε μ είπε για διαστολές, χαλαρό τράχηλο κλπ... Επιπλέον, δεν με προέτρεψε να κάνω πράγματα πριν  την Κυριακή, λέγοντάς μου πως "καλό είναι να πάρει ακόμα μια βδομάδα".... Αυτό που μου έδωσε να καταλάβω είναι πως απλά προτιμάει το προγραμματισμένο, απο το να τρεχει βραδιάτικα σε τοκετό (βλέποντάς το εντελώς ωμά το λέω).... Πολύ ξενέρωσα πάντως!

Αρπάχτηκα και με τον άντρα μου, ο οποίος λέει δεν το βλέπει και τόσο κακό να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες και για το μωρό και για εμένα (αν μείνει και άλλο, θα βγει και καλα μεγαλύτερη και άρα θα ταλαιπωρηθώ και εγω παραπάνω).... Από την άλλη, ναι οκ δεν είναι ότι δεν θα είναι έτοιμη η μπέμπα να βγει, αλλά γιατί να πάω κόντρα στη φύση ρε γαμώτο??? πφφφφφφφ

Ας ελπίζω πως Δευτερα βράδυ τ αργότερο θα σπάσουν μόνα τους τα νερά μου ή θα με πιάσουν πόνοι και δε θα χρειαστεί να μπω στο δίλημμα αυτό..

Κοιτα οκ αν ειναι τωρα τρια κιλα θα μεγαλωσει κι αλλο αλλα δε σημαινει οτι θα γεννηθει πιο δυσκολα. Εμενα ο πρωτος ηταν μεγαλος βεβαια και στρεσαριστηκε και εκανε μηκωνιο (αφου βεβαια ειχαν σπασει τα νερα) αλλα νομιζω πως ειναι αναλογα τη γεννα.

Ισως δε θελει να τον ξυπνας μεσα στα μαυρα μεσανυχτα, αλλα ας σου το ελεγε απο την αρχη. 

Το εψαξες καθολου στο ιντερνετ αυτο με την ωριμανση αν παιζει;

Σκαλες anemoni για να τους κερδισουμε! 

Μην τα βαζεις με τον αντρα σου, οι γιατροι τα παρουσιαζουν οπως θελουν και μας επηρεαζουν πολυ...

Σκαλες λοιπον!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Διαφωνώ με τον γιατρό σου. Τι χαζομάρες είναι αυτές; Ούτε μεγάλο μωρό είναι για να φοβηθεί ούτε κανένα προβλημα υπάρχει..η φύση έχει προνοήσει κ τα μωρά γεννιουνται όταν  έρθει η ώρα. Γτ δλδ στο εξωτερικό περιμενουν τις γυναίκες κ μετα την 40 εβδ?? Ιδιώτης είναι; Μήπως θα σου ζητήσει λεφτά; εγω Είμαι της αποψης να περιμενεις να γεννήσεις όταν έρθει η ωρα

Οχι, σε δημόσιο θα γεννήσω και θα έχουμε συμφωνήσει στα χρήματα εξαρχής..... Τα οποία μάλιστα θα είναι ίδια είτε φυσιολογικό τοκετό κάνω, είτε καισαρική... Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως θελει να αποφύγει το ενδεχόμενο να τρεχει στη μαύρη νυχτα αν με πιάσουν πόνοι...

πρίν από 1 λεπτό , Alekk είπε:

Κοιτα οκ αν ειναι τωρα τρια κιλα θα μεγαλωσει κι αλλο αλλα δε σημαινει οτι θα γεννηθει πιο δυσκολα. Εμενα ο πρωτος ηταν μεγαλος βεβαια και στρεσαριστηκε και εκανε μηκωνιο (αφου βεβαια ειχαν σπασει τα νερα) αλλα νομιζω πως ειναι αναλογα τη γεννα.

Ισως δε θελει να τον ξυπνας μεσα στα μαυρα μεσανυχτα, αλλα ας σου το ελεγε απο την αρχη. 

Το εψαξες καθολου στο ιντερνετ αυτο με την ωριμανση αν παιζει;

Σκαλες anemoni για να τους κερδισουμε! 

Μην τα βαζεις με τον αντρα σου, οι γιατροι τα παρουσιαζουν οπως θελουν και μας επηρεαζουν πολυ...

Σκαλες λοιπον!!!

Αυτό με την ωρίμανση ισχύει.... το ξέρω απο τη σχολή.... τα κορίτσια ωριμάζουν πιο γρήγορα απο τα αγόρια και για το λόγο αυτό κιόλας δεν "φοβούνται" τόσο το ναγεννηθούν πρόωρα (στα αγόρια υπάρχει μεγαλύτερος φόβος)!!! Σκάλες και σεξ! Δεν θα αφήσω κανένα περιθώριο λέμε!!! αχαχαχαχαχα

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

πρίν από 33 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Απαραδεκτος είναι καλε. Τι μεγάλο μωρό;κ χαζομάρες ..εμένα 36+4 κ το μωρο βγήκε 2900 ενω ο υπερηχος το εβγαλε 37+3 Αλλά δεν έδωσε βάση ο γιατρός. Κ Όταν τον ρώτησα πόσο θα βγει,μου είπε ότι θα είναι ένα φυσιολ. Μωρό περιπου 3500γρ κ μια χαρά θα το γεννησω Μονή μου..Όσο για το μυκωνιο ,σου λέει μαλακιες. Εκτός ότι είναι σπάνιο,τα μωρακια κανουν κακα οταν ζοριζονται αρκετα συνηθως στην γεννα.. Προφανως κ δεν θέλει να τρέχει όντως όταν έρθει η ώρα.. Πω πω συγχηστηκα τωρα, ολοι το συμφερον τους κοιτάνε πια ..

πρίν από 8 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Οχι, σε δημόσιο θα γεννήσω και θα έχουμε συμφωνήσει στα χρήματα εξαρχής..... Τα οποία μάλιστα θα είναι ίδια είτε φυσιολογικό τοκετό κάνω, είτε καισαρική... Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως θελει να αποφύγει το ενδεχόμενο να τρεχει στη μαύρη νυχτα αν με πιάσουν πόνοι...

Αυτό με την ωρίμανση ισχύει.... το ξέρω απο τη σχολή.... τα κορίτσια ωριμάζουν πιο γρήγορα απο τα αγόρια και για το λόγο αυτό κιόλας δεν "φοβούνται" τόσο το ναγεννηθούν πρόωρα (στα αγόρια υπάρχει μεγαλύτερος φόβος)!!! Σκάλες και σεξ! Δεν θα αφήσω κανένα περιθώριο λέμε!!! αχαχαχαχαχα

Εμ εφόσον εχεις συμφωνήσει κ τσ λεφτά ρε συ ,αυτό ακριβώς είναι . θέλει προγραμματισμένα για να κάνει την δουλειά του  τσακ μπαμ . έτσι την πάτησε η ξαδέρφη μου ,που την πήγε σε εφημερία ο γιατρός της με πρόκληση κ κατέληξε σε καισαρικη γτ το απογευμα Έληγε η εφημερεια...ήταν 38 εβδ κ γέννησε μωρό 3100.

Κ τι πάει  να πει ότι δεν το διακινδυνευει?τουλάχιστον δεν σου είπε ότι το μωρό είναι μεγάλο..!!! Κ φυσικά δεν σου περπάτημα κ τα λοιπά γτ μπορεί να σ σπάσουν τα νερά νύχτα κ θα τρέχει ενώ σου λέει κράτα το Άλλη μια βδομάδα κ θα σε πάω εγώ προγραμματισμένα.. 

Σορρυ που ξεσπάω ετσι ,αλλά τι θεωρώ απαράδεκτο. Κάνε την Χάζη  κ τρεναρε τον Μέχρι να γεννήσεις Μονή σου γτ φαντάζομαι αυτόν θες στην γεννα; 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες. Μου δίνεται αρκετό θάρρος, αν και είμαι πολύ συνεργάσιμη αγχώνομαι πολύ εύκολα!! @Μάντη μου αύριο στις δώδεκα το βράδυ θα μπω.. Εσύ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , ada32 είπε:

Απαραδεκτος είναι καλε. Τι μεγάλο μωρό;κ χαζομάρες ..εμένα 36+4 κ το μωρο βγήκε 2900 ενω ο υπερηχος το εβγαλε 37+3 Αλλά δεν έδωσε βάση ο γιατρός. Κ Όταν τον ρώτησα πόσο θα βγει,μου είπε ότι θα είναι ένα φυσιολ. Μωρό περιπου 3500γρ κ μια χαρά θα το γεννησω Μονή μου..Όσο για το μυκωνιο ,σου λέει μαλακιες. Εκτός ότι είναι σπάνιο,τα μωρακια κανουν κακα οταν ζοριζονται αρκετα συνηθως στην γεννα.. Προφανως κ δεν θέλει να τρέχει όντως όταν έρθει η ώρα.. Πω πω συγχηστηκα τωρα, ολοι το συμφερον τους κοιτάνε πια ..

Εμ εφόσον εχεις συμφωνήσει κ τσ λεφτά ρε συ ,αυτό ακριβώς είναι . θέλει προγραμματισμένα για να κάνει την δουλειά του  τσακ μπαμ . έτσι την πάτησε η ξαδέρφη μου ,που την πήγε σε εφημερία ο γιατρός της με πρόκληση κ κατέληξε σε καισαρικη γτ το απογευμα Έληγε η εφημερεια...ήταν 38 εβδ κ γέννησε μωρό 3100.

Κ τι πάει  να πει ότι δεν το διακινδυνευει?τουλάχιστον δεν σου είπε ότι το μωρό είναι μεγάλο..!!! Κ φυσικά δεν σου περπάτημα κ τα λοιπά γτ μπορεί να σ σπάσουν τα νερά νύχτα κ θα τρέχει ενώ σου λέει κράτα το Άλλη μια βδομάδα κ θα σε πάω εγώ προγραμματισμένα.. 

Σορρυ που ξεσπάω ετσι ,αλλά τι θεωρώ απαράδεκτο. Κάνε την Χάζη  κ τρεναρε τον Μέχρι να γεννήσεις Μονή σου γτ φαντάζομαι αυτόν θες στην γεννα; 

Ε ναι δε θελω να παω με  άγνωστο, αυτό εννοείται... Και εγω αυτο καταλαβα, πως απλα δε γουστάρει να εχει εκπλήξεις και να ξεσηκωνεται μες στη μαύρη νύχτα.. Πολυ ξενερα, ασε! 

Καλα εννοείται αμα δεν θέλει η μικρή, εγω δεν θα δεχτω να κανω πρόκληση! Θα ζητήσω και την επιπλέον βδομάδα, ρισκαροντας να με πειραξει βεβαια στην κολπικη εξεταση! 

Επεξεργάστηκαν by anemoni1989

cO4Yp3.png

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ε ναι δε θελω να παω με  άγνωστο, αυτό εννοείται... Και εγω αυτο καταλαβα, πως απλα δε γουστάρει να εχει εκπλήξεις και να ξεσηκωνεται μες στη μαύρη νύχτα.. Πολυ ξενερα, ασε! 

Καλα εννοείται αμα δεν θέλει η μικρή, εγω δεν θα δεχτω να κανω πρόκληση! Θα ζητήσω και την επιπλέον βδομάδα, ρισκαροντας να με πειραξει βεβαια στην κολπικη εξεταση! 

Καλύτερα να σε πειράξει από κάτω παρα να σου κάνει προκληση . αρκεί να Μην σου σπασει τα νερα. Να σε ρωτήσω ,ποσα σου ζητησε Για τον τοκετό;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Καλύτερα να σε πειράξει από κάτω παρα να σου κάνει προκληση . αρκεί να Μην σου σπασει τα νερα. Να σε ρωτήσω ,ποσα σου ζητησε Για τον τοκετό;

700€...

Νερα δεν πιστεύω θα μ σπασει αφου μ ειπε πως αμα επιμενω θα μ δωσει ακομα μια βδομάδα... Μεχρι την 39 δηλαδή... 

cO4Yp3.png

On 30/9/2018 at 9:12 ΠΜ, anemoni1989 είπε:

Καλημερα!! Τι εννοείς δεν ήθελε εγγονι?? Τζιζους! Σιγα μην τη ρωταγατε κιολας! 

Ναι εννοείται θα τς δεχτω! Μαλιστα τς εχω ηδη αναθεσει να μ πλυνουν και καποια ρουχα!! Μπουαχαχα (το σετ του λικνου που θα μ στειλει μια θεια τ αντρα μου από το χωριό και το οποίο η γλυκουλα μου ηθελε να το φέρει απλυτο για να το φτιάξω όπως εγω θέλω λεει :angry:

η πεθερά μου είναι περίπτωση! με δύο λόγια, δεν ήθελε εγγόνι γιατί δεν ήθελε ο γιος της να έχει περισσότερα έξοδα ώστε να της πληρώνει τις υποχρεώσεις για να μπορεί να ξοδεύει για τα λούσα της!!!!!!!!  κανείς δεν την ρώτησε φυσικά, απλά όταν πήρε το αυτί της πως θα θέλαμε ένα παιδί από δω κ πέρα, αμέσως αντέδρασε κάνοντας πως είναι πολύ νωρίς για τέτοια έξοδα, ο γιος της λέει έχει άλλες υποχρεώσεις ακόμη κ εννοούσε τις δικές της!!!

On 30/9/2018 at 10:14 ΠΜ, Marimarv είπε:

Μακάρι να μπορούσα να μην την δεχτώ αλλά ο άντρας μου αν δει ότι εγώ φέρνω συνέχεια την δική μου μαμά ενώ στην δική του λέω να μην έρχεται βλέπω να γίνεται χαμός στ σπίτι μας.. 

Κ εμένα το ίδιο δεν θέλει να τους στεναχωρεί κτλ κτλ κτλ... Επίσης θέλει για όλα την γνώμη της μάνας του.. Εδώ είχα κάνει μια λίστα με τα πράγματα που χρειαζόμουν για τα πρώτα πράγματα της μικρής και επειδή την θεωρούσε υπερβολική ρώτησε την μάνα του εάν είναι υπερβολικά κ ένα τα χρειαζόμαστε όλα.. Αν είναι δυνατόν.. Δεν θέλω να κάνω τώρα φασαρίες που είμαι έγκυος για να μην είμαι σε ένταση συνέχεια.. Όταν γεννήσω όμως αυτά θα κοπουν..

μπορείς να του πεις πως με τη μαμά σου νιώθεις πιο άνετα κ θέλεις να σε βοηθήσει εκείνη τον πρώτο καιρό, ενώ με την πεθερά σου δεν νιώθεις έτσι.

On 30/9/2018 at 3:32 ΜΜ, Marimarv είπε:

Αλήθεια.? Εμένα πάντα ανάσκελα με βάζει με τα πόδια κάτω βέβαια.. Δεν το ήξερα αυτό.. 

κι εμένα έτσι με βάζουν.

2 ώρες πρίν, stella92 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες. Μου δίνεται αρκετό θάρρος, αν και είμαι πολύ συνεργάσιμη αγχώνομαι πολύ εύκολα!! @Μάντη μου αύριο στις δώδεκα το βράδυ θα μπω.. Εσύ;

Νομιζω οτι θα μπω Τετάρτη πρωι... η καισαρική ειναι στις 8 το πρωι... Αύριο θα παω για εξετάσεις και θα μου πούνε!

jgJqp3.png

1 hour ago, Μάντη είπε:

Νομιζω οτι θα μπω Τετάρτη πρωι... η καισαρική ειναι στις 8 το πρωι... Αύριο θα παω για εξετάσεις και θα μου πούνε!

Με το καλό κορίτσι μου!!! Να κρατήσεις το μωράκι σου σφιχτά στην αγκαλιά σου!!

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλησπέρα! Συγνώμη που για ακόμα μια φορά θα διαφωνήσω αλλά γιατί δεν εμπιστευόμαστε αυτά που λέει ο γιατρός? Γιατί τόση αμφισβήτηση? Επίσης εμένα μου είπε κάτι παρόμοιο. Όχι ακριβώς αφού ακόμα είμαι 35+2. Η μικρή μας είναι 2940γρ και όταν είπα ότι αν πάρουμε και τις 40 εβδομάδες πόσο θα φτάσουμε, μου είπε ότι προτιμάει να γεννήσουμε στις 38  εφόσον όλα πάνε ρολόι για καλύτερες συνθήκες. Δεν το αναπτύξαμε τώρα δεν ήταν η ώρα αλλά δεν παίζει να μη θέλει να ξυπνήσει μέσα στη νύχτα γιατί ο ίδιος μέχρι τώρα υποστηρίζει το φυσιολογικό ενώ όλα δείχνουν πως πάμε για καισαρική και δεν έχω δείξει να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...