Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας!!! Απο μανουλες Νοεμβριου εγω!!! Καλο μηνα σε ολες, τυχερο και χαμογελαστο και με το καλο τα μωρακια σας!!!! @arous να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!!! Υγιες και καλοτυχο!

Κοριτσια σε ολες με το καλο ευχομαι!!!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 14 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Κοριτσια γεια σας!!! Απο μανουλες Νοεμβριου εγω!!! Καλο μηνα σε ολες, τυχερο και χαμογελαστο και με το καλο τα μωρακια σας!!!! @arous να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!!! Υγιες και καλοτυχο!

Κοριτσια σε ολες με το καλο ευχομαι!!!!

Ευχαριστούμε πολύ, με το καλό και το δικό σου μωράκι. 

@arous να σου ζήσει η μπέμπα σου. Συγχαρητήρια που πέτυχες φυσιολογικό τοκετό μετά απο καισαρική. Μπραβο σου. 

@Μάντη λογικά θα είσαι η επόμενη, σε 2 μέρες θα μας τη δική σου εμπειρία, εκτός αν σκάσει από το πουθενά κανένα αλλο μπεμπακι και μας κάνει εκπληξη.

Εγώ είμαι από τις μικρουλες της παρεας 35+4 σήμερα. Και την προηγούμενη φορά είδαμε οτι είχε τυλιχτεί στον λαιμό με τον ομφάλιο λώρο η μπεμπα. Θα παω ξανά την Παρασκευή και ελπίζω να ξετυλιχτηκε. Φοβάμαι λιγο που ειναι τυλιγμενη, παρόλο που διαβάζω οτι αρκετά εμβρυακια τυλίγονται έτσι οπως κινούνται μέσα στη κοιλίτσα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Elenaki5186 είπε:

Ευχαριστούμε πολύ, με το καλό και το δικό σου μωράκι. 

@arous να σου ζήσει η μπέμπα σου. Συγχαρητήρια που πέτυχες φυσιολογικό τοκετό μετά απο καισαρική. Μπραβο σου. 

@Μάντη λογικά θα είσαι η επόμενη, σε 2 μέρες θα μας τη δική σου εμπειρία, εκτός αν σκάσει από το πουθενά κανένα αλλο μπεμπακι και μας κάνει εκπληξη.

Εγώ είμαι από τις μικρουλες της παρεας 35+4 σήμερα. Και την προηγούμενη φορά είδαμε οτι είχε τυλιχτεί στον λαιμό με τον ομφάλιο λώρο η μπεμπα. Θα παω ξανά την Παρασκευή και ελπίζω να ξετυλιχτηκε. Φοβάμαι λιγο που ειναι τυλιγμενη, παρόλο που διαβάζω οτι αρκετά εμβρυακια τυλίγονται έτσι οπως κινούνται μέσα στη κοιλίτσα. 

Κι εμένα είχε τυλιχθεί στο λαιμό πριν λίγο καιρό, κ στον επόμενο υπέρηχο είχε ξετυλιχθεί! Είχα κ εγώ αγωνία στο ενδιάμεσο των υπερήχων για το τι γίνεται.. και οι δύο γιατροί όμως δεν αγχωθηκαν καθόλου.

Q1jtp2.png

πρίν από 56 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Κι εμένα είχε τυλιχθεί στο λαιμό πριν λίγο καιρό, κ στον επόμενο υπέρηχο είχε ξετυλιχθεί! Είχα κ εγώ αγωνία στο ενδιάμεσο των υπερήχων για το τι γίνεται.. και οι δύο γιατροί όμως δεν αγχωθηκαν καθόλου.

Αχ αλήθεια?? Ωραία. Ελπίζω και εγώ να ξετυλιχθεί, γιατί σκέφτομαι μηπως και ειναι επικινδυνο που έχει τον ομφαλιο λώρο γύρω από τον λαιμό. Ο γιατρός δεν αγχώθηκε, απλά μου έκανε νυξη για καισαρική αν δεν ξετυλιχθεί, κάτι που δεν θα ήθελα. Φυσικά προέχει η υγεία του μωρού.

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Alekk είπε:

Μακαρι!!!

Κοριτσια καλο μήνα δεν ειπαμε! Μπηκε φουριοζος ο Οκτωβρης με τη μπεμπα της @arous. Με το καλο να κρατησουμε ολες τα μωρακια μας αγκαλια και να τελειωσουν τα αγχη μας (και να αρχισουν καινουρια δλδ). Καλο μήνα λοιπον!

@stella92 τι εγινε τελικα; Εισαι καλυτερα ή ενταθηκαν οι συσπασεις;

Κορίτσια μου καλησπέρα.. Πήγα στο Ιασω το πρωί για nst, ο μπεμπακος είχε ξεσαλωσει κουνιόταν συνεχώς αλλά στη διάρκεια της εξέτασης δεν είχα ούτε έναν πόνο. Ακόμα βέβαια συνεχίζονται τα πονακια και τα πετρώματα. Μου είπε η μαία ότι ξεκινάω σιγά σιγά και όλο αυτό ονομάζεται λανθάνουσα φάση. Μίλησα και με τον αιματολογο και μου είπε να κόψω τις ενέσεις σήμερα. Ο γυναικολόγος φοβάται όμως να μείνω πέντε μέρες χωρίς ένεση και αντί για Σάββατο θα γεννήσω Τετάρτη.. Αύριο μετά τις δώδεκα το βράδυ θα σας στέλνω από το Ιασώ.. Μακάρι να με πιάσουν κανονικά οι δικοί μου πόνοι βέβαια..

Καλά περιττό να σας πω ότι τα έχω κάνει πάνω μου από τη στιγμή που είπαμε για Τέταρτη!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , stella92 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.. Πήγα στο Ιασω το πρωί για nst, ο μπεμπακος είχε ξεσαλωσει κουνιόταν συνεχώς αλλά στη διάρκεια της εξέτασης δεν είχα ούτε έναν πόνο. Ακόμα βέβαια συνεχίζονται τα πονακια και τα πετρώματα. Μου είπε η μαία ότι ξεκινάω σιγά σιγά και όλο αυτό ονομάζεται λανθάνουσα φάση. Μίλησα και με τον αιματολογο και μου είπε να κόψω τις ενέσεις σήμερα. Ο γυναικολόγος φοβάται όμως να μείνω πέντε μέρες χωρίς ένεση και αντί για Σάββατο θα γεννήσω Τετάρτη.. Αύριο μετά τις δώδεκα το βράδυ θα σας στέλνω από το Ιασώ.. Μακάρι να με πιάσουν κανονικά οι δικοί μου πόνοι βέβαια..

Καλά περιττό να σας πω ότι τα έχω κάνει πάνω μου από τη στιγμή που είπαμε για Τέταρτη!!!!!

καλησπέρα κορίτσι μου! πωπω τπτ δεν έμεινε! σε 2 μερούλες θα χεις το μπεμπακι σου αγκαλιτσα! λογικό να σε έπιασε άγχος, νομίζω όλες έτσι θα ήμασταν και έτσι θα νιώθουμε όταν έρθει η ώρα μας! εύχομαι να σ πιάσουν οι δικοί σ πόνοι! όλα καλά θα πάνε, στέλνουμε θετική ενέργεια όλες, και να μας ενημερώνεις!!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 45 λεπτά , stella92 είπε:

Τελικά μαζι θα γεννησουμε Τετάρτη!!!! Ολα καλα θα πανε!!! Τι ωρα θα πας εσυ; θα σου κανουν εισαγωγή απο αύριο;

jgJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Τελικά μαζι θα γεννησουμε Τετάρτη!!!! Ολα καλα θα πανε!!! Τι ωρα θα πας εσυ; θα σου κανουν εισαγωγή απο αύριο;

Μαντη μου είδες που έφτασαν οι μέρες;;; δόξα τόν Θεό όλα σου πήγαν καλά και θα δεις θα πάνε και την Τετάρτη και θα χεις κσυ το μπεμπακι σου αγκαλιτσα! θα μας λέτε μετά για τα νινακια σας!! 

Yhozp2.pngKUDQ.png

Just now, bella32 είπε:

Μαντη μου είδες που έφτασαν οι μέρες;;; δόξα τόνο Θεό όλα σου πήγαν καλά και θα δεις θα πάνε και την Τετάρτη και θα χεις κσυ το μπεμπακι σου αγκαλιτσα! θα μας λέτε μετά για τα νινακια σας!! 

Έφτασαν έφτασαν!!! Και εφτασε κ το αγχος μαζι!!!! 

jgJqp3.png

4 ώρες πρίν, Elenaki5186 είπε:

καλησπέρα κορίτσι μου! κγω από τις μικρουλες της παρέας!!35+1 ! ευελπιστώ να φτάσω 15Οκτωβρίου! τον είδα αισιόδοξο τον γιατρό! εμένα δεν μόυ είπε κάτι για το λωρο όταν μου έκανε υπέρηχο προχτές.  κγω δεν σκέφτηκα να ρωτήσω! θα με δει σε μια βδομάδα που θα κάνω το NST και θα ρωτήσω τότε!

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Έφτασαν έφτασαν!!! Και εφτασε κ το αγχος μαζι!!!! 

Όχι που δε θα έφτανε και το άγχος μαζί! αλλά τι να σου πώ... μην αγχώνεσαι; κγω έτσι πιστεύω θα νιώθω χαχαχχα! απλώς προσπάθησε να είσαι ψυχραιμη και να κάνεις όμορφες σκέψεις και οτιδήποτε σε χαλαρώνει ( μουσική; βιβλίο; κουβέντα;)

• Μου αρέσει 1

Yhozp2.pngKUDQ.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, stella92 είπε:

Κοντοζυγώνει και εσένα η ώρα!!! Τί καλά!!! Λογικό να έχεις άγχος, ποιά δεν θα είχε???

Εγώ κορίτσια πριν λίγο γύρισα απο το γιατρό, ο οποίος δεν μου τα είπε καλά και πολύ με σύγχισε! Καταρχάς, η μπέμπα είναι πολύ καλά, το αμνιακό υγρό είναι σε πολύ καλά επίπεδα (ευτυχώς), πάχυνε κι άλλο, είναι σχεδόν 3 κιλά και 1η φορά σήμερα βγήκε και 8 μέρες μεγαλύτερη στον υπέρηχο! Με κοίταξε και από κάτω... Εντάξει, δεν είναι κάτι τραγικό... Ενοχλητικό πολύ είναι, αλλά δεν πονάει! Πιο πολύ αισθάνεσαι άβολα έχω να δηλώσω! Και εκεί μου τα χάλασε! Μου είπε πως επειδή βγαίνει έστω και τωρα πιο μεγάλη, είναι μια χαρά, έχει κατέβει και γενικά είναι ώριμη για να βγει, αυτός θα ήθελε να πάμε με πρόκληση την άλλη εβδομάδα! :shock: Και εκεί έπαθα εγώ το σοκ! Τα κοριτσάκια λέει ωριμάζουν πιο γρήγορα από τα αγοράκια και γενικά δεν τρελαίνεται να τα αφήνει, γιατί φοβάται... Δεν θεωρεί σώφρων λέει απο τη στιγμή που έχουμε ένα γερό μωρό, ώριμο, μια χαρά στα κιλά του, να διακινδυνεύσουμε με μηκώνιο, πιθανές περιτυλίξεις κλπ.. Πολύ μου την έσπασε! Τον ρώτησα αν θα ήταν επικίνδυνο να περιμένω μέχρι την 39η εβδομάδα και μ είπε όχι, αλλά δεν τον τρελαίνει η ιδέα και δεν θα το προτιμούσε, αλλά αν το θέλω μπορούμε να το τρενάρουμε... Αλλά παραπάνω λέει δε θέλει να το ρισκάρει...

πφφφφφφφφφφφφφ να σκάσω είμαι! Οσο δε γουστάρω τις παρεμβάσεις, τόσο πάνω μου έπεσαν! :(

cO4Yp3.png

πρίν από 19 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοντοζυγώνει και εσένα η ώρα!!! Τί καλά!!! Λογικό να έχεις άγχος, ποιά δεν θα είχε???

Εγώ κορίτσια πριν λίγο γύρισα απο το γιατρό, ο οποίος δεν μου τα είπε καλά και πολύ με σύγχισε! Καταρχάς, η μπέμπα είναι πολύ καλά, το αμνιακό υγρό είναι σε πολύ καλά επίπεδα (ευτυχώς), πάχυνε κι άλλο, είναι σχεδόν 3 κιλά και 1η φορά σήμερα βγήκε και 8 μέρες μεγαλύτερη στον υπέρηχο! Με κοίταξε και από κάτω... Εντάξει, δεν είναι κάτι τραγικό... Ενοχλητικό πολύ είναι, αλλά δεν πονάει! Πιο πολύ αισθάνεσαι άβολα έχω να δηλώσω! Και εκεί μου τα χάλασε! Μου είπε πως επειδή βγαίνει έστω και τωρα πιο μεγάλη, είναι μια χαρά, έχει κατέβει και γενικά είναι ώριμη για να βγει, αυτός θα ήθελε να πάμε με πρόκληση την άλλη εβδομάδα! :shock: Και εκεί έπαθα εγώ το σοκ! Τα κοριτσάκια λέει ωριμάζουν πιο γρήγορα από τα αγοράκια και γενικά δεν τρελαίνεται να τα αφήνει, γιατί φοβάται... Δεν θεωρεί σώφρων λέει απο τη στιγμή που έχουμε ένα γερό μωρό, ώριμο, μια χαρά στα κιλά του, να διακινδυνεύσουμε με μηκώνιο, πιθανές περιτυλίξεις κλπ.. Πολύ μου την έσπασε! Τον ρώτησα αν θα ήταν επικίνδυνο να περιμένω μέχρι την 39η εβδομάδα και μ είπε όχι, αλλά δεν τον τρελαίνει η ιδέα και δεν θα το προτιμούσε, αλλά αν το θέλω μπορούμε να το τρενάρουμε... Αλλά παραπάνω λέει δε θέλει να το ρισκάρει...

πφφφφφφφφφφφφφ να σκάσω είμαι! Οσο δε γουστάρω τις παρεμβάσεις, τόσο πάνω μου έπεσαν! :(

Κορίτσι μου όντως γτ να το κάνει αυτό αφού όλα πάνε καλά ούτε εγώ το καταλαβαίνω.. Τελικά που καταλήξατε.? Να σε ρωτήσω κάτι το μηκωνιο το είναι? 

1 ώρα πρίν, stella92 είπε:

Ολα καλα θα πανε, μη σκας. Με το καλο λοιπον και να πας με δικους σου πονους. Μαζι με της @Μάντη περιμενουμε δυο μωρακια την Τεταρτη, μακαρι να με πιασουν οι πονοι να σας κανω παρεα!!!!

πρίν από 19 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Χμμμμμ περιεργα δε στα λεει; Δεν τον καταλαβαινω αυτο με την ωριμανση, φρουτα ειναι και θα χαλασουν;;; Δεν το εχω ξανακουσει αλλα ισως να ισχυει; Τι να πω, ισως καποια κοπελα ξερει περισσοτερα αλλα κι εγω θα ημουν εκνευρισμενη στη θεση σου, αφου ειναι καλα η μικρη και ειναι η πρωτη σου γεννα ποιος ο λογος να σου βαλει πονους; Καλα μη σε συγχίζω κι εγω, απλα μου εκανε εντυπωση

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Marimarv είπε:

Κορίτσι μου όντως γτ να το κάνει αυτό αφού όλα πάνε καλά ούτε εγώ το καταλαβαίνω.. Τελικά που καταλήξατε.? Να σε ρωτήσω κάτι το μηκωνιο το είναι? 

Καταλήξαμε στο ότι θα πάω τη Δευτέρα και βλέπουμε... Αλλα του έδωσα να καταλάβει πως δεν είμαι και ιδιαίτερα πρόθυμη να μπω τόσο νωρίς με πρόκληση! Από Κυριακή θα ξεκινήσω δυναμικά με περπάτημα και σεξ, ελπίζοντας να σπάσουν τα νερά, αλλά μάλλον θα του ζητήσω να πάρω και την επόμενη βδομάδα...

Μηκώνιο λέμε το κεχρωματισμένο αμνιακό υγρό, όταν είναι πολύ ώριμο το μωρό και κάνει κακα στην κοιλιά της μαμας του... Είναι επικίνδυνη κατάσταση γενικά και αν δεν το προλάβεις μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ενδομήτριο θάνατο... Αλλά δεν είναι τόσο σύνηθες...

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καταλήξαμε στο ότι θα πάω τη Δευτέρα και βλέπουμε... Αλλα του έδωσα να καταλάβει πως δεν είμαι και ιδιαίτερα πρόθυμη να μπω τόσο νωρίς με πρόκληση! Από Κυριακή θα ξεκινήσω δυναμικά με περπάτημα και σεξ, ελπίζοντας να σπάσουν τα νερά, αλλά μάλλον θα του ζητήσω να πάρω και την επόμενη βδομάδα...

Μηκώνιο λέμε το κεχρωματισμένο αμνιακό υγρό, όταν είναι πολύ ώριμο το μωρό και κάνει κακα στην κοιλιά της μαμας του... Είναι επικίνδυνη κατάσταση γενικά και αν δεν το προλάβεις μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ενδομήτριο θάνατο... Αλλά δεν είναι τόσο σύνηθες...

Αααα ναι ναι κατάλαβα.. Πάντως συμφωνώ κ εγώ μαζί σου.. Αφού είναι όλα καλά γτ να μην πάει λίγο ακόμα.. Κάνε αυτά που είπες κ ίσως έρθει από μόνο του.. Τώρα πόσο είσαι? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...